LUNA NOUA IN CAPRICORN SI ZODIILE -10 IANUARIE 2016

capricorn

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Mesajele acestei energii sunt totusi extrem de contradictorii datorita lui Mercur retrograde in Capricorn si a lui Jupiter retrograd in Fecioara ( reanalizarea unor pasi din trecut ).
Nu este cel mai bun timp pentru initierea unor activitati noi, rareori, un proiect inceput in aceasta perioada merge spre succes, spre excelenta.

Cu Luna Noua in Capricorn gradul 20, cei nascuti in jurul datei de 10 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , casa partenerului, casa carierei (MC ) sau orice planeta personala in jurul gradului 20 din aceste semne zodiacale.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa X poate aduce “re-evaluari  divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima,statut social. Aceasta Luna noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Mercur retrograd dar si a lui Jupiter  retrograd ( trecutul este reinviat), inclin sa cred ca veti fi pusi sa mergeti in trecutul vostru unde ati lasat ceva neterminat sau ati renuntat la cineva de care aveati nevoie totusi. Tot ce tine de cariera voastra dar si de locul de munca, sanatate, activitati zilnice, crize existentiale, sunt evidentiate in acest moment. Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul carierei, ceva din trecut poate schimba viitorul vostru. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important( in bine sau in rau) in mediul profesional.Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Aceasta Luna Noua din casa carierei va pune sa va reanalizati ambitiile personale, cariera, viata sociala, relatia cu sefii, cu autoritatile.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 10 aprilie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa IX poate aduce “re-evaluari divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii internationale. Aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Mercur retrograd si Jupiter retrograd, cred ca lucrurile sunt mai grele decat par, puteti intampina piedici  in calatorii, in acumularea cunostintelor, in relatiile de iubire,  la scoala, tot ce tine de invatamant, cunoastere ia “foc” dar un foc “aprins in trecut “. O iubire din trecut poate sa va tulbure din nou viata, puteti sa va implicati mai mult in viata copiilor vostri sau puteti repara o legatura cu unul din copii.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 10 mai, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Atentie mare in calatorii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa VIII poate aduce “re-evaluari divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimidate. Casa VIII se refera la banii celuilalt , la credite, impozite, mosteniri, cu Luna Noua in casa VIII in amestec cu Mercur retrograd si Jupiter retrograd, mesajele pot fi  contradictorii cu un accent deosebit pe gestionarea banilor . Ceva “ se reaprinde  “ in acest domeniu din viata voastra dar si in tot ce tine de familie si pot spune ca in trecut ati facut anumite greseli sau ati uitat ceva important care in aceasta perioada va pune la treaba. Mercur in mers retrograd in Capricorn este guvernatorul vostru si are o puternica influenta asupra vietii voastre, ar fi bine sa nu luati hotarari definitive in acest moment, ele cu siguranta nu vor avea prea multa viata. Actiunile neasteptate si imprevizibile sunt de evitat in aceasta perioada, va pot consuma energia fara a obtine rezultatele dorite, de aceea, cel mai bine ar fi sa invatati ca actiunile minutios planificate ofera siguranta. Aceasta Luna Noua pune un accent deosebit pe  “ inceputurile “ din trecut legate de bani, afaceri, asociat, partener, familie.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 iunie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “re-evaluari divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta Luna Noua are o multime  de mesaje contradictorii datorita lui Mercur retrograd si Jupiter retrograd, este o energie cu o multime de posibilitati in casa partenerului, rude, vecini, comert, dar cu multe re-analizari , re-editari. Este o perioada tensionata in  acest domeniu din viata voastra, chiar si parteneriatele linistite “ pot fi cuprinse de pesimism “, important este sa fiti intelegatori unul cu celalalt, sa nu luati decizii importante in acest moment. Atitudinea nepractica, comportamentul nepasator sau din interes, neglijenta fata de semeni, prea multe pretentii dar fara a oferi nimic, va pot pune in urmatoarea perioada sa constientizati unde si cum ati gresit, ce puteti face pentru a repara relatiile cu cei din preajma voastra.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 iulie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII, axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa VI  poate aduce “re-evaluari divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Dar aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Mercur retrograd dar si a lui Jupiter retrograd, este o energie cu o multime de posibilitati in casa muncii dar care in acelasi timp aduce repetitii, reeditari in acest domeniu de viata dar si in tot ce tine de bani, valori, proprietati. Pot aparea probleme serioase in stabilitatea financiara.
Atentie la sanatate.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 august, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa V poate aduce “re-evaluari divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii,  pentru o noua poveste de dragoste , pentru evenimente sociale. Dar aceasta Luna Noua are o multime  de mesaje contradictorii datorita lui Mercur retrograd si Jupiter retrograd chiar in semnul vostru, este o energie cu o multime de repetitii, reeditari in casa iubirii, copii, creativitate personale, speculatii de orice fel, modul vostru de manifestare. Reorientarea, revizuirea modului de folosire a energiei si puterii personale devine necesara in aceasta perioada , nerabdarea si lipsa controlului asupra obiectivelor voastre pot cauza destule necazuri.”Repara acuma imaginea ta personala “spune aceasta energie. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat.
Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 septembrie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa IV poate aduce “re-evaluari  divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Dar aceasta Luna Noua are o multime  de mesaje contradictorii datorita lui Mercur retrograd si Jupiter retrograd, este o energie cu o multime de reeditari, reparari  in casa familiei, parintilor, caminului dar si in toate activitatile legate re-evaluarea unor probleme ce tin de trecut, compasiune, iertare. Unele intarzieri in obiectivele voatre va pot crea stres mental. Este posibil sa aveti probleme cu somnul, dar este posibil sa apara, de asemenea, vise vii si intuitii in acest timp; e ca si cum al treilea ochi este cel care vede si va atentioneaza chiar daca nu credeti in asta. Orice ati exagerat in aceste domenii, acuma, ele vor capata proportia adevarata. Locuinta, parintii vostri, o casa,pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 octombrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,  

