LILITH IN VARSATOR -1 OCTOMBRIE 2009 ORA 3:59 ORA ROMANIEI – O PROMISIUNE PENTRU MAINE …………………..

lilith in varsator jpg

In mitologie , Lilith –Luna Neagra apare ca prima femeie a lui Adam, dar , foarte repede au inceput certurile si neintelegerile in acest cuplu mitologic din cauza refuzului lui Lilith de a se lasa dominata de Adam, de fapt, Lilith nu a vrut sa domine ( asa cum a vrut Adam) , ea a vrut egalitate , a vrut sa traiasaca intr-o relatie in care “ si eu , si tu , suntem la egalitate”. Neintelegandu-se in nici un fel si nevrand sa se supuna lui Adam, Lilith paraseste gradina Edenului, refuzand sa se mai intoarca . Accepta sa devina regina “intunericului”iar prin faptul ca a refuzat sa se supuna,   dorind de fapt egalitate , ea a devenit o forta daruind omului o constiinta a fortelor demonice . Lilith vrea drepturi egale, apare noaptea si iar dispare, ajuta la arderea focului interior, daca focul arde in continuare putem aprinde fantezia sufletului, apar imagini , se trezesc dorinte, se naste o forta de miscare , vraja incepe sa functioneze si incepem cautarea  Lilith este cea care ne trezeste din letargie prin multe nelinisti interioare si dorinta de miscare, ne impulsioneaxa sa gasim noi relatii , cere de la noi constiinta, viata si crestere, dar toate acestea au nevoie de sacrificiu , toate evenimentele din viata noastra nu pot exista fara sacrificii, unde negam sacrificiu acolo negam de fapt viata , daca vrem doar sa pacalim printr-un asa zis sacrificiu , acolo ,  de fapt,  atragem supararea in viata noastra. Lilith nu a fost alungata din Rai, ea a plecat in semn de protest , nu a vrut sa se intoarca si atunci a atras asupra ei un blestem. De bunavoie a renuntat la locul ei , daca parasim pe cineva , sa nu ne mire daca trezim in persoana respectiva confuzie, frustrare, tristete, manie, trebuie sa avem in vedere ca in supararea ei, persoana respectiva ne poate trada sau chiar blestema .
Lilith este mesagerul lumii noastre intunecate , ea aduce la suprafata adancimile noastre , ea ne elibereaza , intermediaza intre zei si oameni, , este identificata cu “ cunoasterea”. Sa nu uitam ca Lilith avea cunoastere , ea dovedeste acest lucru prin pronuntarea numelui ascuns al lui Dumnezeu inainte de a pleca din Rai, de fapt ea paraseste Raiul cu aceasta cunoastere si tocmai de aceea ea va atrage blestemul asupra ei prin refuzul de a se intoarce.
Astrologic vorbind , Lilith nu este o planeta , este unul din focarele eclipticii Lunii, intr-un focar al eclipticii  Lunii se afla Pamantul, in celalalt focar  dar si cel mai indepartat punct –apogeul lunar –locul in care luna se afla in pozitia cea mai indepartata de pamant, se afla Lilith, putem vorbi de un “ centru gol” accentuat ce reprezinta partea intunecata a naturii noastre , adancimile ascunse pe care le simtim dar nu vrem sa le recunoastem , este baza pesonalitatii noastre ascunse si un “adevar socant “ despre noi  pe care de multe ori il negam , putem vedea in Lilith un dualism al refuzului si acceptarii, un refuz de a vedea adevarul in legatura cu noi insine si acceptarea acestuia care deschide usa evolutiei, si prietenia cu Lilith . Priapul este punctul aflat in opozitie cu Lilith si se gaseste in punctul in care Luna se afla in pozitia cea mai apropiata de Pamant-perigeul lunar. Lilith parcurge toate semnele zodiacale in aproximativ 9 ani, un semn zodiacal il parcurge in aproximativ 9 luni ( cam 3,3 grade pe luna ).
Axa Lunii Negre (Lilith –Priap) este o axa cu un potential urias al evolutiei, cresterii noastre, accentueaza legatura directa dintre lumea noastra intunecata si raiul nostru, este locul , drumul, omul ce ne ofera  cunoastere, este gradina din care putem culege fructele cunoasterii sau putem sa ne umplem de indoieli. Asa cum Lilith a plecat din gradina Edenului cu “ cunoasterea “ asa si aceasta axa poate fi privita ca o gradina in care un pom al cunoasterii ne asteapta sa-i mancam roadele, cu cat aceste fructe vor fi mancate mai incet, adica putem cunoaste numai pas cu pas procesele noastre mentale, fizice si sufletesti , putem deveni cunoscatori.
