LUNA NOUA IN CAPRICORN SI ZODIILE -11 IANUARIE 2013

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Luna Noua in Capricorn este propice  unei analize realiste a vietii  noastre , este un  “ Requiem “ pentru muntele gresit ales dar si un “ Requiem “ pentru muntele pe care parca suntem fortati sa urcam .

Casa naturala a Capricornului este casa X ,o casa ce  este legata de cariera , viata sociala .  Este “ cea mai vizibila “  parte a unei diagrame, arata  cum esti vazut in lume de altii , reputatia si succesul .

Simbolul Sabian al gradului 22 Capricorn  –gradul Lunii Noi :

“General invins isi preda sabia cu o demnitate nobila “

Este un grad in acord deplin cu mesajul Lunii Nou in fuziune cu asteroidul Requiem  care ne cere sa acceptam ca abordarea gresita a unui munte ( Capricornul )  trebuie facuta cu noblete , cu incredere in viata care ne ofera o noua cale , un “nou munte pe care sa urcam”. Prin acceptarea infrangerii , inchidem un drum dar dam voie unor oportunitati catre obiectivele noastre destinate . Cuvantul “nobil” arata o calitate superioara a acestei energii care ne ajuta sa acceptam cu fruntea sus atat infrangerea cat si succesul . Adesea “ succesul nu se masoara prin ceea ce infaptuim ci prin piedicile pe care le biruim in calea noastra “. De fapt, cresterea spirituala a sufletului nostru are loc prin capacitatea de a trece peste greutati , daca lucrurile usoare de multe ori indeamna la lene , lucrurile grele ne intaresc forta interioara . “ Tot ceea ce nu te distruge te face mai puternic “ , este o maxima in acord deplin cu aceasta Luna Noua .

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti in jurul datei de 11 aprilie ,   aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in  casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, sa va inscrieti la unele cursuri , sa incepeti o relatie cu cineva din strainatate , sa calatoriti mai mult . Puteti avea oportunitati legate de o calatorie , strainatate , straini , invatamant ,religie ,  credinta . Universul va indeamna sa calatoriti, sa va extindeti  cunoasterea , sa intelegeti rolul vostru in aceasta lume . Oportunitatile pot veni prin internet sau prin intermediul unei conexiuni cu straintatea intr-un mod neasteptat .Pentru cei nascuti in jurul datei de 11 mai ,  aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Atentie mare in calatorii .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in  casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce amplifica problemele legate de resurse comune , bunuri comune ,impozite , credite ,bonusuri,comisioane ,cadouri,  recompense ,mosteniri,pensii intretinere copii .Urmatoarele saptamani pot  aduce castiguri financiare prin intermediul altora ,puteti obtine un imprumut mai usor ,puteti primi anumite bonusuri financiare , puteti incepe o afacere ,o relatie noua . Oportunitatile voastre sunt legate de celalti ,  de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 11 iunie ,  aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile  prin sot , amant, prieten , partener de afaceri , coleg ,consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea  perioada . As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate , prin lucru in echipa . In aceasta perioada puteti fi ajutati sa va casatoriti , sa  rezolvati problemele intr-un mod pozitiv intr-o relatie ,sa faceti compromisuri de dragul partenerului . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 11 iulie ,  opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in  casa VI  poate fi un timp  benefic la locul de munca , in relatia cu sefii, colegii , imbunatatirea sanatatii . Aceasta energie benefica va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca , puteti lucra din greu pentru bani , pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor . Puteti primi o  oferta de munca , puteti primi o promovare la locul de munca , puteti primi anumite prime .Rodul muncii depuse  va poate ajuta la obtinerea stabilitatii financiare ,puteti gasi un loc de munca mai bine platit .Va puteti concentra mai mult si pe sanatatea voastra, puteti sa faceti mai mult sport , puteti sa va schinbati dieta .Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 11 august ,  aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in  casa V amplifica potentialul  creator , viata sentimentala , iubirea , romantismul . O iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei, relatiile cu copii se pot imbunatati. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii , puteti concepe un copil. Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 11 septembrie , aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa IV  amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti , puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie .
Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile , norocul au legatura cu casa voastra , cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti . Puteti cumpara o casa , puteti primi  o casa de la parinti , totul  se leaga de locul in care locuiti . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 11 octombrie ,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,  

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in  casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Aceasta Luna Noua benefica aduce oportunitati prin comunicare , frati, rude , calatorii .Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina ,un telefon , un calculator . Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati . Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 11 noiembrie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

   

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale .Este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, sa gasiti  noi mijloace materilale. .Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Este cel mai bun timp da a reflecta la anumite investitii fiind ajutati sa revizuiti un  plan de afaceri, sa va folositi intr-un mod benefic valorile personale , sa intelegi mai bine cum sa va folositi talentele  pentru a face bani.   Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 11 decembrie  , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna noua in semnul vostru  favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 11 ianuarie , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna noua in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Pentru persoanele nascute in jurul datei de 11 martie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni importanti si care detin o anumita putere.

Adriana Tudosa

 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.