LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE -29 AUGUST 2011

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetatori , mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 29 ,  plus minus trei zile , dar si pentru cei care au  planete personale,  ascendentul,   MC, pe gradul  5 in semne mutabile  ( plus ,minus 3 grade ).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului ,cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

 

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VI  poate indica un moment bun de a  imbunatati relatiile la locul de munca, de a aborda noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca . Este cel mai bun moment de a analiza tot ceea ce va nemultuimeste in relatiile cu colegii, cu sefii, cu locul de munca , cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra .Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Venus sprijina aceasta Luna Noua in casa muncii, asta inseamna ca sunteti magnetici la locul de munca , puteti gasi marea iubire la locul de munca , puteti face o impresie foarte buna asupra sefilor, colegilor . Puteti munci din greu dar veti vedea ca efortul va fi rasplatit , puteti primi o noua oferta la un contract de munca ,poate sa va creasca salariul.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 martie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa V- este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Activitatile legate de copii si de folosirea creativiatii personale dar si povestile de dragoste sunt energizate de acest moment de Luna Noua . Daca sunteti in cautarea unei iubiri, urmatoarele doua saptamani  sunt favorabile pentru a va gasi un partener care poate fi benefic pentru voi deoarece Venus-micul benefic sprijina aceasta luna noua . Puteti sa va bucurati de copii vostri ,de realizarile acestora , puteti concepe un copil,  puteti sa petreci mai mult timp in aer liber, in fel de fel de activitati recreative . Venus care sprijina aceasta Luna Noua arata ca puteti mai usor sa gasiti dragostea , un iubit, o iubita , sa intalniti pe cineva special, sa socializati mai mult ,sa va bucurati sufletul .  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 aprilie , aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

 

