HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN VARSATOR DIN 24 IULIE 2021

Luna Plina este un moment al culesului, culegem ce am semanat odata cu Luna Noua in Varsator din februarie 2021. Asa cum Luna in Varsator devine o lampa cereasca luminata de Soarele in Leu si sufletul nostru este luminat  si putem vedea mai clar (decat vedem in mod normal) tot ceea ce ne deranjeaza sau tot ceea ce ne face bine. Luna Plina in Varsator este ca un far puternic ce lumineaza sperantele, dorintele, visele, scopurile noastre. Promite o viziune noua, ne trezeste, aduce surprize si schimbari bruste in viata noastra.

Simbolul Sabian pentru gradul 2 Varsator, gradul lunii pline de mana cu asteroidul 10199 Chariklo este :O furtuna neasteptata ..
Asa cum furtunile neasteptate curata atmosfera incarcata de impuritati si aceasta luna plina prin energia ei ne poate ajuta sa facem curatenie intr-un domeniu din viata noastra. Ne cere sa rezistam furtunilor si lucrurilor care izbucnesc in mod neasteptat. Poate arata si inspiratii, intuitii bruste si efectul lor poate fi unul eliberator desi initial pot soca. Planurile noastre sunt date peste cap, intelegem ca altcineva este la volan, deoarece tot ce se intampla  depaseste orice control individual. Atentiile la emotiile si testele care apar parca de nicaieri.

