LUNA NOUA IN GEMENI SI ZODIILE–18 IUNIE 2023, ORA 7:37, ORA ROMANIEI……AMINTITI-VA DE MINE CU O RUGACIUNE….

Bat clopotele cerului pentru o noua nunta cosmica , vrem nu vrem, toti trebuie sa participam la acest moment astral important. Acuma Lumina- Soarele pe gradul 26:43 Gemeni se uneste cu Intunericul – Luna pe gradul 26:43 Gemeni si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 18, din orice semn zodiacal.
O Luna Noua este asociata tot timpul cu un pas nou, o idee noua, un cuvant nou, ambitii si obiective noi, o haina noua unui proiect mai vechi. In semnul de aer al Gemenilor, noutatea se propaga prin cuvant, gand, miscare, rude, mediul apropiat, studii, invatamant ,comunicare, smecherii, viclenii, inteligenta practica.Este o energie proaspata ce stie atat de bine sa dea putere magica si creativa cuvintelor. A invata sa comunicam, sa gandim intr-un mod nou, este cerinta acestei lunatii. Cu aceasta luna noua pe gradul 26:43 Gemeni este important sa ne aducem aminte ca toate cuvintele noastre ne influenteaza viata si au consecinte. Este bine sa vorbim dar cu mare grija sa nu creem probleme cu cuvintele noastre. Cuvantul tau este bagheta ta!” cu care creezi magia si propria ta realitate de fiecare data cand te exprimi, ne spune aceasta Luna Noua. Intelepciunea eterna si divina va fi  palpabila odata cu Luna Noua in Gemeni care activeaza casa XII, o casa a subcontientului, secretelor, planurilor ascunse, inchiderii, vindecarii si spiritualitatii. Ce putem indeparta pentru a face loc pentru ceva nou? Aceasta luna noua amplifica intuitia, asa ca ar fi bine sa urmam orice banuiala. Putem atinge intelepciunea superioara prin credinta, meditatie, intuitie sau vizualizari creative. Subconstientul este servitorul credincios al nostru, dar trebuie sa avem grija de el, sa-i dam ordine corecte. Fiecare dintre noi are constant langa el un martor atent: subconstientul lui. Fiecare cuvant se graveaza in subconstient si se realizeaza in detalii surprinzatoare. Daca invatam sa ne folosim de subconstientul nostru, putem dezvolta capacitatea de a negocia direct, de a cere ajutor si indrumare din partea intelepciunii divine, de a ne usura karma, de a schimba cursul vietii noastre, de a urca pe calea verticala lasand deoparte linia orizontala pe care ne tarasc fortele karmice. Asa, putem intelege ce voia sa spuna in evanghelii:

“Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume” 1 Ioan 4:4

Deasemenea, casa XII activata de luna nou, este asociata si cu karma, suferinta, socoteala si evolutia. Este posibil sa fim fortati sa ne confruntam cu probleme din trecut si sa fim supusi unei curatenii fizice, mentale, emotionale si spirituale. Acesta este un moment bun pentru cautari spirituale, pentru o noua viziune asupra lumii, asupra moralitatii, asupra dreptatii, asupra credintei.

Neptun in Pesti este o carte foarte mare a acestei lunatii deoarece formeaza cu Luna Noua in Gemeni un aspect de careu provocator. Oricat de incantati am fi de noile oportunitati, ar trebui sa nu ne grabim, sa asteptam un semnal clar inainte de a actiona. Multe pot fi haotice si confuze iar emotiile destul de coplesitoare. Acest aspect cosmic poate aduce dezamagire, agitatie si agravari in atmosfera colectiva. Adesea, naivitatea este cel mai puternic dar al acestui aspect si nu putem distinge cu usurinta adevarul de fantezie. Exista adesea o linie fina intre adevar si iluzie, iar obiectivele extrem de idealiste pot fi supuse deziluziei acum. Recunoasterea faptului ca avem nevoie de indrumare divina ne poate ajuta sa gestionam aceste oportunitati intr-un mod mai constructiv. Si “aduceti-va aminte de MINE printr-o rugaciune”  este calea prin care Dumnezeu isi aduce aminte de noi si ne protejeaza in aceste zile problematice. Luna Noua pe gradul 25:43 Gemeni merge de mana cu asteroidul 11911 Inger pe gradul 26:29 Gemeni si ne spune ca indiferent de fanteziile si iluziile vietii de zi cu zi, exista intotdeauna aceste voci blande ingeresti  care vorbesc direct cu sufletul nostru, care au in fisa lor astrala protectia noastra. Aceste ajutoare spirituale sunt vesnice. Exista o mare protectie oferita de acest asteroid care furnizeaza in acelasi timp un sentiment de putere enorma, calauzire divina, mesaje de la Dumnezeu, interventie divina, o mana de ajutor, vindecare spirituala.

