LILITH IN BALANTA , 25 AUGUST 2015, ORA 07:35, ORA ROMANIEI- “ O BALANTA NEAGRA”

lilith in balanta 1

“Pentru a percepe in intuneric lucrul cel unic avem nevoie de o lampa. Am gasit lucrul invizibil, pentru ca lampa este ascunsa in propriul meu corp” .Kabir


Din cele mai vechi timpuri si pana in prezent, Lilith are un loc foarte important in astrologie si in stiintele secrete. Lilith reprezinta acea frumusete feminina a sufletului ascunsa de multe ori, mandria si libertatea, independenta, gandirea libera, mobilitatea corpului, mintii si spiritului, libertatea de a visa. Daca Juno este prima doamna, este sotia oficiala, Luna Neagra este sotia blestemata, este sotia alungata care paraseste Paradisul si alege sa traiasca in singuratate si rusine decat sa ramana intr-o relatie inegala.

Lilith –Luna Neagra apare ca prima femeie a lui Adam, dar, foarte repede au inceput certurile si neintelegerile in acest cuplu mitologic din cauza refuzului lui Lilith de a se lasa dominata de Adam. De fapt, Lilith nu a vrut sa domine ( asa cum a vrut Adam), ea a vrut egalitate, a vrut sa traiasaca intr-o relatie in care “ si eu , si tu , suntem  egali”. Neintelegandu-se in nici un fel si nevrand sa se supuna lui Adam, Lilith paraseste gradina Edenului, refuzand sa se mai intoarca. Accepta sa devina regina “intunericului”iar prin faptul ca a refuzat sa se supuna,  dorind de fapt egalitate, ea a devenit o forta daruind omului o constiinta a fortelor demonice. Lilith aduce incercari karmice, in forma sa simplificata, Karma inseamna pedeapsa sau recompense pentru faptele anterioare, lucrurile nu sunt chiar asa de simple pe cat par, pozitia lui Lilith in semn si casa ne pot spune multe lucruri in aceasta directie. Ciclul lui Lilith dureaza aproximativ 9 ani pentru a parcurge toate semnele, in fiecare semn ramane timp de 9 luni, de fiecare data cand Lilith revine la pozitia natala vom fi pusi in situatia de a accepta si recunoaste impulsurile noastre ascunse sau sa luptam  impotriva lor. La varsta de 9, 18, 27, 36, 45, 54 , 63 ne intalnim cu Lilith intr-un mod accentuat , daca intalnirea aduce tragedii, ghinion, devastari, iubiri interzise si periculoase, putem intelege puterea karmei negative, culegem ceea ce am semanat in vietile anterioare. De exemplu barfa dintr-o viata trecuta aduce in aceasta viata calomnie, orice fel de furt aduce in aceasta viata pierderi de tot felul, nimic nu ramane neplatit, sa nu uitam ca Lilith vrea dreptate, egalitate chiar si intr-o plata karmica, este “ judecatorul” care nu face rabat de la nici o regula. La fiecare 9 ani, Lilith aduce  situatii inevitabile in viata noastra , de noi depinde daca reusim sa-i  intelegem mesajul si sa-i raspundem fara dorinta de razbunare. Este greu dar nu imposibil, Lilith cultiva o multime de posibilitati pentru a ne recunoaste partile ascunse din noi, dorintele ascunse, partea negativa. Luna neagra reprezinta vinovatia , rusinea ,ura ,invidia , razbunarea cauzata de iubirile dureroroase, “ fructul interzis” , pot aparea emotii necontrolabile care ard pe interior profund si dureros. Pentru o femeie , Lilith reprezinta forta ei, puterea ei dar si barbatul ideal care o poate ajuta sa aduca in lumina dorintele ascunse, sa le traiasca si sa depaseasca karma vietilor trecute. In harta unui barbat, Lilith descrie femeia care il poate duce “ in iad “ iar de acolo iese transformat, este femeia de care este atras intr-un  mod obsesiv dar  si de care fuge deoarece ii este frica, este femeia care il conduce pe marginea prapastiei, este lupta ascunsa din el si problemele nerezolvate cu femeile din viata lui.

