MERCUR IN MERS DIRECT IN RAC-1 AUGUST 2019, ORA 6:58, ORA ROMANIEI-VORBA DULCE MULT ADUCE….

“Multe din cele care au fost de mult ingropate vor invia si multe din cele ce sunt onorate astazi vor fi ingropate…”Horatiu

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd ( Mercur a intrat in miscare aparent retrograda pe data de 8 iulie  2019), Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 23:56 Rac dar pana pe 15 august 2019 cand ajunge pe gradul 4:27 Leu, inca mai suntem sub influenta puternica a lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale 24 Rac-5 Leu  pentru a treia oara.

Daca timp de trei saptamani am putut intampina fel de fel de blocaje in anumite domenii de viata, acuma, odata cu reintoarcerea lui Mercur in mers direct, putem vedea ca totul poate avea un alt ritm, o alta rezolvare, o alta intelegere. Din cauza naturii sale curioase, Mercur plonjeaza frecvent in necunoscut si ca rezultat, stie mai multe decat altii. Curiozitatea naturala si neobosita este elementul de baza al lui Mercur care in acest moment de reintoarcere la functia lui normala ( mers direct, mers rapid) activeaza casa XII si face un aspect provocator cu Pluto in Capricorn in casa VI.

Cu Mercur in mers direct in Rac si in casa XII, continuam sa comunicam, sa percepem ideile celorlalti dar si ideile noastre, cam in ceata. Capacitatea de a comunica in mod clar devine confuza, denatureaza faptele, induce neintelegeri. Odata cu trecerea lui Mercur in mers direct nu inseamna ca vom vedea prea clar realitatea daca vom refuza ajutorul intuitiei. Mercur in Rac in casa XII ne pune sa inotam prin viata asemeni unui peste condus de simturile lui sau asemeni unui peste luat de val. Aceasta energie poate sa ne ajute sa ne concentram in continuare pe scopul nostru adevarat, pe vindecare iar compasiunea, dragostea neconditionata, credinta, respectarea poruncilor divine,  sunt cai  catre evolutie. Acuma, planurile secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, ideile rautacioase sunt aduse in lumina. Casa XII este casa ce are inregistrat totul si isi aminteste totul iar Mercur in mers direct in Rac in casa XII este extrem de curios cu privire la tot ce se intampla spatele scenii vietii si se  bucura ca poate rezolva orice secret. Cu cat informatiile sunt mai ascunse, interzise, cu atat, Mercur ajuta in elucidarea lor, nimic nu-l opreste deoarece el este echipat corespunzator. Asa cum am mai scris, Mercur se trezeste in casa XII si in semnul Rac, aducandu-ne aminte :”Caci nu e nimic ascuns care sa nu se dea pe fata.”Marcu 4.22 .

Mercur in aspect provocator cu Pluto in Caricorn distruge orice iluzie, putem descoperi adevaruri care dor, care transforma profund viata noastra, munca noastra, familia noastra, proiectele de grup, cariera noastra, relatia cu rudele noastre. Propaganda, indoctrinarea si spalarea creierului sunt evenimente care se pot intampla sub aceasta influenta. Comunicarile mascheaza fel de fel de agende  ascunse. Acuma, intrebarile si raspunsurile devin in mod natural profunde si derutante, deranjante. Sub aceasta influenta, putem vedea lumea ca un loc in care tulburarea, durerea si problemele cresc exponential. Problemele lumii se pot simti extrem de personale si reale chiar daca nu suntem in contact direct cu ele. “Daca nu poti spune ceva frumos, atunci nu spune nimic”. Un cuvant poate distruge un imperiu, deci mare atentie la cuvinte in special in comunicarea cu cei dragi, cu cei din familie, la locul de munca, colegi, prieteni. Cu acest aspect este necesar sa intelegem ca tot “ vorba dulce, mult aduce”. Pot aparea schimbari dramatice in cariera, incetarea unui contract de munca, suprasolicitari mentale, tranzactii ilicite, falsificari. In acelasi timp, ideile pot avea un efect neobisnuit de puternic asupra mintii noastre si ne putem gasi prinsi de un gand obsesiv pe care nu il putem inclocui cu altceva. Acuma, adevarul este transformat de actiunile si gandurile obsesive. Furia sufleteasca este pe val si poate face mult rau, deci mare atentie, nu actionati sub impulsul furiei, cautati pacea, armonia. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun. In acelasi timp, acest aspect poate transforma oamenii in cei mai mari dusmani din cauza cuvintelor lor.

In mare, iata influenta acestui aspect astral pentru fiecare semn zodiacal( daca va cunoasteti ascendentul, ar trebui sa cititi semnul respectiv).

