HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN SCORPION DIN 14 MAI 2014

scorpion

Luna Plina  din 14  mai 2014 are loc cu Luna pe gradul 23 :55  Scorpion  in opozitie cu  Soarele pe gradul 23:55 Taur  cu un maxim in jurul orei 22:16 ora Romaniei. Este o Luna Plina cu un puternic mesaj karmic, culegem ce am semanat.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Scorpion din 3 noiembrie 2013.

Cu Luna Plina in  Scorpion pe gradul 24, cei nascuti in jurul datei de 14 ( plus,minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 24.

Simbolul Sabian al gradului 24 Scorpion, gradul Lunii Pline este: “Multimi coboara de pe munte pentru a asculta un singur om”

Muntii sunt simboluri ale marilor adevaruri din Biblie iar inaltimea muntilor este legata tot timpul de profetii. Muntele reprezinta casa Domnului.  Mesajul lui Ioan Botezatorul  este ca orice vale sa fie inaltata, orice munte si orice deal sa fie redus. Cu muntele ca o metafora pentru profetii, in acest moment de Luna Plina, aceste metafore infloresc  si restabilesc  o legatura profunda cu un gol din sufletul nostru, din viata noastra, sufletul isi gaseste calea. Cand spunem munte, spunem inspiratie, maretie, putere, vesnicie. Conform Bibliei, Moise a petrecut în Egipt zece zile pe Muntele Sinai (sau „Muntele lui Moise”), unde a primit de la Dumnezeu cele zece porunci, pentru a le transmite mai departe poporului sau. Acuma, imaginea este inversata, trebuie sa-l  descoperim  pe Dumnezeu in tot ceea ce este pe pamant, in viata de zi cu zi, in oamenii de langa noi, in glasul iubirii. Provocarea acestei Luni Pline este de a gasi acea inspiratie profunda care sa ne ilumineze sufletul iar pentru asta, tot  ceea ce am simtit, mirosit, iubit devin acele adevaruri profetice. Este o perioada de transformare radicala ( Scorpion) in care fiecare dintre noi poate sa-si cante propriul cantec al pasarii Phonex, un cantec care poate inspira, revitaliza si pe ceilalti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor si poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII  poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute, probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Saturn retrograd (pasi din trecut, piedici, limite) in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va invata ca trebuie sa deveniti constienti de dorintele si atasamentele voastre. Afacerile care nu ofera protectie si securitate sufletului vor suferi remodelari sau chiar vor fi rupte. Poate fi si o perioada a frustrarii sexuale care va va  forta sa deveniti mai interiorizati ,  mai disciplinati si sa realizati importanta si implicatiile modului in care v-ati canalizat pana acuma energiile amoroase.Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne, Zeita memoriei.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti, acest echilibru  poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline  in casa VII, o casa a parteneriatelor, arata destul de clar o sensibilitate excesiva, relatii afective instabile, probleme in afaceri.  Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va spune  ca ceea ce ati semanat in trecut in domeniul relatiilor, partener de suflet, sunt acuma in “sita”. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati intr-o relatie de suflet. Urmeaza o perioada in care trebuie sa va schimbati optica asupra relatiei cu un partener, sa renuntati la egoism, sa va implicati in problemele celuilalt cu multa bunavointa si dorinta de colaborare. Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne, Zeita memoriei.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentae la locul de munca, culgeti ce ati semanat dar intr-un mod profund. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va spune  ca ceea ce ati semanat la locul de munca, relatia cu colegii, credinta voastra , sanatate, sunt acuma in “sita”. Sunteti pusi fata in fata cu asumarea responsabilitatilor si sarcinilor de la locul de munca, pot aparea destule incercari pentru a va schimba in totalitatea optica a ceea ce inseamna un loc de munca, o responsabilitate la locul de munca, un ajutor dat colegilor atunci cand este nevoie. Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne, Zeita memoriei.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si  poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii Pline in casa V poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va spune  ca ceea ce ati semanat in relatiile voastre de iubire, cu copii, cu propria creativitate, sunt acuma in “sita”. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati intr-o relatie de iubire. Orice relatie de iubire care produce frustrare va fi rupta sau va cere o reanalizare a ei, este un timp destul de greu in relatiile de iubire. Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne , Zeita memoriei.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala si poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatia cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie, schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia.  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va spune  ca ceea ce ati semanat in relatiile voastre cu familia, parintii, camin, sunt acuma in “sita”, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod accentuat.. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati fata de familie. Este un timp in care Saturn vine cu incercari si lectii de viata in familie, camin, parinti, cheltuieli legate de casa. Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne , Zeita memoriei.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicar , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale, probleme cu rudele, este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, in excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va spune  ca ceea ce ati semanat in relatiile voastre cu rudele, fratii, vecinii, mintea voastra practica, sunt acuma in “sita”. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati fata de  rudele voastre. Dificultatile din aceasta perioada au o legatura directa cu modul cum comunicati si cum intelegeti sa fiti sinceri, sunt posibile distantari , neintelegeri cu rudele, cei din imediata apropiere a mediului vostru, pot aparea greutati in studii, calatoriile pot fi destul de dificile si cu destule problem. Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne , Zeita memoriei.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe, arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta sa intelegeti cele doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar.
Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va spune  ca ceea ce ati semanat in relatiile voastre cu banii, cu valorile voastre, sunt acuma in “sita”. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati fata de un mod correct de valorificare a valorii voastre. Este un timp ce poate aduce destule incercari acolo unde banul a fost obtinut incorect, administrat incorect, sunt posibile lipsuri si pierderi financiare cu rolul de a invata care este adevarata valoare a banilor. Experientele din aceasta perioada  pot accentua un sentiment de teama fata de ziua de maine, frustrarile si restrictiile au o legatura directa cu invatarea responsabilitatii banului muncit, castigat prin eforturi proprii, Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne , Zeita memoriei.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii, parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii si  increderii in propria persoana. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti, acest echilibru poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va spune  ca ceea ce ati semanat in relatiile voastre, in afirmarea personalitatii voastre, sunt acuma in “sita”. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati in relatiile cu ceilalti. Aceasta energie are un impact deosebit asupra propriei personalitati si a comportamentului vostru, anumite circumstante exterioare va vor obliga sa va confruntati cu diferite situatii concrete de viata pe care le-ati neglijat sau ignorat. Pot aparea dificultati in exprimarea personalitatii voastre, emotiile in relatiile cu ceilalti oameni devin de nestapanit, orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o plata sau redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne , Zeita memoriei.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va spune  ca ceea ce ati semanat in trecut, sunt acuma in “sita”. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati in toate domeniile vietii voastre. Acest moment astral accentueaza destul de mult valoarea legaturilor cu afacerile neterminate ale trecutului, daca ati facut rau celor din jur intr-un mod voit sau nu, puteti plati prin diferite moduri pentru raul facut. Problemele de sanatate nu sunt deloc rare, energia fizica este destul de redusa, este un timp in care puteti fi pusi sa va retrageti din anumite activitati si asocieri care vi se pareau destul de semnificative pana acum.Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne , Zeita memoriei.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale.
Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va spune  ca ceea ce ati semanat in relatiile voastre cu prietenii, grupuri, protector, sperante, sunt acuma in “sita”. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati fata de un prieten, un grup, o relatie de iubire. Acest moment astral poate aduce o plata karmica pentru exploatarea prietenilor si protectorilor in atingerea scopurilor personal si va cere sa invatati prin toate aceste lectii de viata despre valoarea unui prieten, despre exprimarea recunostintei pentru ceea ce primiti de la protectorii vostri. Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne, Zeita memoriei.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala si poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatia cu membrii familiei voastre, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare a puterii personale. Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera.
Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va spune  ca ceea ce ati semanat in relatia cu cariera voastra, cu familia voastra, statutul social, sunt acuma in “sita”. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati in cariera, familie. Puteti trece prin diverse pierderi, probe, urmeaza o perioada de timp ce va fi resimtita ca o perioada de frustrare sau anxietate in special acolo unde sunteti nevoiti sa faceti fata unor indatoriri neplacute in cariera. Scopurile personale si idealurile sociale care produc frustrare sunt accentuate in aceasta perioada cu rolul de a va da seama ca nu ati facut alegerea cea mai buna, fiind necesara o reanalizare a ambitiilor personale, a carierei.
Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne, Zeita memoriei.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii si poate energiza  anumite probleme in  comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea.
Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina  face din acest moment astral o sita karmica ce va spune  ca ceea ce ati semanat in relatiile voastre  strainatatea, cu Dumnezeu, cu legile, cu invatatura, sunt acuma in “sita”. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati fata scoala, religie, cunoastere inalta, strainatate.
Acest moment astral va pune sa reparati si reanalizati orice concept gresit la nivelul spiritualitatii, cunoasterii, legaturii voastre cu Dumnezeu. Sunt posibile greutati in calatorii, in strainatate, in relatiile cu strainii, in afacerile cu strainii, in invatamantul superior , va puteti intalni cu  multe piedici in viata de zi cu zi din cauza lipsei unor studii,din cauaza nefinalizarii unor studii. Atentie la calatorii, piedicile, problemele de orice fel pot aparea frecvent in aceasta perioada. Trecutul devine cartea voastra de vizita in acest moment astral iar sufletul devine ploaie, plange ( asteroidul Huya) de amintirile aduse in prim plan de Mnemosyne, Zeita memoriei.

