LUNA NOUA IN GEMENI SI ZODIILE -8 IUNIE 2013

Simbolul Sabian pentru gradul 19 Gemeni ,  gradul Lunii Noi este :” O carte veche, voluminoasa, expusa in arhivele unui muzeu  “. Este un simbol in acord deplin cu Luna Noua in Gemeni in care spuneam ca “ La inceput a fost cuvantul …”.O carte veche este o sursa de cuvinte intelepte, de cunoastere pentru toti oamenii, este o sursa a unei intelepciuni dincolo de timp si spatiu.

Ea este in arhivele unui muzeu, deci aceasta cunoastere este in siguranta si este disponibila pentru toti cei care apreciaza acest lucru. Aceasta “ intelepciune “ este inchisa intr-un muzeu, deci este ceva in afara rutinei zilnice, este ca o curiozitate venerata si ocrotita in timp, este ca un “ martor “ tacut ce vorbeste doar atunci cand este chemat, intrebat. “ Muzeul” poate fi o metafora in acest moment, poate arata un loc sigur pentru fiecare dintre noi in  care gasim informatia necesara unui nou inceput. Aceasta intelepciune sta in fiecare dintre noi,  in oamenii din jurul nostru, ea doar trebuie gasita si folosita. Nimic nu este nou sub soare, traditia oculta ne spune ca toate manifestarile ciclice ale mintii umane au avut o sursa primordiala revelatoare si ne intoarcem iarasi la ceea ce am spus “ la inceput a fost cuvantul…”. Aceste carti contin “ ideea –samanta “ iar aceasta Luna Noua ne pune la dispozitie energia necesara unui nou inceput pentru dezvoltarea cunoasterii noastre, pentru evolutie.

Cu Luna Noua in Gemeni pe gradul 18:01, cei nascuti in jurul datei de  8 iunie, septembrie, decembrie, martie ( semnele mutabile : Gemeni,  Fecioare, Pesti,  Sagetatori )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala pe gradele 18 : 01 in Gemeni, Fecioare, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala, mari disponibilitati in comunicare; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Aceasta Luna Noua benefica aduce oportunitati prin comunicare, frati, rude, calatorii . Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina, un telefon, un calculator . Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 8 aprilie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in tot ceea ce tine de relatia cu fratii, vecinii, mintea voastra practica. Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in  casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin prin  utilizarea unor talente personale, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Puteti primi o oferta de lucru , puteti face mai multi bani, puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a gandi “ in legatura cu banii .
Pentru cei nascuti in jurul datei de  8 mai,  aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in tot ceea ce tine de valori, chestiuni financiare. Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna noua in Gemeni, in semnul vostru si in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, puteti demara proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale, conjugand verbul” a gandi “ intr-un mod extrem de personal. Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine,  vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic , un nou look ,  relatii de prietenie ,iubit, partener.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 8 iunie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in viata voastra. Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna noua in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului. Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Puteti fi vizionarii acestui moment astral, puteti avea acces la unele secrete ce fac lumina in viata voastra, puteti face pace cu trecutul. Pentru cei nascuti in jurul datei de  8 iulie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in tot ceea ce tine de trecut, karma, secrete care dor. Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar, caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Pentru persoanele nascute in jurul datei de 8 august, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti  care detin o anumita putere. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in tot ceea ce tine de prieteni, protectori,  grupuri de oameni. Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva, fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti in jurul datei de 8 septembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in tot ceea ce tine de cariera voastra, relatia cu sefii. Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

 

