LUNA NOUA IN LEU- 14 AUGUST 2015, ORA 17:54 –ORA ROMANIEI- “CAND DESTINUL VA FACE SEMN….“

“Dumnezeu a facut ca flacarile sa-i fie slujitori si vanturile mesagerii sai“ (Psalmul 104).

astro_2gw_431_luna_noua_in_leu_2015.45719.62136

Luna Noua reprezinta un aspect de conjunctie intre cele doua Luminarii in acelasi semn zodiacal ( Soarele acopera Luna ), este o faza a Lunii in care energiile sunt foarte mici, activitatile sunt mult incetinite, in aceasta perioada pot avea loc fel de fel de perturbari in natura, se poate simti din plin forta pamantului, se poate simti din plin forta naturii.Luna Noua in Leu pe gradul 21:31 face un aspect de conjunctie cu asteroidul de soarta 894 Erda, cu Venus retrograd in Leu de mana cu asteroidul 124 Alkeste, este provocata de Saturn in Scorpion si sustinuta de Uranus retrograd in Berbec.
Asa cum am mai scris :“Luna Noua este asociata cu noi inceputuri iar in semnul de foc al Leului, aceste inceputuri  trebuie sa fie indraznete, luminoase, marete, regale. Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita pentru fiecare dintre noi “ de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”. Este o carte de vizita astrala cu care putem accesa acel domeniu de viata in care apare semnul Leului in harta natala a fiecaruia. Leul este caldura estivala si timpul maturizarii fructului, este un punct culminant al vegetatiei, al plenitudinii vietii cand Soarele, stapanul acestui semn este cel mai puternic. Leul este copilul din noi, este artistul  absorbit de munca lui, este semnul luminii spirituale, este lumina divina. Asemeni lui Hercule ce se lupta cu Leul din Nemeea si apoi se imbraca cu pielea acestuia, acest semn ne da posibilitatea sa trecem peste obstacole gasind in noi un potential infinit pe care trebuie sa-l utilizam. Leul este guvernat de Soare, o energie ce sustine viata, aduce lumina, putere, maretie. Leul este al cincilea semn al zodiacului si guverneaza casa naturala cinci, un domeniu al placerilor, al povestilor de dragoste, al distractiilor, copiiilor, creativitatii personale, fel de fel de speculatii. Leul guverneaza inima si tot ce are legatura cu “ .. din inima” iar aceasta Luna Noua ne reaminteste ca trebuie “ sa traim  viata din inima” iar  curajul, dedicatia, eroismul, puterea, vointa  pot construi un mic regat in viata noastra. Tu esti conducatorul propriului regat, ai puterea sa faci tot ceea ce vrei, tu esti puterea, tu esti regele ne spune aceasta Luna Noua in Leu. “

Si daca este semnul Leu, atunci este normal ca programul astral sa fie un spectacol pe cinste.
In primul rand, aceasta Luna Noua in Leu are drept scena, casa VIII, o casa prin excelenta a transformarii profunde. Aceasta Luna Noua  vorbeste despre transformare, regenerare, banii celuilalt, viata intima, dormitorul unei relatii, lumea misterelor. Aici, tot ce tine de secrete de suflet, constrangeri, obsesii, tabuuri, emotii ascunse, viata intima, bani, putere, manipulare, ne transforma viata. Cu Luna Noua in Leu ( foc)  intr-o casa naturala de apa, noile inceputuri ne pot incalzi sau fierbe viata.
Aici, ego-ul nu are nici o forta iar Luna Noua devine un Maestru spiritual care ne ghideaza catre binele nostru superior. O veche zicala spirituala ne spune ca “ moartea nu este decat o schimbare a formei “ iar aceasta Luna Noua ne vorbeste despre noile posibilitati ca o regenerare a formei pe mai multe niveluri iar pretul platit pentru aceasta reinnoire este eliberarea, detasarea  de tot ce este uzat in viata noastra.
Aici. emotiile tulburi si navalnice intre oameni, gelozia, resentimentele, furia, teama conduc in mod inevitabil la un deznodamant zguduitor.

