ECLIPSA DE SOARE IN GEMENI SI ZODIILE- 21 MAI 2012

Toate eclipsele aduc schimbari dar  schimbari semnificative ce vor  corecta traiectoria destinului nostru cu sau fara voia noastra . Toate problemele care ne franeaza sau ne impiedica sa ne ducem la indeplinire destinul nostru sunt evidentiate si suntem ajutati sa le dam deoparte , se le eliminam ;  eu zic ca este de bine , o eclipsa chiar nu ne vrea raul , noi suntem cei care ne facem rau insistand asupra unor lucruri , oameni care ne frustreza, obosesc uitand astfel de rolul nostru aici .

Casa astrologica energizata de eclipsa corespunde de multe ori cu ceva care se termina in partea aceasta a vietii , ceva se inchide intr-un mod semnificativ . O eclipsa de soare este o “ LUNA NOUA SPECIALA “ datorita aspectului cu axa Nodurilor Lunare , de aceea evenimentele aduse de o eclipsa au “ o calitate karmica, predestinata “ . Eclipsele sunt etichetate cel mai adesea ca “ evenimente astrale nedorite “ deoarece acestea aduc provocari ,crize dar ele pot fi privite ca daruri astrale ce corecteaza “ drumul nostru “.

La nivel personal, daca Eclipsa de Soare face un aspect cu o planeta natala sau o axa importanta , se poate spune  destinul lucreaza pentru voi , a venit timpul pentru ceva nou , se deschide o “usa “ care sa va  conduca acolo unde va este locul . In sens pozitiv, energia unei eclipse aduce trezirea, constientizarea si imbratisarea acestei directii noi . Cu cat va opuneti  mai mult schimbarilor cu atat viata poate deveni mai grea cu probleme de sanatate .

Daca eclipsa face conjunctie cu ascendentul natal mare atentie la sanatate, in conjunctie cu descendentul natal pot aparea teste legate de parteneriate , sot, afaceri, in conjunctie cu MC natal pot aparea teste legate de orice fel de pozitie sociala, functie, in conjunctie cu casa IV (FC) eclipsa poate arata unele schimbari legate de casa, familie, afaceri, parinti.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Soarele natal , adesea poate  prevesti anumite  schimbari radicale  pentru barbat, sot, tata.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Luna natala , de cele mai multe ori sunt afectate femeile, mama , chiar persoana in cauza .

Aceasta Eclipsa  de Soare in Gemeni are o influenta deosebita asupra semnelor mutabile –Gemeni , Sagetatori, Pesti , Fecioare ( nascuti in primele trei zile din semn )  dar si asupra semnelor fixe –Taur , Scorpion, Leu , Varsator ( nascuti in ultimile doua zile din aceste semne zodiacale ) .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Sunt activate  mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina . Pentru cei nascuti in primele trei zile din acest semn zodiacal,  aspectul de sextil dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Eclipsa de Soare in casa II arata ca urmeaza o perioada  ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Puteti primi o oferta de lucru , puteti face mai multi bani , puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar . Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ in legatura cu banii . Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale , valorile materiale dar si cele personale. Pentru cei nascuti in ultimele trei zile din zodia Taurului , conjunctia dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Eclipsa de Soare in casa I aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai efficient. Pentru cei nascuti in jurl datei de 21 mai  , conjunctia dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Eclipsa  de Soare in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala, pe descoperirea unor secrete .Casa XII este o casa ce are legatura cu misterele, secretele, karma , tot ce este dificil iar  din acest motiv, inclin sa cred  ca aceasta eclipsa  va pune  un accent deosebit pe actiunile  din trecut dar si pe consecintele acestor actiuni , ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri. Consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice ale acestui moment de Eclipsa de Soare , un cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat  cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii. Aceasta eclipsa poate lumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie, in dorintele voastre .  Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra..Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Pentru persoanele nascute in primele trei zile ale zodiei Leu ,  aspectul de sextil dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Eclipsa  de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Pentru cei nascuti in primele trei zile din zodia Fecioara , aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, creaza un drum catre religie , filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi, “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca .  Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Pentru cei nascuti in primele trei zile din zodia Balanta , aspectul de trigon dintre Eclipsa de soare si Soarele natal anunta posibilitati imense, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un accord implicat , asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti, simtul fundamental al cooperarii cu ceilalti , cooperare ce serveste unui anumit scop. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri, sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, scopul unei uniuni . Atentie la problemele legate de lege. Pentru cei nascuti in primele trei zile din zodia Sagetator , opozitia dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce schimbari in  parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Eclipsa de Soare in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi , un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra”, transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Eclipsa  de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va poate aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Pentru cei nascuti in primele trei zile din acest semn zodiacal,  aspectul de trigon dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal anunta posibilitati imense, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Eclipsa  de Soare in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara.  Pentru cei nascuti in primele trei zile din acest semn zodiacal,  aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.

Adriana Tudosa

 

You may also like

6 Comments

  1. Buna seara si va multumesc pentru tot ce scrieti! V-as intreba ce parere aveti despre faptul ca acum cateva luni am incheiat o relatie cu un nativ balanta si acum vreo doua saptamani am inceput o alta, … cu un barbat din semnul balantei – eu ma gandesc ca poate nu este ceva intamplator (sunt nascuta pe 21/03/1966 la ora 14:30 in Oltenita)

  2. Buna ziua!
    Ti-as fi recunoscatoare,draga Adriana,daca mi-ai putea spune cum imi va afecta cariera aceasta eclipsa de soare si totodata si intrarea,acestuia,in zodia gemeni.La articolul trecut am lasat un mesaj in care te rugam sa-mi spui daca varsta astrologica imi influenteaza cariera.Sunt nascuta pe 7.05.1978.Sunt disperata ca,am numai blocaje in cariera si nu-mi pot gasi un job,ce se-ntampla???Multumesc,anticipat,pt.raspuns si-ti doresc mult noroc in viata!

  3. Adriana, iti multumesc pentru toata munca depusa. Multa liniste iti doresc. O saptamana usoara! Veronica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.