LUNA NOUA IN LEU -10 AUGUST 2010, ORA 06 :10 ORA ROMANIEI -IN LUMINA REFLECTOARELOR

astro_2gw_334_luna_noua_in_aug_2010.70857.22205

“Leii sunt regi iar  regii sunt Lei “

Luna Noua reprezinta un aspect de conjunctie dintre Luna si Soare in acelasi semn zodiacal ( Soarele acopera Luna ) , este o faza a Lunii in care energiile sunt foarte mici , activitatile sunt mult incetinite, , in aceasta perioada pot avea loc fel de fel de perturbari in natura,se poate simti din plin forta pamantului, se poate simti din plin forta naturii.
Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, dar in functie de ce s-a intamplat in in trecut, noile inceputuri vor fi axate pe rezolvarea afacerilor neterminate oricare ar fie ele, este experienta castigata anterior utilizata in realizarea unor schimbari in viata noastra. Indiferent de ce s-a petrecut in ciclul lunar anterior, fie problemele vietii au creat dezorientari , fie au adus un castig , inceputurile unui ciclu lunar sunt cel mai adesea putin neclare exact ca si imaginea Lunii Noi.

Faza de Luna Noua confera o forta extraordinara gandurilor si cuvintelor , asadar,  mare atentie la ce ganditi si cum va folositi cuvintele,  gandurile pozitive sau negativ devin o forta in aceasta perioada.
Ascendentul momentului de Luna Noua  este in Leu gradul 16:01, este un ascendent de foc , fix ce induce o energie ce are drept limbaj dominant,  dezvoltarea increderii in propria persoana .Aceasta energie ne “  inarmeaza “ cu multa putere,marinimie ,posesivitate ,orgoliu ,onestitate ,dramatism . Putem gasi satisfactie personala in tot ceea ce este construit prin  propria creativitate, prin folosirea talentelor native, este un timp in care energia creativa personala se poate transforma in “ aur”.Mandria ,incapatanarea sunt pe scena vietii in aceasta perioada,in acelasi timp generozitatea , caldura personala si gesturile marete pot inspira oamenii din jurul nostru . Onestitatea si sinceritatea sunt “valori absolute “ in urmatoarea perioada , cei care ne vor insela aceste valori vor fi  uitati “ in afara vietii noastre. Aceasta energie ne induce multa vitalitate ,entuziasm pentru proiecte noi,creativitate si agresivitate ,putem deveni demonstrativi si plini de gesturi marete , devenim “copii cu inima mare “.
Guvernatorul ascendentului in Leu este Soarele in Leu in conjunctie cu Luna in Leu ,conjunctie care reprezinta faza maxima a Lunii Noi in Leu gradul 17:25. Asadar, energia Lunii Noi in Leu devine pentru noi energia cosmica ce va nuanta intreaga perioada pana la urmatoarea Luna Noua,o nuanta data atat  modului nostru de abordare a vietii de zi cu zi dar si a modului de interactiune cu cei din jur , as putea vorbi aici de o energie ce ne calauzeste pas cu pas in urmatoarea perioada . Cu Luna in Leu vorbim de vise ce capata dintr-o data maretie fiind  capabili si de  eforturile necesare pentru a le dat viata , devenim mandri,  plini de ambitii dar si o amplificare a grandomaniei. Luna in  leu aduce o mare generozitate in iubire, induce nevoie de putere, faima , fiind necesar un control al orgoliului si vanitatii. Este o energie ce accentueaza simtul dramatic , imaginea personala, genereaza nevoie de gesturi pline de avant , indrazneala, generozitate din dorinta de a atrage relatii bune , este un timp al teatralitatii in exprimarea parerilor dar o teatralitate cu un efect maxim. Soarele in Leu este o energie “ regala “ ce stie sa impresioneze,sa disciplineze , individualizeze,  dramatizeze,Aflat in domiciliu,Soarele in Leu va induce o energie pozitiva, benefica ce ne sustine vitalitatea,vointa,propria creativitate ,optimismul,expansivitatea.. Conjunctia Soare –Luna ,adica momentul de Luna Noua in Leu gradul 17:25 energizeaza casa I facand un aspect de conjunctie destul de atrans cu ascendentul in leu ,asta inseamna ca urmeaza  o perioada benefica initierii de actiuni noi , putem demara  proiecte noi ce pot  aduce rezultate maxime,devenim curajosi,optimisti ,increzatori in propria persoana ,orgoliul si dramatismul sunt cu noi. . Sunt amplificate proiectele de creatie,distractie ,agrement , legatura cu copii este extrem de pozitiva .
Conjunctia Luna Noua in Leu cu Ascendentul in Leu poate arata ca in urmatoarea perioada putem deveni mai sensibili fata de cei din jurul nostru,fata de mediul inconjurator in care traim.
Acest moment de Luna Noua in Leu este amplificat de careul in T cardinal format de opozitia dintre Saturn in Balanta si Uranus in Berbec in conjunctie cu Jupiter , Pluto retrograd in Capricorn in careu cu Saturn in conjunctie cu Venus si Marte in balanta  si Pluto in careu cu Uranus in Berbec , este o configuratie puternic motivanta ce ofera o mare putere de concentrare pentru atingerea scopurilor  si satisfacerea dorintelor dar in acelasi timp  ofera si dezechilibru emotional, incapatanare ,  posesivitate  si pasiuni nestapanite . Energia indusa de acest careu in T nu este deloc blanda cu noi ,   starea de tensiune indusa de acesta uriasa energie  ne poate face sa luam unele hotarari pripite in viata personala,  o stare hranita continuu cu constrangeri de tot felul poate exploda in aceasta perioada , asadar mare atentie , neprevizibilul face parte din aceasta energie si cel mai bine ar fi sa incercam sa ne controlam sensibilitatea si nevoia imensa de libertate .