Berbec/Ascendentul in Berbec

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce tin de familie, parinti, casa voastra, o afacere imobiliara, o problema a sufletului vostru. Va puteti bucura de conversatiile cu cei dragi, cu cei din familie, de fapt, puteti fi mai intelegatori atunci cand vine vorba de problemele personale, parinti, camin. Mercur guverneaza si casa gandirii practice, a fratilor dar si casa muncii, colegilor, sanatatii, in consecinta pot aparea unele noutati, idei deosebite si in aceste domenii din viata voastra. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto in Capricorn poate fi greu de gestionat si cultivati pacea, armonia, cuvantul care alina. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin de familie, cariera, munca, afaceri, partener de afaceri.

Taur/Ascendentul in Taur

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce tin de stilul vostru de comunicare, vacante, calatorii scurte, rude, educatie, vecini. Poate aparea o tendinta de a fi mai agitati mental, de a agita lucrurile nesemnificative. Sunteti provocati in urmatoarea perioada de o varietate de subiecte.  A venit timpul sa invatati sa comunicati clar, sa dezvoltati relatii cat mai bune cu ceilalti, sa va folositi mintea practica, sa rezistati impulsului de a rupe anumite relatii ori de cate ori se inrautatesc lucrurile, lasand problemele nerezolvate.Cum Mercur este planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi bani pentru casa, pentru cei din familia voastra. Unii dintre voi pot castiga bani acasa sau printr-un apropiat al familiei voastre. Relatiile de familie pot juca un rol important in viata voastra financiara. Claritatea financiara va fi mult imbunatatita si va puteti astepta la castiguri mai mari. Puteti comunica mai bine si cu copiii vostri, cu persoana iubita. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto in Capricorn poate fi greu de gestionat si ar trebui sa mergeti mai mult pe armonie, pace, magia cuvantului bun. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin de rude, vecini, straini, credinta, calatorii, partener de viata, un acord semnat, un colaborator.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce tin de bani, bunuri materiale, activitati financiare, valori in general. A venit timpul sa fiti mai practici si rationali in abordarea finantelor voastre. Cum mintea voastra va fi axata mai mult pe bani ?i posesiuni, precum si pe valorile personale, urmeaza o perioada benefica unor idei noi pentru a face bani. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Mercur, conducatorului semnului vostru, este,  de asemenea, planeta familiei voastre. In consecinta, familia, casa, caminul vostru, sunt  foarte importante pentru voi, sunt parti din identitatea voastra. Pot aparea  unele noutati sau schimbari in familie, afaceri imobiliare, devine mai clar cum trebuie sa rezolvati o problema de familie sau o problema ce tine de o casa, o mostenire de familie. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto in Capricorn poate fi greu de gestionat si ar trebui sa va stapaniti furia si sa credeti in magia cuvantului bun. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin bunuri materiale, activitati financiare, afaceri, putere, munca, colegi.

Rac/ Ascendentul in Rac

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce in de propria persoana, comunicarea cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, valoarea voastra. Este un timp pentru a fi directi si pentru a comunica nevoile si interesele voastre. Modificarile in personalitatea voastra deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a relatiilor voastre, un nou mod de a raspunde dusmanilor vostri. Cum Mercur este si planeta gandirii practice, frati, rude, drumuri scurte dar  guverneaza si casa secretelor, a platii karmice, si in aceste domenii, deveniti mai clari, vedeti altfel lucrurile. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto in Capricorn poate fi greu de gestionat, lasati furia deoparte, lasati gandurile obsesive deoparte. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin relatii, asociat, partener, rival, proiecte creative, iubire, copii.