Tranzitele lui Lilith  aduc intalniri cu oameni care reflecta continuturile noastre reprimate si lipsurile noastre , initiaza si mediaza , ne da acces la cunoastere, suntem ajutati in directia vindecarii, pune in miscare  “ atractia “ sau “respingerea “, apare dorinta , apar experiente adesea inevitabile , obsesive , pune degetul pe rana fascinatiilor noastre cele mai ascunse  , de noi depinde daca dam acestora un caracter distructiv sau unul evolutiv .
“ Vartejul “ produs de Lilith ne va pune fata in fata cu ceea ce trebuie trait  adesea cu o teama subtila , ne va conduce spre dorintele cele mai primitive ale subconstientului nostru, ne va dezvalui care este cea mai puternica dintre nevoile noaste imediate , de cele mai multe ori ,  tranzitul lui lilith poate fi privi ca o hartuire , de noi depinde daca vom risca pentru a obtine ceea ce ne lipseste.
Odata cu intrarea lui  Lilith in Varsator pe 1 octombrie 2009 va trebui  sa invatam sa rezolvam acele puncte oarbe ale noastre legate de viitor, prietenii,libertate personala, libertate a ideilor, umanitarism,  urmeaza o perioada in care orice eveniment are nevoie de exactitate , Lilith ne va obliga  sa luam decizii pentru orice problema de viitor ce devine vizibila, nu iubestea taraganeala, delasarea, ea va aduce verdictul intr-un mod destul de exact intr-un domeniu din viata noastra . Lilith in Varsator predispune la nervozitate, tensiune , viitorul este pus in fiecare moment  la indoiala fiind nevoie de improvizatii zilnice, este un accent deosebit pe graba ,se vrea totul imediat, putem vorbi  de o perioada in care viata noastra merge “ cu viteza cea mai mare “ iar noi trebuie sa ne acordam acestui ritm alert ( uranus care guverneaza pe lilith in varsator are multe de spus in sustinerea acestui ritm alert ) daca vrem sa facem fata cerintelor lui lilith.
Lilith in Varsator va pune un accent deosebit pe nevoia de libertate  personala, folosirea tehnologiilor moderne , stabilitatea nu este un punct forte in urmatoarea perioada ,multe proiecte vor fi schimbate , multe prietenii , aliante vor fi rupte, multe idei vor disparea facand loc altora . Aceasta luna neagra in Varsator este guvernata de Uranus care in astrologie simbolizeaza omul de gheata , inventia , astrologia, intuitia , tehnologia inalta, internetul, originalitatea , schimbarile bruste  si neasteptate , pune un accent deosebit pe libertatea personala cerand de la noi sa invatam pas cu pas despre ce inseamna aceasta libertate . Lilith in semnul guvernat de Uranus ne va pune fata in fata cu gheata si focul din sufletul nostru ( leul opus varsatorului este un semn de foc), starea de rece a sufletului nostru nu inseamna ca nu avem sentimente ci poate insemna de multe ori o protectie , o incercare de a ingheta o rana  ca sa nu mai sangereze dar poate aparea si cineva care cu multa dragoste sa ne ajuta sa ne incalzim inima si sa ne vindecam ranile sufletului , de fapt aceasta axa leu –varsator energizata de luna neagra in varsator ne va indemna sa gandim cu inima si nu cu mintea  pentru a integra dragostea in ideile umanitariste , trebuie sa intelegem sensul adevarat al libertatii noastre interioare doar asa vom putea respecta si libertatea celorlalti.
Lilith in Varsator va aduce o mare dorinta de libertate , instiga spre creativitate , pretentiile sunt foarte mari , avem nevoie de lucruri marete si ciudate in viata noastra , putem vorbi de o perioada in care viata se cere traita grandios. Luna Neagra in Varsator va da forta intuitiei, capacitatii de clarvedere , descoperirilor bruste , poate da  vise si imagini ajutatoare ,  va da “ aripi” astrologiei , important este sa avem incredere in intutia si in viziunile bruste care pot conduce la salturi uriase in evolutia noastra.
Lilith in varsator ne vorbeste despre libertate , ne ajuta sa credem ca putem face orice , ne da un atasament sporit pentru tehnica , calculatoare, masini, electricitate , telefonie mobila. dar poate genera si multe temeri , ura in aceste directiei iar in acest dualism al atragerii si respingerii lilith este numarul 1. Trebuie sa depasim acest dualim al lui lilith prin cultivarea echilibrului in viata noastra, in prieteniile noastre, in proiectele noastre, in pretentiile noastre, in sentimentele noastre , nu trebuie sa devenim nici sclavul aparaturilor electronice dar nici sa nu ne folosim de tehnica, peste tot in viata noastra Lilith cere egalitate

