HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN PESTI -12 SEPTEMBRIE 2011

Luna Plina  din 12 SEPTEMBRIE 2011 are loc cu Luna pe gradul  19 Pesti  si  Soarele pe gradul 19 Fecioara .  Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Pesti  din 4 martie  2011.

Cu Luna Plina in Pesti  gradul 19 , cei nascuti in jurul datei de 12  in semnele mutabile  : Pesti, Fecioara, Gemeni , Sagetatori  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 19  Pesti, Fecioara, Gemeni , Sagetator .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului , cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

 

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa gandirii practice ,calatoriilor ,studiilor inalte , este o provocare karmica acest aspect astrologic ce va poate ajuta sa va descoperiti adevarata cale ,provocarile pot aparea in domeniul muncii, sanatatii,  dusmanilor , credintei, studiilor , calatoriilor . Nodul Nord in Sagetator in casa IX  va indeamna sa va dezvoltati credinta , intuitia , sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra , beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti  tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara , sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si dacat cunostintele inmagazinate in capul vostru.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa posesiunilor, valorilor materiale si spirituale , este un aspect astrologic ce poate fi privit ca o mana dura a destinului in domeniul afectivitatii, iubirii, creativitatii personale , copiilor , valorilor materiale si spirituale .  Cu Nodul Nord in Sagetator in casa VIII urmeaza o perioada in care trebuie sa invatati sa treceti dincolo de valorile personale  si de ceea ce aveti , puterea  si magnetismul personal trebuie sa le folositi fara a face rau celor din jur , este o configuratie ce nu lasa loc ambiguitatii , este o lectie importanta ce ofera favoruri cand invatati ca puterea personala nu trebuie sa faca rau celor din jur , aceasta trebuie folosita cu intelepciune si in folosul oamenilor apropiati . Este o lectie ce va invata despre credinta , renastere , sa nu priviti inapoi  la vechile obiceiuri , poate fi o adevarata renastere in ceea ce priveste comportamentele excesive.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare. Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa relationala , eu-tu , poate fi o provocare karmica in domeniul valorilor personale, relationale , partenerului , reputatiei , carierei, familiei . Nodul Nord in Sagetator in casa VII va indeamna sa invatati despre cooperare , sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus in trecut . Urmeaza o perioada in care relatiile sunt in centrul atentiei ,experientele cele mai semnificative vor fi traite ca un schimb cu ceilalti  , sunteti ajutati sa formati relatii semnificative ,sa cunoasteti altfel de oameni care  sa va ajute sa va extindeti , sa riscati , sa traiti altfel viata in comun cu un partener .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii , poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa sanatatii, muncii , limitarilor de natura karmica , aceasta energie  poate fi o provocare karmica in domeniul educatiei, calatoriilor , strainatatii , locului de munca , sanatatii, dusmanilor . Cu Nodul Nord in Sagetator in casa VI , urmeaza o perioada de sacrificii si servicii fata de altii , trebuie sa invatati ce inseamna responsabilitatea , sacrificiu  si sa dezvoltati increderea in Univers . Atentie la sanatate .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII  destul de slabita , poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa iubirii, sperantelor , copiilor , aceasta energie  poate fi o provocare karmica in domeniul  valorilor materiale , spirituale , iubire , creativitate personala , copii . Cu Nodul Nord in Sagetator in casa V trebuie sa invatati ca iubirea cere respect , responsabilitate . Aveti nevoie de autodisciplina pentru a nu va risipi energiile creative .Este un tranzit ce va ajuta la redescoperirea propriei creativitati , a increderii in viata , in iubire , in copii, in copilul din voi .