ECLIPSA DE SOARE IN CAPRICORN – 4 IANUARIE 2011 ORA 11:03 –ORA ROMANIEI –IN GRADINA IUBIRII DIVINE ,PUTEM CLADI FUNDATII CE REZISTA TESTELOR TIMPULUI …

In astrologie , eclipsele sunt configuratii puternice ce prevestesc anumite evenimente importante atat la nivel personal cat si la nivel de societate si intreaga lume.

Pe 4 ianuarie 2011 are loc la ora 11:03 o eclipsa partiala  de Soare in Capricorn gradul 13 :38 ,asta inseamna ca Soarele si Luna sunt aliniate perfect cu Pamantul,  diametrul aparent al Lunii este mai mic decat al Soarelui si  nu va putea obtura intreaga lumina a Soarelui trimisa spre pamant, din Soare se va vedea doar marginea in forma de inel stralucitar ce inconjoara Luna intunecata .

O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Sorele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri , uneori aceste inceputuri pot fi radicale , este ca si cum incepi sa scrii un nou capitol in viata ta ,alegi o noua directie, o noua viata .

Eclipsa  de Soare din 4 ianuarie  2011 are loc in faza de Luna Noua in Capricorn   ( Soarele in Capricorn in  conjunctie cu Luna in Capricorn )  gradul 13:38 in apropierea Nodului Nord  Lunar in Capricorn gradul 2:46, este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor deoarece ni se pune la dispozitie un imens rezervor de energii . Nodul Nord care sustine aceasta eclipsa de Soare ofera putere pentru scopurile necesare vietii noastre , destinului nostru, nu este o cale usoara dar  este singura care ofera evolutie. Cu Nodul Nord in Capricorn in conjunctie cu aceasta eclipsa inelara de Soare trebuie sa ne asumam lectiile trecutului nostru pentru a putea merge pe un teritoriu necunoscut , este un timp  puternic al constientizarii lectiilor trecutului si al pasirii pe o cale noua ce ofera success , fericire, abundenta , noroc, libertate . Nu trebuie uitat ca pentru realizarea Nodului  Nord , eforturile sunt imense , dificile , spre deosebire de nodul sud lunar in care totul este cunoscut, familiar, usor . Nodul Nord este un magnet de tragere spre necunoscut ,munca este grea  in timp ce nodul sud este un magnet de tragere spre ceva ce stii,  nu ai nimic de invatat.

