LUNA NOUA IN LEU SI ZODIILE – 17 AUGUST 2012

Simbolul Sabian pentru gradul 26 Leu , gradul energizat de Luna Noua in Leu din 17 august 2012 este:

“ Cand lumina apare printre nori , se formeaza un curcubeu perfect “.

Acest grad zodiacal pe care are loc Luna Noua in Leu arata destul de clar ca eliminarea situatiile incerte , inutile , manipulatoare ,otravitoare ofera speranta , promisiuni , impliniri , inspiratie , posibilitati noi , putere .

Curcubeul apare pe cer dupa o “ ploaie “ , dupa o dezlantuire a naturii  si arata o stare de liniste , de pace iar acest moment de Luna Noua poate aduce  o veste care ofera speranta, liniste , incredere ,binecuvantare . In Geneza, Curcubeul a aparut dupa potop ca o promisiune  ca Dumnezeu este prezent, este o arma a lui Dumnezeu  ca un simbol al legamantului lui cu pamantul . Culorile Curcubeului nu sunt doar culori divine ale unui Creator divin ci sunt si un simbol profund spiritual. Chiar daca noi oamenii uitam promisiunile noastre , Curcubeul este un mesaj astral care vine la noi in aceste zile si ne spune ca Dumnezeu nu a uitat de noi si ne protejeaza de abuzuri. Un  Curcubeu poate fi privit ca un pod divin ce leaga cerul de pamant , asta inseamna o comunicare directa intre noi  oamenii cu divinitatea. Pasiti pe acest pod spiritual , divin si cereti o indrumare ,un ajutor , cu siguranta veti fi auziti . Asa cum Noe a vazut curcubeul pe cer la sfarsitul potopului  anuntand sfarsitul unei situatii turbulente si reinstaurarea ordinii cosmice ,  asa si aceasta Luna Noua in Leu prin mesajul ei poate aduce sfarsitul unor abuzuri, unor situatii tensionate ,unor perioade nelinistite din viata noastra , din tara noastra .