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa IV – este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. In urmatoarele doua saptamani pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Puteti achizitiona mobilier nou , puteti sa va dati o alta valoare estetica locului in care traiti . Venus sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca puteti obtine anumite daruri de la parinti , puteti cunoaste o persoana speciala prin intermediul familiei voastre , puteti sa cumparati o  casa .  Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un process si incepe alt proces iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare , parinti , casa . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 mai , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua . Daca vreti sa va plimbati ,sa faci calatorii scurte , urmatoarele doua saptamani sunt benefice pentru voi, comunicarea prin telefon, mail poate creste , puteti achizitiona un nou autovehicol, calculator, telefon . Venus sprijina aceasta Luna Noua , asta inseamna  o noua dragoste ce o puteti intalni in drumurile voastre scurte , puteti sa calatoriti pentru a vizita pe cineva special  sau puteti primi vizita cuiva special in inima voastra .In comunicarea voastra , cuvintele arata afectiune, iubire, compasiune   Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 29 iunie , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale , este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. .Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Este cel mai bun timp da a reflecta la anumite investitii fiind ajutati sa intelegeti  modul corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani. In urmatoarele doua saptamani puteti face mai multi bani , puteti primi o oferta pentru un loc de munca mai bine platit, exista o oportunitate in domeniul finantelor de care trebuie sa profitati . Venus in Fecioara (micul benefic ) sprijina aceasta luna noua , inclin sa cred ca aceasta luna noua va ofera o mare oportunitate de a face mai  multi bani , atentie , fara munca , nu puteti primi  nimic . Este o energie pozitiva aceasta Luna noua in viata voastra , puteti acuma sa profitati de oportunitatile  ce va pot asigura un confort financiar . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 iulie  (plus , minus trei zile ) , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in semnul vostru in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste , demararea de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . In urmatoarele doua saptamani veti fi in centrul atentiei , este cel mai bun timp sa va extindeti orizonturile , sa cunoasteti oameni  noi , sa iesiti “ in lume “. Venus sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca farmecul voastru , frumusetea , bucuria de a trai sunt amplificate , puteti fi invitati la evenimente speciale , petreceri  unde  puteti intalni o noua dragoste . Aceasta energie noua este o oportunitate pentru voi  pentru a  castiga o recunoastere a valorii voastre , profitati de acest timp, mergeti la interviuri , socializati mai mult .Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 august, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in casa XII , o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil , aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Aceasta energie noua  ofera in urmatoarele doua saptamani posibilitatea de a scapa de ceea ce nu mai aveti nevoie in viata voastra , va puteti elibera dintr-o relatie frustranta , puteti avea nevoie de o vacanta in singuratate pentru a va reincarca bateriile . Venus sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca sunteti plini de compasiune pentru cei din jur , puteti fi atrasi intr-o relatie pe care trebuie sa o pastrati secreta , exista o protectie astrala contra incercarilor la care viata va supune .  Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 septembrie , aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani oportunitati pentru a intalni prieteni noi , sa va alaturati unui grup , organizatie sau unui eveniment special , este un timp pentru a va extinde orizonturile . Venus sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca apar protectii , ajutoare sau intalnirea iubirii in mediile amicale , puteti beneficia de pe urma asocierilor cu  oamenii , atat social cat si financiar . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 octombrie ( plus,minus trei zile ),  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni.importanti.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Aceasta energie noua  poate promite o avansare , o  promovare sau oportunitatea inceperii  unei afaceri, va pot fi recunoscute meritele prin fel de fel de prime , bonusuri financiare sau de alta natura . Venus sprijina aceasta Luna  Noua , asta arata ca este un timp  al sanselor in cariera , puteti primi anumite favoruri in acest domeniu, puteti intalni iubirea in mediul profesional , succesul in cariera , banii  si placerea sunt de partea voastra . Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 29 noiembrie ( plus, minus trei zile ), aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani extinderea orizonturilor voastre , puteti calatori pe distante lungi , puteti intalni oameni straini , puteti primi in vizita oameni din strainatate , puteti invata lucruri noi si interesante . Venus sprijina aceasta Luna Noua , asta arata cadouri din strainatate , puteti sa intalniti iubirea departe de casa, este posibila o casatorie cu un strain , pot aparea beneficii importante prin anumite rude .  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 decembrie  (plus, minus trei zile ) aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual, poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii.  Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani castiguri financiare , cadouri  si recompense , aportul  financiar prin casatorie , asociere este amplificat . Puteti intelege instinctiv nevoile si dorintele celorlalti . Venus sprijina aceasta Luna Noua , asta arata castiguri financiare de la o persoana iubita , puteti sa fiti atrasi de o noua iubire “ plina de bani  “.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 27 ianuarie  ( plus , minus trei zile ) aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VII indica o perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani  oportunitati pentru o casatorie , un parteneriat de afaceri, este posibil sa intalniti pe cineva nou pentru care sa simtiti o conexiune puternica ce va determina o relatie pe termen lung .  Este cel mai bun timp pentru a va rezolva problemele cu un partener, sot , iubit . Venus sprijina aceasta Luna Noua , asta arata ca sunteti dispusi sa faceti anumite compromisuri  de dragul unei relatii , unui partener , sunt favorizate realizarile in problemele juridice , conflictele sunt “ indulcite “ , puteti sa va impacati cu un partener prin gasirea unor solutii amiabile , marile pasiuni pot fi legalizate . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 februarie  (plus , minus trei zile ), opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

Adriana Tudosa

 

You may also like

19 Comments

 1. Gemeni cu asc. Sagetator….
  Sa vad daca stiu s aimi trag beneficii macar pe una din parti, le latura Asc. as vrea…

  chiar doresc sa demarez un proiect nou…perofesional!

  merci Adria!

 2. ce surpriza!!! un nou articol !!! ca de obicei, desavarsit scris !
  balanta cu ascendent in scorpion…crede-ma ca-mi platesc datoriile karmice de mult timp incoace…la inceput m-am revoltat, apoi am realizat ca trebuie sa invat din asta…
  imi platesc datoriile pe mai multe planuri: si sufletesc si fizic…datoriile mi se cer inapoi cu o cruzime teribila, de catre omul pe care il iubesc suprem…am acceptat si asta, probabil ca numai prin intermediul lui puteam sa constientizez ce am de plata…
  te intreb, oare mai am mult de mers pana sa vad luminita de la capatul tunelului?

  multumesc si-ti doresc zile implinite !

 3. Buna ziua Adriana. Imi mai incerc odata norocul! Articolele tale superbe ma uimesc de fiecare data. Dumnezeu ti-a dat acest har si-l folosesti din plin. Iti urez sa-l folosesti cat mai bine cu putinta ca sa beneficiem totodata si noi de el. Te rog daca ai timp sa arunci o privire si pe harta mea si sa-mi spui ce vezi.
  Datele mele sunt: 9 Martie 1967, ora 02.00 Buzau
  Succes in continuare. Multumesc din suflet!

