HOROSCOPUL LUI MARTE IN TAUR-7 IANUARIE 2021, ORA 0:28, ORA ROMANIEI-4 MARTIE 2021, ORA 5:32-ORA ROMANIEI

Prin rabdare ne ferim sufletul de pacate asa cum ne spune Evanghelia lui Luca 21:19-” Prin rabdarea voastra, va veti castiga sufletele voastre.” Iar “…..cel ce va rabda pana la sfarsit, acela se va mantui”, ne mai spune Evanghelia lui Matei 24:13

Dupa tumultoasa si indelungata calatorie a lui Marte in semnul Berbec, pe 7 ianuarie 2021, Zeul Razboiului isi face debutul ceresc in semnul Taur energizand temele legate de finante, cont bancar, portofel si ce este in portofel, stabilitate si securitate financiara, valoarea mea, valoarea ta. Marte arata modul in care actionam pentru indeplinirea dorintelor noastre, cum ne urmarim obiectivele, cum ne afirmam, cum ne protejam.

Daca Marte in Berbec alearga inainte de a se da starul, Marte in Taur ne inarmeaza cu multa, poate prea multa rabdare. Cat timp sta Marte in aceasta locuinta astrala, putem sa ne urmarim obiectivele cu mai multa rabdare, rezistenta, disciplina dar si cu incapatanare. Cu Marte in Taur vom dori sa descoperim, sa actualizam si sa stabilim propriul sistem de valori si o viata in deplin acord cu aceste valori.Avem la dispozitie o energie ce ne da forta , putere, rabdare  dar ne poate da si izbucniri nejustificate ce pot provoca destul de mult rau.
De cele mai multe ori vom fi destul de pasivi si asta pana cand cineva incearca sa ne scoata din ritmul ales de noi. Chiar daca totul se grabeste in jurul nostru, nu vom simti nevoia sa acceleram, sa tinem pasul cu “ masinile de cursa “. Chiar o sa vrem sa lucram intr-un ritm mai calm si mai rabdator. In aceasta perioada, forta noastra vine din capacitatea de a depune eforturi sustinute, avem mai multa rezistenta si putem functiona genial sub presiuni, ostilitati. Initiativele trebuie sa fie bine masurate. Muzica este o adevarata hrana spirituala pentru noi. Toate proiectele si planurile generate in ultima jumatate a anului 2020( cat a stat Marte in Berbec) pot lua o forma reala sau pot fi simplificate si abordate in acord cu cerintele lui marte in taur.