Adriana Tudosa

You may also like

23 Comments

 1. Buna Adriana,

  am mai postat un comment dar se pare ca mi-a dat eroare:)).

  sunt nascuta pe 12.07.1974;oras Gaesti ;judet Dambovita,in jurul orei 11.40.
  te rog ,daca poti sa imi spui ,daca aceasta luna plina,ma va afecta adanc in vreun domeniu .

  Multumesc,
  Alina

 2. Multumesc pentru postari.
  Aceasta luna plina este conjuncta cu luna natala in scorpion,ce crezi ca-mi va arata? 24.06.1953 Timisoara ora 5.Toate cele bune!

 3. Servus, Adriana,

  In tema natala am Mercur in Taur la grad 24 in casa IV, sa inteleg ca este activata aceasta casa a caminului, familiei, eventuale tranzactii domestice ?
  Ascendentul la 21 grade in Capricorn casa I si Descendentul la 21 grade Rac in casa VII nu stiu daca au o semnificatie, adica in jurul gradului 24 merge pana la 1-2 grade sau 3 cum ar fi la mine… Data nasterii 2 iunie 1976, orele 22,30 Galati
  Cu cele mai bune ganduri si o protectie divina in tot ce intreprinzi !

 4. Multumim pentru postari!
  Luna noua este in conjunctie cu luna natala in scorpion, casa 6,oare ce semnifica? Data nasteri 24.06.1953 Timisoara ora 5 dimineata.Toate cele bune!

 5. Ma impresioneaz? mult aceasta luna plina din 14 mai ,Adriana.
  Este conjunct? cu neptun R situat la 24 grade scorpion,in casa a 7 a.Neptun face trigon cu Mercur(in casa 11) care este conjunct cu Chiron.Tot Mercur face trigon cu Jupiter(din casa 3).Jupiter face sextil cu Pluton si Uranus din casa 5. Aceste planete fac sextil la randul lor cu Neptun.
  Se realizeaz? o configuratie numit? zmeu.
  Cum s? o interpretez?Sunt nascut? pe 28.08,1967 ,ora 10.08 am,Bucuresti.
  Multumesc pentru raspuns.

 6. Eu nu imprumut merite din buzunarul nimanui si nici nu astept…pomeni ! Sunt chiar dispusa, in semn de pretuire pentru timpul si atentia pe care o reclama o consultatie astrologica sa platesc contravaloarea serviciilor.
  Desigur, libertatea de exprimare o avem toti si gasim formule mai mult sau mai putin fericite (in functie de gradul de cultura sau de freud-ism al emitentului…) de a o exterioriza. Insa, dreptul meu sfarseste acolo unde incepe dreptul tau, spunea Kant…asa ca, putina si amarata politete nu ar strica !

 7. Draga Adriana ,

  ma numesc gabriela , nascuta 7.04.1966, ora 17.20-17.30 , Ploiesti . Am mare nevoie sa stiu daca voi reusi , luptand , sa am o viata normala , in primul rand un job .Sunt cazuta rau si vreau sa ma ridic .

  Numai bine ,
  Gabriela

 8. Fie ca aceasta zi speciala sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire alaturi de familie,prieteni si cei dragi inimii tale. La Multi Ani cu multa sanatate,bucurii si impliniri,Adriana!!!

 9. Foarte frumos ca de obicei. Ce mesaj transmite aceasta luna plina in conjunctie cu jupiter in casa a noua? Stiu ca are legatura cu studiile inalte si strainatatea dar cum se va manifesta? Iti multumesc mult.

 10. Draga mea Adriana, iti urez din suflet La multi ani frumosi si sanatosi! Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata! Cu tot dragul din lume, Simona!

 11. La multi ani Adriana,sanatate si putere de munca,multumim ca existi,cu mare drag Maria(baiatul a reusit la interviu),te imbratisez cu drag

 12. Multumesc draga Maria si stelele sa-i lumineze calea baiatului tau. Felicitari si toate cele bune.
  adriana astro

 13. La multi ani sanatosi si frumosi!!!! cu intarziere……
  Sa ai parte de tot ce iti doresti, sa te bucuri de tot ce este frumos in viata ta si sa ne incanti in continuare cu articolele tale minunate.

  Numai ganduri bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.