Ascendentul momentului maxim al Eclipsei de Soare este in  Pesti gradul 21:26. este o energie mutabila de apa ce va sti sa alterneze veselia si distractia cu momentele de depresie si neplacere. Emotivitatea ne va insoti  in urmatoarea perioada ,exact ca cei doi pesti legati impreuna dar care inoata in directii opuse ,asa  si noi,ne vom zbate intre doua directii diferite, ceea ce este important, este sa incercam sa tinem “ legati acesti pesti”, doar asa putem profita de aceasta energie extrem de intuitiva, creativa. Pierzand aceasta legatura ,vom deveni cel mai adesea ratacitorii  fara scop,introvertitii  care se afunda in depresie si fel de fel de dependente .Este important sa invatam sa traim in urmatoarea perioada prin credinta si intuitie,vocea interioara ne va ghida in directia buna daca vom avea incredere in ea. Muzica poate fi o sursa de inspiratie extraordinara , in acelasi timp va oferi si linistea de care avem nevoie . Este posibil sa apara reactii neobisnuite la medicamente , alimente,alcool,picioarele devin mai sensibile ,asa ca trebuie o grija deosebita in evitarea intinderilor  sau chiar a fracturilor in aceasta zona sensibila .
Guvernatorul ascendentului in Pesti este Neptun in Varsator , asta inseamna ca energia neptuniana devine  energia cosmica ce ne va ghida in urmatoarele luni, va sti sa nuanteze viata noastra , experientele vietii noastre dar si modul de interactiune cu lumea exterioara.
In astrologie, Neptun guverneaza visele ,imaginatia ,viziunea,ne inspira sa cream muzica,arta si poezie ,la urma urmei,aceasta energie stie atat de bine sa ne spuna ca visele noastre pot deveni o realitate , atunci cand invocam imaginatia noastra intr-un mod confuz si inconsistent,visele noastre se pot dovedi iluzii . Neptun ca octava superioara a lui Venus ,reprezinta iubirea superioara ,spirituala ,o iubire neconditionata ,iubindu-l pe celalalt fara a astepta ceva in schimb ,ne iubim pe noi in cel mai profund mod cu putinta . Neptun ne spune ca daca visam in mod profund la ceva putem  pune in miscare puterea si toate mijloacele necesare pentru a-l indeplini ,este o energie ce face ca imaginatia sa guverneze puterea ,tot ceea ce protejam ajunge sa ne ghideze,tot ceea ce oferim in dar  ajunge sa ne elibereze .Daca avem vise putem sa le indeplinim,Neptun ne spune ca daca nu ne place visul pe care il avem ,ar fi bine sa il schimbam  .Neptun in casa XII accentueaza intuitia, abilitatile psihice sau de vindecare ,in acelasi timp,poate aduce multa ceata in viata noastra . Neptun in conjunctie cu Chiron poate ajuta in intelegerea si vindecarea planului emotional dar si spiritual, accentueaza intuitia,calitatile psihice dar ne putem pierde si in iluziile proprii. Aceasta conjunctie dintre Chiron –vindecatorul si Neptun –iubirea neconditionata poate fi privita ca o energie ce ne ajuta sa ne vindecam sufletul, poate fi visul care aduce in dar vindecarea,poate fi secretul care odata adus in lumina ne da pacea sufleteasca ,ne elibereaza . Neptun in conjunctie cu Chiron in  aspect de careu cu Venus in Scorpion ,aduce multe nelinisti,rani sufletesti,incertitudini la nivelul sentimentelor ,este un timp in care ne putem insela ,iluzia este ca o adiere de vant ce poate sa ne duca acolo unde sentimentele noastre devin complicate , imposibile ,  totul se poate complica ,asta nu ca Neptun ,Chiron sau venus ne-ar vrea raul,noi ne lasam purtati de adierea iubirii fara a mai pune prea multe intrebari . Chiron poate adauga un sentiment de amaraciune ,durere si suferinta ,in acelasi timp ,Chiron ne spune ca exista un “ cadou “ ce asteapta sa fie descoperit in orice “ rana “,toate acestea ne pot conduce in final la iertare ,compasiune ,vindecare .
Lilith in Pesti  in casa XII intr-o conjunctie stransa cu ascendentul aduce lupte pentru respectarea egalitatii,corectitudiniii,de multe ori situatiile problematice se pot repeata ca si cum viata ofera doar asta .
Soarele in Capricorn este o energie destul de slabita , este in exil,  inducandu-ne  destula prudenta , ambitie  si o nevoie acuta  de a calcula fiecare pas, totul se masoara , se calculeaza , orice schimbare se face in liniste din dorinta de a fi totul in siguranta. . Rezistam cu stoicism tuturor conditiilor , relatiile devin difice din cauza lipsei unei capacitati de comunicare , ne transformam in acei timizi care nu mai stiu sa fie sensibili decat la probleme serioase , importante . Este o energie ce induce un comportament taciturn dar plin de un umor sec amuzant. Semnatura Soarelui in Capricorn include destul de multa rabdare , perseverenta , stapanirea sentimentelor , fermitate , raceala si disciplina. Luna in Capricorn aduce metoda si seriozitate, abilitate de  a profita de imprejurari , rezistenta si concentrare , neincredere in ceilalti si in sfatul lor. Ceea ce este destul de important prin aceasta energie a Lunii in Capricorn este nevoia de a organiza lucrurile astfel incat sa evitam nesiguranta , este o energie ce creste frica de nereusita , de pierderea onorurilor si a pozitiilor sociale, teama de saracie , creste nesiguranta in raport cu cei din jur.
O Eclipsa de Soare in Capricorn ,  deci intr-un semn cardinal de pamant aduce preocupari   legate de trecut, camin, traditie, aduce initiative , creativitate dar si dificultati in a ne simti bine cu noi insine , autoacceptarea se bazeaza pe cantitatea si calitatea muncii realizate ,este o Eclipsa  ale carei energii imense  “ne canta “despre munca, responsabilitate, seriozitate , teama, depresie , crize .In casa X ,energia imensa pune un accent deosebit pe cariera ,pozitie sociala ,schimbari in cariera . Casa X este o casa extrem de importanta in astrologie ,aici ,in aceasta casa unghiulara ne gasim vocatia ,chemarea  ,tot in casa X ,ni se cere sa folosim cu intelepciune puterea personala,pozitia sociala, statutul public ,puterea sociala .In aceasta casa ,Eclipsa de Soare devine o energie extrem de importanta si aducatoare de schimbari rapide . Guvernatorul acestei Eclipse de Soare in Capricorn este Saturn in Balanta ,asta inseamna ca aceasta energie puternica vrea sa ne invete despre echilibru , integritate , diplomatie , corectitudine , va pune un accent deosebit pe orice fel de defect din orice fel de aranjament relational , ne va invata sa definim corect o relatie , o casatorie , o alianta ,  urmeaza un timp al alegerilor clare si responsabile .

