LUNA NOUA IN LEU-16 AUGUST 2023, ORA 12:38, ORA ROMANIEI-SURPRIZE, SURPRIZE, SURPRIZE…

“M-am pogorat din Ceruri, a zis Hristos, nu ca sa fac voia Mea, ci voia Celui ce M-a trimis pe Mine” (Ioan 6, 38).

Bat clopotele cerului pentru o noua nunta cosmica, vrem nu vrem, toti trebuie sa participam la acest moment astral important. Acuma Lumina- Soarele pe gradul 23:17 Leu se uneste cu Intunericul – Luna pe gradul 23:17 Leu si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 16, din orice semn zodiacal. Din punct de vedere astrologic, Luna Noua este momentul stabilirii intentiilor de a atrage ceea ce vrem in viata noastra. Iar in semnul de foc al Leului, noutatea se propaga prin iubire, copii, divertisment, vacante, proiecte creative, vointa divina.

Cum Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, in semnul de foc al Leului, aceste inceputuri  trebuie sa fie indraznete, luminoase, marete, regale. Oportunitatile acestei lunatii sunt legate de iubire, povesti de dagoste, placeri, copii, distractie, creativitate personala, speculatii, mandrie, faima, educatie, moralitate.  Leul se exprima  prin verbul” a voi” iar aceasta lunatie ne ajuta sa intelegem ca fiecare actiune de-a noastra trebuie sa fie in acord cu vointa divina. “M-am pogorat din Ceruri, a zis Hristos, nu ca sa fac voia Mea, ci voia Celui ce M-a trimis pe Mine” (Ioan 6, 38).

Este o Luna Noua cu o magie reala in ea, asa cum fac toate lunile noi dar care are si potentialul de a arunca o anumita rezistenta si incapatanare in noi. Leul reprezinta si copilul nostru interior si este important sa acordam atentie acestei parti din noi, deoarece ne ghideaza foarte bine. Copiii isi urmeaza in mod natural placerile, nevoile, iubirea. Acuma, putem onora copilul nostru interior recunoscand in mod natural cand o situatie sau o relatie ne face sa ne simtim fericiti, bucurosi si cand avem un sentiment de teama, de greutate. Suntem incurajati sa ne apreciem mai mult, sa exprimam ceea ce suntem cu adevarat, sa fim cu mintea deschisa si sa dam drumul indoielilor si criticilor permanente la adresa noastra. Optimismul, curajul si entuziasmul sunt darurile magice ale acestei lunatii pentru ca noi sa incepem sa ne exprimam asemeni soarelui, cu caldura si bunavointa fata de noi insine dar si fata de cei din jur.

Luna Noua in Leu poate fi un pas important catre imparatia( leu)divina din noi, poate fi o oportunitate pentru vindecare, pentru trezire spirituala, pentru a invata sa ne iubim pe noi dar si vietile noastre, pentru compasiune, iertare. “Ma iubesc si ma accept asa cum sunt, aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziiile” este cel mai bun medicament pentru inima noastra.

Daca semnul lunatiei ne arata ce posibilitati avem, casa astrologica activata, arata domeniul de viata adus in centrul atentiei. Acuma, Luna Noua in Leu activeaza casa X, o casa naturala a lui Saturn care defineste relatia noastra cu puterea, reputatia, statutul social, cariera, oportunitatea progresului spiritual, figurile autoritare, unul din parinti(tatal).  In aceasta casa, Luna Noua in Leu devine o energie extrem de importanta si ne aduce aminte ca scopul fiecaruia dintre noi nu este doar implinirea materiala ci si dezvoltarea spirituala. Chestiunile care privesc profesia, sefii, reputatia profesionala, puterea, viitorul, fel de fel de constrangeri, vin in prim plan.

