LUNA NOUA IN BALANTA SI ZODIILE – 1 OCTOMBRIE 2016

dionysos

Luna Noua in Balanta pe gradul 8:15 este o energie cardinala, de actiune ce va stimula si activa necesitatea transformarii noastre, a modului cum relationam cu orice fel de valoare (materiala, nativa, cuplu, lege, suflet). Angajamentele, promisiunile, semnaturile, uniunile, legaturile, intelegerile, procesele si in general afacerile in legatura cu legile, intregesc cartea de vizita a aceste lunatii in semnul Balanta. Asteroidul 3671 Dionysos pe gradul 8:37 in Balanta in fuziune stransa cu Luna Noua in Balanta transforma acest moment intr-un “vin care fierbe “ si daca nu este atent urmarit, poate face destul rau. Cum Dionysos are capacitatea de a cobora la Hades pentru a o aduce pe mama lui inapoi pe pamant, acest moment astral poate aduce in lumina secrete aparent “ moarte” din trecut. In acelasi timp, acest moment astral poate fi “ o noua nastere”, o ghidare importanta catre valorile spirituale de care avem nevoie.

Simbolul Sabian al gradului 9 Balanta, gradul Lunii Noi si a lui Dionysos: “Trei batrani maestri atarna singuri intr-o galerie de arta”. Acest simbol sabian arata clar ca procesul “ schimbarii la fata “ are nevoie de analiza unor momente importante din trecut. Noul, semintele noi depind atat de mult de semintele cruciale de odinioara. Asa cum Dionysos nu reprezinta doar puterea imbatatoare a vinului ci si influentele benefice sociale, acest moment astral face o analiza atenta a “marilor realizari” din trecut si cum trebuie sa mergem mai departe. In esoterism, numarul 3 este un simbol ce ofera posibilitatea transcederii omului vechi si aducerea lui intr-o noua dimensiune. In numerologie, 3 este un simbol al creatiei, al Sfintei Treimi-Dumnezeu Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Acest simbol este in acord cu “ a doua nastere “ a lui Dionysos ce ofera un tel spiritual, o noua deschidere, o mare intelepciune. El este, de asemenea, numit Eleutherios –Eliberatorul, al carui vin, muzica si dans elibereaza oamenii de frica constienta, de restrictiile opresive ale celor puternici. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic. Aceasta lunatie in Balanta in fuziune cu Dionysos devine un cantar divin in care trecutul ( trei batrani maestri) este rasplatit intr-un mod vizibil( galerie de arta).

Cu Luna Noua in Balanta pe gradul 9, cei  nascuti in jurul datei de 1 ( plus,minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului-descendentul, casa carierei-MC sau orice planeta personala in jurul gradului 9 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos,  aceasta energie combinata poate amplifica atat natura divina cat si salbaticia, excesele, socuri, neasteptat, in raport cu un partener, asociat, aplicarea legii, judecata.Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si salbaticia, excesele, socurile, neasteptatul, frenezia, in raport cu locul de munca, proiectele profesionale, activitatile zilnice, sanatate.
Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele la locul de munca prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor de la locul de munca. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.
Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si salbaticia, excesele, socurile,  in raport cu iubirea, copii, distractiile, mandria, maretia voastra, creativitatea personala.
Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute intr-o relatie de iubire, cu copii vostri, puteti intelege prin fel de fel de avertizari divine ca maretia nefondata se prabuseste. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra,  va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua  poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si salbaticia, excesele, socurile, razbunarile, neasteptatul, in raport cu familia, parinti, afaceri imobiliare, patriotism, tara. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in familia voastra. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte.Puteti
incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina ,un telefon , un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si salbaticia, excesele, socurile, frenezia, in raport cu mediul vostru apropiat, cu rudele voastre, in calatorii. Mare atentie la cuvintele voastre , ele pot construi palate frumoase dar pot narui imperii.
Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in relatia voastra cu o ruda, un frate, un vecin. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos,aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si salbaticia, excesele, socurile in raport cu banii, cu valoarea voastra, cu ceea ce puteti face prin talentele native. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in modul vostru de a va pune in lumina valoarea. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi.  Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat. Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si salbaticia, excesele, socurile in raport cu modul vostru de  manifestare, cu ceea ce vreti sa aratati lumii. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in viata voastra relationala, sa credeti in voi insiva, sa fiti curajosi si sa va bucurati de experientele noi. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si salbaticia, excesele, socurile in raport cu faptele din trecut, cu pacatele voastre care au create fel de fel de conditionari ale timpului prezent. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale . Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei se afla in mesajul acestei lunatii.  Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si salbaticia, excesele, socurile in raport cu prietenii, actele caritabile, omenia voastra, copiii. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de modul vostru de a intelege un prieten, un ajutor neconditionat, nevoia de securitate sociala.”Prietenul la nevoie se cunoaste”  este un proverb ce va ofera o mare lectie de viata. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima,statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si salbaticia, excesele, socurile, neasteptatul in raport cu cariera voastra, proiecte profesionale, responsabilitati publice, imaginea publica, faima, ambitii lumesti. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de cariera voastra. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international , imigrare. Daca sunteti intr-un process pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divor?, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si salbaticia, excesele, socurile, neasteptatul in raport cu strainatatea, crezurile voastre, invatamant superior, intelepciune, sisteme de gandire, cautarea unei noi perspective pentru viata voastra. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de intelegerea rolului spiritualitatii in viata voastra. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimidate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut . Cum Luna Noua merge de mana cu Dionysos, aceasta energie combinata poate amplifica atat binele cat si salbaticia, excesele, neasteptatul in raport cu viata intima, dormitor, secretele partenerului, banii partenerului, o afacere, transformare majora a vietii intime. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de viata voastra intima, puteti descoperi un secret in relatia voastra ce deschide un drum nou, o transformare majora. Tot ce este haotic, periculos, neasteptat, ce scapa ratiunii umane si trimite direct la actiunea entitatilor spirituale, defineste acest moment magic.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.