Saturn in Balanta este de multe ori un profesor destul de dur doar daca nu vrei sa inveti  ca sa iti treci testele , toate aceste teste ne vor invata despre limitarile  si solicitarile partenerilor, despre asumarea responsabilitatii unei relatii. Saturn in Balanta face un aspect de careu cu Eclipsa de Soare ,acest aspect este privit in astrologie ca un aspect destul de problematic dar care in acelasi timp poate sa ne ajute sa devenim constienti de energiile si dorintele noastre .Fara aspecte provocatoare ( careuri si opozitii ) nu putem sesiza provocarile vietii,deci sa nu ne speriem de acest aspect de careu ,ne poate arata ce trebuie sa schimbam dar ne pune la dispozitie si energia necesara pentru a face fata schimbarilor cerute . Saturn in aspect de careu cu Eclipsa de soare ne arata in ce domenii din viata noastra trebuie sa ne implicam prin actiuni conctrete ,eforturile sunt imense  dar satisfactia este pe masura acestor eforturi daca reusim sa rezolvam in mod eficient provocarea . Deoarece Saturn este in casa VII ,o casa unghiulara ce ne vorbeste despre casatorie,sot,asociat si asocieri,contracte,dusmani declarati, iar Eclipsa de soare energizeaza casa X- demnitati,cariera , viata sociala, onoruri ,mama sau tatal ,in aceste domenii suntem chemati sa facem fata provocarilor vietii .Cu Saturn in Balanta , testul are o legatura directa cu modul in care tratam fiecare valoare fie ea relatie ,cariera ,familie, parinti ,cerandu-ne echilibru si echitate in relatiile noastre .
Aceasta Eclipsa de Soare face un aspect de conjunctie cu Eros –asteroidul iubirii ce  ofera o noua definitie  a intimitatii ,a uniunii a doua suflete care se bazeaza pe tabu,risc si transformare .Eros ,zeul dragostei dar si al  dorintei sexuale aduce in lumina erotismul omului ,aduce dorinta care orbeste pur si simplu ,impleteste atat de bine iubirea ,mintea si sexul, reprezinta concretizarea pasiunii,dorintei ,sexului,creativitatii .Acest moment al Eclipsei de Soare –noi inceputuri in combinatie cu Eros –iubirea divina poate aduce experiente transformatoare prin iubire,intalnirea sufletului pereche ,intalnirea unei persoane speciale care sa ofere un altfel de confort sufletesc in accord deplin cu evolutia noastra .Putem defini acest aspect mai simplu ,ca  puterea iubirii divine care spulbera orice obstacol ,important este sa combinam responsabilitatea ,echitatea ,echilibrul( Saturn in balanta in careu cu eclipsa ) cu pasiunea si transformarea sufletului .Suntem alimentati  in acest moment al eclipsei cu un “ combustibil divin “pentru valorificarea naturii noastre erotice,creative . Acest lucru nu se intampla peste noapte ,asta din cauza ca apare teama de responsabilitati ,chiar si o iubire a carei legatura este scrisa sus in cer poate fi umbrita de o frica de responsabilitate ,de o teama inexplicabila .

