LUNA NOUA IN SCORPION SI ZODIILE- 11 NOIEMBRIE 2015

imagine

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Simbolul Sabian pentru gradul 20 Scorpion, gradul Lunii Noi este :” O femeie da la o parte perdele misterioase care inchid calea sacra”. Este fabulos acest simbol care arata ca aceasta lunatie ofera noi posibilitati, noi cai care au nevoie de curaj. O perdea ascunde tot timpul ceva, este nevoie de curaj pentru a face fata lucrurilor ascunse, secretelor, lucrurilor nefamiliare, netraditionale. Inarmati cu mult curaj, ascultand glasul intuitiei si cu o incredere in dreptatea divina, putem imbratisa o cale noua.

Aceasta Luna Noua in Scorpion este in accord deplin cu  Rugaciunea seninatatii de Reinhold Niebuhr

“Doamne,da-mi seninatatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care pot sa le schimb,si intelepciunea de a sti sa le deosebesc. Si astfel, sa traiesc prezentul fiecarei zile, bucurandu-ma de prezentul fiecarei clipe, acceptand greutatile ca pe o cale care ma conduce spre pace. Luand, asa cum a facut El, aceasta lume pacatoasa asa cum este, nu asa cum as vrea eu sa fie, avand increderea ca El va face toate lucrurile drepte, daca ma abandonez Vointei Lui. In acest fel voi putea fi indeajuns de fericit in aceasta viata.”

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un acord implicat , asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur. Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter  cel care aduce noroc, cadouri , oportuniti, iar pentru voi acestea tin de locul de munca, colegi, sanatate.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Luna Noua in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia acestei lunatii poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, scopul unei asociatii. Atentie la problemele legate de lege. Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter  cel care aduce noroc, cadouri , oportuniti, iar pentru voi acestea tin de relatiile voastre, iubire, copii, creativitate personala.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Luna Noua in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi , un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul acestei lunatii in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra”, transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta. Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter  cel care aduce noroc, cadouri , oportuniti, iar pentru voi acestea tin de familie, parinti, afaceri imobiliare.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Luna Noua in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va poate aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter  cel care aduce noroc, cadouri , oportuniti, iar pentru voi acestea tin de comunicare, frati, calatorii, invatamant, comert.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Luna Noua in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia acestei lunatii in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter cel care aduce noroc, cadouri , oportuniti, iar pentru voi acestea tin de un nou loc de munca mai bine platit, poate fi un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Luna Noua in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Sunt posibile mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina . Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter cel care aduce noroc, cadouri , oportuniti, iar pentru voi acestea tin de avansari, diverse premii, imbunatatirea sanatatii, relatii.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Luna Noua in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala. Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta lunatie pot provoca schimbari profunde in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter  cel care aduce noroc, cadouri, oportuniti, iar pentru voi acestea tin de modalitati diferite de crestere a veniturilor, intuitie, descoperirea unor secrete, rasplata unor lucruri din trecut.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Luna Noua in casa I aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate. Energia acestei lunatii  pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter  cel care aduce noroc, cadouri , oportuniti, iar pentru voi acestea vin prin prieteni, astrologie, protectori. Pluto sprijina si el aceasta lunatie  ceea ce arata calatorii , acorduri benefice, ajutor important de la o sora sau un frate. Este posibil ca un prieten sa joace un rol important in viata voastra sau poate un grup de care apartineti sa aduca o oportunitate pentru voi ce tine de o relatie noua.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Luna Noua  in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit, pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta lunatie poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta lunatie pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala. Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter  cel care aduce noroc, cadouri , oportuniti, iar pentru voi acestea tin de cariera, viata sociala, intuitive, descoperirea unor secrete, lucruri ascunse.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Luna Noua in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii, aceasta lunatie poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Experientele aduse de aceasta lunatie in casa XI au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter  cel care aduce noroc, cadouri , oportuniti, iar pentru voi acestea tin de strainatate, o munca in strainatate, studii superioare, credinta.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Luna Noua in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta lunatie  poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter cel care aduce noroc, cadouri , oportuniti, iar pentru voi acestea vin prin afaceri, partener de viata, prin “ banii altor oameni”, mosteniri.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Luna Noua  in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate calatoriile lungi, “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca . Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta lunatie  activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Aceasta Luna Noua este sustinuta de Jupiter  cel care aduce noroc, cadouri , oportuniti, iar pentru voi acestea vin prin partenerul de viata, asociat, avocat.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Eu cred ca am ceva de reglat pe sectorul asta …sunt leu ! Mi-ar placea sa fac o analiza astrologica ! Mai ales ca intra si NN in fecioara si ma vizeaza aceasta perioada !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.