Tranzitul lui Lilith prin Varsator deschide “usile viitorului “ , liberalismului , ideilor umanitare , este “ o promisiune pentru maine “ iar ceea ce nu indeplineste acest scop va fi aruncat , va sti sa umple lumea de idei neobisnuite , progresiste , va da forta inventivitatii , excentricitatii , libertatii , va pune un accent deosebit pe astrologie  , va fi un “ prieten bun “( doar vorbim despre varsator , prietenul tuturor ) pentru cei care practica sau studiaza aceasta stiinta , va accentua interesul pentru stiintele de maine.
In relatii , lilith in Varsator va dori libertate , egalitate , nimic si nimeni nu va putea ingradi libertatea personala. Pentru o femeie , pozitia lui lilith atat din harta natala cat si din tranzit poate arata un domeniu in care ea poate deveni puternica, originala , arata imaginea barbatului ideal de care va fi atrasa  dar si partea masculina a personalitatii ei , pentru un barbat , poate dezvalui femeia de care va fi atras dar si propria feminitate cu care se va lupta, arata luptele pentru putere dar si tipul de femeie de care el se teme cel mai mult , ce tip de femeie poate sa-l conduca la disperare .
Pentru ambele sexe , lilith aduce intalnirea cu secretele , cu pasiuna  sexuala , poate aduce experiente in care atat de bine sentimentele se impletesc cu durerea si agonia  , confruntarea cu durerea apare pentru a ne da seama ca nu ne-am trait adevarata noastra natura , pentru ca nu am dat voie sa fim ceea ce suntem cu adevarat.

Sa nu uitam ca Lilith joaca un rol primordial in relatii, tranzitul lui lilith poate aduce o intalnire importanta , o intalnire karmica care in cele din urma poate deveni dureroasa , intensa, obsesiva , poate aparea nefericirea , agonia iar raspunsul il gasim cu siguranta in mitul lui Lilith – EA nu uita ca o fost pedepsita , izgonita , torturata  doar pentru ca a vrut libertate , egalitate .
Urmeaza o perioada in care regina intunericului –Lilith in Varsator  ne indeamna sa ne exprimam personalitatea noastra adevarata , sa ne deschidem spre altii ,sa cultivam obiectivitatea , sa ne folosim instinctul creator , sa ne controlam nervozitatea , sa dam voie viitorului in viata voastra , sa tinem seama de intuitia imensa care ne va fi pusa la dispozitie , este darul lui Lilith si ar trebuie aa-l  acceptam si sa ne folosim de el.
Influenta majora a lui Lilith in Varsator va fi asupra semnelor fixe : Varsator, Leu, Taur , Scorpion , inclin sa cred ca viata acestora va fi un adevarat vartej, ceva va trebui lasat sa plece , se va crea un “ gol” ce va trebui completat cu altceva iar acest lucru se poate vedea in hartile natale personale .