Luna Noua pe gradul 23:17 activeaza energia lui Venus retrograda pe gradul 19 Leu iar sub aceasta influenta,  avem posibilitatea sa facem schimbari in modul in care ne auzim copilul interior, il iubim si pretuim. Viata este prea scurta pentru a socoti tot timpul greselile trecutului. Avem sansa de a incepe sa facem schimbari, sa ne trezim „copilul interior” si sa gasim modalitati de a ne exprima creativ. Venus  este planeta iubirii, frumusetii, relatiilor, banilor si a lucrurilor pe care le pretuim. Aceasta aliniere cosmica poate aduce momente de trezire in jurul acestor zone ale vietii noastre. Uranus in Taur perturba in stilul lui unic acest spectacol astral magic. Patratul Lunii Noi cu Uranus aduce instabilitate, neliniste, schimbari bruste, impulsivitate, comportament imprevizibil, surprize, rebeliune, schimbari rapide de directie. Chiar nu este un moment bun pentru a ne lasa ghidati de egou, mandrie, incapatanare. Cel mai bine ar fi sa fim flexibili, inventivi, creativi, sa fim iubire. Sa facem ceva creativ, sa ne invioram, sa ne deschidem inima, sa fim generosi, sa ne iubim si pretuim pe noi insine, sa ne rasfatam, sa ne bucuram de viata. Atat Leul cat si Taurul sunt semne fixe, care tind sa evite schimbarea. Dar in timpul acestei lunatii, fulgerul care vine de la Uranus indica o reajustare brusca.

Leul este un semn guvernat de Soare, un semn care ne spune ca fara lumina suntem pierduti. Sa simplificam lucrurile si sa cerem ajutorul Luminii. Sa urmam sfatul lui Omraam Mickael Aivanhov si sa intonam cat de des putem mantra:”O tu Lumina, care esti cea mai evoluata, patrunde in mine,h raneste-mi inima si mintea”.

 Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC 

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale, pentru inceputuri pline de speranta pentru copiii vostrii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua iar actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu persoana iubita, cu un copil, cu familia. Pot fi surprize in tot ce tine de finante, bunuri, venituri si cheluieli.  Evitati speculatiile.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau va poate deschide o usa importanta. Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Daca sunteti in cautarea unei case sau daca vreti o schimbare benefica in casa in care locuiti, aceasta luna noua deschide un nou capitol de sase luni. Chestiunile de familie sunt cele mai importante, in special cele care implica mama, copiii sau o ruda de sex feminin. Provocarea acestui moment astral vine prin Uranus care va tine de mana si care poate veni cu surprize, neasteptat in relatiile voastre, in planurile personale, familie, parinti. Puteti sparge anumite tipare construite de-a lungul timpului si sa va urmati calea. Puteti  fi incredibil de rezistenti la schimbare, dar aceasta aliniere poate fi eliberatoare. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua vine cu “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, tineri,  cu cei din imediata apropiere a voastra, comert, activitati mentale, calatorii scurte, studii. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Este un moment minunat pentru a va sorta ideile si sa va ocupati doar de cele importante. Notati fiecare idee stralucita care va trece prin minte. Mare atentie la cuvintele voastre, ele pot construi palate frumoase dar pot narui imperii. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in relatia voastra cu o ruda, un frate, un vecin. Uranus din Taur provoaca aceasta Luna Noua asta inseamna ca puteti clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra. Pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, de modul de a va valorifica talentele personale. Cum Luna este ghidul vostru astral, puteti defini mai bine obiectivele voastre personale. Uranus provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca veti da deoparte oamenii care va pun restrictii,care nu va inteleg ideile noi si neobisnuite. Este un timp incitant, poate aparea in viata voastra un ghid care va ajuta sa intelegeti intr-un mod inedit interesele voastre dar si pe ale celor din jur. Poate aparea un sentiment de revolta impotriva prietenilor, puteti fi provocati de prieteni..” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna noua in semnul vostru vine cu  “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre, pe proiecte personale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Cum Luna este stapana casei XII, ar fi bine sa incetiniti ritmul vietii de zi cu zi, sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti si la nevoile sufletului vostru. Uranus provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca ceva imprevizibil legat de cariera voastra va ofera o cale noua benefica evolutiei voastre. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera voastra dar si legate de familie, parinti, deci atentie. Puteti sa va schimbati locul de munca, poate fi o oportunitate in cariera voastra, asta poate veni intr-un mod neasteptat, deasemenea puteti pierde un loc de munca. Este un timp in care sunteti ghidati catre vocatia sufletului vostru.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” pentru  reincarcarea bateriilor voastre spirituale si fizice. Este o pozitie mai sensibila a Lunii Noi si ar fi bine sa depuneti eforturile necesare instalarii pacii in suflet.” Sunt calma si perfect echilibrata” este mantra acestei luni noi. Aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Noutatile sunt conditionate de trecutul vostru, de ceea ce este adunat acolo si care de multe ori va tine intr-o vraja greu de descris. Puteti incepe un proces de detoxifiere fizica, mentala, este un moment minunat pentru a va analiza trecutul si pentru a ierta totul. Cum Luna este stapana casei XI, acesta este un moment magic pentru a cauta pe cei care va pot ajuta sa dati viata unui ideal de-al vostru. Puteti avea succes in cariera prin implicarea voastra in cauze umanitare, organizatii sociale. Uranus provoaca aceasta Luna Noua, si va poate baga in fel de fel de necazuri. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice dar si in calatorii, studii inalte, credinta, diplome universitare, straini, afaceri cu strainii, justitie inalta, relatiile de munca, colegi, sanatatea.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua vine cu “noutati divine” in prieteniile voastre,  grupuri sociale, idealuri, sperante, copiii altora. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale. Sunteti ajutati sa va sortati prietenii, sperantele, ideile ciudate. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, se afla in mesajul acestei lunatii.  Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare, resurse comune, impozite, relatii, credite, lupte ascunse pentru putere, mosteniri, prieteni, Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in modul de a vedea o afacere, un acord semnat, o colaborare cu un partener, asociat.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION 

