LUNA NOUA IN RAC SI ZODIILE – 24 IUNIE 2017

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Casa naturala a Racului este casa IV ce este legata de familie, parinti, camin, neam, tara, stabilitate emotionala, patriotism.

Asteroidul 100 Hecate este in fuziune cu aceasta Luna Noua in Rac si ne ajuta sa facem schimbarile necesare reinventarii noastre. Cu siguranta , in aceste zile ne vom intalni cu trei optiuni, trebuie sa alegem intre aceste trei optiuni, greu dar nu imposibil daca “ vom suna pe Hecate din interiorul nostru “. Atentie, una din optiuni poate sa nu aiba legatura cu nimic din ceea ce este prezent deja in viata noastra

Simbolul Sabian al gradului 3 Rac –gradul Lunii Noi : “ Un explorator arctic mana un ren prin canioanele de gheata”. Este un simbol ce arata clar ca experientele normale ne tin de loc, ne limiteaza evolutia. Trebuie sa trecem de la lumea cunoscuta la tot ce este necunoscut. Explorarea terenurilor necunoscute este o cale sigura de evolutie. Dar acest drum este plin de pericole, dusmanii ascunse ( canioane de gheata), dar cu multa atentie si cu increderea de nestramutat in divinitate, putem reusi. Este un simbol sabian ce pune un accent deosebit pe cai de pionerat, pe curaj, vointa, incredere in divinitate. Renul este un fel de cerb care traieste in regiunile arctice. In India, Cerbul este simbolul lui Brahma, Dumnezeul creator. Coarnele reprezinta extinderea mintii conducandu-ne dincolo de orizontul cunoscut , in regiuni care ne insingureaza dar asa sufletul nostru devine pioner. Numarul 3 este un numar al trecerii de la realitatile fizice la realitatile spirituale, la descoperirea puterii sufletului ce este constant conectat la intelepcciunea eterna si divina.

Simbolul Sabian al gradului 2 Rac –gradul asteroidului 100 Hecate ce sustine aceasta Luna Noua:“ Un om aflat pe un covor magic observa vastele panorame desfasurate sub el” . Acest simbol este in acord perfect cu Hecate, o zeita care vede in toate directiile( covorul magic), in trecut, in prezent si in viitor fiind un ghid important in alegerile noastre.

Simbolul Sabian al gradului 6 Rac –gradul lui Mercur, asistentul de baza al acestei Luni Noi:” Multimi de pasari sunt ocupate sa-si captuseasca cuiburile cu pene”.

