LUNA PLINA IN SAGETATOR SI ZODIILE – 9 IUNIE 2017

In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Aceasta Luna Plina activeaza axa Sagetator–Gemeni, deci Soarele este pe gradul 19 Gemeni iar Luna se afla pe gradul 19 Sagetator.

Simbolul Sabian al Lunii Pline pe gradul 19 Sagetator este: “Pelicani deranjati de oameni se muta in locuri necunoscute”.

Asa cum am scris in articolul Lunii Pline in Sagetator, puterea noastra sta in subcontientul nostru care este conectat in permanenta la intelepciunea eterna si divina ( locuri necunoscute). Atunci cand nu gasim raspunsuri in realitatea imediat apropiata, ar trebui sa ne lasam condusi de subcontientul nostru, este un teritoriu aparent necunoscut dar care stie tot, stie sa ne ajute in modul divin si evolutiv. “Sunt conectata mereu si mereu cu intelepciunea eterna si divina a subconstientului meu care ma ajuta sa rezolv orice problema care apare cu calm si cu rabdare” este o cale sigura pentru noi. Pelicanul este o pasare migratoare care isi schimba locul in functie de anotimp pentru a supravietui. Schimbi locul, schimbi norocul, spune un vechi proverb romanesc si as merge mai departe cu ” schimba-ti gandirea si iti vei schimba viata”.  Adevarata schimbare a omului va veni cand va realiza ca gandirea lui este puterea, gandul apartine domeniului eteric si are viteza mai mare decat viteza luminii. Iar Luna in Sagetator este “plina” de lumina Soarelui in Gemeni de mana cu Mnemosyne-mama memoriei, subconstientul, ceea ce este inregistrat de la inceputul creatiei, arhiva universului, cea care ne ajuta sa nu uitam ceea ce invatam. Nimeni nu inventeaza roata acuma, important este cum ne folosim darurile noastre, cum gandim, tot ceea ce primim nu este decat o materializare a gandurilor noastre. Mesajul acestei conjunctii catre Luna in Sagetator face referire in mod deosebit la gandirea noastra, la cuvintele noastre, aici, trebuie o transformare totala a modului in care gandim, sa luam in serios puterea creatoare a limbajului, sa intelegem puterea magica si creative a cuvintelor.

Deci, schimbarea ceruta trebuie sa vina dintr-un loc adanc, necunoscut, din suflet, din memoria sufletului conectata in permanenta la intelepciunea eterna.

Simbolul Sabian pentru gradul 19 Gemeni , gradul Soarelui:

“ O carte veche voluminoasa, expusa in arhivele unui muzeu “ este in acord deplin cu mesajul transmis de Mnemosyne, de intelepciunea sufletului care  poate face lumina in viata noastra, ne poate oferi ideea buna, gandul bun, pentru a intelege calea de urmat. Sagetatorul cauta o viziune mai larga asupra vietii si ajunge sa se ridice la cer pentru raspunsuri. Nu trebuie uitat ca acest semn mutabil de foc se ocupa cu legile spirituale care guverneaza viata.

Cu Luna Plina in Sagetator Balanta gradul 19, cei nascuti in jurul datei de 9 iunie, septembrie, decembrie, martie ( semnele mutabile : Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti. Acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII-descendentul, casa X-cariera, casa IV-familie sau orice planeta personala in apropierea gradului 19 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, credinta,mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, suflete pereche, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti,  puteti risca in domeniul relatiilor sociale, prieteni, protectori, asociatii profesionale. Aceasta energie mareste idealismul vostru fata de ceea ce inseamna o prietenie cautand acei oameni care vad lumea din acelasi punct de vedere, care impartasesc idealuri comune cu voi. Puteti sa va alaturati unor organizatii cu scopuri idealiste, mistice, secrete, spirituale sau vizionare deoarece deveniti extrem de sensibili la nevoile oamenilor. Ar fi bine sa va asigurati ca intentiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni si nu profitori. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci? Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea unei afaceri in comun, a unei tranzactii imobiliare dar puteti primi aprobarea unor noi angajamente financiare, o etapa noua in folosirea puterii intr-un grup important. Nu uitati, casa VIII este o casa a riscului iar Luna Plina aici arata ca daca nu riscati, nu castigati.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Acuma, evenimentele pot fi albe sau negre. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, puteti risca in domeniul carierei, activitati si proiecte profesionale, relatia cu sefii. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci? Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea unei relatii, a unei afaceri, a unui angajament dar puteti constientiza necesitatea acestora in viata voastra.Va vede lumea in aceasta perioada.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, proiecte la locul de munca, colegi, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod profund. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, puteti risca in relatia cu strainatatea, o afacere cu strainii, un crez, aplicarea uni legi, calatorii. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina sau o iubire va inalta sufletul. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, ideea de iubire si romantism ar putea fi atragatoare dar practic, o relatie cu prea multe reguli poate fi sufocanta pentru voi. Poate fi o perioada in care visati la iubirea ideala, cu greu puteti vedea defectele unui partener, puteti simti ca destinul, karma va leaga de o persoana. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate tulbura destul de mult atat casniciile cat si asocierile, relatiile pot capata caractere vagi, dificultati neasteptate, situatii confuze, dezamagiri, deceptii. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2017 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi  aceste finaluri tin de transport, calculatoare, telefoane, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in noiembrie 2016. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi, a problemelor de servici, puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice. Poate aparea un interes puternic fata de metodele alternative de sanatate  iar unii dintre voi puteti deveni extrem de sensibili fata de animalele de companie. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Acuma, banii vorbesc. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage  persoane neobisnuite, secretoase, misterioase in viata voastra de iubire, puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati, deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea. Relatiile intime pe care le puteti forma in urmatoarea perioada pot fi in mod frecvent idealiste. Atentie totusi la speculatii , puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Exagerarea este tonul acestui aspect astral, puteti culege roadele exagerarilor voastre, ambititiilor voastre. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Acuma puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea personala. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Pot aparea mutari frecvent, puteti fi mai secretosi in raport cu familia, parintii, sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba. Familia, rudele, parintii, bunicii, va pot destabiliza acuma, incercati sa va detasati mai mult de probleme lor. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis sau prin ghizi spirituali anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, surori, anturaj,  puteti fi atrasi de spiritualitate, misticism. Mare atentie la anturaj, la cum comunicati, vorbele pot fi amagitoare, va puteti pacali prin tot ce tine de comunicare. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi interzis, socant pentru voi. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, organizatii. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice , bani, valori in general. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate aduce haos, inselaciuni, deci, mare atentie. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, barfa, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Incearcati sa fiti cat mai realisti, folositi-va imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ, acestea va pot ajuta sa va traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in jurul datei de 29 noiembrie 2016 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.