Cu Luna Noua in Leu  pe gradul 26 , cei  nascuti in jurul datei de 17 ( plus,minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 26.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai pentru précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa V- este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Activitatile legate de copii si de folosirea creativitatii personale dar si povestile de dragoste sunt energizate de acest moment de Luna Noua . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 aprilie , aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase. Nessus (abuz, pofta otravitoare ,gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele  in relatiile de iubire , cu copii ,cu prietenii , cu protectorii vostri , toate acestea pot avea un accent puternic de abuz, manipulare . Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va ajute sa iesiti din aceste situatii abuzive printr-un partener , asociat . Pot aparea  oportunitati legate de copii ,iubire , creativitate personala .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa IV – este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. In urmatoarele doua saptamani pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Puteti achizitiona mobilier nou , puteti sa  dati o alta valoare estetica locului in care traiti . Puteti obtine anumite daruri de la parinti , puteti cunoaste o persoana speciala prin intermediul familiei voastre , puteti sa cumparati o  casa .  Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un proces si incepe alt proces iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare , parinti , casa . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 mai , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Nessus (abuz, pofta otravitoare , gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele  in relatiile de familie , cu parintii , in cariera , in viata sociala , toate acestea pot avea un accent puternic de abuz, manipulare. Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va ajute sa luptati impotriva abuzurilor , sa reinstalati ordinea fireasca in viata de familie, camin , cariera ,viata sociala .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua . Daca vreti sa va plimbati ,sa faci calatorii scurte , urmatoarele doua saptamani sunt benefice pentru voi, comunicarea prin telefon, mail poate creste , puteti achizitiona un nou autovehicol, calculator, telefon . Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 17 iunie , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes . Nessus (abuz, pofta otravitoare ,gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele  in relatiile apropiate voua , in relatia cu fratii, rudele , vecini, in calatorii ,in comert ,educatie ,  toate acestea pot avea un accent puternic de abuz, manipulare.  Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va ajute sa iesiti din aceste situatii abuzive .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale , este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materiale..Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Este cel mai bun timp da a reflecta la anumite investitii fiind ajutati sa intelegeti  modul corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani. In urmatoarele doua saptamani puteti face mai multi bani , puteti primi o oferta pentru un loc de munca mai bine platit, exista o oportunitate in domeniul finantelor de care trebuie sa profitati . Nessus (abuz, pofta otravitoare ,gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele  in relatia cu chestiunile financiare , cu anumite valori atat personale cat si cele care vin din alta parte ,prin anumite contracte incheiate , prin credite , partener de viata , toate acestea pot avea un accent puternic de abuz, manipulare.  Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va ajute sa iesiti din aceste situatii abuzive prin eliminarea din viata voastra a frustrarilor legata de familie, casa, parinti, casatorii nefericite .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in semnul vostru in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste , demararea de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Schimbarile semnificative se produc la un nivel extrem de personal iar  personalizarea exagerata a tot ceea ce se petrece in jurul vostru poate conduce la confruntari cu ceilalti. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 august  ( plus, minus trei zile ) , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.. Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va aduca oportunitati  de a face ceea ce doriti pentru voi  iar altii vor fi dispusi sa va ajute ,sa va sprijine . Nessus (abuz, pofta otravitoare ,gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele in unele chestiuni parteneriale , in procese , in asociatii ce au un limbaj puternic al unor abuzuri . Totusi , Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua iar  acest complex de energii poate sa va ajute sa iesiti din aceste situatii abuzive , aduce oportunitati  de a face ceea ce doriti pentru voi  iar altii vor fi dispusi sa va ajute , sa va sprijine.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in casa XII , o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil,  aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat  cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 septembrie , aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Nessus (abuz, pofta otravitoare , gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele  in relatiile de la locul de munca , cu colegii,cu sefii , cu modul de tratare a unei boli , toate acestea pot avea un accent puternic de abuz, manipulare . Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va ajute sa iesiti din aceste situatii abuzive ,aduce oportunitati legate de sanatatea voastra , puteti reflecta la trecutul vostru in scopul intelegerii problemelor care va tin pe loc , puteti fi mai singuratici , mai concentrati pe munca in singuratate, pe un proiect care va cere eforturi mari.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 17 octombrie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni.importanti . Nessus (abuz, pofta otravitoare ,gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele  in relatiile de iubire , cu copii ,cu prietenii ,cu protectorii vostri , toate acestea pot avea un accent puternic de abuz, manipulare . Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va ajute sa iesiti din aceste situatii abuzive , aduce oportunitati legate de prieteni, activitati sociale , sperantele voastre .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 17 noiembrie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Nessus (abuz, pofta otravitoare ,gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele  in relatiile de familie , cu parintii , in cariera , in viata sociala , toate acestea pot avea un accent puternic de abuz, manipulare. Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va ajute sa iesiti din aceste situatii abuzive , aduce o promovare , o avansare , un nou loc de munca , puteti incepe o afacere , puteti primi recunoasterea unei munci grele depuse in cariera .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste poate fi o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 decembrie , aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Nessus (abuz, pofta otravitoare , gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele  in relatiile apropiate voua ,in relatia cu fratii,rudele ,vecini, in calatorii ,in comert , toate acestea pot avea un accent puternic de abuz, manipulare.  Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va ajute sa iesiti din aceste situatii abuzive , puteti primi un sprijin important de la un prieten, un protector .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei atrasi mai mult de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 ianuarie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor . Nessus (abuz, pofta otravitoare ,gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele  in relatia cu chestiunile financiare , cu anumite valori atat personale cat si cele care vin din alta parte , prin anumite contracte incheiate ,prin credite , prin partenerul de viata , toate acestea pot avea un accent puternic de abuz, manipulare.  Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va ajute sa iesiti din aceste situatii abuzive prin noi oportunitati legate de cariera ,viata sociala .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VII indica o perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizare a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 15 februarie , opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Nessus (abuz, pofta otravitoare ,gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele  in relatia cu partenerul , asociatul,  toate acestea pot avea un accent puternic de abuz, manipulare.  Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca puteti sa iesiti din aceste situatii abuzive printr-un ajutor venit din strainatate , prin cunoastere , credinta ,respectarea unor legi ,calatorii .
PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VI  poate indica un moment bun de a  imbunatati relatiile la locul de munca, de a aborda noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca . Este cel mai bun moment de a analiza tot ceea ce va nemultuimeste in relatiile cu colegii, cu sefii, cu locul de munca , cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra . Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 martie  , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Nessus (abuz, pofta otravitoare ,gelozie ) se opune acestei Lunii Noi , acest aspect poate aduce situatii grele  in relatiile de la locul de munca , cu colegii, cu sefii , cu modul de tratare a unei boli , toate acestea pot avea un accent puternic de abuz, manipulare .
Marte si Saturn sprijina aceasta Luna Noua , acest complex de energii poate sa va ajute sa iesiti din aceste situatii abuzive  prin semnarea unor contracte financiare avantajoase ,prin anumite mosteniri , daruri de la ceilalti .Pot aparea oferte pentru un loc de munca.

 

 

Adriana Tudosa

 

You may also like

3 Comments

  1. V? citesc cu mare drag articolele ,de când am descoprit acest site, sunt foarte interesante ?i scrise de un adev?rat profesionist. Felicit?ri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.