Succes

Adriana Tudosa

You may also like

16 Comments

 1. buna seara adriana! ai scris in articol ca “pentru o femeie , pozitia lui lilith atat din harta natala cat si din tranzit poate arata un domeniu in care ea poate deveni puternica, originala , arata imaginea barbatului ideal de care va fi atrasa dar si partea masculina a personalitatii ei” si as vrea sa te intreb care este acel domeniu la mine daca am luna neagra in balanta in conjunctie cu uranus in casa a VII-a?
  iar acum cum ma va influenta acest aspect daca eu am in varsator nodul nord si marte in conjunctie?
  multumesc mult ptr tot ce ai scris pana acum!

 2. nineta
  Lilith in balanta indica pentru tine acele puncte oarbe in legatura cu nevoia de armonie , pace , dreptate , dar, de multe ori aceste dorinte intense ale tale se rasfrang asupra celorlalti conducand la raporturi dificile cu ceilalti , cu partenerul. Aceasta luna neagra in balanta arata ca poti fi atrasa de parteneri ambigui , exigenti , contradictorii , rebeli , ciudati , razbunatori ce pot accentua pentru tine lipsa de armonie pe care o cauti,putem vorbi de relatii in care dragostea si ura alterneaza iar teama de singuratate poate conduce de multe ori la acceptarea unor relatii conflictuale . Tot timpul vei cauta sa stabilesti un echilibru cu partenerul tau , aceasta cautare a echilibrului o poti face de multe ori prin impunerea unor reguli stricte pentru partener , dorinta ta de a modifica comportamentul lui , hipersensibilitatea ta fata de partener te face sa-I simti defectele , slabiciunile si vei tinde sa i le reprosezi , sa tii foarte mult cont de ele . Aici ai de lucrat cu tine si de invatat ca echilibrul perfect pe care tot il cauti nu exista aici pe pamant , o relatie nu este perfecta , daca vei reusi sa traiesti cu partenerul tau cu tot cu slabiciunile lui atunci vei putea sa aduci pacea in viata ta , pentru asta ai nevoie de diplomatie , ai nevoie sa inveti sa fii indulgnta cu privire la celalalt , acest lucru te va ajuta foarte mult
  Atunci cand luna neagra este plasata in casa VII –O CASA a parteneriatelor, dusmanilor ascunsi vei merge pe credinta ca daca iti formezi o anumita imagine despre partener , o imagine care sa-ti convina atunci ai rezolvat intreaga problema . Dar , tocmai aici lucreaza lilith cel mai bine , cu cat vei incerca sa construiesti aceste imagini despre partener care sa-ti convina tie( ori in bine , ori in rau ) si care sa te faca sa crezi ca nu-l provoci cu atat dorul de respectiva persoana creste . Dualismul lui lilith in casa VII este destul de puternic , vorbim de o casa angulara in care lilith este puternica si stie sa creeze destule vartejuri in relatiile tale, cu cat dorinta de a refuza un partener creste cu atat il vei dori mai mult ceea ce poate crea pentru tine adevarate stari sufocante . Alternanta lui lilith se transpune aici in casa VII prin dorinta ca persoana iubita sa fie prezenta in viata ta dar in acelasi timp si cu aceeasi intensitate vei refuza prezenta pesoanei iubite, este ca si cum ti-ai repeta continuu” te doresc atat de mult incat nu te mai vreau “.
  In viata ta este o prezenta paralela a dorintei si refuzului , relatia ideala trebuie sa fie dramatica dorindu-ti permanent valori noi nemaintalnite sau pe care ti le-ai refuzat . Teama de respingere , de refuz , de invaluire si tainuire sunt punctele oarbe ale lui lilth in casa VII . In acelasi timp lilith in VII poate crea o dependenta puternica fata de parteneri , apare sacrificarea partenerului sau poti deveni victima lui , o alta dominanta a lui lilith in VII este dualitatea apropierii si refuzului , apare dorinta ca partenerul sa nu ramana in viata ta , poti refuza prezenta lui , de multe ori lilith in aceasta casa ne vorbeste despre relatii nefinalizate , neterminate , nu se stie daca relatia are un final.
  Alt punct orb al lui lilth in casa VII este orbirea fata de acei oameni care nu au prea mult bun simt intrand in relatii fatale care de multe ori aduc durere , teama , obsesie. Atractiile si repulsiile pot fi intense, relatiile tale pot aduce vindecare profunda sau o puternica exacerbare a ranilor psihologice, luna negra in VII este o invitatie de a fi mai atenta in ce relatii intri deoarece reintalnirile karmice sunt accentuate fiind necesar sa-ti modifici modul de abordare a unui partener, sa inveti ce inseamna sacrificiul , toleranta . Atunci cand Luna neagra face o conjunctie cu Uranus gustul pentru independenta este amplificat , detesti rutina , orice fel de constrangere din partea partenerului te nemultumeste , ai nevoie de lucruri originale , esti agitata fiind destul de dificil sa ramai intr-o relatie pentru foarte mult timp, ai asteptari ridicate fata de partener fiind profund dezamagita atunci cand iti dai seama ca nu este ccea ce credeai .
  Nodul Nord in conjunctie cu marte iti aduce energie , curaj, nevoia de a te afirma , capacitate de a reactiona la situatii , instincte bine directionate in obtinerea succesului , pentru a-ti atinge obiectivele poti fi un adevarat razboinic ( aici marte are multe de spus).
  Cand lilith trece peste aceasta conjunctie atunci putem vorbi de o anumita incercare dar care ofera evolutie ( trebuie vazuta casa in care ai aceasta conjunctie nodul nord cu marte ).