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri, Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizaia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa familie –cariera , viata sociala , aceasta energie  poate fi o provocare karmica in domeniul relatiilor voastre , partenerului de viata  dar si in cariera si familie. Cu Nodul Nord in Sagetator in casa IV trebuie sa invatati care va este adevarata temelie a vietii voastre , puteti primi recompensele propriilor fapte , puteti pierde anumite pozitii autoritare daca v-ati folosit negativ puterea personala . Trebuie acordata o atentie deosebita familiei, caminului .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa gandirii practice , calatoriilor , studiilor inalte, credintei , aceasta energie  poate fi o provocare karmica in domeniul muncii, colegilor , rutinei, sanatatii dar si in gandirea voastra . Cu Nodul Nord in Sagetator in casa III trebuie sa invatati sa comunicati clar , sa dezvoltati relatii cat mai bune cu ceilalti, sa va folositi mintea practica ,sa rezistati impulsului de a rupe anumite relatii ori de cate ori se inrautatesc lucrurile, lasand problemele nerezolvate .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este  maxima, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa posesiunilor, valorilor materiale si spirituale , este un aspect astrologic ce poate fi privit ca o mana dura a destinului in domeniul afectivitatii, iubirii, creativitatii personale ,copiilor ,valorilor materiale si spirituale . Nodul Nord in casa II si Nodul Sud in casa VIII  va spune ca trebuie sa descoperiti si sa stabiliti clar ce este important pentru voi si sa intelegeti ca nu puteti pastra ceea ce nu ati obtinut pe cale cinstita , importante sunt propriile valori si ceea ce puteti castiga  prin ele .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala , poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa relatiilor, partenerului de viata , este un aspect astrologic ce poate fi privit ca o mana dura a destinului in domeniul familiei , carierei , relatiilor .Cu Nodul Nord in Sagetator ,este timpul sa va dezvoltati propria individulalitate ,sa nu va ascundeti in spatele celorlalti, sa invatati sa luati decizii si sa le si urmati , sa va bazati pe adevaratul vostru potential.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin. Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa sanatatii, muncii , limitarilor de natura karmica ,aceasta energie  poate fi o provocare karmica in domeniul gandirii, rudelor , calatoriilor, educatie, strainatatii , locului de munca , sanatatii, dusmanilor . Poate fi o mana a destinului , culegeti ceea ce ati semanat. Nodul Nord in Sagetator in casa XII nu este un drum prea usor , accentueaza si mai mult plata karmica dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate , credinta , ajutor neconditionat pentru cei mai putin norocosi .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa iubirii, sperantelor , prietenilor , copiilor , aceasta energie  poate fi o provocare karmica in domeniul  valorilor materiale , spirituale , iubire , creativitate personala ,copii .  Cu Nodul Nord in Sagetator in casa XI trebuie sa invatati sa aveti incredere in valoarea unei prietenii,  in visurile mai mari . Trebuie lasate la o parte  mandria si egocentrismul si sa deveniti parte a unui grup , scopurile in urmatoarea perioada trebuie sa fie mai mari.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.   Aceasta Luna Plina formeaza o Cruce Cosmica cu Nodurile Lunare activand si axa familie –cariera ,viata sociala , aceasta energie  poate fi o provocare karmica in domeniul relatiilor voastre , partenerului de viata  dar si in cariera si familiei. Culegeti ceea ce ati semanat in aceste domenii de viata , ati semanat iluzii , culegeti rodul acestora , ati semanat “ fapte, ganduri bune “, puteti culege roade valoroase acuma .  Cu Nodul Nord Lunar in tranzit prin casa carierei , vietii sociale , trebuie sa invatati sa deveniti maturi si sa va ridicati deasupra problemelor familiei pentru a ajunge la propria demnitate . Trebuie sa lasati deoparte imaturitatea emotionala si sa dezvoltati responsabilitati  iar in acest proces sa va bucurati de beneficiile de a imparti totul cu ceilalti .

Adriana Tudosa

 

You may also like

16 Comments

 1. Buna ziua Adriana! Am inteles ca imi influenteaza aceasta luna plina cariera si familia. Dar cat de mult daca la mine formeaza o cuadratura sa zicem aproape perfecta cu MC si cu FC (gradul 17 sagetator si gradul 17 gemeni)? Multumesc pentru raspuns si pentru cel anterior.

