HOROSCOPUL LUI MERCUR IN MERS DIRECT IN FECIOARA-2 OCTOMBRIE 2022, ORA 12:08

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd (Mercur a intrat in miscare aparent retrogada pe data de 10 septembrie 2022), Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 24:12 Fecioara, dar pana pe 17  octombrie cand ajunge pe gradul 8:55 Balanta( gradul de pe care a inceput retrogradarea), inca mai suntem sub influenta puternica a lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale 24:12 Fecioara – 8:55 Balanta pentru a treia oara. Cat a fost retrograd, Mercur a incurcat multe( cuvinte, idei, scrisori, bagaje, drumuri, relatii, planuri,etc.). In schimb a favorizat odihna, somnul, meditatia, analizarea trecutului cu problemele lui spinoase. Mercur retrograd in Fecioara este analistul perfect al trecutului, nimic nu scapa neanalizat, neetichetat. Gata cu trecutul! ne spune dragul nostru Mercur si isi reia mersul direct de pe gradul 24:12 Fecioara in casa X , o casa saturniana care ne spune ca mersul catre maretie cunoaste multe obstacole.

Ce se intampla cu adevarat cand Mercur trece de la miscarea retrograda( viteza mica) la miscarea directa?

Este asemanator cu trezirea dupa un somn profund, cand Mercur vrea sa-si bea cafeaua cosmica pentru a-si recastiga complet constiinta. Ziua de 2 octombrie 2022, ziua in care Mercur stationeaza direct, poate fi extrem de importanta in viata noastra. In aceasta zi sau chiar si in urmatoarea zi, probabil ca vom avea o claritate incredibila cu privire la problemele cu care ne-am confruntat in timpul lui Mercur retrograd. Avem nevoie de rabdare, iar cu Mercur in mers direct, in zilele urmatoare suntem liberi sa planificam activitati si intalniri vitale, sa semnam contracte, sa luam decizii sau sa facem achizitii importante

Mercur in mers direct in Fecioara si in casa X este o energie ce slujeste interesele saturniene ( Saturn este guvernatorul capricornului) devenind astfel o energie pragmatica si in acord deplin doar cu ce este util, durabil, organizat, responsabil. In urmatoarea perioada este reinviata “neincrederea lui Toma” fata de o anumita afirmatie sau idee, autoritati, sefi, guvern, parlament, directia in viata, cariera, imagine si reputatie profesionala, statut social, tata sau mama (influenta calauzitoare), responsabilitate sociala, mentori, ghizi, scopul spiritual al vietii, oportunitati pentru avansarea spirituala. Grija, indoiala, alunga credinta. A ne increde in Dumnezeu, in Voia Lui, a-L lasa pe El  sa ne randuiasca viata , este calea cea mai sigura. Iar “Faca-se Voia Ta si nu voia mea” este rugaciunea care inlatura orice indoiala din suflet si ne leaga puternic de Dumnezeu, Tatal tuturor.

Iesind din miscarea aparent retrograda, energia lui Mercur in Fecioara  face un aspect de careu cu Marte in Gemeni, aspect ce amplifica provocarile si conflictele, agitatia, gandirea grabita, limba ascutita si comunicarea impulsiva, temperamentul agresiv. Un careu(patrat) astrologic arata de obicei provocari si asta din cauza faptului ca planetele se tensioneaza reciproc si ne tensioneaza si pe noi. Dar tot patratele astrologice fac ca lucrurile sa se intample, ele genereaza o energie de confruntare care permite eliberarea din situatiile limitate. Concluziile se grabesc, dar pot fi gresite. Toate acestea pot duce apoi la dezacorduri si chiar la ostilitati deschise. Acesta nu este un moment bun pentru a lua decizii importante, pentru negocieri. De fapt, aceasta perioada ar trebui abordata cu mare atentie.Relatiile devin dificile in acest moment. Chestiunile financiare, fiscale, bancare, pot fi o sursa de ingrijorare. Mare atentie la coloboratori, sefi, autoritati. Relatiile personale pot suferi sub aceasta influenta dar si alte domenii pot fi problematice. Cheia este sa ascultam cu atentie si sa gandim de doua ori inainte de a vorbi.

