VENUS RETROGRAD IN PESTI 11-17 APRILIE 2009- “O LUMINA IN CEATA DEASA A UNEI RELATII AMAGITOARE “

venus

Pe 11 aprilie 2009 ora 15: 48 Venus in mers aparent retrograd reintra in semnul Pestilor, este un semn in care Venus se transpune cu bucurie dar fiind pe gradul anaretic 29 in Pesti putem vorbi de accentuarea straniului in modul de manifestare a unei iubiri , a unei relatii , este un timp al reprosurilor si a unei vieti in care se face lumina intr-o iubire secreta , intr-o iubire sau o relatie plina.de erori de tot felul. Cu Venus retrograd in Pesti visele sunt mai intense , mai puternice , este o energie ce poate scoate la iveala un “adevar crud “ intr-o relatie ( fie relatie de iubire, relatia cu partenerul, relatia cu un partener de afaceri, relatia cu banii) plina de erori, o relatie in care ai fost pacalit , inselat, eroarea pe care ai facut-o cand ai ales un partener de viata, un partener de afaceri, un credit, o ipoteca, cand ai cumparat ceva , vorbim asadar de o energie puternic orientata spre a face lumina in ceata deasa a unei relatii amagitoare .

Gradul anaretic 29 mai este numit si grad karmic si aduce lectii de invatat legate de trecut , de ceva facut gresit , este o energie ce stie sa induca o nevoie urgenta de a rezolva problemele in acele relatii in care iubirea, romantismul, dorintele, finantele sunt prost intelese si folosite , este un grad de “ CRIZA “ ce cere reevaluarea situatiilor inainte de a actiona , de a iesi dintr-o relatie . Acest grad aduce o anumita greutate in luarea deciziilor , versatilitate, poate determina aruncarea intr-o situatie fara iesire , este o energie ce amplifica un anumit “ sentiment de urgenta “ ceea ce metaforic vorbind poate determina “aruncarea cu capul inainte fara a verifica apa mai intai “.

Venus in semnul Pestilor este guvernata de Neptun ceea ce poate insemna destul de multe iluzii in legatura cu orice fel de relatie, este iluzia care pluteste in aer dar care in aceasta perioada de retrogradare se poate transforma intr-un crud adevar acompaniat de lacrimi si suferinte .

Perioada de retrogradare este cea mai buna perioada de a evalua , reevalua o relatie, un partener , beneficiul unei iubiri, unui parteneriat, nu este cel mai bun timp de a lua decizii majore , de a actiona , acest lucru il putem face in momentul cand Venus intra in mers direct iar acest lucru se intampla pe 17 aprilie 2009 ora 22 : 25, incepe un timp in care putem sa punem in practica tot ceea ce a scos in evidenta energia planetei in retrogradare.

Venus direct pe grad anaretic chiar urgenteaza luarea acestor decizii , de aceea inclin sa cred ca acele relatii bazate pe minciuna, pe inselatorii, pe credulitate si erori se vor rupe ; gradul 29 este un grad karmic, un grad legat de destin iar Venus in mers direct pe acest grad anaretic amplifica si mai mult indepartarea din viata noastra a oamenilor care ne-au inselat, pacalit, ne-au atras in fel de fel de parteneriate prin diverse metode ascunse.

Sa ne bucuram de ajutorul oferit de aceasta energie a lui Venus in mers direct. , este o energie datatore de speranta , de compasiune, de iertare , de ajutorare a celor nevoiasi si chiar avem nevoie de asa ceva in aceasta perioada.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.