 2. Buna seara,

  Mi-ati raspuns in urma cu ceva vreme si-mi spuneati ca “imi vad fostul prieten intr-o lumina mult mai buna decat este el si ca totul este invaluit in ceata. Ne-am intalnit luna trecuta si relatia nu s-a reinnodat…poate s-a mai risipit ceata. Oricum suntem despartiti de un an de zile. Sunt leu, 28.07.1977, nascuta la 6,30 la Zalau. Am citit articolul Dvs si apare acum activata axa iubirii. Sa apara acest lucru si in viata mea? Va multumesc. Astept raspunsul Dvs, daca timpul va permite. Daca nu reusiti….vreau sa va multumesc pentru articol si ma las pe mana stelelor…Cu drag, Laura

 3. Buna Adriana,stiu ca te solicit destul de mult,dar asta se datoreaza faptului ca sfaturile tale competente m-au ajutat de multe ori sa trec peste unele dificultati.Sint nascuta pe 11/02/1971 la Tg.Ocna la ora 8.15.In postarile trecute iti vorbeam de Giacomo nascut pe 8/11/1967 la Bari.Nu stiu ora.El m-a acuzat in ultimul timp de lipsa de seriozitate in discutii.Are dreptate dar aceasta lipsa de seriozitate era datorata faptului ca asteptam ca el sa faca primul pas.Asa ca ieri 11/09 s-a creat momentul destul de dur as putea spune in care i-am vorbit serios.Nu a fost momentul cel mai potrivit,dar vazind ca discutia a inceput oarecum,cu riscul de a-l indeparta am decis sa ii spun ce vreau,ce gindesc.A spus sa i-l las in pace,ca e nervos,ca nu era momentul,in schimb eu am riscat doar pt ca am vrut sa stiu el cum gindeste.S-a eschivat de la raspunsuri concrete.Acum te intreb pe tine,Adriana,tu care le sti interpreta toate,asa cum mi-ai mai demonstrat,crezi ca povestea noastra s-a incheiat.Crezi ca cu aceste “plati karmice”,vazind ca tu mi-ai spus ca avem o sinastrie ca cea a unui cuplu casatorit dar nu chiar “roz”,crezi ca am fortat nota?Ce trebuie sa fac?Te rog mult arata-mi tu drumul.Cum sa fac sa nu-l pierd pe Giacomo?Sau “trebuie” sa-l pierd?As vrea sa-mi impac sufletul,sa ma las in voia sortii,numai ca as vrea sa stiu care este soarta mea?Ma abtin mult,asa cum m-ai invatat sa-l manipulez si sa ma las manipulata,avind Pluto retrograd.Tu m-ai invatat sa spun ceea ce nu-mi convine si eu i-am spus.Crezi ca daca am facut-o l-am pierdut?Ajuta-ma sa inteleg ce sa fac?Sa-l caut pe Giacomo???Sa astept sa ma caute el???Nu stiu….poate am stricat totul.Spune-mi ceva Draga mea Adriana.Tu m-ai luminat in toate probleme.
  Sa ai parte numai de lucruri bune.
  O zi buna.
  Daniela.

 4. Buna seara,
  M-ar interesa si pe mine mai multe detalii despre nodul nord in casa aVIIIa in Sagetator ca asa il am si in harta natala si as dori sa vad cam ce schimbari trebuie sa fac la personalitate.

