RUGACIUNEA LUI VENUS RETROGRAD IN CAPRICORN: 21 DECEMBRIE 2013-31 IANUARIE 2014

imagine

In harta momentului intrarii lui Venus in mers aparent retrograd(pasi in trecut), asteroidul 2050 Francis este pe gradul 2:23 Varsator  destul de aproape de gradul 29 Capricorn dar intr-o conjunctie stransa cu gradul lui Venus retrograd din 24 decembrie 2004, vorbim de gradul 1:27 Varsator.  Scriam in articolul Venus retrograd in Capricorn  despre legatura dintre aceasta perioada si perioada decembrie 2004-ianuarie 2005. “Prezentul”, spunea cuviosul Arsenie Boca, “e doar viitorul trecutului”.

Am asociat acest asteroid 2050 Francis cu Francisc din Assis.
Sfantul Francisc d’Assisi  este un sfant al saraciei, al umilintei, al iubirii. Si-a stabilit ca ideal in viata sa respecte strict Invataturile lui Iisus.Viata lui Francisc d’Assisi este plina de miracole, de parca Dumnezeu coborase pe pamant. L-a ghidat clipa de clipa, iar la sfarsit i-a daruit cea mai inalta bucurie la care poate visa un om.In marea sa puritate, Francisc a ascultat intotdeauna de semnele pe care i le trimitea Dumnezeu in momentele de cumpana, abandonandu-se total Vointei divine.

Rugaciunea Sfantului Francisc din Assisi:

Doamne, fa din mine unealta Pacii Tale
Acolo unde este ura s-aduc iubire,
Acolo unde este ofensa s-aduc iertare,
Acolo unde este dezbinare s-aduc unire,
Acolo unde este greseala s-aduc adevar,
Acolo unde este neincredere s-aduc credinta,
Acolo unde este disperare s-aduc speranta,
Acolo unde este intuneric s-aduc lumina ta,
Acolo unde este tristete s-aduc bucurie.
O, Stapane, nu te-am cautat atat
Spre a fi consolat… cat pentru a consola,
Spre a fi inteles… cat pentru a intelege,
Spre a fi iubit… cat pentru a iubi.
Deoarece:
Dand… primesti,
Pierzand… gasesti,
Iertand… esti iertat,
Murind… reinvii la viata eterna!

Varsatorul stie sa inchege comunitatea, sa lanseze viziunea unei societati cuprinzatoare din care facem toti parte indiferent de religie.

astro_2gw_458_venus_retrograd_

Adriana Tudosa

You may also like

10 Comments

 1. Rugaciunea e frumoasa, dar ma intreb de ce tb sa ridicam in slavi saracia si umilinta. Cred ca nimanui nu-i place saracia, nu e buna la nimic. Chair credeti ca era un sfant al saraciei?

 2. Mihaela, nu stiu daca era un sfant al saraciei si nici nu are vreo importanta, dar sunt intru totul de acord ca prea se ridica in slavi saracia…Umilinta este diferita de starea de a fi umil, iar saracia nu ne sfinteste ….Scuze Adrianei pentru ca i-am inoportunat pagina cu acest comentariu, am simtit sa sustin afirmatiile Mihaelei pentru ca sunt si ale mele

 3. dar nu la saracie se refera aceasta rugaciune ci la ceea ce ne cere Venus retrograd in aceasta perioada:iubire, valori, adevar , iertarea pacatelor trecutului, iertarea noastra,etc.
  Venus retrograd ne indeamna sa re-descoperim frumusetile, valorile trecutului si este bine de stiut ca nimeni venit aici pe pamant nu este perfect, fiecare suflet incearca sa-si cante valoarea …
  adriana

 4. Eu nu am analizat viata acestui Sfant, departe de mine dar de ce nu luati ceva bun din aceste versuri atat de frumoase ….
  adriana