 4. La mine aceasta Luna noua pica peste nodul sud in casa a doua. Ce parere ai??
  Multumesc si felicitari pentru munca ta!

 5. ca de obicei, un articol superb. sunt fecioara si chiar sunt la un inceput de cale, la un nou inceput. dar am de ales intre inima si servici si imi vine greu sa aleg.sper ca astrele sa ma indrume.

 6. Buna Adriana.Sint nascuta pe 11.02.1971 la Tg.Ocna la ora 8.15 dimineata.Mi-ai raspuns acum citeva luni la unele nelamuriri si am verificat pe pielea mea tot ceea ce mi-ai spus,ajungind la concluzia ca ai avut dreptate.Am urmarit unele dintre sfaturile tale si am descoperit ca incet incet am inceput sa vad lumina.Frecventez in prezent un barbat pe nume Giacomo,nascut la Bari,Italia,pe 8.11.1967,din pacate nu stiu ora.Te rog din suflet,lumineaza-mi tu mintea.Sa spunem ca el a avut mult de suferi in “dragoste”ca si mine dealtfel si nu prea inteleg in unele situatii comportamentul lui.Parca ii e frica de dragoste.Spune ca-i plac,e fidel oarecum,dar spune ca vrea sa fie liber,ca nu vrea scene de gelozie,e ca si cum face 2 pasi inainte si 3 inapoi.Pt ca spune ca e mai bine sa mergem inainte cu calm,ca fiecare e liber,si in mare parte are dreptate.Nu se simte inca in stare sa-si faca planuri.In fapt insa,e foarte atent cu mine,disponibil,grijuliu,simt ca nu vorbeste mult face si tace.Si din ceea ce face deduc ca-i sint draga si ca nu-i sint indiferenta.Eu am iesit dupa o lunga si grea suferinta dupa o relatie plina de minciuni si falsitati.Acum ma simt bine cu Giacomo.De 2 luni ne frecventam si mi se pare ca stau bine.Nu e totul chiar roz,dar simt ca e o relatie de oameni seriosi si nu clasica relatie adolescentiala.M-am transformat mult,sint mai comprensiva,mai reflexiva,mai calma.Te rog pe tine Adriana care te pricepi asa de bine,si care m-ai ajutat mult sa-mi luminezi si de aceasta data calea.
  Sa fii sanatoasa.
  Daniela.

 7. Buna ziua Adriana.
  Iti urmaresc cu interes articolele,le consider cu suflet si har dumnezeiesc.Indraznesc pentru prima data sa-ti scriu,eu,o fecioara cu ascendent in rac,si sa-ti multumesc pentru ca ne luminezi sufletul.
  Sanatate si numai bine iti doresc!

 8. Daniela ,
  iti multumesc pentru apreciere ,
  aceasta luna noua sa-ti umple sufletul de fericire ,
  adriana

 9. Deia
  Functia Nodului Sud este de a provoca tulburari interioare , astfel incat sufletul sa-si caute adevarata esenta . Daca NN este lumea materiala , NS este lumea spirituala , este “ sarpele fara cap” , ceea ce implica perceptie ,intelepciune, abilitati psihice sau clarvedere . Dar NS poate aduce si un sentiment de neajutorare , auto-indoiala ,lipsa de incredere , nu-ti gasesti radacinilie , esti ca un “ hoinar “ care-si cauta calea cea buna , poate aduce experiente umilitoare legate de bani , valori( casa II ) pentru a invata umilinta . Aceasta Luna Noua in casa II in conjunctie cu NS dar in opozitie cu Nodul Nord in casa VIII poate sa-ti aduca provocari legate de modul in care iti folosesti valorile personale pentru a crea “noi valori” ,te poate pune in situatia sa intelegi ca banul fara a avea un suflet linistit nu face ” nici macar doi bani” . Cu Nodul Nord in casa VIII trebuie sa te vindeci de dorinta de a acumula avere , putere . Pentru aceasta , poti trece prin diferite dificultati financiare ,trebuie sa renunti la teama ca iti vei pierde averea si sa inveti sa daruiesti de bunavoie . In cazul in care nu vrei sa inveti sa te detasezi de valorile materiale , poti pierde anumite lucruri, bani prin diverse intamplari ciudate . Daca vei invata sa daruiesti , poti deveni beneficiara unei importante mosteniri sau poti castiga sume mari de bani prin jocul intamplarii .Ai o vitalitate excelenta , daca vei invata sa respecti valorile spirituale si vei renunta la materialism ,vei fi scutita de boli si poti evita multe crize in viata ta. Poti aborda cu succes studiul ocultismului , al fenomenelor inexplicabile si al tuturor activitatilor care au tangenta cu misterul .
  De fapt aceasta Luna Noua in conjunctie cu Nodul Sud natal este o” eclipsa de soare personala ” care poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat ( valori,chestiuni financiare ,calitati native , senzualitate,placeri) in scopul de a elimina lucrurile ,oamenii,obiceiurile care nu-ti mai sunt de folos pentru viitor , restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei tale . Efectul acestei Luni Noi este imens asupra ta , evenimentele par adesea sortite neputand fi evitate .Nodul Sud este adesea sinonim cu pierderea .

