LUNA NOUA IN PESTI-13 MARTIE 2021, ORA 12:22, ORA ROMANIEI– “UN MARTISOR MAGIC…”

“ Va fi deci curcubeul Meu in nori si-l voi vedea, si-Mi voi aduce aminte de legamantul vesnic dintre Mine si pamant si tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pamant!”Geneza 9:16

Faza de luna noua este asociata cu noi inceputuri sau cu o noua abordare a unei probleme, a unui domeniu specific vietii noastre. Acuma, nunta  cosmica (Luna Noua) are loc in Pesti pe gradul 23 :04, lumina, constientul ( Soarele) se uneste cu intunericul, subconstientul  ( Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 13 din orice semn zodiacal. Este momentul din timpul cosmic in care constientul si subconstientul fuzioneaza impreuna, iar aceasta unitate momentana devine momentul perfect pentru a ne alinia constientul si subconstientul nostru , pentru a ne lasa ghidati de divinul din noi.

Este o nunta magica nasita de Neptun(credinta sau inselaciune), de Venus( relatii inaltatoare sau amagitoare), de asteroidul 7 Iris( mesaje divine, ghidare divina, curcubeu, adevar, sperante). Cel mai aproape de mirii cosmici sta asteroidul 42 Isis pe gradul 24 :06 Pesti, al carui dar este imens acuma. Isis vorbeste despre uniune, devotament, dragoste, bucati de informatii ansamblate intr-un intreg, ni se ofera in aceste zile acea parte lipsa care ne poate completa, vindeca, intregi.

Daca tot am prezentat invitatii, sa inceapa nunta cosmica si sa imparta daruri pentru noi pamantenii, beneficiarii directi ai acestui moment astral important.

Astrologic, semnul Pesti este un semn de apa mutabil si este adesea legat de iluzii, vise fara granite reale, credulitate extrema, spiritualitate, sursa, infinit. Semnul Pesti este imaginar si imbratiseaza aproape tot. Este semnul minunilor dar si semnul pacatelor, penitentelor. In marea nesfarsita de posibilitati, sunt posibile minuni, atat timp cat credem in ele. Pestii guverneaza Casa a 12-a … stapaneste inconstientul personal … precum si inconstientul colectiv … latura umbrelor, precum si darurile si abilitatile neexploatate. Desi casa a 12-a(casa naturala a semnului Pesti)  este ascunsa privirii, ea este o sursa bogata de comori. Semnul Pesti este singurul semn fara nici o protectie, este un semn mutabil de apa, feminin, vorbim deci de energii care ne ajuta sa ne acordam usor la schimbarile care apar.

Aceasta Luna Noua in Pesti pe gradul 23:04 ofera o multime de posibilitati. Suntem ajutati sa gasim noi metode de a curata problemele vechi, sa renuntam la acele modele repetitive care dau gres, sa ne conectam cu ghizii nostri spirituali care stiu cel mai bine nevoile noastre. Cum luna noua este intotdeauna un moment al inceputurilor si initierilor, cu luna noua in pesti ne putem striga visele, asa putem primi sprijinul cosmosului pentru a le infaptui in realitate.
Luna Noua in Pesti este un moment bun pentru a face un inventar al tuturor tiparelor fizice, mentale, emotionale si spirituale care ne tin legati, blocati si, in cele din urma neimpliniti. Este cel mai bun moment sa folosim aceasta energie magica pentru a ne vindeca ranile stravechi, pentru a gasi noi modalitati de a rezolva problemele vechi si pentru a ne atinge obiectivele. 

Ce trebuie sa eliberam pentru a merge mai departe?

Intelepciunea infinita a Pestilor ne cheama sa cedam visului, credintei, lui Dumnezeu. Asa ne eliberam de iluzia controlului si ne aliniem cu intreaga creatie, suntem incurajati sa ne lasam ghidati de intelepciunea eterna si divina a sufletului nostru care stie urmatorii nostri pasi aici pe pamant, care ne poate scoate din mocirla, din nisipurile miscatoare, din blocajele mentale, din temerile si pacatele noastre. Trebuie sa ascultam de vocea sufletului nostru, vocea divina din noi, astfel incat sa ne putem pregati pentru noul an astrologic care incepe odata cu intrarea soarelui in berbec pe data de 20 martie 2021.….
Este timpul sa indraznim sa visam, sa ne imaginam tot ceea ce avem nevoie pentru mai departe. Este timpul sa ne amintim ca sufletul nostru ne cunoaste destinul iar viata devine mai usoara atunci cand ne lasam ghidati de inteleciunea eterna si divina a sufletului nostru, asa suntem proactivi si nu reactivi.