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa III poate aduce “ re-evaluari divine” in relatiile voastre cu rudele, fratii, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre , prin calatorii scurte. Dar aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Mercur retrograd si Jupiter retrograd , este o energie cu o multime de reeditari , reparari in casa mintii practice, calatorii scurte, rude, frati dar si  in re-evaluarea unor probleme ce tin de prietenii vostri, de sperantele voastre care se cer a fi redefinite.Tot ce datorati unui prieten sau tot ceea ce un prieten va datoreaza sunt re-activate in aceasta perioada. Problemele majore apar prin rude, frati, modul cum comunicati, calatorii scurte. Problema unei rude, a unui frate, va poate destabiliza emotional.
Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 noiembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa II poate aduce “re-evaluari divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Dar aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Mercur retrograd si Jupiter retrograd, este o energie cu o multime de reeditari , reparari  in casa banilor, valorilor personale, re-evaluarea  unor probleme ce tin de cariera voastra, viata sociala, relatia cu autoritatile. Nu incercati sa va schimbati, modernizati cariera actuala, nu este cel mai bun timp pentru a incepe o noua cariera. Acuma sunteti ajutati sa  intelegeti mai bine greselile din trecut ce tin de cariera, viata sociala, bani. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 decembrie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “re-evaluari  divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal care ca face sa va simtiti energici si entuziasti. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Dar aceasta Luna Noua are o multime  de mesaje contradictorii datorita lui Mercur retrograd si Jupiter retrograd( analizeaza trecutul) , este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul parteneriatelor, in modul in care va prezentati lumii. Noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de lectiile pe care trebuie sa le invatati in relatia cu un partener iar aceste lectii restante va pot tine pe loc.Cum Jupiter este retrograd in casa IX –casa lui Dumnezeu, lipsa credintei, incalcarea legilor divine, pot aduce destule necazuri.Poate a venit timpul sa credeti in Dumnezeu, in moralitate, in legile divine.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 10 ianuarie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrile.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna noua in casa XII poate aduce “re-evaluari divine” pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu  misterele, secretele, tot ce este dificil, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. Cu atatea planete in casa XII dar si cu Luna Noua aici, este cea mai buna perioada pentru a primi mesaje prin vis, ghizi spirituali legate de o problema karmica ce nu va da pace , aceasta problema poate fi legata de un iubit, un partener, o relatie, un copil, un loc de munca ,etc. Aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Mercur retrograd, Jupiter retrograd( trecut ), este un timp in care noul nu se poate instala datorita unor restante in trecut si cere “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de bani, partener, credite, cheltuieli, intimitate. Pot aparea fel de fel de piederi sau blocaje in tot ce tine de bunuri, bani castigati nemeritat, pot aparea unele probleme cu creditetele, banii unei afaceri.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa XI poate aduce “re-evaluari divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, asociatii caritabile, sperante. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua are o multime de mesaje contradictorii datorita lui Mercur retrograd, Jupiter retrograd( reanalizarea trecutului ), este un timp in care noul nu se poate instala datorita unor restante in tot ce tine de pieteni,un vis pierdut pe drum, un obiectiv important abandonat. Aceasta Luna Noua vorbeste si despre “re-evaluarea “ unor probleme parteneriale, puteti reface o casnicie, un partener se poate intoarce la voi. Pot fi amplificate problemele cu partenerul de viata, cu asociatul vostru.O flacara veche se poate reaprinde in aceasta perioada. De asemenea, puteti  lucra la rezolvarea unor fisuri vechi si reinnoirea unor conexiuni din trecut.
Pentru persoanele nascute in jurul datei de 10 martie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni importanti si care detin o anumita putere.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.