Lilith este puternica in hartile oamenilor care traiesc in afara normelor si conventiilor sociale, a oamenilor de succes dar vulnerabili la sentimentele lor care traiesc relatiile intr-un mod neconventional, compromisul nu face parte din limbajul lui Lilith, daca ar fi stiut sa faca compromisuri ar fi ramas cu Adam in rai. Tranzitele lui Lilith  aduc intalniri cu oameni care reflecta continuturile noastre reprimate si lipsurile noastre, initiaza si mediaza, ne da acces la cunoastere, suntem ajutati in directia vindecarii, pune in miscare  “ atractia “ sau “respingerea “, apare dorinta , apar experiente adesea inevitabile, obsesive , pune degetul pe rana fascinatiilor noastre cele mai ascunse , de noi depinde daca dam acestora un caracter distructiv sau unul evolutiv .

Lilith are un efect puternic in relatii, reprezinta atractia fatala , legatura periculoasa, dureroasa, obsesiva, intensa,  ciudata, cei implicati in relatie  vor avea o puternica atractie sexuala unul fata de calalat si nimic nu-i poate tine departe ,

Lilith intr-un semn zodiacal indica deci modul in care energia lunii negre este exprimata , casa astrologica exprima domeniul de viata in care Lilith isi face simtita prezenta , aspectele lui Lilith (orbul foarte mic, maxim doua grade ) ne arata ce fel de energii ne ajuta sa ne platim sau nu karma acumulata. Locul lui Lilith in harta reprezinta acel domeniu din viata noastra unde vom simti cel mai des lipsa respectului, sabotajul, amenintarea , crizele, nesupunerea, fatalismul, toate acestea produc in noi o furie intensa , important este sa tinem aceasta furie sub control , doar asa putem arde karma lui lilith .

As vedea in Lilith pacatul care arde si pustieste sufletul, desi, este descrisa adesea ca ceva reprimat,  fata noastra primordiala este activa in ganduri, sentimente, comportament , este cea care ne trezeste din letargie prin multe nelinisti interioare si dorinta de miscare.

