21 / 3- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII SEPTEMBRIE 2019-MAGIA CUVANTULUI

Isaia spune:” tot asa si cuvantul Meu, care iese din gura Mea, nu se intoarce la Mine fara rod, ci va face voia Mea si va implini planurile Mele.

Luna: septembrie este luna a 9-a
Anul : 2019 ( numerologie =2+0+1+9=12-1+2=3)
Vibratia energetica universala pentru luna septembrie 2019 =9+2+1+9=21=2+1=3

O luna universala de vibratie 3 extinde comunicarea, fericirea,  bucuria de a trai, calea spirituala. Numarul 3 reprezinta optimismul, energia, imaginatia si voia buna. Este numarul creatiei, exista o putere nedefinita in spatele lui 3 ce permite crearea unor lucruri, gasirea unor solutii necunoscute pana acuma. Numarul trei  reprezinta perfectiunea divina. Semnifica tot ceea ce este real si solid. Aceasta vibratie 3 va pune un accent deosebit pe eforturile personale, creativitate, comunicare, patriotism, piosenie, respectarea legilor, propagarea adevarului. Sa traiesti sub aceasta vibratie inseamna ca poti sa te bucuri de viata, te simti destins si poti lua lucrurile asa cum sunt. Este una dintre vibratiile care confera multa gratie, stralucire, farmec aparte. Aceasta vibratie ne cere sa imbratisam bucuria de a trai si sa ii ajutam pe cei din jur sa faca la fel, sa se bucure de viata si de darurile vietii. Este o luna placuta favorabila creatiei, comunicarii, comertului, calatoriilor, distractiilor. Evenimentele sociale sunt in prim plan, dar este probabil sa apara si unele neintelegeri in via?a de familie. Este o sansa reala sa schimbam ceva pentru noi. Este timpul sa renuntam la rutina si sa facem ceva diferit. Preponderent, vibratia 3 amplifica  sectorul bancar si judiciar.

Este o luna universala ce ne cere sa ne intrebam:” Ce vrem cu adevarat sa se intample in viata noastra? Ce ne face fericiti ?
Dar pentru a fi fericiti, echilibrati (3), in pace cu noi insine, trebuie sa detectam si sa vindecam sursele nefericirii ce pot fi legate de societatea in care traim, loc de munca, relatii, situatii personale, amintiri, familie. Este o luna in care trebuie sa invatam ca fericirea vine din interior, ea nu poate fi cumparata, primita din alta parte. Este posibil sa intreprindem actiuni neasteptate, sa dezvoltam curajul, sa rezolvam situatii deosebite, sa credem mai mult in capacitatile noastre creatoare.

In afara de curaj, vibratia 3 ne cere sa credem in pace, adevar, usurinta, nevinovatie, creativitate, optimism, veselie, prietenie sincera. Dar, lumina nu poate fi lumina daca nu exista si intuneric, iar partea intunecata a lui 3 tine de barfa, durere, vinovatie, minciuni, pesimism, cinism, scandaluri, uratenie, frica. Fara comparatii, fara lumina si intuneric, fara bine si rau, viata noastra nu cunoaste evolutie, important este ceea ce alegem.

Numarul trei da forma si substanta tuturor lucrurilor – este raspunsul subconstientului la sugestiile noastre. Trebuie sa fim foarte atenti in aceasta luna la ceea ce ne dorim cu adevarat, trebuie sa iubim ceea ce ne dorim si sa eliminam tot ceea ce nu ne place.

Aceasta vibratie a lunii septembrie premiaza persoanele active, abile, optimiste, corecte, cele care stiu sa isi spuna punctul de vedere nu prin forta ci prin intelegerea sentimentelor celor din jur.

In Tarot, numarul 21 (2+1=3) este asociat cu LUMEA, un loc oferit de divinitate pentru evolutia noastra. Cartea de tarot 21 prezinta o femeie nud ce danseaza in aer, are piciorul stang incrucisat in spatele genunchiului drept, tine cate o bata in fiecare mana. Este inconjurata de o cununa ovala si are o bucata de panza ce acopera partea inferioara a corpului. In fiecare colt, se poate vedea cate un cap iesind din nori: inger, vultur, taur si leu.
Poate fi un mesaj al finalizarii unor obiective, al unor oportunitati, inceperea unei noi vieti sau asteptare, lipsa de directie, schimbare a scopurilor, stagnare.  Numarul 21 ne reaminteste ca trebuie sa avem grija de propriile ganduri deoarece acestea construiesc propria noastra lume. Prin cuvintele tale te vei salva, prin cuvintele tale te vei condamna. Cel care cunoaste puterea cuvantului este intotdeauna atent la ceea ce spune, la ceea ce transmite celorlalti, la rugaciune.

Isaia spune:” tot asa si cuvantul Meu, care iese din gura Mea, nu se intoarce la Mine fara rod, ci va face voia Mea si va implini planurile Mele.”

Este o luna universala care ne cere sa intelegem ca gandurile si cuvintele noastre au o putere vibratorie uriasa care, fara incetare, modeleaza corpul si faptele noastre.

Cand un om spune: ‘Nu doresc decat ceea ce Dumnezeu vrea pentru mine‘, dorintele sale eronate se sterg din constiinta sa si Marele Arhitect, Dumnezeu din fiinta lui, ii da planuri noi.

Numarul 21 este asociat in numerologie cu transformari si modificari. De asemenea, se refera la transformari personale, schimbari de personalitate si descoperiri interioare. Acest numar simbolizeaza atat trezirea si cresterea spirituala cat si suferinta. Dumnezeu a creat suferinta pentru a invata oamenii despre consecintele pacatelor lor.
Este o luna universala in care credinta in  Dumnezeu ne ajuta sa depasim anumite dificultati.

Sub vibratia lui 3, lucrurile importante trebuiesc facute in datele de 3, 12, 21, 30, 9, 18, 27, aceste date aduc succes. Trebuie evitate datele 6, 15 si 24, acestea aduc confuzie, rataciri inutile, dificultati si obstacole.
Culorile norocoase sunt galben, auriu, portocaliu, violet, rosu si albastru deschis.
Norocosii acestei luni sunt cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30 sau cei care au destinul 3( se aduna toate cifrele din data de nastere).
Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua, ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 21/3 sunt:

Vibratia 1( 7, 16, 25 septembrie 2019) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (8, 17, 26 septembrie 2019): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 9, 18, 27 septembrie 2019): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(1, 10, 19, 28 septembrie 2019): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 2, 11, 20, 29 septembrie 2019): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 3, 12, 21, 30 septembrie 2019): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(4, 13, 22 septembrie 2019): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (5, 14, 23 septembrie 2019): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (6, 15, 26 septembrie 2019):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.