ASPECTE ASTROLOGICE IMPORTANTE, IULIE 2018-MA-NTORC LA TINE IAR SI IAR, O SIMFONIE IN “ RE-“ MAJOR

“Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.
cautarea isi are vremea ei, si pierderea isi are vremea ei; pastrarea isi are vremea ei, si
lepadarea isi are vremea ei;
ruptul isi are vremea lui, si cusutul isi are vremea lui; tacerea isi are vremea ei, si vorbirea
isi are vremea ei;
iubitul isi are vremea lui, si uratul isi are vremea lui; razboiul isi are vremea lui, si pacea
isi are vremea ei.”Eclesiastul 3

Intreaga luna iulie 2018 suntem sub influenta puternica a lui Marte retrograd in Varsator, o energie ce poate amplifica ciudateniile, o energie ce ne cere pe un ton imperativ sa re-evaluam modul in care ne folosim energia, ce ne dorim si cum dam viata dorintelor noastre. Aceasta este o perioada excelenta pentru a vedea problemele vechi intr-o lumina noua.

Proiectele noi, povestile de dragoste noi sunt doar “ abureli “ de vara ce nu au viitor, nu au sustinere astrala. Pandora, fata cu cutia zeilor, continua sa mearga de mana cu Marte retrograd si va deschide multe “cutii inveninate” care nu se vor a fi deschise. Dar nu uitati niciodata de speranta.
“Speranta moare ultima” continua sa fie sloganul acestei perioade grele a lui Marte retrograd. Indiferent de ce se intampla, trebuie sa continuam si sa mergem mai departe.

Mercur isi incepe miscarea aparent retrograda in semnul Leu pe 26 iulie conducandu-ne catre acele probleme ramase in timp fara o rezolvare sau la cele rezolvate intr-un mod gresit. Semnificatia evenimentelor trecute se va schimba. Si asta va face diferenta. Pana pe 19 august, trebuie sa ne asteptam la o ceata in comunicare, neintelegeri in relatia cu copii, autoritati, multa aroganta, proiectele creative pot suferi modificari. Leul este semnul natural al casei cinci, vorbeste despre iubire iar Mercur retrograd poate rezolva multe dileme aici.

Pe 10 iulie(ora 20:03, ora Romaniei), Jupiter va intra in mers direct in semnul Scorpion dupa cateva luni de retrogradare. Cu Jupiter in mers direct in Scorpion, optimismul si norocul incep sa capete iarasi putere. Entuziasmul tine de relatii, bani, afaceri, cunoastere oculta, psihologie, renastere, transformare profunda, puterea credintei. Marele Benefic in semnul banilor altor oameni poate hrani tot felul de beneficii financiare prin relatii romantice, partener de viata, asociat, cariera, lucrari de creatie, astrologie, familie( in functie de domeniul de viata semnat de semnul scorpion). Cat a fost retrograd, Jupiter in Scorpion a adus in lumina secrete grele, ne-a aratat tot ceea ce este nesanatos in viata noastra,  acuma, ne va da o sansa pentru a demonstra ca putem sa ne traim viata in lumina, bunatate, iertare. Investiti-va energia in vindecarea voastra, nu uitati ca Phoenix se ridica intotdeauna din cenusa trecutului( Scorpion).

Eclipsele sunt evenimente puternice, memorabile iar impactul lor dureaza mai mult timp si asta din cauza aportului Nodurilor Lunare( axa destinului, soarta in actiune) care vorbesc despre progresele noastre spirituale, bagajul nostru karmic( datorii, talente, bonusuri) si ce trebuie sa invatam nou intr-o viata.

13 iulie 2018 (ora 5:48, ora Romaniei) vine cu o Eclipsa de Soare in Rac asociata cu Nodul Nord in Leu, o influenta astrala ce ar putea deschide usi noi si oportunitati majore de schimbare. Ultima Eclipsa in semnul Rac a fost pe 1 iulie 2011 si este posibil ca unele evenimente din trecut sa reapara. Cum Marte este retrograd, se poate ca noile inceputuri sa fie amanate un pic.
Cu te te hranesti ( semnul Rac) ?  ne intreaba aceasta Eclipsa de Soare.  Te hranesti cu negativitate, frici, invidie, ura, gelozie, barfa, rautate sau cu bunatate, iertare, compasiune, ajutor neconditionat, iubire neconditionatta, credinta, pace, armonie. Fiecare va primi acuma “hrana “ pe care o cauta.
Tot ce tine de familie, camin, cariera, relatii, putere, lupte pentru putere, siguranta emotionala, transformari majore, abuzuri si nedreptati din trecut, santaj emotional, violenta ridicata,  sunt evidentiate de aceasta Eclipsa( Pluto retrograd in Capricorn face un aspect de opozitie destul de strans, sub un grad,  cu aceasta eclipsa). Influenta majora asupra celor nascuti in semnele cardinale, Rac, Capricorn, Berbec, Balanta, cei nascuti in jurul datei de 13 (plus, minus trei zile).

Urmatoarea Eclipsa este pe 27 iulie( ora 23:20, ora Romaniei) si este o Eclipsa totala de Luna in Varsator, acuma putem culege roadele schimbarilor aduse de Eclipsa de Soare in Varsator din 15 februarie 2018.

Eclipsele aduc evenimente majore de viata, ceva se termina, ceva incepe si asta in functie de ceea ce este prezent in viata noastra. Aceasta Eclipsa de Luna este extrem de puternica si imprevizibila, culegem ce am semanat in trecut, binele aduce bine, raul semanat aduce pedepse. O parte din evenimentele acestui moment astral vor avea o a doua sansa in jurul datei de 27 septembrie cand Marte va trece in mers direct peste gradul eclipsei.
Ar putea sa apara evenimente majora, incheieri sau culminari inainte sau dupa aceasta eclipsa.

Luna iulie vine cu doua eclipse, una de soare si una de luna iar numarul planetelor retrograde ajunge la cinci cand Mercur intra in retrogradare pe 26 iulie. Trecutul este numele jocului acesteu luni astrale, chiar nu este cea mai buna luna pentru planuri mari, pentru schimbari importante, incercati sa va armonizati cu cerintele astrale si nu cu pornirile voastre. Cea mai buna modalitate de a merge inainte este sa ne lasam ghidati de divinitate. Este o luna benefica vacantelor, odihnei, sa ne reincarcam bateriile uzate, sa verificam mai atent ceea ce trecutul aduce in atentia noastra. Nu accelerati acuma ca va puteti rasturna.

Si toate au timpul lor….

Sa fiti binecuvantati!
Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.