  adriana

 10. Daniela
  daca stiam ora lui de nastere iti puteam spune exact unde pica conjunctia dintre asteroidul numelui tau 2589 Daniel si asteroidul casatoriei Junona in harta lui natala .Asa iti pot spune ca aceasta conjunctie arata o posibila relatie de durata ,este o combinatie care apare in general in harta unui cuplu casatorit .Tot Juno-asteroidul casatoriei din harta lui natala este in conjunctie cu Uranus retrograd din harta ta natala , asta inseamna ca relatia voastra a inceput ” din senin ” dar nu va fi prea senina daca nu este respectata nevoia lui de independenta ,unde apare Uranus intr-o relatie printr-un aspect important apare o relatie care nu respecta nici un standard , exista ceva diferit aici . Unul sau amandoi va puteti simti nesiguri in aceasta relatie ( uranus nu va da niciodata siguranta ,doar inedit ,soc ,originalitate ), nu exista nici o responsabilitate reala , exista destule elemente instabile . Viabilitatea pe termen lung a acestei relatii este discutabila , de multe ori o asemenea energie da pauze ,despartiri si impacari. Uneori , acest aspect este experimentat ca forte exterioare care par sa va separe in momente critice .Un alt efect posibil al acestui aspect este ca relatia voastra se abate de la standardele comunitatii in care traiti .
  Tu cu Pluto retrograd in casa VII vei cauta un partener extremist , pasionat si puternic . Ai nevoie de cineva care sa te ajute sa-ti dezvolti tot potentialul ascuns in tine , sa posede un puternic magnetism si calitati analitice . El va fi initiatorul si transformatorul tau . Pluto arata in ce domeniu din viata vei experimenta dorinte si structuri invechite , care iti creeaza suferinta si durere, arata domeniul din viata ta in care te vei confrunta cel mai des cu propria karma. Dar esenta karmei este intalnirea cu sinele, iar din acest punct de vedere , pozitia casei lui Pluto arata acel domeniu in care vei fi nevoita sa te confrunti cu vechiul tau sine si cu dorintele tale din trecut. Din punctual de vedere al energiei plutoniene , principalul domeniu din viata in care se pot produce marile transformari in viata ta sunt casatoria si relatiile de cuplu ,poti sa experimentezi probleme emotionale dureroase in viata ta intima . Desi vei dori sa-i oferi partenerului o mare libertate ,vei constata frecvent ca esti incapabila de a stabili o relatie profunda cu celalalt . Cooperarea in cuplu ti se va parea extrem de dificila ,mai ales daca vei descoperi ca partenerul are o mare putere de influenta asupra vietii tale . Casnicia ta cu Pluto in casa VII poate dura foarte mult dar numai daca vei fi dispusa sa operezi schimbarile necesare pentru ca aceasta institutie sa functioneze . Intalnirile cu ceilalti vor juca un rol esential in viata ta , trebuie sa inveti totusi sa judeci independent de ceea ce spun altii . Vei cauta tot timpul relatiile care sunt foarte intense emotional si este posibil sa te implici in luptele pentru putere atat in casnicie cat si cu cei din jur . Pluto retrograd in casa partenerului arata ca vii in aceasta viata cu greseli facute in relatia cu partenerul de viata , ori ai fost un tiran in casnicie ori ai fost un ‘obiect “manipulat de partener. Modul tau de a-ti folosi vointa ti-a cauzat probleme cu partenerii de viata ,in aceasta viata tinzi sa repeti greseala incercand sa monitorizezi si manipulezi fiecare pas al partenerului, chiar nu mai ai voie sa faci acest lucru,trebuie sa fii sincera si directa cu partenerul tau , sa-i spui in fata tot ceea ce vrei sa-i reprosezi ,doar asa vei evita din nou necazurile si singuratatea.
  adriana