Odata cu Semnul Pesti, ceva se finalizeaza, se completeaza(este ultimul semn) iar primul pas cerut de aceasta lunatie este sa ne odihnim mai mult, sa ne incarcam bateriile, sa iertam, sa fim buni cu noi, sa  plantam seminte de recunostinta, apreciere si credinta. Este timpul sa ne eliberam de trecutul autolimitat, in scopul de a porni din nou la drum dar fara atatea bagaje dupa noi. Pot aparea unele teste in viata noastra, poate nu suntem multumiti de cum merg lucrurile dar va fi mai important sa mentinem o atitudine pozitiva in ciuda oricaror obstacole. Se poate ca unele erori, greseli din trecut sa fie cauza actualelor dificultati. Ar trebui sa le infruntam si corectam, sa avem incredere intr-o putere mai mare care ne ghideaza. Aceasta ghidare este un “ bonus “ pentru noi.

O Luna Noua ne vorbeste tot timpul despre “ noi oportunitati” dar acuma, oportunitatile tin de trecut, eliberare, acceptare, credinta, karma, sa fim mai creativi si iertatori, sa ne revitalizam prin puterea divina din noi. Putem debloca viata noastra doar printr-o metoda spirituala, prin apelul la puterea eterna si divina a subcontientului nostru ce poate fi un inceput al constientizarii puterii divine din noi. Sa traim zi de zi, ceas de ceas, constienti de prezenta divina din noi, inseamna sa folosim aceasta putere pentru a arunca raul care locuieste in firea noastra si sa alegem sa implinim implinim voia lui Dumnezeu. Si asa cum spune Aivanhov, poate cel mai greu este sa spunem” Doamne, eu sunt servitorul Tau, dispune de mine dupa Vointa Ta.”.

Fara sprijin divin, o Luna Noua in Pesti ajunge sa fie o sursa de confuzie iar altii pot abuza de noi prin jocuri si planuri secrete, interese obscure, dusmanii ascunse, altcineva ne regizeaza viata. Este momentul sa fim blanzi cu noi, cu greselile noastre, sa nu ne condamnam singuri, sa fim iertatori atat cu noi cat si cu cei din jur ( profesorii nostri pamanteni). Voalul dintre lumi este foarte subtire acuma iar semnele, intuitia, inspiratia, sunt ghizii nostri. Fara trecut nu am exista dar daca in permanenta ne uitam doar in aceasta directie, suntem pierduti. Nevasta lui Lot s-a prefacut intr-un stalp de sare fiindca s-a uitat inapoi …

Daca semnul lunatiei ne arata ce posibilitati avem, casa astrologica activata, arata domeniul de viata adus in centrul atentiei. Acuma, Luna Noua in Pesti( mutabila, doua directii, sa alegem pestele superior-credinta in divinitatea din noi) energizeaza casa X, o casa naturala a lui Saturn care defineste relatia noastra cu puterea, reputatia, statutul social, cariera, oportunitatea progresului spiritual, figurile autoritare, unul din parinti(tatal). Casa X este o casa extrem de importanta in astrologie, aici, in aceasta casa unghiulara ne gasim vocatia, chemarea, tot in casa X, ni se cere sa folosim cu intelepciune puterea personala, , statutul public, puterea sociala. In aceasta casa, Luna Noua in Pesti devine o energie extrem de importanta si ne aduce aminte ca scopul fiecaruia dintre noi nu este doar implinirea materiala ci si dezvoltarea spirituala.
Chestiunile care privesc planurile persobale, ego-ul, profesia, sefii, reputatia profesionala, puterea, viitorul, fel de fel de constrangeri, vin in prim plan.

Darurile lui Neptun de mana cu Venus in Pesti pot fi destul de amagitoare acuma. Cand vine vorba de relatii si finante, este posibil ca ceea ce credem ca avem nevoie sa fie o iluzie. Acelasi lucru se aplica achizitiilor, unde vedem altceva decat ceea ce obtinem cu adevarat. Exista, de asemenea, tendinta sa visam cu ochii deschisi si, ocazional, acest lucru poate duce la situatii sociale jenante. Acest nor idealist face foarte dificil sa stim ceea ce este bine si ce nu este corect. Poate fi vorba si despre implicarea intr-un parteneriat personal sau profesional; dar din nou, este posibil sa apara confuzia cu privire la ceea ce dorim cu adevarat. Este extrem de important sa stam departe de tot ceea ce pare ilegal, suspect, inselator.

Luna Noua in Pesti(apa) de mana cu Neptun in Pesti(apa), cu Venus in Pesti (apa), atat de multa apa, face un sextil benefic cu Pluto in Capricorn –pamant ceea ne poate ajuta sa ne manifestam viziunea, sa cream ceva din nimic, sa dam forma imaginatiei noastre, sa incepem sa construim un nou vis.

Miturile apartin vesniciei iar povestea mitologica a lui Isis este reinviata acuma de Luna Noua in Pesti.
Isis a fost renumita pentru capacitatile ei magice. Istoria Egiptului o prezinta ca una dintre cele mai mari zeite. A fost in acelasi timp zeita mama a carei dragostea se revarsa asupra copilului ei dar si asupra oamenilor, ea este cel mai bun exemplu de sotie iubitoare. In cartea mortilor, ea este considerata ca fiind datatoare de viata si hrana, protectie si devotament fara limite. Dupa ce Seth il taie  pe Osiris in paisprezece bucati si le imprastie peste tot, Isis aduna treisprezece si reasambleaza meticulos corpul. Cea de-a paisprezecea parte, fusese mancata de un peste, asa ca Isis a creat un inlocuitor din aur – si a reusit sa-l concepa pe fiul lor, Horus. Isis cunoaste moartea; cunoaste durerea, tristetea pe care o poate aduce o moarte, dar stie, de asemenea, sa tranforme situatia in ceva benefic.