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, putei calatori,  puteti invata o limba straina ,  puteti sa va inscrieti la unele cursuri superioare, puteti incepe o afacere in strainatate sau cu strainii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 8 octombrie, aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in tot ceea ce tine de mintea voastra mare, credinta, relatia cu strainatatea, cu strainii. Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce amplifica problemele legate de resurse comune, bunuri comune, impozite, credite, bonusuri, comisioane, cadouri, recompense , mosteniri, pensii intretinere copii. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Pentru cei nascuti in jurul datei de 8 noiembrie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in tot ceea ce tine de banii unei afaceri, banii unui partener . Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile  prin sot , amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea  perioada. As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate, prin lucru in echipa. In aceasta perioada puteti fi ajutati sa va casatoriti, sa  rezolvati problemele intr-un mod pozitiv intr-o relatie, sa faceti compromisuri de dragul partenerului
Cei cu activitati individuale, egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti in jurul datei de 8 decembrie,  opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII, axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in tot ceea ce tine de casnicia voastra, o relatie importanta,  o asociere. Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in casa VI poate fi un timp  benefic la locul de munca , in relatia cu sefii, colegii, imbunatatirea sanatatii. Aceasta energie benefica va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca, puteti lucra din greu pentru bani, pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 8 ianuarie,  aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in tot ceea ce tine de locul de muna, relatia cu colegii, activitatile zilnice, sanatatea voastra. Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in casa V amplifica potentialul creator, viata sentimentala, iubirea, romantismul. O iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei, relatiile cu copii se pot imbunatati. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii, puteti concepe un copil. Pentru cei nascuti in jurul datei de 6 februarie, aspectul de trigon dintre Luna Noua in  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in tot ceea ce tine de iubire, iubit, copii, potential creativ. Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in casa IV amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti, puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie.
Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile , norocul au legatura cu casa voastra, cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti. Puteti cumpara o casa, puteti primi  o casa de la parinti, totul  se leaga de locul in care locuiti. Pentru cei nascuti injurul datei de 8 martie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Aceasta Luna Noua in Gemeni va  spune prin asteroizii Elpis si Chaos ca un cuvant, o informatie bine aleasa va ajuta sa redescoperiti magia unui nou inceput, este speranta care va ajuta sa restabiliti ordinea in tot ceea ce tine de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Speranta este rasplatita de acceasta Luna Noua, credeti in ea, este arma acestei energii.

Adriana Tudosa

You may also like

10 Comments

 1. Doamna Adriana

  Va multumesc foarte mult.De cate ori postati un articol nou,parca este sarbatoare pentru mine.Puteti sa-mi spuneti,daca sunt nascut pe 2 Aprilie,conteaza si anul?

  Va multumesc anticipat,si sa aveti o Duminica placuta.Vasile.

 2. buna ziua, trec printr-o perioada tare grea….nu stiu ce se intampla cu mine….nu mai vreau relatia de 10ani pe care o am …fac oamenii de langa mine sa sufere, parca traiesc intr-un cosmar fara sfarsit. sunt distrusa.va rog mult spuneti-mi ce mi se intampla sau cat mai dureaza..
  multumesc.

 3. Multumesc Adriana.Sant nascuta pe 9 mai cu ascendent in Leu.Sper ca aceasta energie sa fie benefica pentru toata lumea.Daca nu …sa acceptam ca un lucru rau se intimpla ca sa faca loc unui bine.Speranta nu trebuie sa dispara niciodata.Sa ai o Duminica linstita Adriana.

 4. Ce poate bucura pe un om mai mult…un cuvant bun sa-i aline sufletul,speranta si cedinta…!!!!Te pup…si zile senine pline cu zambete ,tuturor…!!!!

 5. vasile
  ziua,luna,anul,ora si locul descriu povestea sufletului tau. Data de nastere este inceputul povestii tale, este acel ” a fost odata ca niciodata ….”.
  adriana

 6. Doamna Adriana

  Va multumesc foarte mult.Spuneti ca cei nascuti in jurul datei de 8 Aprilie vor incepe activitati noi.Eu daca sunt nascut pe 2 Aprilie,sunt influentat de Luna Noua?

  Va multumesc.Vasile.

 7. In jurul meu sunt mari schimbari.
  Nu stiu sa le interpretez.Ma rog faca-se voia Ta Doamne!
  Multumesc Adriana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.