O Luna Noua in Leu in casa VIII ne indeamna sa conjugam  intr-un mod cat mai profund verbul “ a voi”  legat in primul rand de dorintele sufletului nostru. Analizeaza-ti dorintele sufletului ne spune aceasta Luna Noua, asculta-ti soaptele sufletului si te voi face sa intelegi ca nemurirea exista in tine.Cea mai mare oportunitate adusa de aceasta lunatie este regenerarea de sine si necesitatea de a aborda cu multa umilinta misterele vietii, astrologia, puterea, magnetismul personal. Precautia este cuvantul cheie in cautarea adevarului si misterelor vietii deoarece Leul are tendinta de cele mai multe ori de a se crede un guru ce face din cuvantul lui o adevarata Evanghelie si asta din dorinta de adulare si nevoia de prestigiu.
Pe o octava mai mare, aceasta luna noua ne pune fata in fara cu acele principii si concepte care stau la baza tuturor formelor de viata atat manifestate cat si nemanifestate. Acuma pasiunile personale sunt stimulate iar egocentrismul accentuat poate cauza fel de fel de crize, experiente profunde in relatii iar “ o inima rupta”  poate fi un limbaj transformator.
Uranus retrograd in Berbec (repetitii, trecut) din casa III sprijina printr-un aspect de trigon aceasta Luna Noua in Leu. Un aspect de trigon este un aspect ce curge usor, fara tensiuni aparente sau stari de neliniste. Deoarece acest aspect implica pe Uranus retrograd, aceasta Luna Noua poate aduce anumite bonusuri karmice prin ghizi spirituali, rude, frati, mesaje, calatorii , vecini, astrologie, esoterism. Problemele vechi pot gasi acuma rezolvare iar calea de urmat este mai clara. Acest aspect poate aduce o surpriza placuta, o intalnire intamplatoare cu o veche cunostinta , o invitatie inedita , un alt eveniment interesant care insufleteste viata noastra .

Saturn in Scorpion din casa XI provoaca acest moment astral ceea ce aduce anumite limitari, blocaje prin fel de fel de grupuri, prieteni, familie, banii unei afaceri, credite, viata intima a unui cuplu. Modelele obisnuite de conectare cu alte persoane pot sa nu mai ofere o cale normala de armonie, nu mai exista sustinere.
Problemele de familie pot  redeschide rani vechi ceea ce frustreaza in moduri nedorite. Toate obstacolele, restrictiile au de fapt rolul de a ne concentra  pe aspectele importante din viata noastra, pe problemele pe care le-am neglijat.

Venus retrograd in Leu in fuziune cu Luna Noua in Leu arata clar ca noile inceputuri depind de lucrurile, relatiile valoroase construite in trecut. Venus retrograd ne spune ca trecutul nu este atat de departe iar intalnirea cu Luna Noua in Leu incearca sa ne dea o raza de speranta pentru urmatoarele 28 de zile. Venus retrograd in Leu in casa VIII re-discuta temele importante legate de adevarata maretie personala, cuplu, bani, viata intima, copii, afaceri.
Asteroidul 124 Alkeste da un ton inedit lui Venus retrograd in leu, aici suntem intr-un fel premiati, iertati, ajutati, vindecati  pentru loialitatea din trecut pentru copii, iubire, creativitate personala, sacrificiul pentru ceva sau cineva. In mitologia greaca, Alkeste a fost o printesa cunoscuta pentru dragostea pentru sotul ei, povestea ei este plina de noblete sufleteasca, loialitate totala. La vremea casatoriei, ea a avut mai multi petitori dar tatal ei a decis ca fata va fi data doar celui care va reusi sa lege un leu si un mistret  la un car. Regele Admetos a fost ajutat de Apolo sa realizeze cerinta tatalui si sa castige mana lui Alkeste. In acea vreme, marele Apollo era un pastor la curtea regelui Admetos ca pedeapsa primita pentru uciderea lui Delphine. Ajutat de Apollo, regele Admetos reuseste sa indeplineasca cerinta tatalui si sa se casatoreasca cu Alkeste. La acea vreme, toti barbatii care se casatoreau trebuiau sa ofere fel de fel ofrande pentru Artemis dar regele Admetus a uitat sa faca aceste sacrificii si a fost pedepsit la moarte. Apollo intervine din nou si reuseste sa ii salveze viata doar daca altcineva se ofera sa ii ia locul iar asta o face prin intermediul ursitoarelor. Din dragoste pentru sotul ei doar Alkeste s-a oferit sa moara in locul lui Admetos
Persefona considera ca moartea lui Alkeste in locul sotului ei este un lucru gresit si o trimite in lumea viilor.Intr-o alta varianta, Heracles ii salveaza sufletul lui Alkeste cu o  ramura de maslin, inainte de a ajunge la Hades.

