LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE-7 SEPTEMBRIE 2021

Bucura-te Maria, cea plina de har,
Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus,
Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii,
Acum si-n ceasul mortii noastre,
Amin.

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Fecioara, semnul ce imbraca acest moment astral, ofera o perspectiva realista asupra a ceea ce trebuie analizat, organizat, sortat, detaliat si ordonat intr-un mod nou in viata noastra.  “ A sluji sau a suferi” este o veche zicala legata de acest semn. Suferinta apare cand vom crede ca singura ordine care exista este cea stabilita de noi. Trebuie sa ne reamintim ca aici pe pamant, suntem in slujba lui Dumnezeu.

Sa repetam cat mai des mantra acestei Luni Noi in Fecioara :”Doamne vreau sa fiu in slujba ( fecioara) Ta, vreau sa fac parte din proiectul Tau, ajuta-ma, invata-ma, da-mi toate detaliile. Invata-ma sa fac Voia Ta ca Tu esti Dumnezeul meu, Indrumatorul meu, Seful meu, Tatal meu, Forta mea, Vindecatorul meu.”

Cu Luna Noua in Fecioara pe gradul 15, cei nascuti in jurul datei de 7 din semnele mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetator ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului-descendentul , casa carierei-MC, casa familiei-casa IV sau orice planeta personala in jurul gradului 15 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la munca, proiecte de munca, colegi, rutine zilnice. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Este cel mai bun moment pentru analiza nemultumirilor voastre legate de munca, colegi, sefi, sanatate corp fizic. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi vorba de bani, valoare personala, valori material si spirituale, prieteni, proiecte de grup, veniturile carierei. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod in care poate nici nu ati visat vreodata. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi buni sfatuitori in tot ce tine de munca, proiecte de munca, sanatate, activitati medicale si terapeutice.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 aprilie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la evenimentele sociale, iubire, copii, proiecte creative, placerile voastre. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru evenimente sociale, pentru inceputuri pline de speranta pentru copiii vostrii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Uranus in Taur, deci in semnul vostru, trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate aduce evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile, oamenii, care va limiteaza. Cum Uranus este si planeta carierei voastre, se pare ca responsabilitatile, munca, cariera, proiectele in cariera, pot suferi schimbari majore. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod inedit si benefic dezvoltarii voastre. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi buni sfatuitori in tot ce tine de copii, proiecte creative, rude, cariera sau alte chestiuni importante. Fiti atenti la intuitia voastra, stie cel mai bine directia.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 7 mai, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la familie, la problemele de familie, cu parintii. Este cel bun moment sa lucrati pentru pace si liniste in familia voastra, sa va inconjurati de oameni si obiecte frumoase, sa va vizitati parintii, bunicii. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, tara natala, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile.
Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de compasiune, sa fii in slujba celor multi, iubire, bunatate, credinta, protectie divina, ajutor divin. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi mai talentati in sfatuirea celorlalti pe chestiuni importante, familie, finante, proiecte legate de tara natala. Fiti atenti la intuitia voastra, stie cel mai bine directia.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 iunie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra, comert, activitati mentale, calatorii scurte, studii. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la rude, tineri, comunitatea in care traiti.
Este un moment minunat pentru a va sorta ideile si sa va ocupati doar de cele importante. Accentuarea energiei semnului fecioara va inspira sa ganditi in moduri noi, sa luati in calcul noile posibilitati de a comunica. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera, prieteni, afaceri cu prietenii, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor, bunuri comune. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi mai talentati in oferirea unor sfaturi celor din preajma voastra, tineri, rude, prieteni. Fiti atenti la intuitia voastra, stie cel mai bine directia.
Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 7 iulie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de success.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la bani, valori, bunuri materiale. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este nevoie de o abordare echilibrata a finantelor . Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale.
Fecioara este despre detalii, asa ca trebuie sa incercati sa definiti cat mai exact ceea ce va doriti sa atrageti, ce posesiuni vedeti pe numele vostru, ce munca va valorifica cel mai bine. Cum Luna este stapana casei XII, ar fi bine sa incetiniti ritmul vietii de zi cu zi, sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti si la nevoile sufletului vostru.
Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera voastra, statutul vostru, adevarata menire, profesie, imagine profesionala, partener de viata, relatii, concurenti, rivali. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi mai talentati in sfatuirea celorlalti pe chestiuni importante, ambitii profesionale, finante, bunuri materiale. Fiti atenti la intuitia voastra, stie cel mai bine directia.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 august, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in semnul vostru vine cu  “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la voi insiva, la planurile voastre personale. Puteti intelege acuma ca  nevoia de a fi vazuti intotdeauna drepti, corecti, cooperanti si agreabili va impiedica sa va prezentati punctele de vedere reale.Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina si de a va armoniza cu voi insiva dar si cu ceilalti.
