LUNA NOUA IN LEU SI ZODIILE -10 AUGUST 2010

leu 1

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra .

Luna Noua din 10 august 2010  , are loc cu Luna si Soarele pe gradul 19 Leu,cu  un maxim in jurul orei 06:10, ora Romaniei .Este o Luna Noua ce poate pune in scena bogatiile oferite de viata ,poate aprinde miraculosul din noi. In semnul fix al Leului , aceasta Luna Noua  ne face constienti de puterile creative din noi ( regalitatea personala), de propria individuallitate ,de “ copilul “  din noi care stie sa se bucure de tot ceea ce viata ii ofera , asa cum Soarele ofera lumina ,intretine viata , asa si aceasta Luna Noua ne poate ajuta sa capatam incredere in “ propria stralucire “.Nu trebuie sa uitam ca energia Leului este cea care amplifica increderea in noi,mandria,generozitatea ,autoritatea , loialitatea ,vanitatea ,curajul dar si incapatanarea , credulitatea .

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe Leu,Varsator, Taur,Scorpion ,  mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 10 ( plus ,minus trei zile ) dar si pentru cei care au  planete personale,  ascendentul,   MC pe gradul  19 ( plus minus 3 grade ).

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala dar care nu implica neaparat legalizarea legaturii. Relatii foarte bune cu copii. Putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 10 aprilie ( plus,minus trei zile ), aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele  natal poate amplifica  buna intelegere cu partenerul de viata,cu  rudele sau cu cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Aceasta Luna Noua poate energiza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste noi orientari. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia luna noua au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil  de viata, casa, tara.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 10 mai ( plus,minus trei zile ) , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine.Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Aceasta energie poate amplifica mutarile, chestiunile legate de frati si surori ce necesita din partea voastra o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 10  iunie ( plus,minus trei zile ), aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recoltarea roadelor muncii , este un moment bun in care sunteti recompensati pentru eforturile depuse . Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Aceasta energie pune un accent deosebit pe tot ceea ce inseamna valoare materiala dar si nativa,urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar suplimentar , puteti sa faceti achizitii importante.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 10 iulie ( plus,minus trei zile ) aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna noua in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii  creatoare .. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei Luni Noi  pune un accent deosenbit pe dezvoltarea personala , increderea in propria persoana , in  dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine.
Pentru cei nascuti in jureul datei de 10 august ( plus,minus trei zile ),  conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna noua in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Sunt posibile cunostinte noi, beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra.Experientele aduse de aceasta luna noua au o legatura directa cu atitudinea voastra fata de realizari, succes social ,sperante,prietenii .
Pentru persoanele nascute in jurul datei de 10 octombrie  ( plus,minus trei zile ),  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Poate fi un timp al unor experiente noi  in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie  ce poate promite  un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta energie  poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si  dezvoltarea unei vocatii.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 12 noiembrie (plus,minus trei zile), aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealist pot face din aceasta perioada o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza calatoriile pe distante lungi dar si relatiile cu strainii. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta luna noua activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 10 decembrie ( plus,minus trei zile ),  aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei care vor fi mai mult atrasi de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale pentru a le atrage atentia asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un accord scris, asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere , sunt puse in lumina in aceasta perioada .  Este un timp in care se  pot reformula anumite acorduri.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 10  ianuarie ( plus, minus trei zile ), aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in casa VII indica o perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizare a  ceea ce inseamna o viata de cuplu. Cei cu activitati individuale , egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Urmeaza un timp in care aceasta energie poate lucra ca un liant intr-o relatie ce se poate transforma intr-o casnicie . Atentie la problemele legate de lege.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 9 februarie  ( plus,minus trei zile ) , opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite.Este o energie propice demararii  unor noi proiecte in domeniul muncii voastre,in domeniul sanatatii,relatiile cu colegii cmodul de abordare a rutinei zilnice , a sanatatii,pot cunoaste imbunatatiri . Pentru cei nascuti in jurul datei de 10 martie ( plus ,minus trei zile ) , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.