Sunt avantajate semnele de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn –vitalitate , dinamism si putere de a realiza multe lucruri intr-un mod ordonat.
Scorpionul va simti din plin influenta acestei energii -prin nerabdare si enervare din orice, conflicte cu semenii, lupte ale carei consecinte pot scapa de sub control si ar putea provoca o prabusire a intereselor personale .
Pestii si Racii – momente de afirmare in sectorul social sau politic, optimism
Leii si Varsatori – ambalare din orice, neliniste, pot intra in dezacord cu adversari puternici, pierderi de bunuri materiale care au fost castigate fara prea mult merit personal.
Berbec –posibilitate de a consuma multa energie pentru a castiga bani.
Gemeni –incercari in toate realizarile existentei, impulsivitate, secretomanie, dusmanii ascunse
Balanta –activeaza legaturile cu banii altora, certuri in jurul unei mosteniri, delapidare intr-o asociere, partener imprudent; pierderi de bani prin diverse actiuni necugetate
Sagetator –rezistenta fizica considerabila, lupte inutile, atentie la sanatate, ameliorari materiale.
Casa din harta natala tranzitata de Marte arata o zona a vietii in care suntem pregatiti sa ne ridicam in picioare, sa actionam, sa intindem mana si sa luam ceea ce ni se cuvine. Este locul in care ne vom stradui pentru recunoasterea personala si sa intreprindem ceva nou.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Marte in Taur este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Cu Marte in Taur, in urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie), veti utiliza o mare cantitate de energie pentru atingerea obiectivelor financiare, pentru stabilitate financiara. Veti avea mai multa energie pentru noi proiecte de a face bani sau pentru intensificarea celor existente. Exista  posibilitatea de a cheltui banii la fel de rapid pe cat de repede pe cat ii castigati daca nu sunteti atenti. Dorinta de a poseda lucruri, valori, bani, va fi foarte puternica si ar trebui sa va controlati aceste impulsuri  deoarece aceasta energie poate lucra impotriva voastra aducand pierderi serioase si destule probleme. Puteti decide ca aveti nevoie si de alte surse de venit.
Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate, nu creati furtuni cu prietenii, cu cei cu care lucrati la un proiect comun. Simplificati-va sperantele si visele.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Marte in Taur este chiar in casa voastra si va puteti bucura de un combutibil  suplimentar necesar punerii in practica a unor obiective importante pentru voi. In urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie 2021), veti aveti mai multa forta pentru a da viata unor proiecte personale. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume energia abundenta. Va puteti bucura de o cantitate mare de energie fizica care va va permite sa va recuperati rapid din orice problema de sanatate. Personalitatea voastra va fi mai dominanta decat in mod normal, dar nu va intereseaza sa aveti o mare putere asupra celorlalti, decat daca acestia incearca sa va domine. Va simtiti mai liberi sa faceti ceea ce va doriti, acum este momentul sa aratati lumii ceea ce sunteti capabili sa faceti. Ambitia si impulsul profesional sunt stimulate si aveti mai multa initiativa si incredere in voi insiva.  Este cea mai buna perioada pentru a va revizui aspectul, modul cum priviti viata, cum actionati, cum rezolvati probleme majore ale vietii. Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate, nu creati furtuni cu autoritatile, sefii, parintii vostri, ca va fi greu sa iesiti din ele.Pastrati planurile cat mai simple.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cu Marte in Taur, in urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie),veti utiliza  o mare parte din energia voastra in chestiuni private, munca la domiciliu, in tot ceea ce va tine intr-un fel departe de lume dar mai aproape de lumea spirituala. Aceasta energie va poate stimula intuitia, compasiunea si impulsurile idealiste. Dorintele voastre pot fi oarecum fluctuante, instabile, este ca si cum actionati in plina ceata. Puteti fi extrem de idealisti, de aceea, este important sa ramaneti rationali si coerenti, pentru a evita deceptiile. Pot aparea probleme de sanatate destul de ciudate. Unele energii reprimate se pot manifesta sub forma de iritatie si neliniste.
Este posibil ca ceilalti sa va inteleaga gresit actiunile voastre iar voi puteti intelege gresit motivatiile lor. Este cea mai buna perioada pentru a invata cum sa lucrati cu adversarii si concurentii vostri. Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate,  indepartati-va de conflicte, nu raspundeti provocarilor celorlalti, renuntati la planurile secrete. Iertat-va dusmanii, este cea mai buna alegere.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Marte in Taur, in urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie), activitatile fizice sau munca cu prietenii, grupurile, un proiect de echipa, sunt benefice pentru voi. Timp de doua luni, deviza voastra este munca in echipa. Cu alte cuvinte, trebuie sa va coordonati nevoile personale cu ale celorlalti. Este posibil sa aveti mai multa energie decat in mod normal, sa doriti sa conduceti fel de fel de proiecte. Impulsul umanitar poate fi stimulat. Aceasta energie va induce un puternic spirit de intreprinzator ce va poate ajuta sa va impliniti  dorintele, sperantele. Familia, prietenii va pot considera oarecum imprevizibili acuma. In acelasi timp, unii dintre prietenii, aliatii vostri, pot parea mult mai motivati sau chiar agresivi ceea ce poate conduce la unele conflicte. Invatati sa ascultati si opiniile celorlalti.
Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate, , indepartati-va de conflicte, nu raspundeti provocarilor celorlalti. Fiti atenti cu asociatii vostri, cu banii unei afaceri. Stati departe de ilegalitati.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU 