Tot Eclipsa de Soare este intr-o conjunctie stransa si cu steaua fixa Ascela ,o stea ce aduce fericire  de durata ,noroc ,contacte influente ,aceste daruri le vom primi daca vom sti sa raspundem chemarii energiei eclipsei ce vrea de la noi sa ne asuman responsabililtatea unei relatii,sa ne folosim cu intelepciune puterea personala ,sa facem schimbarile necesare sufletului si nu interesului .
Este bine sa stim ca o eclipsa este un proces dinamic care de multe ori coincide cu  schimbari importante , ea contine o imensa energie ce poate aduce destabilizare, activitatea ei se poate simti la scurt timp dupa producerea ei iar in unele cazuri chiar inainte de eclipsa .
Eclipsa de Soare in Capricorn si accentuarea semnului Capricornului ( Soare, Luna, Marte ,Eros,, Pluto,  Nodul Nord al  Lunii)  pune in lumina analizarea obiectivele realiste ale  vietii noastre cu mintea, corpul si spiritul nostru , este un moment propice descoperirii misiunii vietii dar si actiunilor pe care destinul le asteapta de la noi. Una dintre lectiile oferite de aceasta Eclipsa in Capricorn este de acceptare a realitatii si a limitelor dar si de stabilire a obiectivelor realiste si concentrarea pe ceea ce este important pentru fiecare, avem sansa de a face schimbari importante in viata noastra. Sa ne folosim cu intelepciune energia, emotiile , relatiile , convingerile , sa fim rabdatori  si sa dam dovada de responsabilitate , maturitate , organizare.
Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa indicand noi inceputuri, schimbari radicale , stiri neasteptate, surprize de tot felul.  Aceasta Eclipsa de Soare in Capricorn are o influenta deosebita asupra semnelor cardinale (cei nascuti  in jurul datei de 4, plus , minus trei zile  ); daca aveti planete personale  intre gradele 11-17 Capricorn,Rac,Balanta ,  Berbec atunci aceasta eclipsa are numele vostru inscris in ea , urmeaza o perioada cu destule  provocari in viata voastra dar trebuie sa fiti foarte atenti si la sanatatea voastra.

Simbolul Sabian al gradului Eclipsei de Soare –gradul  14 ,este  destul de sugestiv si in acord deplin cu intreg momentul astral : “In jungla deasa , un basorelief  maya perfect conservat “.
Cuvantul cheie al acestui grad zodiacal este “fundatie “, avem nevoie de o fundatie solida pentru a construi un viitor ce sa reziste testelor timpului .Aceasta eclipsa ne poate ajuta sa intelegem ce vrem sa construim ,cu cine vrem sa construim ,ceva durabil.

Adriana Tudosa

You may also like

23 Comments

 1. Asteptam cu nerabdare aceasta analiza astrala,draga Adriana.Ce bucurie ne faci.Cuvintele de multumire nu pot exprima vibratiile sufletului,starea interioara.E…ca o excursie printre stele.de unde vezi ca ploua cu ingeri spre pamant,te-ntorci repede si-ntinzi mainile sperand ca macar unul sa se-aseze.Daca ai planete personale intre gr.11-17 in berbec,rac,balanta,capricorn,simti mai intens efectele eclipsei.Atunci ,lansez un S.O.S. Adriana,pt. ca numai tu poti rezolva o ecuatie cu multe necunoscute[cand ai timp pt.ca de-acum ziua are doar 16 ore].Cu Saturn in Balanta gr 17,casa 3 tot balanta, cu soarele la 15,40 gr.taur in casa 9 berbec,si enigma :DARMA ,4 gr in rac,CARIERA,la 13 gr.in rac,NN rx.la 15 gr.in rac,MANTUIREA,la 17 gr.in rac,punctul negru[??]la 15 gr.in rac,toate in casa 11situata in gemeni.[astrograma fiicei mele 06.05.1982.13,30[am scazut ora de vara],Campulung-Muscel] Eu,nu pot sa spun decat atat:Doamne,ce-o mai fi?!..UN AN NOU CU MULTA FERICIRE. LA MULTI ANI! Priveste sus,sus catre stele/Ninge cu ingeri,draga mea/Unul din ei in clipe grele/Spre fericire te va-ndrepta.Vicky,cu mult drag

 2. Bun gasit, Adriana!
  Sarbatori fericite sa ai si multe dorinte implinite anul viitor.
  Iti multumesc pentru tot ce oferi aici pe site. Indraznesc sa-ti cer ajutorul si nu fac asta din curiozitate, ci doar pentru ca am nevoie de el.
  Traiesc o perioada de schimbari si resimt asta de vreo 2 ani si jumatate. Cel care s-a transformat cel mai mult e sufletul si nu vreau sa ma impotrivesc…desi uneori nu-i dau voie sa faca tot ce vrea.
  Imi doream sa iubesc cu toata fiinta mea, dar iubirea asta (desi e mult spus iubire, poate ar fi mai bine zis, relatie) a inceput cand ar trebui sa ma ocup doar de examenul de rezidentiat de anul viitor. M-am impotrivit la inceput si asta pentru ca el nu e chiar omul pe care il cautam si totusi vreau sa continui. Ne-am cunoscut vara trecuta, dar relatia a inceput pe 2 decembrie, doar pana atunci am reusit sa ma impotrivesc. El e un barbat prea complicat sau poate prea ciudat si cred ca voi avea cu siguranta de suferit din cauza lui. Dar ce mai conteaza o durere in plus…
  Am ales sa vorbesc despre asta aici pentru ca, citind articolul tau, am verificat pe astrograma mea locul eclipsei de soare. Se situeaza in casa a XI-a, care din cate cunosc, reprezinta si domeniul iubirii primite.
  Poate imi acorzi putin timp si vrei sa te uiti pe astrograma mea. Datele mele sunt 16.02.1986, ora 7.25, Craiova. Datele celui de care vorbeam sunt 1.03.1985, ora 21.00, Craiova.
  Iti multumesc din tot sufletul. Calde imbratisari, Gabriela

