HOROSCOPUL LUI MARTE RETROGRAD IN GEMENI : 30 OCTOMBRIE 2022, ORA 15:26, ORA ROMANIEI-12 IANUARIE 2023, ORA 22:57, ORA ROMANIEI

Marte in mers retrograd aduce una dintre cele mai provocatoare perioade din viata noastra. Poate aduce o multitudine de efecte de dezorientare si iritare. Unul dintre cele mai evidente efecte este o scadere vizibila a energiei, deoarece Marte este una dintre cele mai puternice si mai motivante planete. Si pentru ca lui Marte ii place sa agite oamenii, ne putem astepta ca Marte retrograd in Gemeni sa creasca inclinatia tuturor pentru barfa, neatentie, grosolanie, comunicare acida. Acest tranzit rar nu este unul usor, dar cu o anumita constientizare, putem gasi oportunitati de crestere. Putem folosi energia martiana pentru schimbare sau distrugere sau pentru ambele. Exista o multime de energie pentru a ne plange, pentru a ne certa sau pur si simplu pentru a avea o stare proasta. Cand nu suntem aliniati cu sufletul nostru, cand traim o viata sub potentialul nostru sau cand ne ignoram intuitia, ajungem sa ne simtim frustrati. Energia noastra stagneaza si se intoarce asupra noastra. Mergem la razboi cu noi insine si aceasta dinamica se desfasoara in toate si afecteaza vibratia lumii din jurul nostru. Nu trebuie sa uitam ca initierea sau actionarea in forta nu lucreaza in favoarea noastra cu toate ca una dintre ironiile timpului retrograd al unei planeta este ca, desi “stim bine aceste lucruri”, parca ceva ne conduce tocmai catre acele activitati simbolizate de Marte-lupta, actiune in forta. In urmatoarea perioada, trebuie sa fim precauti, vigilenti, sa nu actionam in forta. Urmeaza o perioada destul de mare(pana  pe 12 ianuarie  ) in care putem repeta anumiti pasi din trecut. Daca fizic nu ne putem intoarce in trecut, o planeta retrograda are rolul de a relua acei pasi gresiti din trecut in scopul reexaminarii si repararii lor. Este o perioada ce ne cere un ritm mai lent in tot ceea ce facem, este necesar sa monitorizam in permanenta viteza noasrta si sa  nu acceleram. Acuma, gama muzicala incepe cu “RE-“ …………si re-aduceti-va aminte de rabdare, alegerea acestei practici va imbunatati considerabil rezultatele.

Simbolul sabian pentru gradul 26 Gemeni, gradul de pe care baiatul nostru cosmic Marte isi incetineste viteza este:”Copaci acoperiti cu gheata, cu ramurile indreptate catre cer, asemeni unei dantele “.

Copacul este un simbol important in fiecare cultura. Cu radacinile adanci in pamant si cu crengile indreptate spre cer, copacul este un simbol al legaturii intre pamant si cer unind ceea ce este jos cu ceea ce este sus si invers. Iarna, copacii acoperiti de gheata isi continua viata dar pe interior.  Un copac acoperit de gheata arata o perioada de hibernare, de retragere si de pregatire a noilor germeni odata cu venirea primaverii. Asemeni copacului, avem radacinile infipte in pamant si capul in ceruri si intre aceste limite, toate fortele universului circula prin noi si ne stau la dispozitie. Marte retrograd in Gemeni ( cuvantul hraneste sufletul) prin activarea acestui grad zodiacal ne spune ca urmeaza o perioada de retragere, hibernare, care ne ajuta sa crestem in interior, sa ne incarcam bateriile. Nu incercati sa grabiti lucrurile, sa luati decizii ca nu aveti suport astral. Este un simbol al frumusetii naturii reci, inghetate, dantelate, este un timp de stagnare si eliminare a modurilor vechi de comunicare. Copacul este un simbol al renasterii. Trebuie sa folosim aceasta perioada pentru odihna si pentru a ne reincarca bateriile – la fiecare nivel. Planurile pe care le avem pentru a realiza lucruri acum ar putea sa nu functioneze. Pot exista intarzieri, defectiuni ale echipamentelor, etc. Acest lucru poate fi frustrant. Acest Simbol spune trei lucruri: a trecut un timp de rodnicie; acesta este un timp de retragere si de crestere interioara; si ca va veni cu siguranta o perioada de noi inceputuri sau noi dezvoltari. E nevoie de rabdare deocamdata. Folositi acest timp pentru a face planuri pentru viitor.