Cu Marte in Taur, in urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie), este stimulata ambitia, dorinta de a fi  recunoscuti pentru realizarile voastre. Fie ca este vorba de cariera sau de familie, veti avea o dorinta imensa de a face cat mai multe si sa fiti recunoscuti pentru asta.  Puteti muta si muntii acuma, puteti depasi adeversitatile din cariera dar cu multa intelepciune. Puteti incepe o afacere, puteti deveni liberi profesionisti, puteti face o schimbare importanta in cariera voastra. Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate, nu luptati cu focul, indepartati-va de conflicte, nu raspundeti provocarilor celorlalti
Aveti grija la unele conflicte ce pot aparea cu cei cu care munciti, cu unele autoritati. Capacitatea de a functiona independent este la cote maxime.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Marte in Taur, in urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie), veti avea destula energie pentru fel de fel de studii, pentru activitati culturale, educationale si politice. Ceea ce puteti face acuma cel mai bine este sa va aplicati toata energia pentru a va extinde cunoasterea si sa cautati experientele care sa va deschida spre noi dimensiuni ale realitatiiii, in loc sa va erodatii energia cu ideile invechite. Curiozitatea voastra este sporita in acest moment si sunteti motivati sa va largiti orizonturile si sa deveniti mai luminati. Convingerile personale vor fi intarite si va pot incuraja sa fiti mai vocali si mai sinceri in privinta lor. Se poate sa fiti mai increzatori in capacitatea voastra de a invata subiecte dificile si provocatoare din punct de vedere academic. Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate, indepartati-va de conflicte, nu raspundeti provocarilor celorlalti. Mare atentie in legatura cu locul de munca, cu un program sau un proiect  profesional. Atentie la sanatate.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Cu Marte in Taur, in urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie), veti avea o noua abordare a unei afaceri, a unor resurse comune sau a unui contract ce vorbeste despre bani. Puteti auzi anumite lucruri care va pot deranja sau atinge profund. Se poate sa fiti pusi in situatia de a recunoaste ca trebuie sa va bazati pe altii pentru sprijin. O parte dintre voi sunt susceptibili sa se confrunte cu un declin abrupt in finante in cazul in care nu sunt tratate cu atentie. Evitati imprumuturile, stati departe de ilegalitati. Taxele, creditele, asigurarile, testamentele, pot fi o sursa de ingrijorare si de activitate. Este cel mai bun timp pentru eliminarea vechilor conditii de viata si crearea altora noi. Puteti fi capabili sa faceti descoperiri semnificative, sa descoperiti adevarul din spatele unei minciuni, sa rezolvati efectiv problemele, sa ii incurajati pe ceilalti sa se ridice pentru ei insisi. La nivelul karmei, puteti compensa lacomia si abuzul din trecut, sprijinindu-i pe cei care au nevoie.
Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate,  indepartati-va de conflicte, nu raspundeti provocarilor celorlalti. Pot aparea unele conflicte cu copiii vostri, controlati-va mandria nesabuita.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Marte in Taur, in urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie), va puteti folosi energiile pentru a aduce pace in relatiile voastre sau puteti continua conflictele. Cu toate acestea, in ciuda acestui fapt, cu Marte prezent in domeniul relatiilor voastre, trebuie sa invatati ca cel mai eficient mod de a va folosi energia este prin munca in parteneriate. In acest moment este important sa invatati arta compromisului  atat in casnicii cat si in relatiile profesionale, de familie. Evitati conflictele inutile cu ceilalti. Faceti pace cu prietenii si cei dragi. Incetati sa va folositi relatiile voastre pentru impunerea vointei voastre. Marte va poate transforma in cei mai buni negociatori daca folositi rabdarea, respectul pentru ceilalti, acceptarea opiniilor celuilalt. S-ar putea sa descoperiti ca aveti nevoie de ajutorul cuiva pentru a rezolva unele probleme. Schimbati-va viziunea asupra relatiilor, asupra modului de a colabora cu ceilalti, nu totul trebuie sa se invarta doar in jurul vostru.
Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate, nu luptati cu focul, indepartati-va de conflicte, nu raspundeti provocarilor celorlalti. Fiti rabdatori cu cei din familia voastra, desi este probabil sa existe unele provocari in jurul familiei legate de o casa, o mostenire, un contract de inchiriere.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Cu Marte in Taur, in urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie), cel mai bun mod de a va folosi energia este munca, rutinele zilnice, sa fiti in slujba celorlalti. Indiferent de munca pe care o faceti, acasa sau la serviciu, rabdarea este cuvantul vostru de ordine. Se poate sa va fie greu sa lucrati cu ceilalti intr-o maniera armonioasa. Pot aparea unele dispute cu colegii, cu sefii. Daca va simtiti deosebit de furiosi sau nelinistiti, ar fi intelept sa gasiti mici lucruri de facut astfel incat sa canalizati excesul de energie in mod constructiv. Este timpul sa va organizati mai bine. Sorteaza, arhiveaza, curata. Exista o multime de lucruri utile de facut. Este un moment bun pentru a incepe o noua munca, pentru a lucra la un proiect profesional nou. De asemenea, va puteti imbunatati sanatatea. Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate, nu luptati cu focul, indepartati-va de conflicte, nu raspundeti provocarilor celorlalti.Nu provocati probleme inutile cu colegii, sefii, cu rudele, cu vecinii sau cu cei din comunitatea in care traiti. Este timpul sa invatati ca magia cuvantului bun va purifica viata.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Marte in Taur, in urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie), veti avea o multime de energie pentru a va exprima creativ, prin activitati cu copii, activitati romantice, hobby-uri, sau sport. Aveti tendinta de a va investi energia in satisfacerea placerilor voastre. Puteti petrece mai mult timp cu copiii vostri sau va puteti ocupa de preocuparile lor mai mult decat de obicei. Evitati speculatiile, riscurile sunt mari in acest moment si investitiile pripite pot duce la pierderi. Tratati-i pe cei dragi cu demnitate si respect si ei va vor urma pana la marginile pamantului. Exersati disciplina si stapaniti-va tendintele distructive. Este cel mai bun moment pentru a invata ca mandria exagerata merge tot timpul in fata caderii. Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate, nu luptati cu focul, indepartati-va de conflicte, nu raspundeti provocarilor celorlalti. Trebuie sa invatati ca disciplina este o sarcina grea dar necesara daca vreti sa cresteti. In relatia cu copiii, ar trebui sa fiti atenti si sa actionati cu delicatete, cu rabdare si intelegere.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cu Marte in Taur, in urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie), aveti mai multa energie pentru proiecte sau activitati casnice, camin, activitati de familie, afaceri de familie. O manifestare pozitiva a lui Marte ar fi legata de noi inceputuri prin cumpararea unei case sau deschiderea unei afaceri imobiliare. De multe ori, aceasta energie poate aduce conflicte in familie sau va puteti implica mai mult in unele probleme de sanatate a unui parinte, a unui membru din familia voastra extinsa. De asemenea, ar putea aparea problemele legate de cariera sau neintelegeri legate de o casa. Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate, indepartati-va de conflicte, fiti ingaduitori cu ceilalti, cu cei din familia voastra. Atentie la sanatate.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Marte in Taur, in urmatoarele doua luni(pana pe 4 martie), va puteti investi energiile in activitati intelectuale, in fel de fel de contracte sau acorduri, in comunitatea in care traiti. Puteti imbunatati relatia cu rudele voastre dar pentru asta trebuie sa fiti atenti cum comunicati. Fiti atenti in incercarea de a-i convinge pe ceilalti sa gandeasca ca voi. Atitudinea voastra ar trebui sa fie blanda si blanda. Nerabdarea sau impulsivitatea in timpul mersului sau in timpul indeplinirii unor sarcinilor manuale, in general, cu mainile, pot duce la fel de fel de accidente, deci este intelept sa fiti atenti. Mare atentie in perioada 10-20 ianuarie cand Marte se alatura lui Uranus in Taur si fac patrate tensionate cu Saturn in Varsator. Fiti prudenti, stapaniti-va nerabdarea, iritarea, atitudinile incapatanate, indepartati-va de conflicte, nu raspundeti provocarilor celorlalti. “Grabeste-te incet”  este calea care va protejeaza acuma.

Sa fiti iubiti de stele, sa fiti binecuvantati!
Adriana astro

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.