Pasarile sunt un simbol al fortelor spirituale ocupate sa cladesca noi actiuni, noi cai pentru viitor. Un nou val de viata incepe iar aceasta Luna Noua in Rac ne pregateste pentru ea. Pasarile sunt un simbol al schimbarii, al libertatii, penele simbolizeaza ascensiunea si evolutia spirituala. Toti avem nevoie de un cuib dar si sufletul nostru trebuie sa se simta bine in casa lui ( corpul fizic) iar aceasta Luna Noua in Rac este o protectie pentru tot ceea ce facem in directia sigurantei noastre fizice si sufletesti. Este un simbol ce  arata ultimile retusuri in construirea sigurantei noastre, aduce speranta, bucurie, armonie, libertate spirituala, eliberare psihologica, eforturi prospere, noi oportunitati, cautari interioare. Cum penele sunt adesea un pasaport pentru taramurile angelice, protectia oferita de aceasta Luna Noua in Rac trebuie cautata in spiritualitate, rugaciune, Dumnezeu.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor cardinale Rac , Capricorn, Berbec, Balanta ( cei nascuti in jurul datei de 24, plus, minus trei zile) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, descendentul in jurul gradului 3 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cei din familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor personale, de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 martie ( plus, minus trei zile), aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatia voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte, prin puterea gandului. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina ,un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor cu fratii, rudele voastre, comert. Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea cea noua. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 24 aprilie( plus, minus trei zile), aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ intr-un mod care sa raspunda sufletului vostru si nu dorintelor celorlalti. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, echilibrarea vietii voastre relationale, rude, familie. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor cu banii, posesiuni, valorificarea talentelor voastre, familia voastra, o casa, tara, radacinile voastre, o relatie importanta. Cum mintea voastra va fi axata mai mult pe bani ?i posesiuni, precum si pe valorile personale, urmeaza o perioada benefica unor idei noi pentru a face mai multi bani. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea cea noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 mai( plus, minus trei zile),  aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine” pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor relationale, comunicare cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, negocieri, rude, frati, surori, calatorii, transport, trecut. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea cea noua. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 24 iunie( plus, minus trei zile), conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine” pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor spinoase din trecut, valorificarea talentelor personale, prieteni, un grup de care apartineti. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea cea noua.Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 iulie( plus, minus trei zile), apectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei se afla in mesajul acestei lunatii. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur in Rac, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor spinoase legate de prieteni, protector, idei neobisnuite, banii din cariera, imaginea personala,  cariera, ambitii profesionale. Cum casa XI aduce tot timpul surprize, cred ca ar fi bine sa va asteptati la neasteptat, schimbari imprevizibile. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea cea noua. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 24 august( plus, minus trei zile), aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima,statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor, prieteni, grupuri, vindecarea trecutului, renuntarea la fel de fel de jocuri ascunse. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur in Rac, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor legate de cariera, viata sociala, ambitiile voastre, prieteni, afaceri, banii unei afaceri. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea cea noua. Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 24 septembrie( plus, minus trei zile), aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, straini, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international. Daca sunteti intr-un process pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divort, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la un curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur in Rac, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor spinoase legate de strainatate, studii superioare, calatorii, prieteni, un grup de care apartineti, politica, putere, secrete ale puterii, bani multi. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea cea noua. Credinta aprinde lampa lui Hecate si va arata drumul cel bun. Aici, sunteti ajutati prin ghizi spirituali, intuitie, vise , premonitii sa vedeti lumina de la capatul tuneluluii, vi se ofera o perspectiva pentru viitor. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 octombrie( plus, minus trei zile), aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii, jocuri ascunse pentru putere, obligatii financiare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut, o afacere, un  contract de munca nou. Aceasta casa este legata de tot ce este ascuns, karma rea, razbunare, gelozie, trucuri murdare iar o Luna Noua in casa VIII poate fi de multe ori un punct de cotitura critic ce va marcheaza viata. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur in Rac, aceasta energie combinata poate aduce o abordare a chestiunilor sensibile, intime si personale cu logica si ratiune. Tot ce tine de putere, intimitate, finante, afaceri, banii partenerului de viata, fel de fel de taxe, sunt amplificate si ofera indicii corecte de dezvoltare. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea cea noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 noiembrie ( plus, minus trei zile), aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur in Rac, aceasta energie combinata poate aduce o abordare diplomatica a relatiilor publice, negocieri, consiliere, partener de viata, munca, crize existentiale. Deveniti buni sfatuitori in aceasta perioada, aveti cu voi cuvantul magic care poate rezolva un conflict. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea cea noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 decembrie( plus, minus trei zile), opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur  in Rac, aceasta energie combinata poate aduce o perioada excelenta pentru a face modificarile necesare imbunatatirii vietii de zi cu zi, obiceiurile nesanatoase va pot atentiona destul de dur trebuind sa renuntati la ele, nu ignorati aceste avertismente deoarce soarta va ofera o mana de ajutor sa le depasiti. Viata voastra se poate schimba, urmeaza o perioada de sacrificii si servicii fata de altii. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea cea noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 24 ianuarie ( plus, minus trei zile), aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti, este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur in Rac, aceasta energie combinata poate aduce o perioada excelenta pentru concentrarea pe propria creativitate, copii, placeri, speculatii.Acest aspect amplifica gandirea creativa. Iar Hecate va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi, nefolositor si va lumineaza cu tortele ei calea cea noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 22 februarie( plus, minus trei zile), aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

Adriana Tudosa

 

You may also like

5 Comments

  1. Va multumesc, pentru toate articolele si acum pentru vestile bune pe care le-am primit( nascuta pe 24.04.)! Spor in toate si multe binecuvantari !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.