 3. multumesc ptr raspuns. conjunctia marte cu nodul nord este in casa XII. de asta ma tem ca s-ar putea sa fie ceva mai greu in perioada urmatoare, ptr ca din cate am inteles eu nu este o casa prea grozava. ce importanta are ptr mine aceasta casa acum cu luna neagra?

 4. Buna, Adria! Am si eu o rugaminte, daca se poate, sa-mi spui cum va fi afectat de Lilith un prieten al meu, scorpion, nascut la 31. 10. 1976, ora 19.30, in Galati. Asta pentru a sti si mai bine ce atitudine sa am vis-a-vis de el. Multumesc anticipat si mai ales, multumim pentru articolele tale!

 5. nineta
  Lilith in tranzit prin casa XII amplifica destul de mult contactul cu sufletul tau, suferinta poate sa apara doar daca tu nu vei fi destul de atenta la mesajele, imboldurile sufletului tau. Este o perioada in care singuratatea este invitata in viata ta , te vei simti izolata , fragila fiind preocupata mai mult de viata ta interioara deoarece vei simti ca nu esti inteleasa de cei din jur . Lilith are o legatura directa cu tot ce-i ascuns , cu tot ce nu vrei sa recunosti in legatura cu advarata ta natura. Adesea , poate exista un eveniment in viata ta ce te forteaza sa stai mai mult singura ( tu si cu tine), dar acest lucru nu este intamplator , nu, ti se da ocazia sa te ocupi de “ nevoile sufletului tau” este un timp al cautarilor , poti incerca destul de multe sentimente fata da unele fapte din trecut , sau pe care le-ai ascuns iar acuma Lilith ti le prezinta ca pe “ o nota de plata “, poti fi pusa in situatii complicate , de nerezolvat fiind obligata sa traiesti alaturi de secretele pe care trebuie sa le recunosti. . Tanzitul lui Lilith prin casa XII poate fi ca o trecere printr-un “tunel destul de intunecat “, esti fortata pur si simplu sa treci prin el dar de una singura cu trairile tale interioare, cu fantasmele tale, cu secretele tale , cu problemele din trecut pe care acuma trebuie sa le recunosti, intelegi iar la iesirea din acest “ tunnel “ sa renasti si sa traiesi in lumina . Atentie mare la inselatorii sau daca vei dori sa inseli pe cineva , atentie la orice fel de abuz. Lilith in tranzit prin casa XII poate sa-ti dea o mare intutie , o puternica capacitate creativa , pot aparea multe rasunsuri la multe intrebari legate de viata ta , de soarta ta, important este sa dai voie lui lilith sa te ajute prin multitudinea de imagini si simboluri de care vei beneficia din plin.Fa-ti din lilith in aceasta perioada un puternic aliat, asculta-i mesajele si vei fi cea care va priofita la maxim de acest tranzit. Este o perioada in care ai nevoie sa cultivi controlul in tote domeniile din viata ta .