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Marte retrograd in Gemeni este mai pentru precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Marte retrograd in Gemeni poate aduce multe incurcaturi dar si solutii pentru problemele legate de rude, sora, frate, vecini, documente, studii, comunitatea in care traiti. A venit timpul sa intelegeti ca reactiile incapatanate, neatentia in comunicare, pot dezvolta ostilitati in raporturile cu anturajul. Lipsa de rabdare dar si necesitatea de a va impune in fata celor apropiati pot da nastere la discutii severe. Este un timp in care puteti descoperi falsul dintr-un  document, atentie mare in calatoriile scurte, in relatia cu cei apropiati voua, cum comunicati, ce vorbe aruncati. Proiectele mentale, cursurile sau studiile ar putea fi deocamdata mai putin interesante sau revigorante. Poate sa scada entuziasmul pentru un proiect la care ati lucrat. Acum pot aparea provocari legate de exprimarea voastra, vanzarea ideilor voastre sau cu vecinii si rudele voastre. Interactiunile sociale pot fi  putin tensionate.Este timpul sa reganditi, revizuiti si reorganizati planurile voastre. De fapt, acesta este un moment benefic pentru a face anumite modificari la proiectele incepute in trecut. Incetinirea poate fi utila. Incercati sa fiti mai atenti la ce si cum comunicati in aceste noua saptamani. Este posibil sa va intoarceti la vechile studii, lectii sau proiecte sau sa intampinati intarzieri in cele actuale, care necesita o revizuire si o planificare creativa. Calatoriile scurte pot cunoaste destule obstacole, cumparaturile pot provoca pagube.
Toate retrogradarile lui Marte va afecteaza la un nivel foarte personal, deoarece Marte este conducatorul semnului vostru solar. Initiativele personale si increderea voastra sunt afectate. S-ar putea sa trebuiasca sa lasati anumite initiative personale deoparte sau puteti fi mai putin entuziasmati de ele. Este posibil sa nu va simtiti prea bine cu anumite demersuri noi. Puteti fi putin obositi deci odihniti-va mai mult.
Este timpul sa reganditi, revizuiti si reorganizati planurile personale. Fiti vigilenti, nu incepeti un razboi acuma ca nu sunteti ajutati sa-l castigati. Rabdarea, atentia in comunicare, sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Marte retrograd in Gemeni poate aduce multe incurcaturi dar si solutii in construirea unei stabilitati financiare. Nu va suparati daca apar fel de fel de amanari in plata eforturilor voastre. Pot aparea cheltuieli neprevazute in aceasta perioada, lipsa de ordine financiara dar si reactiile financiare impulsive pot cauza pierderi si grave neplaceri in viata voastra. Banii si problemele de securitate financiara sunt foarte importante pentru voi dar acestea nu se pot rezolva atat de simplu in aceasta perioada. Este un timp de revizuire, reconsiderare, reorganizare a eforturilor voastre de a face bani, a modului in care va folositi talentele naturale in a face bani. Acest tranzit poate fi  o oportunitate de a sparge orice blocuri din interiorul vostru care impiedica abundenta. Folositi focul lui Marte pentru a arde neincrederea de sine si pentru a incepe sa credeti ca aveti puterea de a crea abundenta sub toate formele.