Secretul folosirii in sens pozitiv a acestei imense energii consta in exprimarea pozitiva a energiei plutoniene in Capricorn ( focarul acestei configuratii ) ,vorbim de o energie ce pune in miscare domeniul casei V,o casa  ce are drept guvernator natural Leul , dar in Pluto nu se simte prea confortabil. Pluto retrograd in casa V stimuleaza si activeaza  transformarii propriei creativitati,a modului in care privim iubirea,cum interactionam cu copii.. Exprimata negativ, energia lui Pluto in Capricorn in casa V ( si este ajutata de energia celorlalte planete ) poate conduce destul de usor la  pasiuni amoroase nestapanite ,speculatiile pot deveni periculoase si aduc pierderi ,relatia cu copii poate deveni obositoare .
Saturn in casa II –casa banilor ,  valorilor ,poate amplifica sentimentul de teama fata de ziua de maine ,apare  jena materiala ,nu putem vorbi de sansa ,putem vorbi doar de bani castigati cu pretul unei munci indarjite . Saturn in conjunctie cu Venus si Marte sanctioneaza relatiile superficiale sau instabile ,vorbim de o energie ce favorizeaza legaturile stabile, durabile ,alegerile rezonabile in care sa predominate maturitatea afectiva ,intelepciunea . Negativ ,acesta energie poate amplifica atitudinile dezordonate ,atractie fata de persoane incapabile sa dea viata “ iubirii “,renuntare dispretuitoare care va ascunde de fapt neputinta iubirii.