Cum Luna este stapana casei XI, acesta este un moment magic pentru a cauta pe cei care va pot ajuta sa dati viata unui ideal de-al vostru. Puteti avea succes in cariera prin implicarea voastra in cauze umanitare, organizatii sociale. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de studii, diplome universitare, calatorii, straini, munca, colegi, sefi, credinta, sanatate. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi mai talentati in sfatuirea celorlalti pe chestiuni importante, sanatate, prieteni, proiecte deosebite. Fiti atenti la intuitia voastra, stie cel mai bine directia.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 septembrie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” pentru  reincarcarea bateriilor voastre spirituale si fizice. Este o pozitie mai sensibila a Lunii Noi si ar fi bine sa depuneti eforturile necesare instalarii pacii in suflet.” Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la subconstientul vostru, la taramul nevazut, vise, sensibilitate, plati karmice, trecut. Mare atentie la sanatate, intr-un fel, imbolnavirea voastra acuma poate fi privita ca o protectie a voastra, va tine departe de fel de fel de situatii care va pot face mai mult rau. Intr-un fel, intrati intr-o stare de ‘of-line”, de izolare , de vindecare, de reincarcare baterii sau pentru a respecta anumite planuri facute de altii. Noutatile sunt conditionate de trecutul vostru, de ceea ce este adunat acolo si care de multe ori va tine intr-o vraja greu de descris. Puteti incepe un proces de detoxifiere fizica, mentala, este un moment minunat pentru a va analiza trecutul si pentru a ierta totul. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de banii unei afaceri, contracte semnate, relatii secrete, o mostenire, iubire, copii, mandrie exagerata. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi mai talentati in sfatuirea celorlalti pe chestiuni importante, credinta, iertare, cariera, viitor.Fiti atenti la intuitia voastra, stie cel mai bine directia.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 octombrie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in prieteniile voastre,  grupuri sociale, idealuri, sperante. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la prieteni, interactiuni sociale, grupuri umanitare. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important acuma. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, sunt in mesajul acestei lunatii
Cum Luna este stapana casei IX, schimbarile, oportunitatile tin si de strainatate, calatorii, credinta. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de relatii, asociat, familie, parinti, camin, casa, concurrent, dusman stiut, avocati. Relatiile voastre, acordurile legale semnate, casa voastra, familia voastra, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi mai talentati in sfatuirea celorlalti pe chestiuni importante, munca in echipa, valorile carierei, proiecte inedite. Fiti atenti la intuitia voastra, stie cel mai bine directia.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 noiembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti, astrologie, ghizi spirituali.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in cariera voastra, in imaginea publica, in ambitiile voastre profesionale. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cariera voastra, ambitii profesionale, imagine profesionala. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Este cel mai bun moment pentru a analiza doar ceea ce credeti ca este important pentru dezvoltarea voastra. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment.
Cum Luna este stapana casei VIII, oportunitatile tin si de afaceri, de descoperierea unui secret, a unui plan ascuns impotriva voastra.  Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de munca, rutine zilnice, sanatate, frati si surori, rude, vecini, calatorii scurte, comunitatea in care traiti. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi mai talentati in sfatuirea celorlalti pe chestiuni importante, munca in echipa, ambitii profesionale, afaceri, credite. Fiti atenti la intuitia voastra, stie cel mai bine directia.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 decembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, munca in strainatate. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cunoastere, credinta, strainatate, studii superioare, relatii internationale, munca in strainatate, cautarea adevarului si dezvoltarea personala. Vi se ofera o mare oprtunitatea de a privi mai departe pentru inspiratie; poate ca o conexiune la distanta, internetul, pot veni cu idei bune pentru voi.
Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de iubire, copiii, creativitate, bani, valoare personala, bunuri materiale acumulate. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi mai talentati in sfatuirea celorlalti pe chestiuni importante, studii, cunoastere, credinta, calatorii mari, relatii. Fiti atenti la intuitia voastra, stie cel mai bine directia.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 ianuarie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, afaceri, asociati, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la resursele celuilalt, la afaceri, contracte, probleme emotionale, intimitati, partener intim, controlul si manipularea celorlalti,beneficii materiale, sfarsitul unei perioade din viata voastra.Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a unor planuri de afaceri, a problemelor relationale. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de familie, casa, radacinile voastre, stabilitatea voastra emotionala, planuri personale, sanatate. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi mai talentati in sfatuirea celorlalti pe chestiuni importante, afaceri, gestionarea finantelor. Fiti atenti la intuitia voastra, stie cel mai bine directia.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 februarie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la ceilalti dar si la voi insiva. Sunt favorizate noutatile legate de parteneriatele voastre, proiecte comune, afaceri.
Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator si imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de documente, decizii, calatorii scurte, rude, vecini, trecut, fapte din trecut, plati karmice, boli ciudate. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Iar Luna Noua de mana cu Egeria ofera intelepciune si claritate gandirii voastre. Puteti fi mai talentati in sfatuirea celorlalti pe chestiuni importante, relatii, asocieri. Fiti atenti la intuitia voastra, stie cel mai bine directia.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 7 martie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor. Exista un risc de a pierde controlul.

 

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.