LUNA NOUA IN BALANTA SI ZODIILE–26 SEPTEMBRIE 2022

Luna Noua este un moment bun pentru a incepe un proiect nou, pentru a face o schimbare radicala, pentru a ne elibera de ce nu ne mai serveste. Balanta, energia ce imbraca aceasta lunatie indeamna catre armonie, echilibru, dreptate. Putem folosi aceasta energie proaspata pentru a imbunatati conexiunile actuale si poate cel mai important mesaj ar fi sa gasim pacea cu  noi insine. Repetati cat de des puteti:’ Cu mine sunt pacea, armonia si belsujul Domnului. Iubirea Dumnezeiasca ma invaluie mereu binecuvantand pe toti cei ce ma inconjoara. Iubirea Dumnezeiasca ma vindeca acum, Nu-mi este teama de rau ca Dumnezeu este cu mine”. Asadar, concentrati-va pe armonie, dragoste, abundenta, bunatate, dreptate.

Simbolul sabian al gradului 3 Balanta, gradul Lunii Noi este: Zorii unei noi zile, reveland o lume complet transformata.

Acest simbol activat de luna noua arata ca lucrurile se vad altfel in lumina, ele sunt diferite in lumina unei „Zile Noi”. Asa cum intunericul se diminueaza si noi trebuie sa renuntam la ceea ce a fost inainte si sa imbratisam noile oportunitati care ne fac semn si pe care le putem vedea in lumina zilei, astazi. Exista mereu o oportunitate de a incepe din nou pe o noua baza de valori. Pot fi si schimbari uriase care sterg ceea ce a fost inainte. Marea suparare a acestei lunatii vine prin refuzul de a accepta ca lucrurile pot fi si altfel si ca ele pot sa fie imbunatatite, sa ne tinem de trecut in ciuda tuturor motivelor pentru a merge mai departe.

Acest simbol sabian activat de Luna Noua in Balanta este in acord deplin cu ceea ce ne spune Omraam Mikhael Aivanhov in “Pasiti cat aveti lumina”: In fiecare dimineata, la trezire, spuneti-va ca nimic nu este mai important decat sa traiti bine ziua de astazi. Intr-un anumit fel, trecutul este mereu viu, el actioneaza inca asupra prezentului vostru, dar voi nu sunteti obligati sa il lasati sa ia puterea. Trebuie sa dati puterea prezentului, astfel ca el sa domine trecutul, sa il doboare chiar, pentru a-l transforma. Cand trecutul era prezent, el era atotputernic. Acum, cand a devenit trecut, el este subordonat prezentului, iar prezentul este vioara intai. Trecutul este depasit si viitorul este in „curs de aparitie”.  Prezentul trebuie sa-si impuna vointa, pentru a transforma trecutul si a orienta viitorul. Cand viitorul va deveni prezent, la randul sau va fi atotputernic. Pentru moment, el este supus prezentului, iar daca prezentul este necorespunzator, viitorul se anunta si el de prost augur. Prezentul este privilegiul Domnului. Dumnezeu traieste intr-un vesnic prezent. El a conferit prezentului intreaga putere. Stiind aceasta, trebuie sa va spuneti: „Si noi dispunem astazi de ziua de astazi. Trecutul a fost, iar viitorul nu a venit inca. Numai prezentul ne apartine. Asadar, la treaba!” Ce fac insa cei mai multi oameni? Ei mesteca trecutul, ei viseaza la viitor, dar ei sunt absenti pentru prezent, ei il lasa sa se scurga, nestiind cum sa il traiasca; astfel, sarmanul prezent se descurca cum poate, adica prost. Trecutul constituie de cele mai multe ori un prilej de regrete, de remuscari: se regreta frumoasele vremuri trecute sau se reproseaza greselile, alegerile facute, deciziile luate. Daca nu stim cum sa actionam in prezent, la ce viitor trebuie sa ne asteptam? Tot sperand ca el va fi unul fericit, mai bun, ne ingrijoram: ce se va intampla? Si va fi asa atat timp cat nu vom invata cum sa ne bazam ziua de maine pe aceasta baza solida care este ziua de astazi. ”