In acest moment de Luna Noua, Isis vine cu un dar magic, ne ajuta sa ne confruntam cu propriile temeri, cu acele parti din noi pe care nu le-am putut accesa pana acuma.  Isis este in cele din urma despre uniune. Ea vede conexiuni acolo unde altii nu pot vedea sau poate este devotamentul ei, care continua sa caute pana ce gaseste … piesa lipsa. Dezmembrarea lui Osiris este o metafora a fragmentarii sufletului. Acuma, Isis, energia femininului divin ne ajuta sa vindecam aceasta fracurare sufleteasca prin iubire neconditionata, prin devotament, printr-o relatie sortita( Isis si Osiris sunt si un simbol al flacarilor gemene), printr-un copil(o sarcina).
Conectarea cu divinul din noi necesita o schimbare in perspectiva noastra, astfel incat sa aducem dragoste, compasiune si iertare fata de noi insine dar si fata de ceilalti. Poate fi o chemare la invierea si unirea aspectelor neglijate si imprastiate in noi. De asemenea, poate fi un pas spre unirea cu un partener sacru. Pentru unii poate insemna ca va exista o constientizare a trecutului si a ceea ce nu vor sa mai repete, pentru altii poate fi uniune  diferita, dar ceea ceea ce este important este devotamentul, angajamentul, sa rezolvam tot ce creeaza probleme si interfereaza cu armonia. Isis inseamna transformare, distrugerea umbrelor,  rafinarea valorilor noastre, binele comun. Poate fi o oportunitate care necesita multa rabdare.
Luna Noua in Pesti nasita de Isis ar putea duce la incheierea unui loc de munca, a unei cariere, a unei schimbari intr-o relatie, intr-o prietenie si a vietii asa cum o stiam odata.
Ca participant direct la nunta cosmica, Isis in Pesti in casa X poate initia un nou proces de vindecare spirituala, putem savura un mic miracol, putem gasi acea informatie,  acel cuvant, acea relatie, acel loc de munca, care produce o renastere in natura noastra de baza. Apoi, vom putea merge inainte fara a trage atat de multe incurcaturi din trecut in spatele nostru. Asa cum Isis l-a cautat pe Osiris, acest ciclu lunar ne lumineaza calea pentru a cauta dorinta inimii, magia, sacralitatea. Poate ca fostele noastre pasiuni trebuie linistite pentru a se naste ceva nou. Fie ca suntem in cautarea inspiratiei, a intelepciunii,  a marii iubiri, a marii vocatii, Isis ne poate indruma cautarea, ne poate ghida in directia corecta. Prezenta ei este resimtita puternic acuma deoarece avem nevoie de lumina ei care sa ne lumineze calea.

Aceasta Luna Noua in Pesti este extrem de importanta pentru cei nascuti in jurul datei de 13 martie, iunie, septembrie, decembrie dar si pentru cei care au planete sau axele principale in jurul gradului 23 Pesti, Gemeni, Fecioara, Sagetator. Pentru cei care au Nodul Nord in Pesti in jurul gradului 23(plus, minus 5 grade), aceasta Luna Noua devine o Eclipsa de Soare personala ce ii ajuta sa gaseasca acea piesa lipsa din viata lor si pe care o cauta de ceva vreme( poate fi o relatie, un ghid, o credinta….sfarsitul unei penitente, sfarsitul unui model relational rostogolit in timp, sfarsitul unui comportament imatur…..) .

Este timpul sa invatam ca atunci cand gasim iertare si compasiune reala pentru noi insine, pentru greselile noastre, regretele noastre, gafele noastre,  putem sa fim iertatori si cu ceilalti. Abia cand ne vindecam cele mai profunde rani, vedem vindecarea care se intampla automat in lumea noastra externa. Cand putem incepe sa vedem fiecare experienta, oricat de dura si dureroasa, cu compasiune si recunostinta pentru noi insine, cand putem sa ne iubim si cand gresim, cand vom renunta la a mai ne bate singuri, cand renuntam la a ne mai victimiza, cand renuntam la a mai considera vinovati pe ceilalti pentru neputinta noastra, cand ne acceptam atat partile intunecate, cat si cele luminoase ale naturii noastre, viata devine mai usoara.

Este timpul sa ne incredem in Dumnezeu si El ne va purta de grij? si ne  va proteja. Nu putem schimba “ foia de parcurs a noastra aici pe pamant”, nu putem schimba provocarile inscrise in destinul nostru, dar cand ii incredintam lui Dumnezeu situatia, El o va folosi pentru a face ceva bun in viata noastra.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.