 5. cosmin
  Prezenta Nodului Nord Lunar in casa VIII arata ca in viatile trecute ai dezvoltat posesivitatea, gelozia ,atasamentul sau ai creat probleme relationale . Ai fost implicat in fel de fel de istorii de bani, lux ,ai utilizat gresit magnetismul tau erotic si farmecul tau magnertic . Nu aveai respect pentru nici o valoare , doreai sa ai totul , cu orice pret , de o maniera instinctiva . In aceasta viata , pastrezi o latura materialista din precedentele tale existente , te poti baza iarasi pe magnetismul tau ceea ce poate conduce la diverse crize . Esti interesat de esoterism , de tot ce este misterios , trebuie sa progresezi trecand prin diferite crize care te vor ajuta sa-ti transformi si regenerezi personalitatea ta . Acest destin al tau cere de la tine sa te vindeci de dorinta de a acumula avere , putere . Pentru aceasta , poti trece prin diferite dificultati financiare , trebuie sa renunti la teama legata de bani , sa inveti sa daruiesti de bunavoie . In cazul in care nu vrei sa inveti sa te detasezi de valorile materiale , poti pierde anumite lucruri, bani prin diverse intamplari ciudate . Daca vei invata sa daruiesti , poti deveni beneficiarul unei importante mosteniri sau poti castiga sume mari de bani prin jocul intamplarii .Ai o vitalitate excelenta , daca vei invata sa respecti valorile spirituale si vei renunta la materialism ,vei fi scutit de multe crize in viata ta. Poti aborda cu succes studiul ocultismului , al fenomenelor inexplicabile si al tuturor activitatilor care au tangenta cu misterul .
  Cu Nodul Nord in casa VIII ,nu intamplator esti atras de astrologie ,ma bucur pentru tine ca ai descoperit asa devreme astrologia ,baiatul meu nu prea este interesat de aceasta stiinta .
  da-mi si locul nasterii,vreau sa ma uit la aspectele nodului nord dar si sa vad ce karma ai .
  adriana

 6. Daniela
  Luna Plina in Pesti ti-a energizat casa I in harta natala ,de fapt activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii , parteneriate cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in casa I te face destul de vulnerabila , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur iti pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.
  In concluzie ,ai actionat conform acestei energii ,totusi poti discuta cu el in termeni prietenosi si nu ca la judecata ,nu zic sa nu ai initiative ,dar ia-l mai usor.
  Pentru cel de-al doilea partener cu acte ne uitam la casa IX care in harta ta natala este pe gradul 1 Sagetator iar guvernatorul acestei case este Jupiter in Sagetator chiar in casa IX ceea ce arata ca acest partener il cunosti in strainatate ;peste cateva luni ,Nodul Nord in Sagetator-destinul iti va trece peste Jupiter in Sagetator ,asta ma face sa cred ca atunci relatia ta se poate transforma intr-o relatie ” cu acte “.Ai rabdare .
  adriana

 7. Locul nasterii este Braila,din ce vazusem eu nodul nord primea cate un sextil de la Soarele din aVIa si Saturnu din aXa.

 8. Esti tare buna cu mine.Iti multumesc din suflet.Mi-am insusit critica pe care o cititoare cu citeva posturi in urma mi-a adresat-o cu privire la faptul ca eu nu as vrea sa inteleg si ca nu citesc bine ceea ce ma sfatuiesti.A fost o critica constructiva,dar te rog sa ma crezi ca acum am inteles tot!Iti multumesc din suflet.Sper sa nu fi actionat prea dur cu Giacomo,sa am sansa sa-l frecventez,si sa dea Domnul sa fie bine.De azi incolo mà voi ruga mai mult,voi lucra mai mult la comportamentul meu un pic obsesiv in relatii,sper sa ma maturizez,sa cresc.Nu am cuvinte sa-ti descriu cit ma simt de multumita de timpul si atentia ta,probabil ai perceput ca sint in dificultate si crede-ma ca sint sincera.Aseara i-am facut o mica “scena”lui Giacomo,el,nu mi-a spus “stop”,dar am fost toata noaptea nelinistita.Pacat ca nu am reusit sa citesc aseara sfatul tau de aceea in dimineata asta eram necajita.Abia am deschis pc-ul,am citit postarea ta si parca mintea mi s-a luminat.Asa ca daca tu zici ca energia lunii m-a facut sa ma comport asa,inteleg ca sint anumite hopuri peste care nu poti trece.Pur si simplu asta trebuia sa se intimple.Asa ca cu acel Pluto retrograd,in casa relatiilor,nu am gresit spunindu-i lui Giacomo ceea ce nu-mi convine.Sper sa nu fi stricat totul.El mi-a spus sa stau linistita.Asa ca i-l voi lua mai usor.Sper ca Pluto sa nu ma pedepseasca aspru.Peste citeva zile va intra in mers direct si ma voi ruga Domnului sa ma ajute sa ma linistesc.
  Iti doresc din inima numai bine,si sa sti ca citindu-te m-am simtit ca si cind o buna prietenà mi-ar fi dat un sfat pretios.Te consider ca pe un bun sfatuitor.MULTUMESC Adriana.
  o zi buna.D-zeu sà te ajute.Si sà mà ajute sà trec cu bine probele la care mà supune.Scuzà-mà mult,crezi ca Pluto cind va reveni in mers direct imi va fi mai usor?
  Iartà-mà,sint nesàtioasà de sfaturile tale.
  Sà ai parte de sànàtate Adriana.