Cu Luna Noua in Balanta pe gradul 3, cei nascuti in jurul datei de 26 din semnele cardinale Balanta, Berbec, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 3 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Balanta vine cu “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la ceilalti dar si la voi insiva. Sunteti cunoscuti ca un semn independent si luptator dar aceasta lunatie va cere sa ingropati securea si sa invatati despre arta cooperarii. Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Eeste un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul parteneriatelor. Noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de lectiile pe care trebuie sa le invatati in relatia cu un partener iar lectiile restantele va pot tine pe loc. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia, deveniti irascibili, nerabdatori, ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Readuceti-va aminte de rabdare, si cultivati-o in toate actiunile personale, in planurile personale, in relatii. Unele relatii pot necesita o redefinire sau sa puneti un punct mare, mare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Balanta poate aduce un inceput proaspat, echilibrat, in tot ce tine de munca, programe de munca, rutine, activitati zilnice, sanatate. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la munca, proiecte de munca, colegi, rutine zilnice, sa lucrati pentru egalitate si corectitudine in fiecare zi. Puteti primi noi sarcini la locul de munca, recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei.  Luna Noua va ofera sansa de a aduce structura si armonie in activitatile zilnice, munca, proiecte profesionale, sanatatea voastra. Incercati un ritm zilnic armonios, nu va aglomerati cu nimic. Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul muncii, rutine, activitati zilnice( vreti sa faceti prea multe), sanatate, critica excesiva, judecarea celorlalti, iubire, copii, egou pronuntat. Ceva din trecut are nevoie de o haina noua. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin si prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Neintelegerile, ceata sau confuzia pot stapani aceasta perioada, deci mare atentie. Nu fortati lucrurile, nu raspundeti provocarilor celorlalti, folositi aceasta energie pentru a va echilibra. Poate ca este timpul sa gestionati altfel activitatile zilnice si sa dati drumul la ceva, la un proiect de munca, la angajamente si proiecte ce va nemultumesc sufletul.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala, hobby-uri, proiecte personale. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la evenimentele sociale, iubire, copii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Cum Balanta cere echilibru in toate aspectele voastre, a venit timpul sa intelegeti ca prea multa mandrie, prea mult dramatism, va dezechilibreaza viata. Cantariti mai atenti riscurile, abordati o atitudine vesela in fata vietii.  Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic.  Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul iubiri, creativitate, copii, familie, parinti, afaceri imobiliare. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Poate aparea o anumita frustrare legata de obiectivele care nu pot fi realizate acuma si ar trebui sa intelegeti ca aceasta perioada este propice unor modificari importante in proiectele de grup, prietenii, idealuri.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la familie, la problemele de familie, cu parintii. Este cel bun moment sa lucrati pentru pace si liniste in familia voastra, sa va inconjurati de oameni si obiecte frumoase, sa va vizitati parintii, bunicii. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul familiei, responsabilitatea si securitatea familiei, comunicare, rude, documente importante. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Nu trebuie sa va mire unele intarzieri in proiectele profesionale, pot aparea destule probleme si obstacole in activitatile profesionale. Agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale. Unele proiecte pot necesita o redefinire, o revizuire, o noua privire si intelegere.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la rude, tineri, comunitatea in care traiti. Este timpul sa invatati sa fiti un comunicator corect si impartial, sa iubiti dezbaterile, sa echilibrati alte opinii, sa va cantariti constant cuvintele. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul de viata ce defineste relatia voastra cu rudele, scoala, profesorii, vecinii, minte practica, finante, banii castigati prin eforturile proprii. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin si prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca  oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Trebuie sa faceti unele ajustari in viziunea voastra asupra lumii, asupra divinitatii, asupra problemelor legale sau educationale din trecut ce revin acuma. Puteti arunca o privire noua asupra modului de a comunica, asupra relatiei cu cei apropiati, rude, vecini, retele sociale, imprejurimile voastre immediate.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Balanta poate aduce un inceput proaspat si echilibrat in tot ce tine de bani, valoare personala, tot ceea ce faceti pentru a va sustine financiar, pentru a obtine stabilitate financiara si emotionala. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la bani, valori, bunuri materiale. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este nevoie de o abordare echilibrata a finantelor. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul ce vorbeste despre relatia voastra cu banii, valorile voastre, bunurile voastre, actiuni personale, sanatate. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. O relatie veche care s-a incheiat prost poate sa va ocupe gandurile sau un vechi iubit se poate intoarce. Chestiunile financiare, imprumuturile bancare, pot necesita o refacere sau o a doua privire.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in semnul vostru poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la voi insiva, la planurile voastre personale. Puteti intelege acuma ca  nevoia de a fi vazuti intotdeauna drepti, corecti, cooperanti si agreabili va impiedica sa va prezentati punctele de vedere reale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina si de a va armoniza cu voi insiva dar si cu ceilalti. Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de lectiile pe care trebuie sa le invatati in relatia cu un partener, in relatia cu voi insiva  iar lectiile restante va pot tine pe loc. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Toate proiectele si initiativele legate de un parteneriat, un asociat, un colaborator, un concurent, se cer revizuite. Unele relatii problematice se pot opri. Problemele juridice ar putea avea nevoie de o a doua privire. Mari realizari prin partenerul de viata.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in Balanta va ofera o energie proaspata pentru a face schimbari in lumea voastra privata. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la subconstientul vostru, la taramul nevazut, vise, sensibilitate, plati karmice. Mare atentie la sanatate, intr-un fel, imbolnavirea voastra acuma poate fi privita ca o protectie a voastra, va tine departe de fel de fel de situatii care va pot face mai mult rau. Intr-un fel, intrati intr-o stare de ‘of-line”, de izolare, de vindecare, de reincarcare baterii sau pentru a respecta anumite planuri facute de altii. Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Este un timp in care noul nu se poate instala datorita unor restante in domeniul  relatiilor, in modul in care “ trageti de trecut” .Tot ce tine de trecut, trebuie remodelat, imbunatatit in acord cu sufletul vostru. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Modul in care va organizati timpul, cum rezolvati problemele de munca, cum gestionati afacerile zilnice, au nevoie de o noua abordare. Una peste alta, este un moment care va cere sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti la semnalele corpului vostru, sa va lasati ghidati de intuitia -vocea divina din voi.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, eforturi de colaborare si spirit de echipa, problem sociale, relatii politice, banii carierei voastre. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la prieteni, interactiuni sociale, grupuri umanitare. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important acuma. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, sunt in mesajul acestei lunatii. Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul ce defineste relatia voastra cu prietenii vostri, proiecte de grup, proiecte caritabile, cariera, ambitii profesionale, imagine publica. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin si prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Aceasta poate fi o perioada de revizuire a modului in care va gestionati timpul liber, relatia cu copii vostri,  relatiile romantice, proiectele creative, un  hobby, placerile voastre, mandria excesiva.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cariera voastra, ambitii profesionale.  Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul ce tine de cariera, statut social, autoritati, straini si strainatate, credinta. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Este un moment bun pentru a examina modul in actionati in familia voastra, in viata personala. Conflictele sau binefacerile pot fi legate de familie.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cunoastere, credinta, strainatate, studii superioare, relatii internationale, munca in strainatate, cautarea adevarului si dezvoltarea personala. Vi se ofera o mare oprtunitatea de a privi mai departe pentru inspiratie; poate ca o conexiune la distanta, internetul, pot veni cu idei bune pentru voi. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la cursul dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul ce defineste relatia voastra cu strainii, strainatatea, credinta, afaceri, banii partenerului de viata. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Pot aparea provocari si exagerari in mediul in care locuiti, cu rudele, cu vecinii, in trafic. Interactiunile sociale pot fi putin tensionate. Incetinirea poate fi utila. Incercati sa fiti mai atenti la ce si cum comunicati cu cei apropiati.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la resursele celuilalt, la afaceri, contracte, probleme emotionale, intimitati, partener intim, controlul si manipularea celorlalti,beneficii materiale, sfarsitul unei perioade din viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Aceasta Luna Noua in Balanta condusa de Venus de mana cu Mercur retrograd in fecioara are o multime de mesaje contradictorii. Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul ce defineste relatia voastra cu o afacere, un partener de afaceri, banii partenerului de viata, banii unui contract semnat. Exagerarile dar si oportunitatile acestui moment vin prin Jupiter retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Pot aparea provocari dar si binecuvantari legate de finante, banii obtinuti prin eforturi proprii, bunuri materiale.

 

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.