Odata cu intrarea lui Lilith in Balanta, va trebui sa invatam sa rezolvam acele puncte oarbe ale noastre legate de “ relatii, diplomatie, armonie, frumusete, aplicarea legii ” dar de  multe ori aceste obsesii se vor rasfrange asupra celorlalti conducand la raporturi dificile cu ceilalti, cu partenerul, asociatul, judecatorul. Tranzitul Lunii Negre prin semnul Balantei, un semn condus de Venus, va amplifica relatiile cu parteneri ambigui, exigenti, contradictorii, rebeli, ciudati, razbunatori, ce pot accentua lipsa de armonie pe care o cautam, putem vorbi de relatii in care dragostea si ura alterneaza iar teama de singuratate poate conduce de multe ori la acceptarea unor relatii conflictuale. Este o perioada in care nevoia de echilibru naste intr-un fel ciudat un dezechilibrul in relatii si asta datorita impunerii unor reguli stricte pentru partener si dorintei de a modifica comportamentul lui. Balanta inseamna armonie, un echilibru ce trebuie gasit iar notiunea de cuplu, asociere are o mare importanta in urmatoarele noua luni si cer conciliere, intelegere, compromisuri, renuntarea la egoismul personal. Pot aparea destule probleme legate de cuplu, asocieri, desi vom cauta armonia, pacea, de multe ori prin deciziile noastre putem destabiliza o situatie. Dualismul lui Lilith in Balanta  ( un semn cardinal, de aer) este destul de puternic si poate crea destule vartejuri in relatiile noastre.
Alternanta lui Lilith in Balanta ( aerul )se transpune prin dorinta ca persoana iubita sa fie prezenta dar in acelasi timp si cu aceeasi intensitate apare refuzul pesoanei iubite,” te doresc atat de mult incat nu te mai vreau “ pare a fi cantecul urmatoarelor noua luni. Acuma este in paralel prezenta atat dorinta cat si refuzul, relatia ideala trebuie sa fie dramatica dorindu-ne permanent valori noi nemaintalnite sau pe care ni le-am refuzat. Teama de respingere, de refuz, de invaluire si tainuire sunt punctele oarbe ale lui Lilith in Balanta, in acelasi timp, Lilith poate crea o dependenta puternica fata de parteneri, apare sacrificarea partenerului sau putem fi victima lui. O alta dominanta a lui Lilith in Balanta este  dualitatea apropierii si refuzului, de multe ori lilith in acest  semn vorbeste despre relatii nefinalizate, neterminate, nu se stie daca relatia are un final sau finalul este destul de ambiguu.
Un alt punct orb  al lui Lilith in Balanta este orbirea fata de acei oameni care nu au prea mult bun simt intrand in relatii fatale care de multe ori aduc durere, teama, obsesie. Atractiile si repulsiile pot fi intense, relatiile  pot aduce vindecare profunda sau o puternica exacerbare a ranilor psihologice. Luna Neagra in Balanta ne cere sa fim mai atenti in ce relatii intram deoarece sunt accentuate reintalnirile karmice ce au drept rol plata unor datorii karmice. Semnul lui Lilith descrie o “ obsesie “ pentru ceva, in cazul lui Lilith in Balanta, obsesia este legata de relatii, casatorie, asociati, contracte, teama de singuratate, frumusete, adevar, viata sociala, mondenitati, dreptate sau nedreptate, moda, estetism, diplomatie, conventii, snobism. Luna Neagra – Lilith are drept instrumente  de lucru– intriga, puterea  sexuala, misterul, obsesia si mania iar in semnul balantei aceste instrumente isi fac treaba foarte bine in relatii, casnicii, judecata. Lilith in Balanta ne va face destuli de receptivi la influentele externe, opiniile celorlalti si va fi foarte dificil sa determinam  pozitia noastra in raport cu aceste persoane fiind tentati sa ne schimbam comportamentul in functie de dorintele, ideile lor. De aceea, Lilith in Balanta va induce o indecizie patologica si o frica de a lua decizii iar din aceasta cauza, vom alege ambivalenta ca mod de exprimare gandind ca este cea mai buna cale de a evita complicatiile. Puterea de seductie creste iar punerea in evidenta a corpului fizic devine o obsesie.
Deoarece Venus este retrograd in Leu (guvernatorul Balantei) in casa XII, pot spune ca tranzitul lui Lilith va accentua platile karmice ce tin de relatii trecute, abuzul si folosirea gresita a legii.
Lilith in Balanta va deveni aliatul nostru cand vom reusi sa trecem peste capriciile noastre si vom actiona din toata inima pentru celalalt, cand vom descoperi pacea perfecta si esenta iubirii primare fara dorinta de distincii din partea oamenilor . Scopul principal al acestui tranzit este sa-i acceptam pe ceilalti asa cum sunt, sa dezvoltam  onestitatea , sinceritatea, sa cautam tot timpul dreptatea si adevarul. Lilith in Balanta ne va cere sa sacrificam  anumite valori, sa nu stam inchisi intr-un  turn de fildes, sa ne gasim locul intre ceilalti si chiar daca visam o alta lume, trebuie sa incercam sa traim aici cu ceea ce ofera viata de zi cu zi si sa incercam sa mentinem stabilitatea. Ar trebui sa petrecem cat mai mult timp in aer curat, sa evitam intrigile si sa invatam sa spunem  “nu”, atunci cand acest lucru este necesar.
Negativ, Lilith in Balanta poate rupe o relatie, o uniune, o casnicie, daca ea gaseste rapid un partener, mentinerea fericirii este o problema.
Destul de interesant, Lilith in Balanta are o mare calitate de a lucra cu altii, sa mentina in echilibru in relatiile cu acestia.
Toata lumea are un pic de Lilith in personalitatea lor si localizarea ei in harta natala, in tranzite, in sinastrii arata un loc unde suntem nedreptatiti, vom simti cel mai des conflictele, lipsa respectului, sabotajul, amenintarea, toate acestea produc in noi o furie intensa, important este sa tinem aceasta furie sub control, doar asa putem avea acces la puterea, cunoasterea cosmica a lui Lilith.
In urmatoarele noua luni, Lilith are o influenta deosebita asura semnelor cardinale : Balanta, Berbec, Rac, Capricorn dar si asupra celor care au pe Lilith in Balanta in harta lor natala.