 11. Multumesc mult Adriana.In aceasta perioada chiar experimentez o astfel de transformare.Desi imi place Giacomo,nu simt aceea gelozie furioasa pe care o simteam inainte in relatiile avute pina acum.Simt ca stau foarte bine,si ai dreptate!!!Tensiunea si discutiile au plecat intotdeauna de la gelozia mea.Dar nu o gelozie justificata pt ca de cele mai multe ori nici macar nu iubeam persoana respectiva.Teama de a pierde,puterea,sentimentul ca acel cineva era al meu,ma facea sa turbez.Cele mai mari probleme intr-adevar le intimpin in relatii.Ceea ce nu-s lamurita,e:Daca eu “las de la mine”si lucrez la transformarea mea,care simt deja ca are loc,daca schimb modul in care relationez cu celalalt,crezi ca relatia cu Giacomo poate merge mai departe?Ceea ce vreau sa spun este:Depinde de mine sa o fac sa mearga?Sau pur si simplu nu va merge pt ca eu am o soarta dificila?Nu prea am inteles aici daca Giacomo e un barbat potrivit pt mine?Te rog mult macar un cuvint.Si daca am sanse,jur ca ma voi schimba pt ca prea mult am suferiot!Mult de tot crede-ma.Nu mai pot,mi-a ajuns cit am tras de pe urma manipularii celorlalti.Tu zici ca trebuie sa las lucrurile sa mearga de la sine?Sa astept ca ceilalti sa vina spre mine si sa nu ma mai agat de ei ca “ràia”?Scuza-ma te rog….
  esti rabdatoare si priceputa in a “vedea” cum stau lucrurile,din pacate eu sint cam grea de cap.
  Sa-ti dea D-zeu sanatate si multumire sufleteasca.

 12. Draga Adriana,scuza-ma te rog,deci am inteles ca aceasta combinatie,aceasta conjunctie de care vb la inceputul post-ului de raspuns este in general prezent in harta unui cuplu casatorit.Asta inseamna ca avem o harta ca a unui cuplu?O Doamne,iarta-ma dar nu ma pricep deloc sa inteleg…
  Multumesc pt timpul pe care-l dedici noua.Sa ai parte de lucruri frumoase.

 13. Multumesc mult.Sper sa fie un inceput profesional pe alte meleaguri.
  As dori, in limita timpului necesar ,sa-mi creionezi daca se poate ,la ce se ma astept din punct de vedere astral.
  Datele mele sunt:27/08/1967-Bucuresti,0ra:00:34
  Multumesc frumos!

 14. Interesant? informa?ie. Mul?umim Adriana.

  Dac? ai timp, îmi po?i spune la câte grade am ascendentul în gemeni?

  29.03.1987 – ora 9:45 diminea?a, timi?oara.

  Mul?umesc.

 15. Multumesc Adriana pentru atentia ta! Asa este, o perioada de trieri majore in tot ceea ce priveste casa a doua. Lucrurile se intampla mult mai repede decat ma asteptam.
  Sa fii inspirata in continuare!
  Deia

 16. Multumesc.
  Intrebarea mea legata de aceasta luna noua, este ce efect credeti dumneavoastra personal ca a avut luna asta asupra psihicului meu, in conditiile in care am Luna natala la 5 grade in fecioara in conjunctie cu Saturn, in casa a VIII-a in fecioara (aceasta fiind o zodie interceptata). Ascendentul este in Capricorn, deci Saturn este stapanul ascendentului.
  Mi-a fost si-mi este foarte greu. Am foarte multi ani (cel putin 6) de cand nu mi-a mai fost atat de greu. M-a rascolit foarte tare si nu vad de ce. Ceea ce este foarte ciudat e ca trigger-ul au fost tocmai situatiile incordate legate de casa a X-a, dorinta acuta de a-mi gasi un loc, de a rezolva ACUM anumite probleme legate de cariera si evolutia mea profesionala.

 17. Buna ziua
  Am rugamintea sa ma luminati .
  Cum pot afla ascendentul daca nu stiu cu precizie ora
  de nastere.
  Cu multumiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.