Leu/Ascendentul in Leu

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce tin de chestiunile private, planuri secrete, problemele trecutului. Acesta este un moment bun pentru cercetare, contemplare linistita, meditatie, visele pot aduce mesaje uimitoare pentru viata voastra. Puteti face modificari neasteptate in obiceiurile si rutinele voastre pentru a va imbunatati starea de sanatate.Un secret legat de o relatie intima, partener de viata, iese in lumina acuma. Sunt accentuate platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Puteti deveni mai retrasi, interiorizati, spiritualitatea poate fi un ghid important acuma. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi pentru proiectele vostre personale, pentru imaginea voastra, pentru un proiect neobisnuit. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto Capricorn poate fi greu de gestionat si ar trebui sa cultivati pacea si armonia, sa nu va lasati condusi de furie. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin de trecut, munca, proiecte si colaborari in munca, familie, parinti, tara.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii legate de prieteni, organizatii si grupuri, sperante, altruism, copiii altora. Intuitia si un rationament original pot rezolva multe probleme ce pareau de nerezolvat. A venit timpul sa va axati pe aceele relatii care va impartasesc interesele, care va pot  ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Cum Mercur este si planeta carierei voastre, urmeaza o perioada excelenta de dezvoltare a planurilor si strategiilor profesionale. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto in Capricorn poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin prieteni, proiecte de grup, organizatii mari, iubire, copii, rude, comunitatea in care traiti.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii legate de cariera, statut social, faima, relatii si prietenii ciudate. Aceasta energie este destul de importanta deoarece tranziteaza o casa unghiulara, o casa de destin, in consecinta, va trebui sa gasiti un echilibru intre emotiile, sensibilitatea voastra si asumarea unei drum nou care sa va puna in lumina puterea, forta, sa va creati un viitor confortabil. Poate fi inceputul unui drum nou, un drum care va pune sa munciti, sa invatati ceva nou in acord cu vocatia sufletului vostru. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. Cum Mercur este si planeta strainatatii, a relatiiei cu strainii, cunoastere inalta, puteti fi mai clari si mai buni comunicatori cu strainii, cu anumite persoane din strainatate, cu intelegerea legilor divine, a credintei. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto in Capricorn poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin cariera, imagine profesionala, familie, casa, mosteniri de familie, bani, valori in general.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce tin de invatamant superior, credinta, strainatate, munca in strainatate, incredere in legile divine. Sunteti sprijiniti sa va dezvoltati credinta, intuitia, sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra, beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara, sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Cum Mercur este si planeta vietii intime, relatii de suflet, este,  de asemenea, mai usor pentru voi acuma sa abordati problemele sensibile, intime si personale cu mai multa intelegere.  Ca atare, puteti deschide discutii legate de subiecte tabu si care in mod normal ar putea cauza valuri, cum ar fi cele legate de o relatie care va macina sufletul, de un contract financiar, viata intima, o mostenire. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto in Capricorn poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin de straini, strainatate, calatorii in strainatate, rude, comunitatea in care traiti, comert, planuri si actiuni personale. In aceasta perioada, ar trebui sa incercati sa intelegi ca poate exista si un alt adevar diferit de adevarul vostru obsesiv.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii legate de afaceri, viata intima, bani prin fel de fel de acorduri semnate, mosteniri, secrete, planuri secrete pentru putere .Urmeaza o perioada in care trebuie sa invatati sa treceti dincolo de valorile personale si de ceea ce aveti, puterea si magnetismul personal trebuie sa le folositi fara a face rau celor din jur. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii de afaceri, pentru deblocarea comunicarii in relatiile voastre importante sau care privesc viata mai multor oameni. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de cariera pot deveni mai clare, cuvintele si ideile voastre pot influenta autoritatile. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii profesionale. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto in Capricorn poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin de afaceri, bani multi, planuri secrete, putere, mosteniri, fapte din trecut, credinta, dusmanii secrete.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Mercur in mers direct Rac vine cu revelatii legate de partenerii vostri, chiar concurentii, rivalii vostri. Trebuie sa invatati despre cooperare, sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma. Modul vostru de a relationa este in centrul atentiei, experientele cele mai semnificative vor fi traite ca un schimb cu ceilalti, sunteti ajutati sa formati relatii semnificative, sa cunoasteti altfel de oameni care aduc transformari majore in voi. Gandurile, ideile voastre devin mai clare prin dialgul cu ceilalti. Puteti folosi puterea cuvintelor pentru a-I sfatui pe ceilalti sau pentru a face pace in relatiile voastre. Puteti deveni mai diplomati in aceasta perioada. Cum Mercur este si planeta muncii voastre, este posibil sa existe mai multa activitate, miscare, comunicare cu colegii vostri si care sunt legate de strategii de munca, putere impartita. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto in Capricorn poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin de partener, asociat, acorduri semnate, rival, planuri si actiuni personale.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii legate de munca, proiecte la locul de munca, colegi, rutine, sanatate. Este timpul sa va imbunatatiti abilitatile si performantele legate de munca deoarece veti percepe mai clar cerintele celor din jur. Este posibil sa se intensifice activitatile si comunicarea cu colegii, sefii. Este timpul pentru a dezvolta obiceiuri mai sanatoase, sa sarbatoriti corpul fizic ca un templu al sufletului si va bucurati de fel de fel de ritualuri de frumusete. Cum Mercur este si planeta iubirii, creativitatii personale, se poate sa deveniti mai clari in comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto in Capricorn poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin de munca, colegi, proiecte de munca, activitati zilnice, trecut, cariera, imagine profesionala.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii in tot ce tine de iubire, copii, proiecte creative, proiecte la locul de munca, sanatate, relatia cu rudele voastre. Poate fi un moment deosebit pentru noi proiecte creative, investitii speculative, distractii, romantism, jocuri care implica competitia cu ceilalti la nivel mental. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de familie, casa, pot deveni mai clare.Pot aparea  unele noutati sau schimbari in familie. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Pluto in Capricorn poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi. Cu aceasta influenta, poate fi dezvaluita o minciuna dar poate distruge si ceva perfect bun, iar pentru voi, aceste lucruri tin de iubire, proiecte creative, vacanta, copii, prieteni, proiecte de grup, straini, strainatate, calatorii in strainatate.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.