 9. Al doilea partener?Imi spui ca urmeaza sa-l cunosc…sau cà relatia existenta se poate transforma in urma transformarii mele,in una “cu acte”?
  Vezi,Adriana dragà,grea de cap sint.Stiu ca nu poti sà-mi dai mura-n gurà,iartà-mà te rog din inimà….lumineazà-mà dacà existà posibilitatea ca relatia actualà sà se transforme,sau intradevàr in harta mea e vb de un al doilea partener.Iti promit cà voi fi cuminte si nu te voi mai sicìi ca pinà acum.Eu imi doresc cu adevàrat sà-mi invàt lectiile si de aceea te rog pe tine sà imi dai de “invàtat”

 10. Daniela
  Am vazut ca ai multe intrebari despre relatia ta insa as dori sa te intreb daca nu ti se pare mai simplu daca ai purta o discutie foarte SINCERA cu partenerul tau si l-ai intreba tot ce ai pe suflet?
  Asa ai gasi si tu raspuns la multele intrebari care te macina si ai sti daca poti sau nu sa continui relatia cu domnul respectiv.

 11. Daniela,
  Am vazut ca ai multe intrebari despre relatia ta insa as dori sa te intreb daca nu ti se pare mai simplu daca ai purta o discutie foarte SINCERA cu partenerul tau si l-ai intreba tot ce ai pe suflet?
  Asa ai gasi si tu raspuns la multele intrebari care te macina si ai sti daca poti sau nu sa continui relatia cu domnul respectiv.