Toate retrogradarile lui Marte pot aduce solutia perfecta in rezolvarea unor relatii conflictuale si sa faceti  pace cu trecutul si cu tot ce are adunat acolo. Este cea mai buna perioada pentru a analiza modul in care va investiti energia personala in acest domeniu din viata voastra.  Iertati si iertati-va, este cel mai bun remediu acuma. Profitati de aceasta perioada pentru a va alinia cu sinele vostru superior, pentru a avea mai multa incredere in intuitia voastra-vocea sfanta din voi. Fiti atenti la inselaciunile si falsitatile celorlalti. Nu vorbiti prea mult despre lumea voastra interioara sau viata privata in urmatoarea perioada. Credinta, ingerul pazitor, sunt cei mai buni prieteni. Este timpul sa invatati ca totul se desfasoara in acord deplin cu vointa divina si cu timpul divin. Rabdarea, atentia in comunicare, sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Marte retrograd in Gemeni poate aduce multe incurcaturi dar si solutii in modul in care va afirmati, imagine personala, actiuni personale, locul in care va aflati, cu cine vreti sa va confruntati. Acuma, tot ce tine de construirea unei stabilitati, de actiunile personale, pot cunoaste destule frustrari. Oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia. Puteti deveni irascibili, nerabdatori, ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile sunt de evitat in aceasta perioada, va pot consuma energia fara a obtine rezultatele dorite. Cel mai bine ar fi sa invatati ca actiunile minutios planificate, rabdarea si atentia marita, comunicarea atenta, era siguranta. Nerabdarea, activitatile ce necesita multa forta in aceasta perioada pot sa va destabilizeze sanatatea, sunt posibile fel de fel de accidente, de aceea, “prudenta dar si  mersul incet “ sunt armele voastre in aceasta perioada. Aspectul fizic poate deveni destul de important in aceasta perioada, va puteti imbunatati imaginea personala. S-ar putea sa trebuiasca sa lasati anumite initiative personale deoparte sau puteti fi mai putin entuziasmati de ele. Este posibil sa nu va simtiti prea bine cu anumite demersuri noi.Puteti fi putin obositi deci odihniti-va mai mult. Este timpul sa reganditi, revizuiti si reorganizati planurile personale.
Toate retrogradarile lui Marte va pot afecta si in proiectele de munca, relatia cu colegii si sefii vostri, proiecte de grup, prieteni, idealuri. Fiti foarte atenti in comunicarile voastre, nu va grabiti cu acuzele, cu vorbele si deciziile care distrug pacea. Este cea mai buna perioada pentru a analiza modul in care va investiti energia personala in acest domeniu din viata voastra.   “Nu incepe un razboi “acuma va spune Marte, nu sunteti echipati corespunzator sa castigati batalia iar “ cine trage primul focul,  pierde’. Rabdarea, atentia in comunicare, sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Marte retrograd in Gemeni poate aduce multe incurcaturi dar si solutii in modul in care va investiti energia in planurile facute in spatele usilor inchise, comunicari secrete, manipulari din umbra, credinta, compasiune. Pentru voi, aceasta perioada de retrogradare a lui Marte poate insemna ca aveti mai putine probleme evidente dar totusi pot exista probleme care necesita o atentie speciala. Este important sa aveti grija de obsesia problemelor private sau a preocuparilor legate de trecut. Chiar daca este un moment bun pentru a privi in urma, cel mai bine este sa nu exagerati, lasati problemele sa vina singure la voi, asa le puteti rezolva mai usor. Ingrijorarile legate de ceva facut in trecut va pot afecta foarte mult, aceasta perioada va poate ajuta sa faceti pace cu trecutul cu tot ce are adunat acolo. Iertati si iertati-va, este cel mai bun remediu acuma. Aceasta energie martiana poate fi folosita cu suces in proiectele care necesita o concentrare profunda si lucru in singuratate, puteti descoperi anumite secrete legate de cei din jur, sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii, dusmanii. Este o perioada in care puteti lucra la recapatarea increderii in propria persoana intelegand valoarea comunicarii cu subconstientul vostru dar si necesitatea ajutorarii celorlalti printr-o implicare directa. Iertarea si iubirea neconditionata sunt cele mai bune tratamente pentru voi acuma.
Neintelegerile, ceata sau confuzia pot stapani aceasta perioada, deci mare atentie. Este timpul sa invatati ca “rabdarea va ajuta sa treceti marea” chiar daca este ceata. Incercati sa amanati deciziile importante. Folositi aceasta perioada retrograda pentru a regandi, revizui si reorganiza problemele care va nelinistesc, care va consuma inutil energia. Odihniti-va mai mult, rugati-va mai mult, cereti indrumare ingerului vostru pazitor.