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum casa X este o casa cardinala, aceasta lunatie este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra, in relatia cu familia voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cum Luna este stapana casei IX, schimbarile, oportunitatile tin si de strainatate, calatorii, credinta. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua si va poate baga in fel de fel de necazuri. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta cariera, relatiile, acordurile semnate, relatia cu strainii. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, munca in strainatate. Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divor?, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Poate fi si un moment pentru depasirea unor probleme ce tin de intelegerea rolului spiritualitatii in viata voastra. Cum Luna este stapana casei VIII, oportunitatile tin si de afaceri, de descoperierea unui secret, a unui plan ascuns impotriva voastra. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu rudele, comunicarea, calatoriile scurte, locul de munca, proiecte de munca, sanatate. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in munca voastra, in credinta voastra, in relatia cu strainii. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN 

Luna Noua vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a unor planuri de afaceri, a problemelor relationale. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere, prin intelegerea conceptului de putere asupra celorlalti, prin transformari majore. Aspectele, obligatiile si taxele financiare vin in centrul atentiei. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu persoana iubita, cu copii, banii unei afaceri, bani obtinuti prin fel de fel de contracte, credite, mosteniri. Evitati speculatiile. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, pentru lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cum Luna este stapana casei VI, acest moment astral va poate ajuta sa incepeti un nou proiect la locul de munca sau o munca bazata pe vindecari netraditionale. Este posibil sa faceti unele schimbari in spatiul in care va desfasurati munca sau poate fi ceva nou legat de munca voastra. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, parinti, cariera, casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatia cu familia voastra, in munca voastra. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare.. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Este cel mai bun moment pentru a analiza tot ceea ce va nemultumeste in relatia cu colegii, cu sefii, cu locul de munca, cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii, la locul de munca, deci atentie. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.