 12. Buna, Adriana!Iti multumesc din nou pentru ajutorul tau.Imi cunosc ascendentul si planetele si poate iti va fi de ajutor sa-ti impartasesc si tie ce inseamna in viata mea reala aplicand ce scrii tu in postarea cu Luna Plina,pe harta mea natala.Ia-o ca pe un schimb.Incerc sa-ti dau ceva in schimbul faptului ca,intrucatva,ma “folosesc”de postarile tale ca sa inteleg corespondenta intre “cele ceresti” si “cele pamantesti”.Cum se aplica.Poate le va fi de ajutor altora in viitor,mai ales pentru cei care nu sunt satisfacuti de limbajul redus al ghicitoarelor in cafea si alte alea.
  Am ascendentul in Leu(gradul 17),ceea ce,conform postarii de mai sus de la Leu,inseamna ca se intampla ceva in privinta casei II vis-a-vis casei VIII,deci echilibrului dintre resursele financiare provenite din eforturi proprii cu cele provenite de la altii(mosteniri,donatii,cadouri,sponsorizari,pomeni).Mai scrie acolo ca voi avea, la acest capitol,probleme cu femeile din familie si ca voi culege ce am inceput la 4 martie.Mama mea este nascuta pe 10 martie,ceea ce inseamna exact gradul 19 Pesti,al Lunii Pline despre care vorbim, iar eu am Luna (si Luna Neagra) in conjunctie cu gradul 19 Pesti in casa VIII(a banilor de la altii).Tata 4 martie,tot Pesti ,in prezent decedat.In viata mea reala este un mare dezechilibru in obtinerea veniturilor pe care am inceput sa-l rezolv de mai multi ani,dar cu hotarare sa-l rezolv incepand din 4 martie,adica sa devin independenta financiar si pe cai foarte cinstite(conform ascendentului din acest an,Scorpionul,vreau sa cada,sa pierd tot ce nu e obtinut cinstit,chiar in ceea ce priveste mostenirile).Am avut si foarte multe probleme in familie de rezolvat(casa IV versus casaX).Depind efectiv de mancarea de la ea si statul intr-o camera la ea. Pana in martie ea a cam depins de mine intrucat a avut niste probleme mari de sanatate(a existat posibilitatea sa ramana paralizata sau sa decedeze).O data cu momentul in care m-am asigurat ca nu mai exista nici un motiv de dependenta fizica din partea ei(moment de extrema bucurie pentru mine) am incercat sa fac orice posibil pentru a-mi obtine si eu independenta financiara dar si psihica(sa nu mai fiu dominata de cei mai mari ca mine,mama,fratele).Momentul acela a coincis si cu aflarea unei minciuni a ei (si complicitatea fratelui meu)care a durat 9 ani.Mai toata viata mea am fost persoana cheie in momente de profunda nevoie a mamei ,a fratelui,a tatalui intrucat am fost sora medicala ,in detrimentul propriilor mele nevoi,deci si aici va trebui sa se echilibreze balanta.Am cautat,incepand cu martie cu precadere, cea mai buna varianta de job,desi ma pregateam pentru a sustine un examen in magistratura,dar abia in august am gasit una care intradevar este cea mai buna solutie si imi rezolva toate problemele,echilibreaza si balanta material/spiritual(in ultimii ani m-a preocupat mai mult spiritualitatea in detrimentul banilor).Intrucat examenul necesita niste bani de la mama pe care mi i-a promis dar nu s-a mai tinut de cuvant sa mi-i dea,se impunea ca o eventuala angajare sa nu ma coste nimic.Este un job bine platit,nu ma costa nimic dar ca este in alta tara si pe alt domeniu decat cel pe care am mers in ultimul timp,dar pe care am o pregatire mai veche(este o situatie care se reitereaza din 2004,dar pe atunci nu era favorabil-chiar mi-aduc aminte ca am gandit “dar nu in conditiile astea” iar acum sunt conditiile perfecte pentru a accepta).Momentan astept un raspuns de la recrutori.Mama nu stie,intrucat relatia cu ea si cu fratele meu s-a deteriorat foarte mult incepand din martie.Eu as zice ca s-a deteriorat mai demult,de acum 9 ani de cand a inceput minciuna si manipularea,dar a fost mai mult o mocneala pentru mine,abia cum e pe fata,deschis,stiu despre ce vorbesc,am argumente(dar asta este si o alta poveste legata de nodurile lunare ale mele,intrucat in curand revin in pozitiile