Deasemenea, pot aparea unele probleme si in cariera voastra, in relatia cu autoritatile, cu copii, cu persoana iubita. Este cea mai buna perioada pentru a analiza modul in care va investiti energia personala si in aceste domenii din viata voastra. Rabdarea, atentia in comunicare, sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Marte retrograd in Gemeni poate amplifica furia si obstacolele in activitatile de grup, in prietenii, in veniturile carierei voastre, in sperantele si visele voastre. Ambiguitatea instalata in aceasta perioada poate duce la reevaluarea prieteniilor, eforturilor si obiectivelor mai mari. Disputele amicale sau ambalarile irationale pot conduce la pierderea unor prieteni, de aceea, acest timp este benefic revizurii, reorganizarii energiei voastre in legatura cu prieteniile voastre, sperantele voastre, idealurile voaste, munca in echipa. Poate exista si o intoarcere la o prietenie veche sau probleme din trecut pot aparea intr-un mod imprevizibil. Poate aparea o anumita frustrare legata de obiectivele care nu pot fi realizate acuma si ar trebui sa intelegeti ca aceasta perioada este propice unor modificari importante in planurile voastre, in  proiectele comune.  Reorientarea si revizuirea devin necesare si recomandate acum. Anumite proiecte ar putea avea nevoie de o atentie suplimentara inainte de a continua cu ele.
Energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul familiei, caminului, securitatii personale. Proiectele casnice pot cunoaste anumite intarzieri. Relatia cu strainatatea, cu strainii, poate fi destul de tensionata in urmatoarea perioada. Cautati noi modalitati de a revigora vechile pasiuni, studii sau interese.
Rabdarea, atentia in comunicare, sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Marte retrograd in Gemeni poate aduce multe incurcaturi, furii dar si solutii in cariera, ambitiile profesionale, relatia cu sefii, statutul social, imagine publica, vocatia sufletului. Nu trebuie sa va mire unele intarzieri in proiectele profesionale, pot aparea destule probleme si obstacole in activitatile profesionale. Agresivitatea, comnicarea acida, pot conduce la rivalitati profesionale, la reputatie discutabila. Aceasta energie destul de puternica poate scoate in lumina multe ciudatenii legate de cariera voastra, retea sociala, asociatii profesionale. Reorientarea, revizuirea modului de folosire a energiei si puterii personale devin necesare in aceasta perioada, nu trebuie uitat ca Marte retrograd in aceasta casa poate cauza caderi din functii.Secretele carierei ies in lumina, legaturile ciudate din punct de vedere professional sunt dezvaluite cu sau fara voia voastra. Entuziasmul sau motivatia voastra pentru cariera pot sa fie mai reduse sau se poate sa va intoarceti la anumite proiecte vechi pentru a le reface. Aceasta perioada nu este propice unor initiative noi. Chiar daca Marte este direct, spontan, curajos si instinctual, cand este retrograd , func?ioneaza diferit. Unele proiecte se pot opri sau pot necesita o redefinire, revizuire
Energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul comunicarii cu fratii, cu rudele, cu cei apropiati voua dar si in afaceri, contracte semnate, finante, mosteniri, relatii secrete. Calatoriile scurte pot cunoaste destule obstacole, cumparaturile pot provoca pagube. Aceasta energie martiana va indeamna  sa va revizuiti  modul de folosire a energiei personale si in aceste domenii din viata voastra. Rabdarea, atentia in comunicare, sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Marte retrograd in Gemeni poate aduce multe incurcaturi, furii dar si solutii in crezurile voastre, studii, invatamant superior, religie, legatura cu strainii, adevar, lege divina.  Renovarea unor scopuri mai inalte poate fi o prima cerinta a acestei perioade dar rezolvarea si realizarea lor poate fi mai grea decat prima data. Cheia este sa incercati sa tineti cont de toate detaliile dar fara a va impotmoli in ele. Ori de cate ori, Marte este retrograd in casa IX, se pot intampla multe lucruri ciudate, imprevizibile legate de educatie, strainatate, justitie, simtiti ca legea nu este de partea voastra. Studiile de lunga durata si oportunitile profesionale stagneaza, calatoriile si vacantele pot suferi modificari. Trebuie sa incetinitii si sa intelegeti incotro va indreptati cu adevarat si asta inainte de a pleca la drum, de a lua o decizie, de a da de stire celorlalti. Trebuie sa invatati sa faceti unele ajustari in viziunea voastra asupra lumii, asupra divinitatii, asupra problemelor legale sau educationale din trecut ce revin acuma. S-ar putea sa existe unele lucruri care sa va ajunga din urma in acest moment si care sa determine necesitatea de a revizui, de a reveni la o stare anterioara. Pot exista comori in vechile proiecte si conexiuni; trucul este abordarea lor in moduri noi.Unele proiecte se pot opri. Problemele juridice ar putea avea nevoie de o a doua privire.
Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul finantelor personale, venituri, posesiuni, confort, valori, relatii apropiate, concurenti, rivali. Unele relatii problematice se pot opri. Problemele juridice ar putea avea nevoie de o a doua privire. Pot aparea motive de ingrijorare cu rolul de a incerca sa va revizuiti modul in care va investiti energia personala in aceste domenii de viata.
Rabdarea, atentia in comunicare, sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Marte retrograd in Gemeni poate aduce multe incurcaturi, furii, discutii aprinse  dar si solutii in afaceri, proiecte si resurse comune, relatii secrete, lupte si manipulari in afaceri, mosteniri, viata intima. Nu este cel mai bun timp pentru a face un credit, pentru a va baza pe resursele celorlalti, fiti mai atenti in afaceri, la banii unei afaceri, la colaboratori si asociati. Acuma, puteti descoperi ca un asociat lucreaza in defavoarea voastra, fiti mai atenti si veti descoperi multe secrete, multe lucruri aparent nevazute de nimeni. Odihniti-va mai mult, incercati sa deveniti constienti de puterile voastre interioare, acolo este partenerul de care aveti nevoie. Retrogradarea lui Marte tinde sa va indrepte atentia asupra problemelor nerezolvate, deoarece trebuiee sa gasiti o solutie.  O relatie veche care s-a incheiat prost poate sa va ocupe gandurile sau un vechi iubit se poate intoarce.Chestiunile financiare, imprumuturile bancare, pot necesita o refacere sau o a doua privire.
Marte este unul din sefii vostri astrali, deci este posibil sa aveti de-a face si cu probleme de imagine, prezentare personala, aspectul fizic sau sanatatea. Poate aparea in aceasta perioada o scadere a vitalitatii datorita eforturilor imense de la locul de munca dar poate aparea si o scadere a interesului fata de munca, fata de proiectele in care nu mai aveti incredere.
“Rabdarea, prudenta dar si mersul incet “ sunt armele voastre in aceasta perioada . Aspectul fizic poate deveni destul de important in aceasta perioada, va puteti imbunatati imaginea personala. Este un timp de revizuire, reorganizare a planurilor voastre personale
Marte retrograd va aduce probleme legate de transformare si crestere. De-a lungul acestei perioada, continuati sa aveti mai multa incredere in ritmul natural a ceea ce se desfasoara in fata voastra. Este timpul sa invatati ca nu puteti face intotdeauna lucrurile sa se intample pe cronologia dorita. Rabdarea, atentia in comunicare, sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Marte retrograd in Gemeni poate aduce multe incurcaturi, furii dar si solutii in parteneriatele voastre, in negocierile voastre, in problemele juridice, avocati, in casnicia voastra. Sunt posibile rupturi de contracte, de asocieri, divorturi, scene in casnicii, certuri si deceptii. Toate proiectele si initiativele legate de un parteneriat se cer revizuite, este cel mai bun timp pentru a va da seama daca ati ales bine un partener, un asociat, daca v-ati folosit energia in mod benefic in aceasta directie. Nu incepeti o lupta acuma, nu actionati sub impulsul maniei sau a resentimentelor din relatiile voastre. Se poate ca radacina problemei sa nu fie doar in celalat, ci si in voi. Se poate sa reevaluati modalitatile prin care abordati relatiile, precum si ce doriti de la relatiile voastre. Unele relatii problematice se pot opri. Problemele juridice ar putea avea nevoie de o a doua privire.
Directionati focul martian  pentru a echilibra toate parteneriatele voastre, pentru a elimina gandirea negativa si pentru a intelege ca veti culege tot timpul roadele cuvintelor voastre. Sunteti ceea ce ganditi, primiti ceea ce vorbiti.
Deasemenea, energia martiana retrograda poate sa va afecteze si in relatia cu copii vostri, in proiectele creative, in planurile secrete, credinta, mandria exagerata. Aveti grija acuma la furie si agresivitatea pasiva in relatiile voastre. Faceti tot ce este necesar, incet, dar sigur, pentru ca zonele disfunctionale ale vietii voastre sa revina pe drumul cel bun.
