LUNA NOUA IN GEMENI SI ZODIILE -5 IUNIE 2016

crucea cosmica

In semnul Gemeni,Luna Noua capata forta prin cuvinte, comunicare, calatorii mici, scris, puncte de vedere diferite, frati, vecini, tineri, idei si cunostinte practice. Este o energie ce stie atat de bine sa dea putere magica si creativa cuvintelor.Acuma, un cuvant poate vindeca sau poate destabiliza totul, deci mare atentie la cuvinte. 

Simbolul Sabian pentru gradul 15 Gemeni,  gradul Lunii Noi este:”Doi copii olandezi facandu-si lectiile impreuna.”
Este fabulos acest simbol  si in acord deplin cu semnul Gemeni-comunicare, schimb de idei, obiectivitate, simplitate, nevinovatie, fara griji, acceptarea unui alt punct de vedere, a unei alte idei, clarificarea propriilor experiente prin contacte reale cu alte persoane. Olanda este renumita pentru toleranta pe plan social iar acest simbol ne cere sa fim toleranti cu ideile celorlalti.

Cu Luna Noua in Gemeni pe gradul 15, cei nascuti in jurul datei de 5 iunie, septembrie, decembrie, martie, ( semnele mutabile: Gemeni, Fecioare, Sagetatori, Pesti ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala pe gradele 15 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala, mari disponibilitati in comunicare; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru  “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de munca, sanatate, proiecte profesionale, credinta, calatorii indepartate, straini, secrete, sanatate, boli cornice, problemele din trecut care renasc acuma. Agitatia este la ea acasa acuma si nu va recomand sa actionati rapid ci ar trebui sa fiti atenti la toate datele, detaliile, este cea mai sigura cale catre success. Marile realizari, inventii au fost realizate sub influenta aspectelor provocatoare dar prin multa munca si daruire.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in  casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin prin  utilizarea unor talente personale, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Puteti primi o oferta de lucru, puteti face mai multi bani, puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de creativitate personala, iubire, copii, speculatii, banii unei afaceri, viata intima, datorii, credite, prieteni, sperante iluzorii, astrologie, ghizi spirituali. Stabilirea unor obiective financiare realiste  este cerinta majora a acestei lunatii dinamice. Este incurajata gandirea inovatoare dar cu strategii practice care sa va umple portofelul. De-a lungul timpului, marile realizari, inventii au fost realizate sub influenta aspectelor provocatoare dar prin multa munca si daruire.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna noua in Gemeni, in semnul vostru si in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, puteti demara proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal care va face sa va simtiti energici si entuziasti. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de familie, parinti, casa, tara, casnicie, parteneriate, avocat, dusman stiut, cariera, functie. Aceasta luna noua dinamica va tensioneaza la maxim, deci mare atentie, nu incercati sa treceti acuma prin obstacole ca vantul ca va pot lovi din alta parte.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna noua  in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe trecut, secrete, relatii toxice, sanatate. Puteti fi vizionarii acestui moment astral, puteti avea acces la unele secrete ce fac lumina in viata voastra, puteti face pace cu trecutul.
Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de comunicare, invatamant, rude, transport, munca, sefi, sanatate, colegi, credinta, dreptate divina, straini, aplicarea legii, studii superioare.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal pentru a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar, caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Prietenii, astrologia, tot ce este in afara normelor traditionale, pot deschide usi noi pentru voi in aceasta perioada. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de bani, valori personale, proprietati, iubire, copii, creativitate personala, speculatii, afaceri, secretele unei afaceri, demascarea unor lupte ascunse pentru putere. Aceasta Luna noua dinamica poate fi cuvantul, ideea, prietenul, care va spulbera viziunea clara asupra viitorului vostru.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii in cariera. Cu aceasta Luna Noua puteti primi  o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompensari substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte profesionale importante, o functie importanta, va vede lumea acuma, lumina reflectoarelor este pe voi. Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim modul vostru de a va afisa in lume, de cum relationati, familie, camin, parinti, tara, partener de viata, asociat, aspecte juridice. Cu Jupiter in Fecioara de mana cu voi, inclin sa cred ca aveti o mare protectie divina acuma dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fiti atenti in special in tot ce tine de cariera.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, sa incepeti un curs, sa incepeti o afacere cu strainatatea, cu un strain, sa descoperiti un adevar care va transforma in bine viata. Puteti avea oportunitati legate de o calatorie, strainatate, straini, invatamant, religie, credinta. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international , imigrare. Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim secrete din trecut, plati karmice, dusmani, rude, frati si surori, calatorii scurte, vesti surprinzatoare, munca, colegi, sanatate.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce amplifica problemele legate de resurse comune, bunuri comune, impozite, credite, bonusuri, comisioane, cadouri, recompense , mosteniri, pensii intretinere copii. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, o afacere. O pierdere, boala cuiva apropiat va poate afecta profund sufletul.  Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de prieteni, protector, lucruri socante, bani, valoare personala, proprietati, iubire, copiii, speculatii, creativitate personala.Iertarea va invata arta de a iubi, deci incepeti cu iertarea.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot , amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de cariera, viata sociala, proiecte profesionale, statut social, familie, parinti, casa, tara, modul vostru de a va exprima, relatiile voastre. Este un timp care va cere sa fiti realisti, atenti in relatiile voastre, nu mai credeti in fantezii.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in casa VI  poate fi un timp  benefic la locul de munca, in relatia cu sefii, colegii, imbunatatirea sanatatii. Aceasta energie va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca, puteti lucra din greu pentru bani, pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani.
Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de trecut, secrete de trecut, relatii toxice, dusmanii ascunse, rude, frati si surori, stiri care va destabilizeaza, strainatate, straini, incurcaturi juridice.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in casa V amplifica potentialul creator, viata sentimentala, iubirea, romantismul. O iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei, relatiile cu copii se pot imbunatati. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii, puteti concepe un copil. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii,  pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de bani, valoare personala, proprietati, viata intima, banii partenerului, afaceri, taxe, datorii, prieteni, sperante.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in casa IV amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti, puteti rezolva anumite probleme de familie.
Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile , norocul au legatura cu casa voastra, cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti . Puteti cumpara o casa, puteti primi  o casa de la parinti, totul  se leaga de locul in care locuiti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie.  Aceasta Luna Noua in Gemeni devine incredibil de dinamica prin CRUCEA COSMICA MUTABIA care se formeaza acuma pe cer si care activeaza patru domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de familie, parinti, camin,tara, partener de viata, asociat, dusmani stiuti, incurcaturi ale legii, cariera, statut social.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Speranta, speranta si iar speranta! Sper din tot sufletul sa rasara soarele si pe strada mea. Cel putin o raza. Caci ma cam invart de ceva vreme in cerc si nu gasesc iesirea.
    Are vreo importanta conjunctia cu fortuna? Probabil visez prea mult:))
    Multumesc pentru speranta.

  2. Multumim mult Adriana, ca ai facut horoscopul Lunii Noi,pentru fiecare zodie in parte,din nou(la ultimile Luni Noi,nu am gasit facut si asta).Dar nu inteleg ceva: de ce la zodiile Rac,Leu,Fecioara si Pesti,scrie la inceput,”Luna Noua in Pesti”,iar la zodia Capricorn scrie “Luna Noua in Taur”?Doar e Luna Noua in Gemeni,pt. toate zodiile,nu? E greseala de tiparire?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.