lor natale).Minciuna este faptul ca mi-au ascuns vreme de 9 ani cu stiinta ca i-au dat lui tata un produs neverificat si contraindicat si m-au lasat sa-i dau vreme de cativa ani medicamentele din tratamentul lui stiut care cred ca i-a facut mai mult rau.Acest lucru are implicatii juridice,intrucat ar putea fi infractiune dar si morale intrucat sunt relatii de familie si am incasat niste bani de pe urma lui tata prin intermediul mamei mele pe cai nu foarte corecte.Cu atat mai mult cu cat ,profitand de discretia mea pentru ca “ne spalam rufele in familie”,au facut prin manipulare ca lucrurile sa evolueze spre discreditarea mea, incercand sa ma faca bolnava psihic.Avand in vedere ca am formatie atat medicala cat si juridica imi afecteaza din plin tot ce tine de reputatie,viata profesionala in contrabalans cu viata personala,cu familia de la parinti.Aici se cuvine sa arat ca Soarele meu se afla la 11 grade Gemeni in casa X.Acum,daca ar fi reusit sa ma scoata cu acte in regula bolnava psihic cronic,n-as mai putea sa ma angajez nici femeie de serviciu,deci adio orice pofesie si recunoastere profesionala ,dar ceea ce vine si in contradictie cu reprosurile mamei mele de a-mi face cariera(in justitie).Aici, a se vedea postarea de mai sus de la Pesti care sunt confuzi si cu schimbari de dispozitie,cu dusmani care se manifesta deschis(adica eu din cuadratura intrucat am formulat plangere la parchet impotriva mamei mele si a fratelui meu) si din familie, si culege ce a semanat(a fost foarte nerecunoscatoare avand in vedere ca i-am cam salvat viata).Nu in ultimul rand,trebuie sa mentionez ca fratele meu este nascut pe 11 august,deci Leu,cu ascendentul in Rac.Mama ii plateste ratele la masina.Avand in vedere ca mie mi-a mai promis mama ca ma ajuta cu bani dar de fapt a imprumutat pe altcineva ,ma gandesc ca e posibil sa-l lase cu fundul in balta pe “complice” mai ales ca are puseuri de zgarcenie de multe ori si ca i s-a redus pensia si de-aici “discutii violente” iar el are probabil datorii.Desi as fi vrut sa ma limitez strict la Luna Plina,nu pot sa nu arat si ceva legat de postarea de la Rac in ceea ce priveste casa III si IX:fratele meu nu crede in astrologie si nici sotia lui(care este Rac);ambii,conform nodurilor lunare in Capricorn ale lor (intrucat sunt nascuti in 1972-a se vedea postarea de la NN in Capricorn) au cabinet de avocatura impreuna(deci afacere de familie) ceea ce este contrar destinului lor.Sotia lui insa nu a mai fost pe la dosare de ani de zile,de cand s-a nascut nepoata-mea.Daca mai punem si pe Jupiter retrograd si daca ne aducem aminte ca se implementeaza Noile Coduri,eu nu prea ii vad bine,as zice ca se manifesta negativitatea “promisa” in postarea cu NN in Capricorn.Si pentru ca tot veni vorba de NN,la mama e in Berbec,si lectia ei de viata e sa nu fie egoista,ori ea da dovada de foarte mult egoism de ani de zile(cam de cand a revenit NN la pozitia de la nastere).O SA-TI SCRIU MAI TARZIU LA TITLUL COMENTARIULUI CE S-A INTAMPLAT SI CUM S-A REZOLVAT.

 13. Cosmin
  Ai NN in Sagetator gradul 23 in sextil cu Soarele in Balanta ( cu saturn in varsator ,orbul este prea mare-11 grade ,nu se pune) ,asta inseamna posibila reusita sociala ,rezultat a unei vieti trecute in care ai fost atent cu ceilalti. In aceasta viata , esti ajutat de tatal tau poate si de alte persoane ,sa-ti descoperi mai repede adevarata identitate,sa ai succes in viata publica ,in politica .
  Adriana

 14. Adriana, multumesc foarte mult pentru munca pe care o depui pentru evolutia noastra. Simt aceasta Luna Noua de parca a rasarit special pentru mine :). Data nasterii 11 septembrie-Soarele 18gr., ASC in Gemeni 16gr.,Venus in Fecioara 18gr.si mai e si Pluto in Fecioara,si Uranus in Fecioara. Foarte mult imi doresc sa invat a trai in armonie cu astrele.Cu tot respectul pentru ceea ce faci.
  Antonia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.