Rabdarea, atentia in comunicare, sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Marte retrograd in Gemeni poate aduce multe incurcaturi, furii, discutii aprinse dar si solutii in domeniul muncii, rutina zilnica, relatia cu colegii, cu sefii dar si cu propria sanatate. Modul in care va organizati timpul, cum rezolvati problemele de munca, cum gestionati afacerile zilnice, este in curs de examinare. Evenimentele ar putea conspira pentru a va incetini ritmul în aceste zone, fortandu-va sa reevaluati modul in care ati gestionat aceasta parte a vietii voastre. Aveti grija la furia reprimata si agresivitatea pasiva la locul de munca sau cu cei cu care va petreceti o mare parte din viata de zi cu zi. Rutinele zilnice sau munca se pot simti putin lipsite de viata pana cand revizuiti modul de a va implica in rezolvarea problemelor cotidiene, de munca. Poate aparea in aceasta perioada o scadere a vitalitatii datorita eforturilor imense de la locul de munca dar poate aparea si o scadere a interesului fata de munca, fata de proiectele in care nu mai aveti incredere. Este o accentuare a activitatilor practice si a problemelor de munca care cer revizuire, reorientare. Ce vreti sa faceti diferit la locul de munca? In slujba cui vreti sa fiti?
Deasemenea, energia martiana retrograda poate sa va afecteze si in relatia cu cei din familie, parinti, mosteniri de familie, prieteni, proiecte de grup, idealuri. Conflictele sau disputele, pot fi legate de familie. Reorientarea, si revizuirea modului de a va investi energia devin necesare si recomandate acum. Pot aparea probleme, lupte in relatia voastra cu un grup, o alianta, relatii politice, un prieten.
Rabdarea, atentia in comunicare, sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Marte retrograd in Gemeni poate aduce multe incurcaturi in relatia cu iubitul, iubita, cu copii, cu propria maretie si stralucire, cu ceea ce va place, vacante, distractii. Puteti fi nemultumiti de modul in care v-ati investit energia intr-un anumit proiect creativ, puteti deveni nemultumiti de modul cum v-ati investit energia in educarea copiilor vostri. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale. Atentie la speculatii, la distractii. Va iubiti cu adevarat pe voi insiva? Cred ca a sosit timpul sa invatati sa va iubiti pe voi insiva.
Aceasta poate fi o perioada de revizuire a modului in care gestionati timpul liber, relatiile romantice, proiectele creative, hobby-uri sau parteneriate.
Reorientarea si  revizuirea devin necesare si recomandate acum. Se poate sa fiti nelinistiti in legatura cu o dorinta de-a voastra.
Deasemenea, energia martiana retrograda poate sa va afecteze si in cariera, ambitii si imagine profesionala, comunicarea cu rudele voastre, calatorii scurte, documente, studii.
Rabdarea, atentia in comunicare sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Marte retrograd in Gemeni poate aduce multe incurcaturi dar si solutii pentru problemele legate de familie, casa, parinti, radacinile voastre, tara, neam. Pot fi amplificate neintelegerile cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, un parinte. Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, o cale de impacare. Este cel mai bun timp pentru a  face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea locuintei, pentru re-intoarcerea acasa dar dupa terminarea perioadei de retrogradare. Sunt posibile fel de fel de accidente casnice, asadar, mare atentie. Aceasta perioada este utila pentru a face fata furiei si resentimentelor ingropate si pentru a revizui anumite proiecte legate de casa, familie. In ciuda unor neplaceri, munca pe care o faceti acuma cu rabdare va fi recompensata.
Se poate sa va concentrati pe valurile vechi de furie sau problemele emotionale din trecut care reapar la suprafata. Este un moment bun pentru a examina modul in care ati exprimat furia acasa, in viata personala si cu familia. Conflictele sau disputele, pot fi legate de familie. Reorientarea, si revizuirea modului de a va investi energia devin necesare si recomandate acum.
Toate perioadele de retrogradare ale lui Marte va afecteaza si in domeniile finantelor personale, venituri, posesiuni, confort, credinta, strainatate, studii superioare. Rabdarea, atentia in comunicare, sunt de cultivat pana pe 12 ianuarie 2023.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.