LUNA NOUA IN LEU SI ZODIILE – 23 IULIE 2017

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Cu Luna Noua in Leu  pe gradul 1, cei nascuti in semnele fixe Leu,  Varsator , Taur, Scorpion ( in jurul datei de 23 iulie, 21 ianuarie,20 mai, 23 octombrie) dar si cei nascuti in ultimele zile din semnele Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII, casa X, casa IV sau orice planeta personala in jurul gradului 1.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale, vacante. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in tot ce tine de iubire, copii, maretia voastra,  afaceri, bani multi, creativitatea personala. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute intr-o relatie de iubire, cu copii vostri, puteti intelege prin fel de fel de avertizari divine ca maretia nefondata se prabuseste. Uranus din semnul vostru provoaca aceasta Luna Noua, asta arata ca relatiile, afacerile care nu ofera protectie si securitate sufletului vor suferi remodelari sau chiar vor fi rupte.Uranus adauga tot timpul  in compozitia astrala un strop de luminozitate, surprize, inedit, asa ca nu trebuie sa va mirati daca lucrurile se schimba intr-un mod ciudat, neasteptat. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 22 martie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare, sora, frate, rude, calatorii.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua  poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, rudele voastre, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia, se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Cum Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in raport cu familia, parinti, afaceri imobiliare, patriotism, tara. Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un proces si incepe alt proces iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare, parinti, casa. Uranus din casa XII provoaca aceasta Luna Noua asta inseamna ca puteti clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 21aprilie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, frate, sora, vecin, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina, un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Cum Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in raport cu mediul vostru apropiat, cu rudele voastre, in calatorii, comunicare (barfa, jigniri), bani, bunuri materiale. Mare atentie la cuvintele voastre, ele pot construi palate frumoase dar pot narui imperii. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in relatia voastra cu o ruda, un frate, un vecin. Uranus din casa XI provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca veti da deoparte oamenii care va pun restrictii, care nu va inteleg ideile noi si neobisnuite. Este un timp incitant, poate aparea in viata voastra un ghid care va ajuta sa intelegeti intr-un mod inedit interesele voastre dar si pe ale celor din jur. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 21 mai, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate,in relatiile voastre. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Este cel mai bun moment pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, sa gasiti noi surse de bani. Cum Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in raport cu banii, cu valoarea voastra, cu ceea ce puteti face prin talentele native. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in modul vostru de a va pune in lumina valoarea. Uranus din casa X provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca ceva imprevizibil legat de cariera voastra va ofera o cale noua benefica evolutiei voastre. Este un timp in care sunteti ghidati catre vocatia sufletului vostru.Uranus stie sa aprinda lumina intr-un mod inedit, trebuie doar sa fiti mai atenti la vocea sufletului vostru.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi.  Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat. Cum Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in raport cu modul vostru de  manifestare, cu ceea ce vreti sa aratati lumii, in relatiile voastre, trecutul vostru poate veni peste voi. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in viata voastra relationala, sa credeti in voi insiva, sa fiti curajosi si sa va bucurati de experientele noi. Dar Marte in Leu de mana cu Luna Noua in Leu si in aspect provocator cu Uranus in Berbec va poate baga in fel de fel de necazuri, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta statutul social, relatiile voastre, probleme cu legea, familia, caminul, deci mare atentie. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 23 iulie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in faptele trecutului, pacatele voastre au create fel de fel de conditionari ale timpului prezent. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Dar Marte in Leu de mana cu Luna Noua in Leu si in aspect provocator cu Uranus in Berbec din casa VIII va poate baga in fel de fel de necazuri, deveniti irascibili , nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta afacerile, jocurile secrete, o relatie intima secreta, locul de munca, relatia cu copii, prietenii.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei se afla in mesajul acestei lunatii.  Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Cum Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in  raport cu prietenii, actele caritabile, grupuri de care apartineti, relatii, copii. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de modul vostru de a intelege un prieten, un ajutor neconditionat, nevoia de securitate sociala.”Prietenul la nevoie se cunoaste”  este un proverb ce va ofera o mare lectie de viata. Marte in Leu de mana cu Luna Noua in Leu si in aspect provocator cu Uranus in Berbec din casa VII va poate baga in fel de fel de necazuri, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatiile, casnicia, partenerul de viata, cariera, familia. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 23 septembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni.importanti

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima,statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum casa X este o casa cardinala, aceasta lunatie este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra, in relatia cu familia voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cum Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in raport cu cariera voastra, proiecte profesionale, responsabilitati publice, imaginea publica, faima, ambitii lumesti. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de cariera voastra. Marte in Leu de mana cu Luna Noua in Leu si in aspect provocator cu Uranus in Berbec din casa VI va poate baga in fel de fel de necazuri, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta cariera, relatia cu cei din familie, cu copii, deci atentie, binele aduce bine este cerinta acestui aspect. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 23 octombrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international , imigrare. Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divort, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet, puteti pleca intr-o calatorie importanta pentru sufletul vostru. Cum Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in raport cu strainatatea, rudele voastre, crezurile voastre, invatamant superior, intelepciune, sisteme de gandire, cautarea unei noi perspective pentru viata voastra. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de intelegerea rolului spiritualitatii in viata voastra. Marte in Leu de mana cu Luna Noua in Leu si in aspect provocator cu Uranus in Berbec din casa V va poate baga in fel de fel de necazuri, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu strainii, un proiect cu strainii, relatia cu cu copii, credite, banii care vin de la ceilalti prin fel de fel de contracte, somaj, mostenire. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 23 noiembrie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Cum Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in raport cu viata intima, dormitor, secretele partenerului, banii partenerului, o afacere, planuri secrete. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de viata voastra intima, puteti descoperi un secret in relatia voastra ce deschide un drum nou, o transformare majora. Marte in Leu de mana cu Luna Noua in Leu si in aspect provocator cu Uranus in Berbec din casa IV va poate baga in fel de fel de necazuri, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu familia, locul natal, parinti, camin, afaceri, banii obtinuti prin fel de fel de contracte, credite, mosteniri. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 23 decembrie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cum Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in raport cu un partener, asociat, aplicarea legii, judecata.Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. Marte in Leu de mana cu Luna Noua in Leu si in aspect provocator cu Uranus in Berbec din casa III va poate baga in fel de fel de necazuri, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu rudele, comunicarea, calatoriile scurte, locul de munca, partenerul de viata, un asociat, un proces. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 21 ianuarie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Este cel mai bun moment pentru a analiza tot ceea ce va nemultumeste in relatia cu colegii, cu sefii, cu locul de munca, cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra . Cum Luna Noua merge de mana cu Sisif, aceasta energie combinata poate aduce anumite pedepse ( vine bolovanul!) daca nu ati respectat regulile morale si divine in raport cu locul de munca, proiectele profesionale, colegi, activitatile zilnice, sanatate. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele la locul de munca prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor de la locul de munca. Marte in Leu de mana cu Luna Noua in Leu si in aspect provocator cu Uranus in Berbec din casa II va poate baga in fel de fel de necazuri, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu cei de la locul de munca, cu banii, prieteni, copii, iubire. Evitati speculatiile. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 20 februarie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

1 Comment

  1. Daca cuspida casei 10 este in Leu,dar Luna Noua pica in casa 9, combinam interpretarile pentru Luna Noua in C10 cu C9?
    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.