Alkeste in fuziune cu Venus retrograd in Leu in casa VIII arata ca “ loialitatea “ fata de un copil, iubit, talente creative, sacrificiile facute,  sunt acuma analizate, rasplatite. Intr-un fel, aceasta Luna Noua ofera o directie noua ( dupa 6 septembrie cand Venus intra in mers direct) ce cere un sacrificiu total , un cost mare personal.
Asteroidul 894 Erda este numit dupa Zeita pamantului si mama celor trei ursitoare , trecutul –Urda ( 167) , prezentul –Werdandi(621)si viitorul Skuld ( 1130).  Ea are capacitatea de a vedea viitorul, stie originea lucrurilor si poseda o mare intelepciune. Ea este Vazatorul, stie originile si rezultatul la toate.

Aceast Luna Noua in Leu in fuziune cu asteroidul de soarta Erda ne permite sa simtim ca un eveniment este  “predestinat” , putem chiar sa avem vise in legatura cu evenimentele viitoare.Ursitoarele intervin in acest moment cosmic, iar cand destinul ne face semn, puterea noastra este infima.
Fiecare Luna Noua “munceste “ pentru viitorul nostru, pentru cresterea noastra spirituala, acuma, aceasta Luna Noua in Leu in casa VIII ofera o mare energie pentru vindecare fizica, emotionala, mentala, spirituala, financiara. Ea are o mare putere de transformare iar loialitatea este rasplatita din plin. Cum  Alkeste in Leu sugereaza loialitatea si sacrificiu de sine pentru cei apropiati, pentru familia, copii, creativitate, iubire, acuma, aceasta Luna Noua in Leu de mana cu Erda poate fi o salvare prin intermediul Soartei.

Adriana Tudosa

You may also like

9 Comments

  1. Buna ziua,
    As dori sa intreb cum ma va afecta aceasta luna noua daca eu am luna natala la 19 grade Leu in casa V conjuncta cu asteroidul Lachesis. 22dec1975, ora 13:30, Suceava. Multumesc.

  2. Multumesc mult, ceea ce scrieti pentru noi reprezinta un adevarat dar din partea Dumneavoastra si a Bunului Dumnezeu. Sa va dea Dumnezeu sanatate, impliniri si bucurii !

  3. mul?umim, Adriana! r?mân, al?turi de tine, la munca care o faci, în serviciul umanit??ii ! ?tiu c? ?i gnoza, ?i mesajul lui Samael Aun Weor, î?i vor fi drumul -sageata, pe care l am v?zut, în vis, ca mesaj, ptr. tine. î?i doresc, Viitor cu Soare!

  4. mul?umim, Adriana! r?mân, al?turi de tine, la munca care o faci, în serviciul umanit??ii ! ?tiu c? ?i gnoza, ?i mesajul lui Samael Aun Weor, î?i vor fi drumul -sageata, pe care l am v?zut, în vis, ca mesaj, ptr. tine. î?i doresc, Viitor cu Soare!

  5. Iti multumim mult pentru indrumari.Am cumva sansa sa-mi raspunzi si mie?Intreb pentru ca nu stiu daca nu cer prea mult.Ce spune harta mea natala?Nascuta pe 04 ian.1960, ora 12.00 in or.Husi

  6. Buna ziua, sunt n?scuta in data de 15august 1972 ora 12.30 Foc?ani Vrancea. M a?i ajuta enorm sa aflu despre mine mai multe.am perioade când mi se pare ca domini prea mult pe cei dragi mie si as Bra sa ?tiu care e lec?ia mea de via?a. Va respect ffffmult si va mul?umesc! Partenerul meu este pe 22.11.1967dumbraveni Vrancea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.