 3. gabriela
  Pentru tine ,Eclipsa de Soare energizeaza casa XI -casa prietenilor,sperantelor ,urmeaza un timp ( pot fi si trei ani ) in care poti fi fortata sa rupi anumite legaturi de prietenie care nu iti mai sunt de folos, deasemenea iti poti da seama de valoarea unei prietenii, se poate cimenta o legatura de prietenie ,aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata ta .Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu atitudinea ta fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora.Urmeaza un timp in care esti ajutata sa dai viata dorintelor tale ,poti fi sigura de ceea ce iti doresti si vrei sa faca parte din viata ta , din realizarile tale . Casa XI este casa naturala a varsatorului guvernat de uranus , deci imprevizibilul ,neasteptatul poate lucra destul de profund pentru tine . Soarele este guvernatorul casei VII – casa partenerului ,in acest timp Neptun in conjunctie cu Chiron in tranzit face un aspect de conjunctie cu soarele tau natal aflat pe gradul 27:15 Varsator ceea ce poate sugera un posibil partener de casatorie. Poate fi destul de multa ceata in privinta partenerului,Neptun stie atat de bine sa faca acest lucru ,te poti iluziona ,te poti insela ,dar cand apare neptun intr-o relatie ,iubirea poate fi scrisa intr-o carte de povesti. Chiron poate arata o legatura puternica fata de acest partener ,in acelasi timp poti simti o teama fata de el , iubirea profunda poate rani,dar chiron ne spune ca in fiecare rana exista un cadou special,nu trebuie sa-ti fie frica sa iubesti,lasa iubirea sa vina in viata ta .
  El
  Eclipsa de soare energizeaza casa III ,asta inseamna ca urmeaza un timp in care toate formele de comunicare sunt amplificate . Sunt posibile mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea lui o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, poate beneficia de pe urma unui talent de scriitor, este ajutat sa dea valoare cuvantului si sa beneficieze de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Trebuie sa fie mai atent la masini,la cum conduce masina ,,isi poate cumpara o masina .Ceea ce este interesant ,aceasta eclipsa face un aspect de careu cu ascendentul-el ca persoana si cu descendentul -partenerul, in acelasi timp eclipsa este in conjunctie cu casa familiei si in opozitie cu cariera ,asta inseamna ca provocarile acestei eclipse sunt in aceste domenii,aici trebuie sa lucreze. Este un moment important pentru el aceasta eclipsa ,ilpune la treaba in toate domeniile importante din viata lui .

  M-am uita pe sinastria voastra si luna ta in taur este intr-o stransa conjunctie cu Nodul Nord lunar in taur al lui,este un aspect ce indica o puternica legatura karmica ,pozitiva ,dintr-o viata precedenta .Exista o puternica atractie intre voi si este posibil sa ajungeti destul de repede la casatorie .Alt aspect important este Vertex al lui 4 grade Taur este in conjunctie cu Nodul nord lunar in taur al tau ,este o energie ce creeaza o legatura puternica intre voi , este o legatura de destin ,va completati destul de bine . Vertex al lui fiind in casa VII -casa partenerului,in conjunctie cu nodul tau lunar poate insemna o casatorie intre voi .
  Aveti aceeasi lectie de viata Nodul Nord al lunii in Taur,asta inseamna ca aveti de realizat aceeasi schimbare karmica ,acest lucru poate usura intelegerea intre voi ,deoarece aveti cai similare in aceasta viata .
  Nodul Nord al Lunii in taur ilpoti citi aici :http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-taur-ns-in-scorpion/

 4. Draga Adriana,

  Te rog mult sa-mi spui ce influenta are aceasta eclipsa asupra destinului meu; am inteles ca e vorba de o schimbare majora. Datele mele sunt: 09.05.1961, ora 3:51, Suceava. Nu ma satur sa admir grafica de sus a site-ului tau, e asa de relaxanta, imi odihnesc mintea bucurandu-ma de mirajul stelelor din care e scris numele tau. E o imagine care arata legatura noastra cu astrele, aceea ca purtam in nume si in fiinta noastra anumite caracteristici astrale. In ansamblu e ,,aerisit” site-ul tau, si e linistitor faptul ca nu ai multe pestritarii, adica reclame de tot soiul.
  Un cer catifelat, din care imi vine sa-mi iau o stea pufoasa, de acolo …
  Iti multumesc din suflet.