Cu Luna Plina pe gradul 2 Varsator, cei nascuti in semnele fixe Leu, Varsator,Taur, Scorpion ( in jurul datei de 24 iulie, 24 octombrie, 23 ianuarie, 23 aprilie) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti. Acest  lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 2 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tentinda de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida spre taramuri superioare de intelegere si intelepciune, spre si un obiectiv important pentru dezvoltarea voastra viitoare. Chariklo va cere sa aveti compasiune pentru toti, sa vedeti dincolo de limitele structurii sociale actuale.  Acceptati ca tot ce apare in lumina acuma este benefic pentru voi.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut,  acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un proiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida spre un obiectiv profesional important pentru dezvoltarea voastra. Favorizeaza utilizarea puterii tacerii pentru a obtine puncte de vedere, pentru a intelege limitele unei cariere, unei afaceri, pentru facilitarea unei lucrari  importante pentru sufletul vostru. Casa a zecea este responsabila de vocatia voastra in viata si Chariklo va indruma catre ceea ce va place cu adevarat sa faceti astfel incat sa nu mai functionati ca instrumente pentru o alta persoana.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Luna Plina va poate aduna “ la aeroport” de unde va poate trimie peste tot iar oportunitatile, surprizele placute tin de calatoriile voastre, publicitate, vanzari. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida spre un mod de gandire mai sanatos, spre o intelegere complet noua a vietii in sine. Gandurile voastre sunt libere sa calatoreasca la inaltimi mai mari, catre Dumnezeu, indiferent daca recunoasteti ceva mai mare decat lumea voastra materiala si sinele vostru. Vi se cere sa fiti flexibili si sa imbunatatiti relatia voastra cu Dumnezeu, asa veti sti care este cu adevarat planul vietii voastre la nivel spiritual.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate de bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  a unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea cantarite si rasplatite acuma. Unii ar putea deveni constienti de pretul greu platit al datoriilor de suflet, bani, angajamente toxice. Alte posibilitati tin de intalnirea cu partea intunecata a propriei persoane sau a altor persoane, cu sfarsitul unei situatii care produce durere in suflet. Puteti fi martorii unor lupte pentru mosteniri, proprietati iar acest lucru va poate devasta emotional.Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase legate afaceri, resursele altor persoane, bani multi, controlul si manipularea celorlalti. Vi se spune ca dezvoltarea spirituala este obtinuta prin  lucrurile pe care le lasati sa plece la altii, prin sustinerea celorlalti. Chiar daca la inceput veti simti un adio dureros, puteti primi mult mai mult inapoi.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) modului vostru de a relationa, de a cultiva adevarul in relatiile voastre. Este timpul sa faceti pace, sa gasiti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celuilalt. Este vremea compromisului, tolerantei, negocierii, “ sa va incaltati cu pantofii celuilalt si sa vedeti cat puteti merge”.  In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii, concurentii, partenerii vostri. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani  cu fata ascunsa. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida si pentru a stabili limite adecvate in cadrul parteneriatelor voastre. Va sustine intr-un mod gratios harul vindecarii, viziunile profetice, intalnirea sufletului pereche, o cerere in casatorie, o logodna.  Interlocutorii vostri vor tine in mana oglinda magica iar  privirea in ochii celuilalt este singurul oracol de care aveti nevoie.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Fiti atenti in legatura cu sanatatea, animalele de companie. Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase la locul de munca. Vi se cere sa invatati ca nu aveti voi toate raspunsurile, ca nu stiti ce este mai bine pentru altii. Cum casa VI este si casa sanatatii, Chariklo va poate inspira sa va conectati cu propriile voastre capacitati de vindecare.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma sau poate aduce o mare surpriza. Marea lectie a acestei luni pline va poate invata ca “mandria exagerata merge inaintea caderii”. Cum Luna este guvernatoarea casei X, pot aparea unele tensiuni legate de cariera, reputatie, statut social. Toate acestea va pot afecta sentimentul de securitate, imagine publica. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase in relatia cu persoana iubita, cu copii vostri. Nevoia de a stabili limite legate de risc, mandrie. De asemenea, vi se cere sa invatati despre evlavie, sa faceti diferenta intre între virtute si pacat. Cand reusiti sa renuntati la marginile dure ale sinelui voastru, la mandria exagerata, fuzionand cu ceilalti prin iubire, Chariklo este acolo cu energia ei vindecatoare. Curatarea si vindecarea oricaror imagini persistente ale ranilor din trecut si ale elementelor de sine neplacute va ofera progrese surprinzatoare.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionala, cariera. Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. O Luna Plina in casa IV capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse. Casa, familia voastra, cariera voastra, imaginea voastra profesionala, sunt cantarite si rasplatite acuma. Deciziile din trecut vin peste voi acuma intr-un mod destul de greu de gestionat. Luati decizii practice, nu va lasati condusi de emotii, razbunari, mandrie. Priviti problemele pe termen lung si apoi luati decizii. Si nu uitati, o luna plina reflecta lumina in casa opusa si acuma puteti culege roadele unor decizii din trecut legate de cariera, ambitii profesionale, parinti. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase cu membrii familiei voastre, cu radacinile voastre, cu casa voastra. Daca Chariklo este abordata cu acea umilinta intunecata a voastra, va puteti astepta ca torente de ajutor sa ploua de sus. Pe o lungime de unda similara, intelepciunea gratioasa a lui Chariklo, darurile vindecatoare, ofera echilibru vietii voastre. Ajutorul va poate veni de la soaptele stramosilor, in special de la descendenta voastra materna.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in februarie 2021. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin, o ruda. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VIII, pot aparea unele tensiuni legate finante, negocieri, creditele ipotecare, imprumuturi, resurse comune, lupte pentru putere, mosteniri. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase in modul in care comunicati. Acuma este momentul sa intelegeti puterea vindecatoare a cuvintelor ce devin un elixir divin.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Acuma, puteti avea oportunitatea materializarii unui talent de-al vostru, puteti merge la interviuri legate de un loc de munca mai bine platit, va puteti muta intr-o alta locuinta si asta datorita unor circumstante neprevazute. Luna este planeta guvernatoare a casei VII si pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase in relatia voastra cu banii, bunuri materiale. Chariklo va spune ca suportul material este, de asemenea, un mod de a va exprima iubirea si lumina catre lumea care va inconjoara. Deci, daca deveniti un canal si un catalizator pentru bunastarea celor din jurul vostru, in cele din urma ea va transmite intelepciunea, viziunea profetica in planul material al vietii voastre.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un colaborator, un sef, un coleg. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase in temperamentul, actiunile si planurile voastre personale. Mentinerea individualitatii in timp ce apartineti unui grup este cheia. Chariklo puternica in viata voastra, va poate inspira sa va conectati cu propriile voastre capacitati de vindecare, poate fi un catalizator pentru trezirea voastra spirituala.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, de a pleca cumva in vacanta. Deasemenea, puteti primi in vis sau prin fel de fel de ghizi spirituali, anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. Asteroidul saman Chariklo de mana cu aceasta lunatie, trimite energia ei moale, rabdatoare, magica, pentru a va ghida si pentru a stabili limite sanatoase in relatia cu tot ceea ce este in jurul vostru, cu trecutul vostru, cu fantomele din trecut. Trebuie sa invatati sa nu va mai invinovatiti daca nu puteti ajuta tot ceea ce necesita acest lucru. Trebuie sa invatati ca “ nu, inseamna nu”. Acum este momentul sa va vindecati ranile sufletului deoarece natura ei asemanatoare samanului va ghideaza catre acele suflete pereche, profesori si medicamente potrivite, si de care ati putea avea nevoie.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.