LILITH IN GEMENI -18 IULIE 2021-14 APRILIE 2022: “Pentru ce dormiti? Sculati-va si rugati-va, ca sa nu cadeti in ispita.”

” si le-a zis: “Pentru ce dormiti? Sculati-va si rugati-va, ca sa nu cadeti in ispita.” Luca 22:46

Luna Neagra –Lilith isi incepe calatoria prin semnul Gemeni pe 18 iulie iar aceasta calatorie va dura pana pe 14 aprilie 2022. Daca in Taur, Lilith a avut o abordare mai lenta, in Gemeni, energia se accelereaza si vom dori sa facem ca lucrurile sa se intample rapid. Ultima data cand Lilith a fost in Gemeni a fost din septembrie 2012 pana in iunie 2013, asa ca putem sa ne gandim la acea perioada pentru a ne face o idee despre influenta acestei energii.

Pentru a o intelege pe Lilith, trebuie sa incepem cu povestea ei mitologica. Ea a fost prima sotie a lui Adam dar a refuzat sa-i fie supusa. Ea a vrut egalitate si daca nu s-a putut, a parasit gradina fiind inlocuita cu Eva. Chiar daca Lilith incearca sa-l convinga pe Adam ca tot ce vrea este egalitate, el se opune acestui tip de relatie. Ei se intorc la Dumnezeu pentru indrumare, care ia partea lui Adam. El ii spune lui Lilith ca ea nu are alta alegere decat sa recunoasca suprematia lui Adam. Lilith nu poate accepta asta. La urma urmei, ei au fost creati in mod egal si simultan din acelasi lut. Cum sa nu fie egali?  Suparata, ea rosteste numele de nedescris a lui Dumnezeu si pleaca din Paradis. Dumnezeu trimite trei dintre ingerii lui dupa ea cu un mesaj ce dezvaluie un blestem teribil:

“Poti veni inca inapoi, cu conditia sa fii umila, ascultatoare si  pe deplin sub autoritatea lui Adam. Daca nu, vei fi blestemata vesnic. Tu nu vei gasi nici o fericire pe Pamant, orice legatura se va transforma in rau. Nu vei avea copii dar in schimb vei putea face rau copiilor in fiecare zi. Oamenii vor fi ingroziti de tine. Vei trai etern in intuneric. ”

Si Lilith nu se intoace … refuza sa se supuna lui Adam si isi infiinteaza propria gradina cu fructe intunecate si flori bogate parfumate…..Ea detine cunoasterea, intelepciunea straveche, ea nu trebuie sa manance roadele pomului interzis ca succesoarea ei blanda, Eva.

In astrologie, Lilith indica o incercare, un stadiu prin care fiinta umana trece pentru a se rafina spiritual, indica domeniul in care apar exagerari, nedreptati, reactii, refuzuri dar si o mare intelepciune. Lilith este un indicator karmic puternic. In forma sa simplificata, Karma inseamna ca vei fi pedepsit sau rasplatit pentru faptele anterioare. Dar, in realitate, lucrurile sunt ceva mai complicate. Cu Lilith puternica, exista doua reactii posibile pe care le putem avea: 1) sa continuam sa facem rau in acelasi fel in care am facut in trecut, in viata anterioara, sau 2) sa nu raspundem ispitelor, sa incercam sa facem lucrurile bine. Rugaciunea ne poate tine departe de ispite asa cum ne spune Isus in Luca 22:46:

” si le-a zis: “Pentru ce dormiti? Sculati-va si rugati-va, ca sa nu cadeti in ispita.”

Atat in harta natala cat si in tranzit, Lilith ne spune unde ne intalnim cu umbra sinelui nostru. Lilith este o energie misterioasa, rafinata, inconstienta, care se poate manifesta prin respingere sau prin fascinatii, obsesii.

Semnul lui Lilith arata ceea ce ne poate chinui cel mai mult iar cu Lilith in Gemeni, in urmatoarele noua luni(pana pe 14 aprilie 2022), chinul, ispitele, pierderile, detronarile, tin de comunicare, rude, frati si surori, vecini, mediul apropiat, retele sociale, calatorii scurte, invatamant, curiozitate, fel de fel de informatii, documente, comert, speculatii cu titluri de valoare, documente legate de inselaciune, incalcarea promisiunilor, intrigi. Cum Gemenii s-au nascut ca sa vorbeasca, Lilith aduce cele mai mari probleme prin ceea ce comunicam sau prin ceea ce ascultam. Unele dintre cele mai importante incercari personale vor fi in modul de comunicare si relationare cu ceilalti. Deseori amplifica iresponsabilitatea, necinstea, vorbaria goala, superficialitatea, nervozitatea si tendinta spre intrigi, minciuni, barfe si denunturi. Amplifica furtul intelectual si material. Lilith in Gemeni nu este niciodata multumita. Ea este curioasa, superficiala, cu un comportament copilaresc, imatur. De asemenea, aduce schimbari de dispozitie.
Dar Lilith in Gemeni are o natura dubla si poate amplifica problemele in tot ce tine de comunicare sau poate aduce si o mare dorinta de cunoastere, ne ajuta sa avem o minte exceptional de stralucitoare si asta daca ne legam de subconstientul nostru care stie tot. Trebuie sa profitam din plin de inteligenta si sensibilitatea noastra, pentru ca altfel putem cadea in fel de fel de ispite.