Tot Mercur in mers direct in Fecioara face un aspect de opozitie cu Neptun in Pesti, aspect ce ne cere sa fim deosebit de atenti, sa separam faptele de fictiune. Informatiile primite acuma vor avea probabil omisiuni sau denaturari importante sau pot fi o inselaciune totala. Este posibil sa fim mintiti. Este mai bine sa nu luam inca decizii importante. Magia acestui aspect vine prin muzica, credinta, ajutor neconditionat, daruri pentru cei din jurul nostru. Intuitia care nu este altceva decat mintea divina ne poate conduce prin apele ademenitoare ale acestui aspect.

Simbolul Sabian pentru gradul 25 Fecioara, gradul intoarcerii in mers direct a lui Mercur  este:” Un steag coborat in berna in fata unei cladiri publice.”

Prin acest simbol, Mercur in mers direct ne spune ca trebuie sa lasam ceva sa plece din viata noastra. Poate fi o eliberare de ceva care ne-a urmarit timp de trei saptamani, poate fi o pierdere, un abandon, si totul spre binele nostru. Eforturile facute sunt rasplatite.

In mare, iata influenta lui Mercur in mers direct in Fecioara pentru fiecare semn zodiacal( daca va cunoasteti ascendentul, ar trebui sa cititi semnul respectiv).

Berbec/Ascendentul in Berbec

Dupa trei saptamani agitate legate de munca, activitati zilnice, nemultumiri ciudate, ingrijorari nefondate, probleme de sanatate, Mercur in mers direct va ajuta sa va eliberati de presiunile ce tin de locul de munca, un proiect la locul de munca, colegi, sefi, sanatate, rutine zilnice. Este timpul sa va imbunatatiti abilitatile si performantele legate de munca deoarece veti percepe mai clar cerintele celor din jur. Este timpul pentru a dezvolta obiceiuri mai sanatoase, sa sarbatoriti corpul fizic ca un templu al sufletului si va bucurati de fel de fel de ritualuri de frumusete. Cum Mercur este si planeta gandirii practice, a fratilor, vecinilor,  pot aparea unele noutati, idei deosebite si in aceste directii.

Taur/Ascendentul in Taur

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii in tot ce tine de iubire, copii, proiecte creative, bani. Poate fi un moment deosebit pentru noi proiecte creative, investitii speculative, distractii, romantism, jocuri care implica competitia cu ceilalti la nivel mental. Sunteti mai dispusi sa va asumati anumite riscuri. Este cel mai bun timp pentru a avea incredere in copilul din voi, in subcontientul vostru, acolo este maretia voastra si daca aveti incredere, va puteti folosi de ea. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti investi in proiectele vostre personale, in imaginea voastra, intr-un proiect neobisnuit. Claritatea financiara va fi mult imbunatatita si va puteti astepta la castiguri mai mari. Puteti comunica mai bine si cu copiii vostri, cu persoana iubita.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii ce tin de familie, parinti, casa voastra, o afacere imobiliara, tara, neam, originile voastre, o problema a sufletului vostru. Va puteti bucura de conversatiile cu cei dragi, cu cei din familie, de fapt, puteti fi mai rationali atunci cand vine vorba de problemele personale, parinti, camin. Este timpul sa intelegeti ca parintii nu trebuie judecati ci doar ajutati. Cum Mercur este seful vostru astral, pot aparea unele noutati sau schimbari in planurile voastre, imaginea voastra.

Rac/ Ascendentul in Rac

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara va ofera o curiozitate naturala, facilitate in conversatii, succes prin tot ce tine de comunicarea cu vecinii si fra?ii, vizitarea prietenilor si rudelor. Interesele voastre sunt variate acuma si probabil si imprastiate.  Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. Puteti comunica mai clar , puteti sa fiti mai atenti la mesajele pe care le dati si pe care le primiti. Cum Mercur guverneaza si casa secretelor, plati karmice, puteti vedea altfel lucrurile. O problema legata de un frate, o sora, o ruda, poate fi inteleasa altfel acuma.

