LUNA NOUA IN RAC SI ZODIILE–10 IULIE 2021

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Tema acestei lunatii in Rac este despre spatiul privat, un loc de refugiu, o casa, traditii si angajamente, mama, tara de origine, confortul domestic, legaturi de familie, patriotism, relatii care ofera siguranta si securitate sufletului, despre copii si bucuria copiilor( toti suntem intr-un fel copii), despre suflet, legaturi profunde, relatia cu mama biologica, pamantul-acasa.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ( cei nascuti in jurul datei de 10, plus, minus trei zile) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, casa partenerului, familiei, carierei, in jurul gradului 18 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cei din familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi vorba de bani, valoare personala, valori materiale si spirituale, prieteni, proiecte de grup, veniturile carierei. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod in care poate nici nu ati visat vreodata. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca indemnurile spirituale, idealismul vostru, compasiunea, puterea de a ierta,  sunt mult mai puternice in aceste zile. Intr-un fel,  trebuie sa fii practici si spirituali in acelasi timp, sa armonizati aceste doua indemnuri, sa cultivati o atitudine corecta fata de spiritualitate ce va fi un mare ajutor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatia voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte, prin puterea gandului. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Uranus in Taur, deci in semnul vostru,  trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate aduce evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile care va limiteaza. Cum Uranus este si planeta carierei voastre, se pare ca responsabilitatile, munca, cariera, proiectele in cariera, pot suferi schimbari majore. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod inedit si benefic dezvoltarii voastre. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata binecuvantari prin proiecte de grup, prieteni, protectori, astrologie, ghizi spirituali. Poate aparea sansa unor castiguri financiare neasteptate, un vis se poate implini. Fiti atenti cu unii prieteni, deoarece este posibil sa nu fie ceea ce par.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ intr-un mod care sa raspunda sufletului vostru si nu dorintelor celorlalti. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de compasiune, sa fii in slujba celor multi, iubire, bunatate, credinta, protectie divina, ajutor divin. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca trebuie sa cultivati bunavointa si compasiunea in cariera voastra, in functiile pe care le detineti, in viata sociala. Altfel, situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destuli de tulburi in cariera si viata voastra sociala.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine” pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera, prieteni, afaceri cu prietenii, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor, bunuri comune. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si va indeamna catre credinta, cunoastere, intelegeri spirituale si intuitive, activitati umanitare. Pericolul poate aparea prin iluzii, prin incercarea ta de a sta ascunsi sub o ceata deasa fara a da voie credintei sa va ajute.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine” pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera voastra, statutul vostru, adevarata menire, profesie, imagine profesionala, partener de viata, relatii, concurenti, rivali. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Cariera voatra poate lua o directie neasteptata. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata oportunitati prin sustinerea neconditionata a asociatilor vostri, prin intelegerea mistrelor vietiii, prin corectitudine si respectarea regulilor vietii. Este posibil sa aveti o sensibilitate extrema la sentimentele altora. Daca nu sunteti corecti, puteti suferi inversari financiare pentru a dovedi inutilitatea cautarii fericirii prin posesiunile materiale. Cultivati corectitudinea in tot ce tine de finante, impozite, asigurari.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei se afla in mesajul acestei lunatii. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de studii, diplome universitare, calatorii, straini, munca, colegi, sefi, credinta, sanatate. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Sunteti ajutati dar nu fortati sa va desprindeti de modelele de gandire care nu va mai servesc. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata ca puteti beneficia de aceasta energie noua prin sustinerea neconditionata a partenerului de viata, asociatului, prin iertarea dusmanilor vostri.  Pentru a obtine cele mai bune rezultate intr-o relatie, trebuie sa invatati sa depasiti idealurile de neatins, sa fiti cat mai clari si  practici posibil atunci cand evaluati virtutile potentialilor colegi.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima,statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor, prieteni, grupuri, vindecarea trecutului, renuntarea la fel de fel de jocuri ascunse. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de banii unei afaceri, contracte semnate, relatii secrete, o mostenire, iubire, copii, mandrie exagerata. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata oportunitati si corectii karmice prin munca bine facuta, prin credinta, prin compasiune si intelegere fata de cei cu care munciti, prin ingrijirea celorlalti, prin metodele alternative de sanatate, prin sensibilitate fata de animalele de companie.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, straini, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii internationale. Daca sunteti intr-un process pentru orice motiv, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de relatii, asociat, familie, parinti, camin, casa, concurrent, dusman stiut, avocati. Relatiile voastre, acordurile legale semnate, casa voastra, familia voastra, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata oportunitati prin iubire neconditionata, prin sustinerea unui copil, prin renuntarea la mandria excesiva, prin renuntarea la a mai cauta un salvator cand de fapt salvarea o puteti gasi chiar in voi, in interiorul vostru, in scanteia divina din voi.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii, jocuri ascunse pentru putere, obligatii financiare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut, o afacere, un  contract de munca nou. Aceasta casa este legata de tot ce este ascuns, karma rea, razbunare, gelozie, trucuri murdare iar o Luna Noua in casa VIII poate fi de multe ori un punct de cotitura critic ce va marcheaza viata. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de munca, rutine zilnice, sanatate, frati si surori, rude, vecini, calatorii scurte, comunitatea in care traiti. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata oportunitati  prin sustinerea neconditionata a familiei voastre, prin iertarea celor din familia voastra, prin credinta si compasiune. Oricum, Neptun aduce destula confuzie si neintelegeri in viata de familie. Puteti idealiza viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de iubire, copiii, creativitate, bani, valoare personala, bunuri materiale acumulate. Neptun retrograd in Pesti sustine aceasta lunatie si arata oportunitati prin sustinerea neconditionata a rudelor voastre, prin intelegerea comunicarii, prin iertare, compasiune si credinta. Oricum, Neptun poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, anturaj. Puteti fi atrasi de  spiritualitate, misticism.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de familie, casa, radacinile voastre, stabilitatea voastra emotionala, afaceri secrete. Aceasta Luna Noua in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata oportunitati prin imaginatia si intuitia voastra, puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce haos, inselaciuni, deci, mare atentie.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti, este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator si imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de documente, decizii, calatorii scurte, rude, vecini, trecut, fapte din trecut, plati karmice, boli ciudate. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Aceasta Luna Noua in unghi armonios cu Neptun retrograd in Pesti arata oportunitati prin intuitie, credinta, compasiue. ‘Iarta-te si iarta” si mergi mai departe este indemnul lui Neptun pentru voi. Fiti mai atenti la subtilitatile din mediul vostru si in activitatile de zi cu zi.  Puteti fi mai idealisti, visatori si sensibili.

Adriana Tudosa

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.