 6. asa este. este exact cum ai scris. ma simt acum ca si cum as fi prinsa intr-o capcana. nu mai gasesc solutii la probleme pe care altadata reuseam sa la rezolv. si parca nu este deajuns, incep sa simt din ce in ce mai mult singuratatea. doamne cat de mult s-a adeverit ceea ce ai scris!
  si cand va fi si ptr mine mai bine? cand voi vedea si eu in sfarsit lumina aceea de la capatul tunelului? cand nu voi mai fi singura?
  te rog, am nevoie de aceste raspunsuri in aceste momente in care simt ca ma prabusesc la propriu si la figurat.

 7. angi-
  el are luna neagra in Taur , dinamica acestei Luni negre este foarte bine oglindita de senzualitate abundenta si placere sau evitarea totala a acestora , vrea iubire , placere dar in acelasi timp asteapta cu nerabdare sa plece de langa toate acestea. Iubirea care vine de la partenera ii ofera lui totul dar simte ca-i lipseste ceva , refuza aceasta viata comoda si pleaca . Aceasta luna neagra aduce in el o mare teama de saracie, de pierdere, iar ca sa evite aceasta teama tot timpul va face economie la ceva, placerile devin din ce in ce mai subtile , refuza radical placerile . De fapt aceasta luna neagra il invaluie si il face sa traiasca adesea doua extreme, ori placerea ori evitarea ei. Refuzarea corpului si a sexualitatii se leaga strans una de alta, tot timpul exista ceva dual legat de luna neagra in taur, acum se frustreaza de ceva ca apoi sa consume prea mult, ca si cum ar spune consum mult ca dupa aia sa arunc- aici “acest ceva” se leaga de mancare, iubire, etc. . Cred ca este necesar sa faca un echilibru intre toate lucrurile din viata lui , sa nu mai existe aceste extreme, sa capete o noua constiinta, sa experimenteze in viata ca ceea ce poate lasa il poate si primi, este foarte important sa inteleaga si sa-si invinga aceasta teama de pierdere.
  Lilith in Varsator ii tranziteaza din octombrie pana la sfarsitul lui noiembrie casa VIII:
  Lilith in tranzit prin casa VIII repune in discutie relatiile si dependentele afective , comportamentul fata de un partener inclusiv problemele cele mai intime ale unei relatii , nevoia de transformare, de epurare a dorintelor , abandonarea unor valori . Poate fi o perioada mai grea , plina de angoase , poate fi ca o “ moarte interioara “ a tot ce nu mai trebuie dezvoltat pentru viitor iar pentru toate acestea este nevoie de multa credinta si curaj in a infrunta transformarea pe care trebuie sa o faca . Este un timp in care este pus sa mediteze si sa –si defineasca mai clar pozitia fata de moarte , lumea de dincolo , fata de spiritualitate , fata de noi valori care il vor ajuta pe acest drum al transformatii de care are nevoie . Lilith in casa VIII poate fi ca o epurare karmica iar in urma acestei epurari el va fi complet transformat. Este pus in discutie comportamentul lui sexual, frustrarile in acest domeniu , probleme legate de sanatate , pot aparea probleme legate de anumite taxe, mostenri, banii in comun, credite bancare .