Cu Luna Noua in Gemeni pe gradul 27, cei nascuti in jurul datei de 18 iunie, septembrie, decembrie, martie ( semnele mutabile: Gemeni, Fecioare, Sagetatori, Pesti ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului(descendentul), casa carierei sau orice planeta personala pe gradele 27 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Gemeni poate aduce “noutati divine” prin evenimente educationale, rude, calatorii scurte, comunitatea in care traiti, profesori,  vecini. Este cel mai bun moment pentru negocieri, pentru a incepe dezvoltarea unor noi abilitati, pentru informare corecta, pentru un schimb de idei cu oameni noi si interesanti. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru o analiza mai atenta a gandurilor si sentimentelor voastre. Puteti primi o veste importanta de la o ruda, puteti avea o perspectiva noua asupra unui studiu, asupra unui sfat primit. Negativ, puteti vorbi prea mult acuma, puteti spune prea multe, puteti gresi usor prin cuvintele voastre. Neptun in Pesti este provocatorul acestei lunatii si ar fi bine sa fiti atenti la noile oportunitati deoarece pot ascunde anumite capcane. Anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR 

Cu Luna Noua in Gemeni, urmeaza o noua poveste cand vine vorba de finante, valori si ceea ce pretuiti cel mai mult. Este normal sa cautati noi metode de a face bani. Acum este sansa voastra de a transforma o idee de vis în ceva tangibil si profitabil. Stelele sunt aliniate pentru voi sa va cresteti valoarea, sa va dezvoltati abilitatile si sa aduceti mai multa stabilitate financiara in viata voastra. Abilitatile in comunicare ar putea deveni o sursa de bani sau un atu important la locul de munca. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru a gasi noi modalitati de a va folosi talentele native sau pentru a descoperi noi talente si puncte forte in voi de care sa va folositi si sa imbunatatiti situatia financiara. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, echilibrarea vietii voastre relationale, rude, familie. Noile inceputuri generate de aceasta luna noua pot fi incurcate de Neptun in Pesti, asa ca va recomand mai multa atentie cu finantele voastre. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Mare atentie la asa zisii prieteni.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Gemeni vine cu o noua poveste legata de scopul si identitatea voastra. Este timpul sa luati decizii constiente si rationale despre cine vreti sa fiti, sa aveti incredere in indrumarea divina care este atat de aproape de voi. Schimband modul in care actionati si reactionati si elaborand un plan de actiune, veti fi pregatiti pentru un viitor mai bun. Utilizati magia acestui moment astral pentru un nou inceput in modul vostru de afirmare, comunicare, relationare. Este un moment de reinnoire mentala, puteti vedea mai bine detaliile unei probleme. Noile inceputuri generate de aceasta luna noua pot fi incurcate de Neptun in Pesti, asa ca va recomand mai multa atentie in cariera voastra, in relatia cu autoritatile, in planurile personale. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie.Recunoasterea faptului ca aveti nevoie de indrumare divina va poate ajuta sa gestionati aceste oportunitati intr-un mod mai constructiv.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna noua in Gemeni vine cu o noua poveste legata de credinta voastra, de convingerile voastre subconstiente. Este un moment bun pentru a reflecta la convingerile voastre despre voi si pentru a stabili pe care dintre ele trebuie sa le inlocuiti. Folositi magia acestei luni noi pentru meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete, dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Cum Luna este ghidul vostru astral, puteti defini mai bine obiectivele voastre. Urmeaza o perioada de 28 de zile favorabila vacantelor, cautarilor spirituale, vindecarii sufletului. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si  ar trebui sa nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Rugaciunea, compasiunea, iertarea, sunt ajutoarele voastre acuma.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Gemeni vine cu “noutati divine” legate de prieteni, proiecte de grup, cele mai mari sperante, vise, dorinte si idealuri. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, a amicitiilor influente. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Datorita mutabilitatii acestei energii, poate fi greu sa clarificati prioritatile voatre, sa decideti ce este cu adevarat important pentru voi. Prieteniile feminine pot juca un rol important in viata voastra sociala. Pastrati o minte deschisa pentru a merge in locuri noi si a va face prieteni noi; nu stiti niciodata cine v-ar putea indrepta catre urmatorul lucru important. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si ar trebui sa fiti mai atenti la oportunitatile aduse de aceasta lunatie. Acesta poate fi un timp de iluzii si confuzie sau poate fi un moment foarte inspirat. Recunoasterea faptului ca aveti nevoie de indrumare divina va poate ajuta sa gestionati aceste oportunitati intr-un mod mai constructiv.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Gemeni vorbeste pentru voi in casa X si aduce o noua poveste cand vine vorba de cariera, ambitiile, statutul si contributia voastra la dezvoltarea umanitatii. Ambitiile voastre se vor schimba probabil, ceea ce poate necesita ajustari pe plan professional. In urmatoarele 28 de zile veti fi mai preocupati de latura sociala, de o schimbare importanta in cariera voastra sau de reinsufletirea celei vechi. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si ar trebui sa fiti mai atenti la oportunitatile aduse de aceasta lunatie. S-ar putea sa fiti supusi unor confuzii cu privire la relatiile voastre, cu ceea ce vreti de la cariera voastra. Recunoasterea faptului ca aveti nevoie de indrumare divina va poate ajuta sa gestionati aceste oportunitati intr-un mod mai constructiv.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Gemeni aduce o noua poveste cand vine vorba de extinderea mintii voastre, studii superioare, examene, publicatii, calatorii in strainatate. Este cel mai bun moment pentru a va gandi la ceea ce va poate face spiritul sa se inalte si cum puteti sa cresteti, sa experimentati viata in afara mediului vostru normal. Utilizatia magia acestei luni noi pentru dezvoltarea voastra intelectuala, pentru a intelege noile informatii, pentru a creste in exprimare si comunicare. Studiati ceva care va fascineaza, cumparati un bilet si plecati intr-o calatorie in jurul lumii, spargeti rutinele si modelele vechi. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi, a problemelor de servici, puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice. Poate aparea un interes puternic fata de metodele alternative de sanatate. Recunoasterea faptului ca aveti nevoie de indrumare divina va poate ajuta sa gestionati aceste oportunitati intr-un mod mai constructiv.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Gemeni aduce o noua poveste cand vine vorba de resursele comune, intimitate, afaceri, acorduri semnate. Este cel mai bun moment sa renuntati la obsesiile voastre, sa fiti flexibili si sa aveti incredere in fortele universului. Este posibil sa comunicati mai mult pentru o schimbare importanta legata de un contract, un acord sau banii care vi-i datoreaza ceilalti. Nu fortati lucrurile, urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua.
Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment iar perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare. Atentie la speculatii, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar. Este cea mai buna perioada pentru a intelege ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Gemeni vine cu o noua poveste cand vine vorba de relatiile voastre pe termen lung. Este un moment bun pentru a va indrepta atentia catre  „ceilalti” din viata voastra si pentru a determina ce fel de parteneriate va vor face cei mai fericiti. O buna utilizare a acestui timp, de asemenea, este consolidarea relatiilor in care va aflati, bucurandu-va de ele la maxim. Cei singuri isi pot intalni perechea, poate fi cineva care va impresioneaza prin abilitatile si curiozitatea intelectuala.
Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment iar viata de familie poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Familia, rudele, parintii, bunicii, va pot destabiliza acuma, incercati sa va detasati mai mult de problemele lor.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Gemeni vine cu o noua poveste cand vine vorba de locul de munca, activitatile zilnice, sanatate. Este un moment bun acum sa gasiti combinatia potrivita de lucruri care sa va faca bine si fericiti, fie ca este vorba despre un nou loc de munca, dieta sau rutina zilnica. Utilizatia puterea acestei lunatii pentru a va schimba locul de munca sau pentru a aduce ceva nou in activitatile voastre profesionale, pentru o noua abordare a relatiilor la locul de munca. Acuma, capacitatea voastra mentala este suficient de puternica si puteti depasi provocarile cu usurinta, puteti avea idei stralucitoare la locul de munca. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Aveti grija sa nu deveniti prea critici si exigenti in munca voastra. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si  poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, surori, anturaj. Fiti mai atenti la tot ceea ce vine la voi acuma prin orice forma de comunicare. Este cea mai buna perioada pentru o transformare mentala.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in Gemeni vine cu o poveste noua legata de potentialul vostru creator, relatii romantic, copii. Puteti sa va asumati anumite riscuri pentru a va exprima pe voi insiva si pentru a obtine recunoastere, iubire si placere. Poate fi cel mai bun moment pentru a da viata unui proiect creativ, sa atrageti iubirea, sa aveti un copil, sa sprijiniti un copil.
Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si ar fi bine sa fiti mai atenti cu finantele voastre. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate aduce haos, inselaciuni, deci, mare atentie. Este cel mai bun timp pentru a redefini ceea ce este important pentru voi in tot ce tine de bunuri si resurse materiale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Gemeni vine cu o poveste noua legata  de familie,  afaceri imobiliare, locuinta, parinti, securitate emotionala. Acest timp poate fi grozav pentru mutarea, renovarea sau pentru a imbunatati comunicarea cu membrii familiei voastre.Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Puteti obtine anumite daruri de la parinti, puteti cunoaste o persoana speciala prin intermediul familiei voastre, puteti sa cumparati o  casa.
Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment iar auto-amagirea poate fi cel mai mare „dusman” in aceasta perioada. Organismul vostru este mai sensibil si ar trebui sa fiti precauti cu medicamente. Este posibil sa treceti printr-o criza de identitate iar experienta pe care le aveti pot conduce la o intelegere mai rafinata a voastra si a directiei in care doriti sa va indreptati.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.