  Catalina

 5. Iti multumesc, Adriana, iti multumesc de o mie de ori. Am citit ce ai scris aproape tremurand de emotie.
  Intr-adevar, in ceea ce priveste relatiile de prietenie, exista una care se cimenteaza in aceasta perioada. E vorba de o colega pe care o stiu de multi ani, mereu ne-am inteles bine, dar in ultimul timp ne-am confesat mult una alteia si ne-am spus lucruri destul de delicate, genul acela de aspecte din viata noastra pe care le ascundem mereu, poate chiar si de noi insine.
  Vorbeai de Uranus, asa ca voi aduce o completare, pe el l-am cunoscut cand Luna in tranzit imi trecea peste Uranusul natal (guvernatorul ascendentului meu) din casa a X-a (atunci a fost prima intalnire, pentru ca mai vorbiseram la telefon cu vreo saptamana inainte). Imi amintesc perfect ca prima mea reactie (pe care evident ca n-am lasat-o sa se vada) atunci cand am vorbit la telefon, a fost “NU!”. Deci, iata un mod in care s-a manifestat imprevizibilul.
  Cu Neptun si Chiron am inceput sa ma imprietenesc, trec de mult timp peste Ascendentul meu. Unul mi-a adus destule iluzii, celalalt m-a trezit la realitate aratandu-mi ranile pe care nu le simteam din cauza ca visam prea mult la perfectiune. Dar toate aceste dureri au fost benefice pentru mine, am invatat asta in timp.
  Poate ca da, mi-e teama sa iubesc si asta pentru ca el mai este implicat intr-o relatie. Mi-a spus ca se terminase, de-asta am ales sa ne revedem dupa atatea luni. Apoi mi-a spus ca relatia anterioara a fost reluata cu trei zile inainte ca noi sa ne vedem pentru a doua oara. Acesta e motivul pentru care spuneam in mesajul anterior ca el nu e tocmai barbatul pe care mi-l doresc. Dar daca e vorba de Uranus…Dumnezeu stie ce s-o mai intampla…
  Iti multumesc din nou. La multi ani, Adriana!

 6. LA MULTI ANI 2011!Cu mult respect pentru cunostiintele dvoastra stimata ADRIA,sa aveti parte de un an nou fericit si implinit!La M ulti Ani tuturor celor care va citesc si va iubesc!LA MULTI ANI!

 7. Am aflat abia acum de site-ul tau prin intermediul unui grup yahoo. Prezenta articolului tau si curgerea lui, parca vorbeai direct sufletului, mi-a adus o mare bucurie. Insa, citindu-l, nelinistile au crescut, simt ca se prefigureaza vag evenimente si provocari ca cele anuntate de tine. Ma simt la o mare rascruce in viata mea, chiar si in plan profesional ceva s-a terminat si incepe altceva dar ceata este inca extrem de densa. Accentul pus pe gradele 11-17 din zodiile cardinale, mi-a dat frisoane, eu fiind Rac cu Venus la 16:31 Rac. Venus in toamna asta m-a rascolit intens si era mai mai sa-mi bulverseze viata peronala, mi-a redesteptat dorul de a trai intens emotiile indragostirii. Oricum 2010 a fost profund transformator pentru mine (ca si anii anteriori de altfel), dar simt ca totusi, e doar inceputul unei transformari radicale si ca 2011 este mult deosebit fata de ce-a fost pana acum. Ca si Vicky, ma intreb: Doamne, anul acesta ce-o mai fi?… De aceea, in masura in care ai putin ragaz sa cercetezi harta mea, m-as bucura sa-mi descifrezi tainele impletirii astrelor mele cu cele ale eclipsei din 4 ian., chiar daca n-a mai ramas prea mult timp pana atunci. Cu asa “detonator” ca aceasta eclipsa, sunt convinsa ca voi fi “zguduita” din temelii si nu stiu ce mai ramane si ce nu. Datele mele sunt: 21.07.1963 ora 01:05 a.m. Fagaras (acum locuiesc in Galati).
  Iti doresc sa fii calauzita cu inspiratie Divina in continuare, si anul 2011 sa-ti aduca bucuriile si implinirea de care ai nevoie si tot binele pe drumul tau de lumina. Iti multumesc din toata inima. Cu iubire, Tatiana