Sa nu uitam ca Lilith joaca un rol primordial in relatii, tranzitul lui Lilith poate aduce o intalnire importanta, o intalnire karmica care in cele din urma poate deveni dureroasa, intensa, obsesiva , poate aparea nefericirea, agonia iar raspunsul il gasim cu siguranta in mitul lui Lilith – EA nu uita ca o fost pedepsita, izgonita, torturata  doar pentru ca a vrut libertate, egalitate. Lilith este subtila, nevazuta dar simtita din plin. Simbolul ei este ca o mana ce poate arata un salut, o chemare, un adio sau un avertisment, asta in functie de modul ei de abordare.

lilith simbol
Sa salutam prezenta lui Lilith in Balanta ce poate salva multe suflete din relatii abuzive.

Adriana Tudosa

You may also like

17 Comments

 1. Multumim Adria!Ce face Lilith in harta mea natala?Nascuta pe 04.ianuarie 1960,ora 12.00, or.Husi.

 2. Daca nu avem rani psihologice este obligatoriu sa intalnim persoane care sa ne faca sa suferim in aceasa perioada urmatoare?Cu respect Madalina

 3. Multumim,Adria!Ne poti spune ceva despre conjunctia lui Lilith cu Nodul Nord in Balanta?La mine este in casa a doua.

 4. Retrospectiv!Oct.2006-Iulie 2007 cand a traversat Balanta,Lilith mi-a daruit eliberarea de o forta malefica,prin divort;servici bine platit dar urmat de demisie pt.ca aveam bani prea multi,demisie si cu “sprijinul” invidiosilor,si ca sa nu fiu agresat psihic;raport disturbant cu straini care au profitat de implicarea mea si nu m-au platit;anularea unui contract de colaborare a unui angajator strain inca din start.Dar daca acestea nu se intamplau nu eram unde ma situiez acum.Asa ca … aveti incredere ca totul se rezolva cu bine si spre binele vostru.

 5. Multumesc pentru aceasta frumoasa, complexa descriere.
  Spor si succese in tot ceea ce faci, Adriana

  Elena

 6. As vrea sa stiu despre lilith in balanta, este valabil tot ce ai scris si in Italia ? Eu sunt berbec, in ce sens ma poate afecta ? Pe 25 am inceput lucrul intr-un nou loc de munca , vreau sa stiu daca are ceva de-a face cuintalnirea karmica de care scriai. Multumesc din suflet !

 7. Am lilith in balanta si acum 9 ani am ramas singura cu fetita caci tatal fetitei a vrut din senin sa ne separam (isi gasise o alta femeie si eu nu am stiut pana atunci) si am trecut printr-o experienta pe care nu as vrea sa o mai simt. Intre timp el a revenit la noi si sa inteleg ca acum o voi lua de la capat cu ceea ce a fost atunci? Sincer nu stiu.ce as putea sa fac ca sa evit asta. As avea nevoie de un sfat astrologic ca sa nu se mai intample ce s-a intamplat in 2006. Multumesc Adriana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.