13 / 4-VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII AUGUST 2021-SA RAMANEM LOIALI LUI DUMNEZEU…..

“Rugaciunea este arma cea mai tare, vistierie care niciodata nu se goleste, bogatie nesecata, liman fara valuri, temelia pacii, radacina, izvorul, mama tuturor bunatatilor, mai puternica decat o imparatie. “Sfantul Ioan Gura de Aur

Luna: august este luna a 8-a
Anul : 2021 ( numerologie =2+0+2+1=2+2+1=5)
Vibratia energetica universala pentru luna iulie 2021=8+5=13=1+3=4

Aceasta luna de vibratie universala 13/4 va pune un accent deosebit pe ordine si disciplina. Pasim intr-o luna universala ce cere eforturi intense, atentie la detalii,  o analiza atenta a tuturor problemelor care pot aparea. Trebuie sa cultivam rabdarea, pentru ca, rezultatele nu sunt imediate, chiar daca vom munci mai mult. Vibratia 4 este adesea simtita ca o piatra de moara ( grea!!! si  trebuie sa o caram …) indiferent unde apare, nimic nu este oferit gratuit, totul devine mai greu, solicitant, strecurandu-se si cateva obstacole. Aceasta luna aduce lectii de invatat in privinta organizarii, planificarii lucrurilor pe termen lung. Trebuie sa invatam sa facem o distinctie clara intre baloanele de fier si cele care pot zbura. Pot aparea unele probleme legate de finalizarea unor proiecte deoarece viziunea poate fi una haotica. Nu trebuie uitat ca 4 este numarul constructorului si este timpul sa construim cu rabdare ceea ce dorim cu adevarat. Munca grea este inevitabila si planificarea atenta este esentiala.

Numarul 13(1+3=4) este dincolo de superstitiile create, un numar misterios si spiritual incontestabil. Numerologia il considera special in multe feluri, vorbeste despre o comoara ascunsa la care ajungi foarte greu si asta din cauza unor datorii karmice acumulate prin lene, fuga de munca grea, castiguri mari prin eforturi minime, lipsa rabdarii, smereniei. Acuma, aceasta luna universala poate aduce plati pentru abuzurile din trecut, pentru critica excesiva, pentru judecati false, pentru eforturile facute pentru a-i distruge pe ceilalti.

Dar 13 nu este “rau “ ci mai degraba o promisiune divina prezenta in toate circumstantele nefavorabile, in schimbarile de durata, in schimbarile aproape imposibile pe care omul nu le poate gestiona  si pentru care are nevoie de Dumnezeu care intervine indiferent de ceea ce omul incearca sa faca singur. Promisiunea numarului 13 il implica intotdeauna pe om si il implica intotdeauna pe Dumnezeu. Adesea vedem numarul 13 asociat cu incapacitatea omului de a intelege legile lui Dumnezeu si dorinta lui constanta de a face lucrurile in felul lui. Ar trebui sa ne gandim la numarul 13 ca fiind asociat cu incapacitatea noastra de a face lucrurile bine cand uitam de sursa noastra divina.
Vibratia universala 13 este o combinatie frumoasa de forta, energie, inspiratie, pasiune si motivatie, cand ne legam de legile lui Dumnezeu.  Semnificatia ascunsa din spatele numarului 13 ne cere sa ignoram negativitatea si sa ne concentram atentia pe partea frumoasa a vietii. Suntem direct responsabili de modul in care ne directionam atentia. Merita sa fim fericiti si sa ne bucuram de toate bunatatile pe care Universul ni le ofera. Sa incepem fiecare zi cu bucurie si cu recunostinta fata de Dumnezeu, creatorul Universului. Este o luna universala in care trebuie sa invatam ca fiecare experienta buna sau rea este menita sa ne invete ceva. In ciuda oricaror probleme si incercari, trebuie sa ramanem loiali lui Dumnezeu.

A fi spiritual nu inseamna a sta departe de lucrurile materiale. Trebuie sa gasim un echilibru intre valorile spirituale si posesiunile materiale. Trebuie sa avem incredere in Dumnezeu, sa avem credinta in noi insine, rabdare imensa, pozitivitate nelimitata.

Vibratia 4/13 este asemeni unei “ candele” care trebuie sa lumineaza continuu pentru a trimite rugaciunea noastra in astral. Si asa cum  spune Sfantul Ioan Gura de Aur :“Rugaciunea este arma cea mai tare, vistierie care niciodata nu se goleste, bogatie nesecata, liman fara valuri, temelia pacii, radacina, izvorul, mama tuturor bunatatilor, mai puternica decat o imparatie.

Numarul 4/13 este trifoiul cu patru foi care arata de cele mai multe ori o oportunitate pentru cei atenti si vigilenti sau poate fi ceva neasteptat, o rasplata pentru munca bine facuta. Fiecare frunza simbolizeaza ceva special: speranta- credinta- iubire- Noroc. Nu trebuie sa uitam ca trifoiul cu patru foi este greu de gasit si doar prin credinta, rabdare, atentie marita, iubire, il putem gasi.

Pentru a ajunge la un punct de stabilitate, trebuie sa depasim toate provocarile acestei luni universale iar pentru asta avem nevoie de intarirea conexiunii cu taramul spiritual. Intuitia, vocea divina a sufletului nostru, ne pot ajuta sa caram pietrele acestei luni.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 4/22 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui 4/22  dar si pentru cei nascuti pe 4,13, 22,31.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 13/4 sunt:

Vibratia 1( 6, 15, 24 august 2021)–noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 7, 16, 25 august 2021): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 8, 17, 26 august 2021): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4( 9, 18, 27 august 2021): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5 ( 1, 10, 19, 28 august 2021): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.
Vibratia 6( 2, 11, 20, 29 august 2021): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7(3, 12, 21, 30 august 2021): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (4, 13, 22, 31 august 2021): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 (5, 14, 23 august 2021):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.