 8. Un an nou fericit cu multa lumina!as dori sa imi spuneti despre relatie in 2011!sunt nascuta pe 8.09.1974 sighetu marmatiei ,va multumesc si Dumnezeu sa va ajute

 9. buna ziua. sunt foarte curios. sunt nascut pe 04.01.1984 la ora 8.30 in piatra neamt. puteti sa-mi spuneti 2-3 cuvinte despre aceata conjunctura,. va multumesc

 10. sunt nascuta pe 3septembrie 1971,tg carbunesti,daca vreti sa mi spuneti ce reusita am cu el,nascut 30 09 1969?

 11. Cautand despre eclipsa am ajuns sa citesc aici.Cred ca orice lucru se intampla c-un scop .Am o viata intoarsa pe dos de 2 ani incoace si as fi vrut sa stiu daca eclipsa poate insemna ceva si pt mine,sfarsitul sau poate un nou inceput.Sunt nascuta pe 09.01.1964 in com.Pogana( jud Vaslui) la ora 02:10 am. Partenerul meu este pe 27.02.1962in Roman.Nici nu stii cum astept raspunsul tau si-ti multumesc!

 12. ionut
  aceasta eclipsa de soare chiar de ziua ta de nastere arata ca urmeaza o perioada importanta in viata ta ,poate fi o schimbare radicala in viata ta ,atentia ta se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in tine toate raspunsurile de care ai nevoie , vei simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa devii parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala. Anumite secrete pot iesi in lumina in urmatoarea perioada .
  Deoarece aceasta eclipsa de soare face un aspect benefic cu saturn natal din casa IX -casa studiilor inalte ,strainatatii,spiritualitatii ,este posibil sa fii ajutat de o persoana matura cu o anumita autoritate sa progresezi in aceste directii,poate fi o realizare importanta legata de anumite studii,poti pleca in strainatate ,poti face o calatorie si acolo poti cunoaste pe cineva care te poate ajuta ,posibilitatile sunt multiple , important este sa nu fugi de ele .Succes .
  Esti capricorn cu ascendentul tot in capricorn dar pe gradul 19 intr-o conjunctie cu luna in capricorn,asta inseamna ca serizitatea si vointa puternica te caracterizeaza foarte mult ,esti rabdator si rezistent dar cu mintea uneori agitata. Esti destul de sever cu tine insuti , rezistent si concentrat in atingerea scopurilor ,esti neincrezator in ceilalti si de multe ori nu vei accepta nici un sfat de la nimeni . Cea mai mare dorinta a ta este de a te inalta si de a organiza lucrurile din jurul tau astfel incat sa eviti nesiguranta, mama ta si bunastarea ei vor fi foarte importante pentru tine .
  Soarele natal in casa XII tinde sa arunce lumina asupra afacerilor neterminate ale trecutului. Curatarea karmei poate deveni pentru tine ceva essential in aceasta viata. Ai nevoie de o mare energie solara pentru a executa ceea ce ti-ai propus pentru aceasta viata, iluminarea putand veni din crize fiziologice , sociale, psihologice. In caracterul tau se dezvolta o necessitate psihologica de izolare sau piedici morale , iti place sa traiesti destul de retras , destul de secretos , nu-ti prea place sa faci din viata ta o carte deschisa , dimpotriva, viata ta poate fi asemanata cu o carte pe care doar tu ai dreptul sa o deschizi si sa o inchizi. Caracterul tau este puternic interiorizat , pessimist , framantat de crize de constiinta , in cursul vietii poti traversa dificultati psihice majore sau o lipsa acuta de incredere in personalitatea ta . Iti place sa traiesti departe de orice agitatie , poti rupe orice relatie cu cei din preajma ta , cu familia ta.