Leu/Ascendentul in Leu

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu sfaturi noi legate de bani, valorificarea talentelor native, siguranta financiara si emotionala. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi bani pentru proiectele vostre personale

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii ce tin de propria persoana, comunicare cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, valoarea voastra. Modificarile in personalitatea voastra deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a relatiilor voastre, un nou mod de a raspunde dusmanilor vostri, un nou mod de a da viata planurilor personale. Cum Mercur este si planeta carierei voastre, urmeaza o perioada excelenta de deblocare si dezvoltare a planurilor si strategiilor profesionale.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Dupa trei saptamani agitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii ce tin de chestiunile private, planuri secrete, problemele trecutului, sanatate, datorii karmice. Acesta este un moment bun pentru cercetare, contemplare linistita, meditatie. Visele pot aduce mesaje uimitoare pentru viata voastra. Puteti face modificari neasteptate in obiceiurile si rutinele voastre pentru a va imbunatati starea de sanatate. Puteti deveni mai retrasi, interiorizati, spiritualitatea poate fi un ghid important acuma. Vindecarea vine prin spiritualitate,credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Cum Mercur este si planeta strainatatii, a relatiei cu strainii, cunoastere inalta, puteti fi mai clari si mai buni comunicatori cu strainii, cu anumite persoane din strainatate, cu intelegerea legilor divine, a credintei. Puteti intelege ca Dumnezeu traieste in voi si puteti sa ii cereti ajutorul.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii legate de prieteni, organizatii si grupuri, sperante, altruism, copiii altora. Intuitia si un rationament original pot rezolva multe probleme ce pareau de nerezolvat. A venit timpul sa va axati pe aceele relatii care va impartasesc interesele, care va pot ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Puteti fi destul de originali in rezolvarea problemelor, gasiti solu?ii inovatoare la probleme. Puteti fi atrasi de ideile si conceptele originale si de cele care par a fi ciudate, avangardiste, revolutionare, eliberatoare. Cum Mercur este si planeta afacerilor si mostenirilor voastre, pot aparea unele noutati sau schimbari aici.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara  va poate arata in sfarsit unele perspective legate de cariera, ambitii profesionale, imagine publica. Dupa trei saptamani de incurcaturi in cariera voastra, vantul se schimba si puteti vedea mai bine ce oportunitati aveti, pe cine va puteti baza pe mai departe in proiectele voastre profesionale. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. Poate fi inceputul unui drum nou, un drum care va pune sa munciti, sa invatati ceva nou in acord cu vocatia sufletului vostru.Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii profesionale

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii ce tin de invatamant superior, credinta, strainatate, munca in strainatate, incredere in legile divine. Sunteti sprijiniti sa va dezvoltati credinta, intuitia, sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra, beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara, sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Cum Mercur este si planeta muncii voastre, este posibil sa existe mai multa activitate, miscare, comunicare cu colegii vostri si care sunt legate de strategii de munca, putere impartita.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii legate de afaceri, viata intima, bani prin fel de fel de acorduri semnate, mosteniri, secrete, planuri secrete pentru putere. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii de afaceri, pentru deblocarea comunicarii in relatiile voastre importante sau care privesc viata mai multor oameni. Puteti aborda unele discutii despre subiecte care in mod normal ar putea crea valuri, cum ar fi cele legate de impartirea puterii, finante, intimitate. Cum Mercur este si planeta iubirii, creativitatii personale, se poate sa deveniti mai clari in comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat. O afacere o puteti vedea mai clar acuma.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Dupa trei saptamani de agitatie si incurcaturi in relatiile voastre, Mercur in mers direct in Fecioara ridica steagul alb si va ajuta sa cantariti mai atenti problemele, sa luati in considerare pe langa nevoile voastre si nevoile partenerului. Gandurile voastre pot deveni mai clare prin dialog, prin cultivarea pacii interioare si relationale.Trebuie sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma, sa cultivati compasiunea si dialogul. Cum Mercur este si planeta familiei voastre, pot aparea unele noutati sau schimbari aici.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.