HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN RAC DIN 11 IANUARIE 2009

luna-plina1

Luna Plina din 11 Ianuarie 2009 are loc cu Luna pe gradul 21:04 Rac si Soarele pe gradul 21:04 Capricorn cu un maxim in jurul orei 05:29 ora Romaniei .Este o LUNA PLINA ce face parte dintr-o configuratie astrala , un dreptunghi mistic generator de mari tensiuni dar si de posibilitati de a utiliza idei novatoare , faciliteaza relatiile ce sunt traite in mod obiectiv, induce intuitie, intelegere, permite cresterea personala , evolutia spirituala..

Influenta cea mai mare o vor simti persoanele nascute intre 8 si 12 ale fiecarei luni sau cei care au planete in grade apropiate gradului 21 din fiecare semn zodiacal.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala putand genera destul stress in acest domeniu din viata voastra. Prezenta Lunii Pline in casa IV arata probleme de tot felul legate de casa, familie, posesiuni, bunuri imobiliare, parinti.Pot aparea probleme majore legate de cumpararea unei case, de construirea unei case, posibile probleme de sanatate ale parintilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa III-IX, o axa a gandirii. Prezenta Lunii Pline in casa III , poate  arata probleme sau realizari legate de activitatea intelectuala, o gandire fortata si rau orientata , rivalitati nesanatoase, probleme cu cei tineri. Este un timp ce nu este prea benefic calatoriilor , iesirilor in aer liber, relatiilor cu vecinii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa II-VIII, o axa a posesiunilor indicand destul stress in acest domeniu din viata voastra. . Prezenta Lunii Pline in casa II poate aduce destule probleme legate de banii munciti, , sunt posibile si fluctuatii de venit , lipsa de sansa in afaceri, cheltuieli nechibzuite, lipsa unei continuitati in diferite proiecte , pierderea unui loc de munca, gasirea unui loc de munca.Pozitiv , aceste energii imense bine controlate pot lucra in descoperirea unor noi talente sau modalitati folosite pentru a face bani.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor.Prezenta Lunii Pline in casa I poate  lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din Rac din 2 iulie 2008 , o nota de plata ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni. Accentuarea casei VII poate arata unele discutii aprinse in  parteneriate , probleme aparute de la unele lucruri ascunse fie ca este vorba de bani, valori, afaceri in comun, si care in acest moment pot iesi la lumina, poate fi  un moment al adevarului  acest moment de luna plina .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca , de serviciu dar si de sanatate. Prezenta Lunii Pline in casa XII aduce imaginatie fecunda, intuitie excelenta , caritate, devotiune. Acest moment de luna plina poate lucra si ca o renastere spirituala, ca un dar psihic , depinde de cum folositi aceasta facultate, poate fi coplesitoare si confuza , precipitand karma , conducand intr-un anumit fel la o reglare de conturi.Este un timp in care simtiti nevoia de mai mult somn , odihna , relaxare.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva ce poate genera destule probleme legate de prieteni, sperante, idealuri. .Prezenta Lunii Pline in casa XI indica mult stres in relatiile cu prietenii, in grupul din care faceti parte , tot ceea ce inseamna asociere.dar si rupture de anumite grupuri . Este posibil sa deveniti constienti de nedreptatile si esecurile sociale ceea ce va poate induce un anumit sentiment de nemultumire, de rebeliune , pozitiv , aceasta luna plina poate lucra ca un rezervor de energii pentru tot ce inseamna vis, speranta, gasirea unor protectori ce va pot ajuta in viata .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa a carierei si familiei putand genera mult stress in aceste domenii din viata voastra. Prezenta Lunii Pline in casa X poate aduce probleme legate de cariera, popularitate, certuri cu femeile , obstacole in viata publica, sociala.Oportunitati de schimbare a carierei in bine sau in rau.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa IX-III , o axa a gandirii aducand destul stress Prezenta Lunii Pline in casa IX indica probleme majore legate de gandire, imaginatie, instabilitate in opiniile morale, religioase mai ales sub influenta femeilor .Este un timp destul de nefavorabil pentru excursii pe distante lungi, in strainatate.Orice asociatie facuta cu cineva venit de la mare departare este destul de zguduita in aces moment , activitatile cu caracter juridic necesita o mare atentie din partea voastra..

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor aducand destul stres in ceea ce priveste puterea personala, folosirea puterii personale. Blocajul concentrat in jurul puteri , incapacitate de a ierta, ranchiuna sunt destul de accentuate in aceasta perioada. Luna Plina in casa VIII poate accentua unele probleme cu finantele comune, cu creditele de la banci, cu banii ce trebuie sa-i luati sau sa-i dati. Sunt accentuate discutiile violente mai ales cu femeile , confuzia.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, putand indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Prezenta Lunii Pline in casa VII poate aduce destule blocaje in parteneriate, relatii afective instabile, sensibilitate excesiva, impulsuri si motivatii instabile.Pozitiv, poate fi timpul implinirii unei legaturi sentimentale, o casatorie, un proces terminat in bine pentru voi. 

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii aducand stres si piedici legate de locul de muna, colegi, sanatate . Prezenta Lunii Pline in casa VI poate arata unele necazuri legate locul de munca, sanatate, relatiile de la locul de munca, relatiile cu colegii pot devceni destul de stresante in aceasta perioada. .Este un timp tensionat in tot ceea ce inseamna munca, proiecte, de fapt tot ce este legat de locul de munca, de sanatate este amplificat, de aceea este foarte bine sa dati o mai mare atentie acestor lucruri.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva generand destul stress in acest domeniu din viata voastra. Prezenta Lunii Pline in casa V indica probleme legate de viata afectiva , legaturi amoroase , relatiile cu copii. Relatiile romantice sunt cel mai frecvent domeniu cu dificultati dar pot fi afectate si relatiile dintre copii si parinti si viata sociala .

Adriana Tudosa


You may also like

3 Comments

 1. draga Adriana , te rog mult trimite-mi si mie o luminita … pentru ca sincer, e mult intuneric in viata mea acum. Probleme la munca, datorii, bani putini si castigati greu, singura de ceva ani buni! Si totusi, ce fac gresit? De ce nu primesc semnele unei schimbari?
  Te rog, trimite-mi si mie o raza de lumina
  28.03.1969 ( 4, 10 -Iasi) Am plecat in germania crezand ca am mai multe sanse. Oare daca schimb locul mi se schimba si norocul? dar uite ca imi ard toata energia si …nu se schimba nimic. Te rog mult… spune-mi tu ceva

 2. Bun? diminea?a, Adriana
  Lavinia m? cheam?. Apelez la tine la recomandarea Ioanei. Cred c? ?i-a trimis ieri un e-mail. Vreau tare mult s? m? dumiresc “ce caut eu în via?a mea”, ca s? zic a?a…
  Din ce mi-a povestit Ioana cred ca m-ai putea ajuta, doar s?-mi spui ce trebuie s? fac mai departe.
  O zi frumoas?!
  Lavinia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.