  Ai lectia de viata -destinul-Nodul Nord al Lunii in Gemeni ,poti citi aici “http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-gemeni-ns-in-sagetator/
  Adriana

 13. Bun gasit! O surpriza minunata la inceput de an sa gasesc acest site, pentru mine, o mare fana a astrologiei! Pot sa spun cu multa sinceritate si apreciere ca rar mi-a fost dat sa intalnesc un astrolog care sa scrie cu atata rabdare si concretete (fara acele metafore generale lipsite de aplicabilitate practica) si pana la un asa nivel fin de dataliu si complexitate! Ma vad in fata faptului de a recunoaste ca pana acum nu am auzit de unele notiuni intalnite aici (cum ar fi “planeta regent global”) si va voi urmari pentru a fi cat mai conectata la aceasta realitate extinsa a noastra, astrologia.
  Acest articol in speta ma incanta foarte tare, felul in care i-ati puricat toate aspectele si intuiesc ca fenomenul in discutie ma priveste pe mine personal intr-un mod interesant, pentru ca, daca nu ma insel la detalii, am pe harta mea Soarele in Pesti si Ascendentul in Capricorn (invers decat eclipsa! 🙂 ), Nodul Nord in Capricorn (11.03.1973, ora 03,00 cu aprox.) si am si un sot Balanta cu Ascendent in Capricorn (29.09.1973, ora 15,00 cu aprox.)! Probabil urmeaza pentru noi o perioada importanta si in ce priveste relatia de cuplu si sper sa fie vorba, asa cum spuneati, de a invata lectia iubirii neconditionate!
  Multumim tare mult pentru ceea ce faceti!

 14. Dalo
  esti capricorn cu ascendentul in scorpion
  Eclipsa de Soare pentru tine este in casa III, asta inseamna ca tot ceea ce tine de comunicare sunt energizate ,poate perturba sau repara schimbul de informatii intre tine si rude, sau tinerii din preajma ta. Sunt posibile mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea ta o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, poti beneficia de pe urma unui talent personal,esti ajutata sa dai valoare cuvantului si sa beneficiezi i de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini ,la drumurile scurte ,la cumparaturi.
  Aceasta eclipsa de Soare face un aspect de conjunctie cu Soarele natal ,asta inseamna ca problemele tale au o legatura directa cu barbatul tau ,cu tatal tau,cu o anumita autoritate .Deoarece Soarele natal este guvernatorul casei X -casa carierei inclin sa cred ca in acest domeniu de viata eclipsa iti poate aduce ceva nou ,o schimbare benefica .
  Tot Eclipsa de Soare in conjunctie cu Soarele natal face si un aspect pozitiv cu Pluto natal chiar in casa carierei,asta inseamna ca in plan social ,ambitiile tale te pot conduce acolo unde meriti ,momentul acesta poate insemna o transformare importanta in cariera ta ,in viata ta sociala.
  pentru partenerul tau nu mi-ai dat ora de nastere
  Adriana

 15. Superb articolul despre Eclipsa de Soare din 4 ianuarie. Iti multumesc. 🙂 Fie ca inspiratia sa fie mereu cu tine. Iti doresc un an nou cu fundatie solida 🙂

 16. Multumesc Adriana pentru tot ce mi-ai spus .As vrea daca e posibil ceva mai mult despre relatia dintre mine si partenerul meu caruia din pacate nu-i stiu ora nasterii.Si cate ceva si despre el …care sa ma includa si pe minehttp://adriana-astro.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

 17. sunt nascuta pe 03.09.1971,ora 10.45,dimineata,tg carbunesti,iar el 30.09.1969,amandoi tg carbunesti,dar ei nu stie ora.

 18. vreau sa stiu ce daca ne potrivim?ce sanse avem?stiu ca ora e importanta ,dar nu o stie.va multumim.

 19. Draga Adriana, sunt nascut pe 16 Iunie 1981 dimineata in jurul orei 7:00..de vreo 13 ani de zile imi merge in continuu numai rau, in fiecare noapte in vis si chiar in anumite activitati din viata de zi cu zi in stare de veghe am revelatii si premonitii, care INTOTDEAUNA se adeveresc a doua zi indeosebi sau cel mai tarziu cu 2-3 zile..pe 16 Iunie 2011, chiar de ziua mea, a fost eclipsa totala de luna, o priveam cumva aiurit, parca eram hipnotizat si speriat totodata, nu-mi puteam lua ochii de pe bolta cereasca..si acum tot rau imi merge..am in permanenta sentimentul ca mi se va intampla anul asta ceva..DAR CE???,,CE POATE FI???..:-? Multumesc!

 20. Am uitat sa mentionez, astfel de revelatii si premonitii le am zilnic, de mai bine de 10 ani!..Inca o data multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.