DESTINUL DIN DATA DE NASTERE-continuare

VIBRATIA NASTERII 3

 

 

Cuvantul cheie al acestei vibratiii este :Exprimarea de sine


Oamenii cu aceasta vibratie au nevoie sa se exprime pe ei insisi intr-un anumit mod, ideal creativ, folosindu-si de obicei aptitudinile verbale precum vorbitul, scrisul, cantatul. Excelenti interlocutori , le place sa exprime toate bucuriile vietii, comunicarea este punctul lor forte, au o minte activa, imaginativa, sunt plini de idei dar adesea le lipseste motivatia de a le pune in aplicare. Prietenosi, sociabili, deschisi, au nevoie de oameni in jurul lor, nu suporta sa stea singuri foarte mult timp. Este o vibratie a nasterii lipsita de griji iar partea negativa se manifesta prin superficialitate , incearca numeroase domenii dar nu duc la bun sfarsit niciodata nimic, lipsa de scop se manifesta destul de negativ in viata lor.

Persoanele nascute suib aceasta vibratie 3 sunt vivace, ingenioase, au interese multiple  si real talent, au o imensa sete de cunoastere, dorinta de a invata  dar si usurinta in a asimila orice informatie.

Tandri, afectuosi, intelegatori si darzi, generosi si idealisti sunt capabili sa sacrifice totul pentru un ideal, sa-si ajute oamenii apropiati.

Impresionabili, intutivi si atragatori se lasa usor influentati mai ales daca se apeleaza la generozotatea si vanitatea lor.

Sufletisti, optimisti si increzatori, refuza tot timpul sa priveasca viata dintr-o perspectiva negativa, in general se bucura de viata si au darul si capacitatea de a-i inveseli, insufleti pe cei din jur, sunt ca o scanteie care aprinde  focul, de ce nu si viata.;acest lucru il fac nu ca ar fi inconstienti ci din convingerea ca amaraciunea nu duce la nici un rezultat. Sa traiesti in preajma acestor oameni  inseamna ca poti sa te bucuri de viata, te simti destins si poti lua lucrurile asa cum sunt. Este una dintre vibratiile care confera multa gratie, stralucire, farmec aparte. Din aceasta cauza  sunt admirati si populari  pentru ca in acelasi timp sunt si persoane foarte active , abile, optimisti, vorbareti, rareori incarcand sa-si impuna punctul de vedere.

Partea negativa a acestei vibrastii se manifesta prin vorbarie goala, frivolitate, infumurare si superficialitate, fac orice ca sa atraga atentia si sa devina centrul de interes al celorlalti. Nu se pot abtine sa nu promita lucruri pe care nu le pot realiza, sa nu risipeasca bani ca sa impresioneze, sa nu minta pentru a-si atinge scopurile.

Vibratia 3 inseamna o minte treaza , abila, fecunda, creativa  care va permite sa domine orice tip de actiune, insa deseori lipseste siguranta necesara realizarii obiectivelor propuse iar cautarea de lucruri noi poate duce la risipirea fortelor creative. Isi pot pastra pana la varste inaintate inima tanara, credinta, buna dispozitie, nu vor inceta sa caute dragostea, varietatea, frumosul , perfectiunea. . Este o vibratie ce face ca oamenii infuentati de ea sa deteste mediocritatea, monotonia, ingradirea, materialismul.

Se pot face remarcati in orice domeniu de activitate  datorita inteligentei, creativitatii si ambitiei . Nu sunt inhibati, nu au complexe, dimpotriva , le place sa fie in centrul atentiei putand deveni celebri ca actori, cantareti, balerini, umoristi, creatori de moda, desenatori, negustori. Aptitudinile literare , usurinta cu care se exprima in scris sau prin viu grai, imaginatia bogata le prilejuiesc realizarea ca scriitori, poeti, conferentiari, ziaristi. Simtul fin al culorii si al proportiilor ii ajuta sa devina excelenti pictori, esteticieni, creatori de moda. Din carierele universitare , Dreptul , Relatiile Publice, comunicatiile pot oferi varietatea si noutatea necesara acestei vibratii. Ca patroni, niciodata nu-si vor teroriza subalternii, le vor accepta ideile, le vor stimula initiativele .

Din punt de vedere financiar, oamenii cu aceasta vibratie sunt norocosi, nu vor intampina probleme in acumularea banilor, ei considera ca banii se castiga pentru a-i cheltui, niciodata nu-si vor reduce cheltuielile la strictul necesar, le place sa risipeasca banii pe lucruri, pe daruri, sa-i ajute pe cei care au nevoie . Aici, este necesar ca acesti oameni sa invete sa se tempereze.

In relatii, nu doresc sa raneasca pe nimeni, sunt afectuosi, tandri, pasionali si pedanti dar imaginatia si fantezia ii pot indeparta de realitate. Le place sa atraga atentia, stiu sa capteze privirile celorlalti , tinandu-i subjugati farmecelor lor, ca soti sunt fideli, delicati si tandri. Nu sunt acaparatori, posesivi, dominanti, chiar daca uneori ii tulbura pe cei apropiati cu caderile lor temperamentale, pot trece cu usurinta de la starile colerice la cele de liniste. Iarta cu usurinta , nu poarta ranchiuna, temperamentul lor vesel nu le da voie sa fie cuprinsi de suparare.

 

 Se vor simti intelesi si fericiti alaturi de un 3 , 6, 8 si 9 fiind extrem de compatibili, pot fi compatibili cu  2, 22 , asocierea cu un 4, 5, 7, 11, 1 trebuie sa  dea serios de gandit.

 

Menirea oamenilor cu aceasta vibratie este sa daruiasca dragoste , veselie, intelegere, sa-i faca pe cei din jur sa inteleaga ca problemele, necazurile, obstacolele cu care se confrunta zilnic constituie latura inevitabila a existentei , este o vibratie ce trebuie sa lumineze si sa indrume viata celor cu care intra in contact.

 

NUMARUL 3

Planeta :                Jupiter

Piatra   :                 Smarald, granat si ametist

Metalul :                Zinc si Staniu

Semnul zodiacal   :Peste si Sagetator

Ziua favorabila     :Joi

Culorile               : Albastru, purpuriu si violet

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.