 5. Adriana, multumim tare mult pentru specificari, am luat si ceva bun, rugaciunea in sine este deosebita si plina de pilde si faptul ca ai asociat-o cu Venus retrograd este inca si mai util, dat fiind ca intreg anul care ni se releva in fata noastra ne cheama la acele valori pe care deja le-ai descris….Comentariile noastre faceau referire strict la saracie si probabil ca unii dintre noi ne-am saturat atat de tare de ce inseamna ea, incat o “purtam”cu noi cam peste tot ….Seara frumoasa >:D<

 6. cu scuzele de rigoare, Francisc d’Assisi, a fost un model de iubire, mentorul sau fiind Iisus din Nazareth,
  sfiintii ne invata sa fim amiabili, grijulii unii cu altii, sa nu fim egoisti
  nimeni nu cere tie, sa fii ca si Francisc, sa depui un juramant, pe care sa il respecti pana la moarte
  ei sunt sfinti, fiinte cu o vointa uimitoare in comparatie cu restul lumii,
  saracie = lipsa
  saracia sufleteasca = lipsa emotiilor, lipsa empatiei, ca sa nu mai vorbim de iubire
  saracia materiala = lipsuri, insa unii vad lipsuri in faptul ca nu au un televizor plasma sau lcd, iar altii vorbesc de o coaja de paine
  Dumnezeu nu ne mana cu bata, ci lasa pe fiecare – dupa inima lui, constiinta lui, insa ce semanam in lume aceea vom culege dincolo, sau mai clar sa ma exprim si poate mai dur, egoismul nostru de aici, ne va aduce moartea sufletului, insa cei egoisti deja sunt morti sufleteste chiar aici in lumea acesta
  sa nu uitam ce sa scris “chiar daca am avea, toate bunurile lumii acestea, bani, si minerale pretioase, la ce folos daca ne pierdem sufletul”
  sfiintii ne invata sa fim, multumiti, sa fim in pace, sa ajutam pe cel necajit, si sa avem mila
  doar atat
  daca vrei sa fii printre cei ca si Francisc d’Asssisi ai o cruce mai grea, un drum mai greu, insa fiecare primeste dupa fapte, unii se sfintes, altii devin mai blanzi, iar altii pier pentru vesnicie
  postul si juramantul de saracie sunt benefice, educa, constiinta

 7. de fapt articolul meu vrea sa accentueze ca nimic nu este intamplator in Univers . Dis de dimineata, ma gandeam la aceasta rugaciune si mi-am zis sa caut asteroidul asociat cu numele acestui Sfant si cautand (chiar daca sunt mai multi asteroizi care incep cu Francis) am ales asteroidul 2050 fiind convinsa ca are un cuvant de spus in miscarea aparent retrograda a lui Venus. Cand am ridicat din nou harta astrologica, am vazut ca intuitia m-a condus acolo unde trebuia. In harta mea natala, asteroidul 16 Psyche este pe gradul 11 Varsator peste care in tranzit este asteroidul 2050 Francis la grad perfect, vorbesc despre aceasta zi de 5 ianuarie.
  Suntem ghidati asa cum am scris la Luna Noua in Capricorn, important este sa primim cu drag aceste ghidari.
  Va multumesc.
  Adriana

 8. Adriana, eu sunt Mihaela care a scris primul comentariu. Cum am zis, rugaciunea e foarte frumoasa si era vorba de nici o legatura intre saracie si aceasta rugaciune. M-am referit la prezentarea Sfantului Francisc d’Assisi, un sfant al saraciei, al umilintei si al iubirii. Nu cred ca el sfintea saracia.

 9. Analizele astrologice ale Adrianei, pe care le urmaresc de mult timp, sunt deosebite pentru mine, pentru ca pe langa o documentare riguroasa ele cuprind intotdeauna mesaje ce se adreseaza sufletului, spiritului. Cei (cele) care doresc o expunere “stiintifica” cred ca nu percep cu adevarat esenta acestor excelente expuneri si asta se vede din comentariile domniilor sale.
  Felicitari Adrianei si mult succes in continuare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.