Uranus in casa VIII amplifica surprizele legate de asociatii,de banii proveniti din diverse asaocieri,de la partener,din surse neasteptate . Uranus in opozitie cu Venus si Marte in Balanta amplifica tensiunile  in legatura cu banii,fie personali fie obtinuti prin diverse pateneriate,pot aparea rupturi in relatii,surprize neplacute ,furtuni sentimentale.
Luna Noua ofera oportunitatea de a ne elibera de restrictiile trecutului ,sa lucram la prezent si pentru viitor. Planetele retrograde –Jupiter,Uranus,Neptun ,Chiron ne ajuta sa pacem pace cu trecutul ,sa acceptam si sa ne vindecam greselile trecutului , energia lunii noi poate poate fi folosita pentru dezvoltarea personala , vindecare si binecuvantarea unui nou proiect , este o energie ce stie atat de bine sa dea startul unor noi inceputuri , fiecare faza a Lunii este colosala , asa ca  sa lasam Luna sa ne ajute. In semnul fix al Leului , aceasta Luna Noua  ne face constienti de puterile creative din noi ( regalitatea personala), de propria individuallitate ,de “ copilul “  din noi care stie sa se bucure de tot ceea ce viata ii ofera , asa cum Soarele ofera lumina ,intretine viata , asa si aceasta Luna Noua ne poate ajuta sa capatam incredere in “ propria stralucire “.Nu trebuie sa uitam ca energia Leului este cea care amplifica increderea in noi,mandria,generozitatea ,autoritatea , loialitatea ,vanitatea ,curajul dar si incapatanarea , credulitatea .

Aceasta energie lunara in Leu poate pune in scena toate bogatiile oferite de viata ,poate aprinde scanteia miraculosului din noi.

Succes

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

 1. Draga Adria,

  Sunt un biet incepator care incearca sa inteleaga tainele astrologiei dar mai am mult pana la a putea face o interpretare de orice fel.
  Te-as ruga din suflet, sa-mi spui si mie cum ma vor influenta aceasta luna noua in leu, in special daca sectorul afectat (tinand cont si de toate celelalte aspecte planetare “in desfasurare”) este cel relational, profesional sau financiar.
  Sunt nascuta pe 31 octombrie 1967, in Bucuresti, la 13:32. S-ar putea sa-mi spui si pentru Lucian, iubitul meu, nascut in Telega, la 24 noiembrie 1957, la 07:09? Desi suntem impreuna de 10 ani, din care primii 9 au fost un vis, simt ca se intampla ceva cu noi. Este ca si cum, din 23 iulie anul trecut, am merge pe marginea unei prapastii iar de cazut nu am cazut numai pentru ca suntem foarte atenti.
  Crezi ca ai timp sa ma ajuti si pe mine?
  Iti multumesc anticipat. Cu drag,
  Anca

 2. buna Adriana,

  sunt foarte curioasa sa aflu ce aspect al vietii imi poate influenta aceasta luna noua avand in vedere ca zoida mea este leu, nascuta pe 4 august 1982 la ora 10:30 in Bucuresti…sper sa ai timp sa-mi trasezi si mie cateva previziuni ale acestui aspect…multumesc mult

 3. buna Adriana,

  sunt foarte curioasa sa aflu cum imi va fi influentata viata sentimentala de luna noua avand in vedere ca zodiaa mea este berbec, nascuta pe 17 aprilie1985 la ora 23:00 in Bistrita datele iubitului meu sunt 8 octombrie 1984 , localitatea Feldru . sper sa ai timp sa-mi trasezi si mie cateva previziuni ale acestui aspect…multumesc mult

 4. eu, sunt nascuta pe 23 iunie 1959…as dori sa stiu cum influienteaza luna noua ,.. viata mea mea. multumesc!!

 5. Multumesc Adriana pentru extraordinar de complexa si sugestiva prezentare-descriere a perioadei care incepe cu 20 august.

  eu sunt nascuta pe 7 august ora 5.20am, Suceava si
  locuiesc acum in Rm. valcea.

  Ti-as fi deosebit de recunoscatoare daca mi-ai putea semnala aspectele cele mai importante din acest tranzit fiindca ma confrunt cu situatii aproape dramatice si …nu mai stiu incotro s-o apuc…

  ..legat de viata personala ma zbat de una singura de peste 15 ani si as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa schimb ceva… profesional, este cam la fel, am o firma si deci o activitate care uneori este prea mult de dus, pentru mine…. inima ma cam lasa…

  cu deosebita stima,
  Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.