“….si nu ne duce pe noi in ispita.Si ne izbaveste de cel rau”.

Natura sa distructiva poate indica o lipsa de tact, exprimare agresiva, necugetata, tendinta de a fi prea dominatori intr-o conversatie, poate fi greu sa-i auzim pe celalalti.  O alta manifestare negativa a lui Lilith in Gemeni este pacalirea altora, stie ce sa spuna pentru a obtine ceea ce vrea. Poate fi un bun manipulator.

Gemenii sunt reprezentati de Gemeni. Unul dintre ei este uman si unul este divin. Cu toate acestea, geamanul divin a renuntat la nemurire pentru cel uman.

Intr-un sens greu de descris, Lilith in Gemeni amplifica, ispiteste dar si vindeca propria noastra dualitate: buna si rea, umana si divina, perfecta si imperfecta, frumoasa si urata, calma si agresiva, etc.

Cu Lilith în Gemeni, s-ar putea sa ne implicam mai mult in cauzele care ne sunt apropiate, in comunitatile si cartierele noastre sau care afecteaza tinerii din viata noastra. Ne putem concentra asupra unor domenii care au nevoie de schimbare. Gemenii sunt un semn care guverneaza educatia, invatamantul primar, profesorii,  deci putem petrece mai mult timp educandu-ne cu privire la problemele care ne pasioneaza sau invatandu-i pe ceilalti despre ele. De asemenea, ne putem concentra asupra problemelor educatiei in sine si ii putem provoca pe ceilalti sa-si deschida mintea catre noi modalitati de  cunoastere. Activitatile si profesiile care necesita multa comunicare, invatamantul, dexteritatea sau miscarea mainilor pot fi benefice,  sunt cai de a face pace cu Lilith in Gemeni.

Energia ei este foarte puternica si ne invata sa ne folosim cuvintele cu intelepciune si cu autoritate, sa ne ridicam si sa vorbim.

Ce sa facem pentru ca Lilith sa lucreze in favoarea noastra?

In primul rand, sa incercam sa fim noi in insine in modul in care comunicam, sa ne folosim capacitatea de comunicare in a propaga binele, adevarul, credinta. In al doilea rand, sa nu pierdem niciodata legatura cu sufletul nostru. Acolo vom gasi toate raspunsurile de care avem nevoie.

Porunca principala:

„Nu minti, nu fura si nu insela pe ceilalti.” Rolurile provocatoare sunt jucate de prieteni, cunoscuti, frati si surori, elevi, profesori, comercianti, vecini.

Urmeaza o perioada in care regina intunericului –Lilith in Gemeni va avea o inflenta deosebita asupra semnelor mutabile: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti, dar si asupra celor care au in harta natala Lilith in Gemeni.

La nivel superior, putem face o distinctie clara intre bine si rau, evitam cu buna stiinta caderea in ispita caci am dobandit imunitate fata de influenta spiritelor raului. Prin urmare, la acest nivel, se poate tine raul la distanta, suntem “vaccinati” pentru asta inainte de incarnare. Pentru acest vaccin contra lui Lilith, s-a muncit din greu multe vieti, vaccinul este in om prin constiinta lui dezvoltata si prin gandirea independenta.

Majoritatea dintre noi venim pe pamant nevaccinati contra lui Lilith iar aici pe pamant, multi pot primi in dar acest vaccin prin abtinerea de la rau, fapte rele, obsesii de tot felul. Prin vaccinare spirituala, o persoana poate trece la nivelul trei(superior), viteza tranzitiei de la cel mai mic la cel mai inalt nivel depinde de intensitatea muncii spirituale.

Si asa cum spune Aivanhov:”Doamne Dumnezeule, dezvaluie-mi cum ai creat lumea si cum proiectezi tu lucrurile pentru a putea, ca Tine, sa fiu deasupra raului, ca el sa nu ma mai atinga, dar sa fiu capabil sa ma servesc de el pentru a realiza lucruri mari”. Numai gindind astfel vom vedea ca nu este nimic rau in natura. Deci in loc sa incerce sa se debaraseze definitiv de fortele negative care il tulbura, discipolul trebuie sa invete sa le utilizeze pentru a deveni foarte puternic. Chiar si morala si religia gresesc atunci cind sfatuiesc de a smulge, de a extirpa  raul, pentru ca raul contine puteri formidabile fara de care omul ar slabi.”

Sa fiti binecuvantati.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.