 8. Adriana, ai mare dreptate, ca de obicei. Nu vreau sa fiu in pielea lui, saracul baiat, e tare derutat si nu reuseste sa fie sincer cu el aproape niciodata. Intr-adevar, traieste pe doua planuri sau in doua lumi ale lui si poate ca din cauza asta e si imprevizibil. Acum este bolnav, are ficatul marit de la alcool si o lipsa a imunitatii de la fumat plus virusul hpv. Sper sa-si gaseasca drumul chiar daca ii va fi foarte greu. Multumesc inca o data pentru rabdare si bunavointa! Toate cele bune!

 9. Adriana, multumesc ptr articolele tale. Si eu sunt varsator 16.02.1976, ora 12.45, Pitesti. Tocmai maine ma duc sa depun actele de divort. Viata mea a devenit un chin de 2 ani incoace. La ce as ma mai astept? La ce? El e taur 11.05.1980, ora 9.30, Bucuresti. Asa cum ai si spus in prezentare, viata varsatorilor si a taurilor va fi un vartej. Am tot sperat ca va fi bine, am tot sperat intr-o impacare, dar…. Ce imi ami ramane Adriana? te rog mult, am nevoie de aceste raspunsuri. Te rog din suflet

 10. Buna!Am si eu nevoie de niste raspunsuri, pentru care iti multumesc anticipat. Eu: 16.11.1958, ora 5.00; sotul: 08.11.1956, ora.22.50, Avem probleme.multumesc.

 11. Buna ziua Adriana.

  Multumesc pentru articolele postate. Te rog frumos, daca poti sa ma ajuti sa ma lamuresc daca Luna Neagra personala (Gemeni, 19 grade, casa X) este un impediment major sau o lectie in cariera/profesie. Pana acum, constat ca atunci cand am ajus la o stabilitate si recunoastere profesionala, au intervenit evenimente in viata mea care audeterminat schimbarea de domiciliu, si implicit a locului de munca. La fiecare loc de munca am muncit mult, dar am sentimentul ca ceva se repeta in viata mea, si ca eu ar trebui sa fac ceva. Datele mele personala sunt: 10 dec. 1968, Bacau, ora nasterii 23.30. Acum sunt in strainatate si chiar mi-as dori sa lucrez. Crezi ca voi reusit? Alegerea a fost buna, aceea de a veni aici – cu familia mea, dar aceasta oscilatie profesionala imi da de gandit. Multumesc pentru ceea ce faci si oferi tuturor. Multi citim putini pricepem.

 12. Buna Adriana! Multumesc pentru articolele tale minunate. Sunt nascuta in zodia varsatorului 25 ianuarie 1970 la 13:50 . Am planuri mari pentru anul urmator, vreau sa urmez cursuri se specializare si sunt speriata de Luna Neagra instalata in Varsator. As dori sa stiu daca ma va afecta aceasta pozitie astrala. Multumesc.

 13. Buna, Adriana! Simt foarte pregnant prezenta Lunii Negre in Varsator si ma intrebam daca acest lucru se datoreaza faptului ca sunt nascuta in Varsator, 07.02.1981, ora 20.30, Campina, Prahova. Ma poti ajuta sa inteleg la ce niveluri si in ce modalitate voi experimenta aceste influente si in viitor? multumesc din suflet, Ruxandra

 14. Buna Adrina,

  ma numesc Gabriela, data de nastere 2.02.1969, ora 17.30. am 41 de ani si nu m-am casatorit si nici copil nu am. daca se poate imi poti spune daca voi avea vreo perioada benefica in care-i posibil sa-mi gasesc un partener de viata? pana in acest an nu m-am gandit serios la acest aspect. am crezut ca sunt construita altfel:)

  multumesc pentru timpul acordat
  numai bine
  Gabi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.