HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN GEMENI DIN 19 DECEMBRIE 2021

Luna Plina din 19 decembrie 2021 are loc cu Luna pe gradul 27:29 Gemeni  si Soarele pe gradul 27:29 Sagetator cu un maxim in jurul orei 6:35, ora Romaniei. Aceasta lunatie ne cere sa incercam sa gasim un echilibru intre speculatiile nesfarsite induse de semnul Gemenilor si tendintele profetice, comunicarea cu intelegere, compasiune si nevoia de adevar, induse de semnul Sagetatorului. Aceasta este o energie extrem de puternica si care ne ajuta sa ne eliberam de gandurile, opiniile, ideile, oamenii, care nu trebuie sa mai faca parte din viata noastra odata cu noul an 2022.

Trebuie sa fim blanzi cu noi, cu tot ceea ce trebuie sa eliberam, cu tot ceea ce trebuie sa iertam, astfel incat sa fim in pace cu noi si cu Dumnezeu. Cu aceasta luna plina este important sa ne aducem aminte ca toate cuvintele noastre ne influenteaza viata si au  consecinte. Este bine sa vorbim dar cu mare grija sa nu creem  probleme cu cuvintele noastre. “Cuvantul tau este bagheta ta!” cu care creezi magia si propria ta realitate de fiecare data cand te exprimi, ne spune aceasta Luna Plina.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Gemeni din  iunie 2021.

Cu Luna Plina in Gemeni gradul 28, cei nascuti in jurul datei de 19 martie, iunie, septembrie, decembrie, vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradelor 28 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Simbolul sabian pentru gradul 28 Gemeni, gradul lunii pline este :”Prin faliment, societatea ofera unui individ oportunitatea de a incepe din nou.”

O nota cheie a acestei lunatii este aceea ca ea aduce o eliberare de presiunile insuportabile si ne pregateste pentru noi sarcini. Desi acest simbol aduce un aer de esec, falimentul mentionat aici nu trebuie interpretat ca ceva neaparat rau ci mai degraba ca  o ELIBERARE DE TRECUT. Uneori, o aparenta nenorocire este o binecuvantare. Cele mai grave situatii, desi nedorite, pot aduce beneficii neasteptate, deoarece prin ele invatam sa ne dezvoltam si sa ne demonstram ingeniozitatea. Fiecare dintre noi poseda capacitati care depasesc cu mult asteptarile noastre, acestea sunt latente pana cand trebuie sa facem fata unei provocari, unui faliment, unui esec. Ne bucuram de succes si, din moment ce esecul da nastere intotdeauna la un succes mai mare, atunci esecul este de fapt un aspect al succesului – o piatra de temelie spre acesta. Cand o usa se inchide, alta se deschide, nu suntem atat de intelepti si nici nu putem judeca corect alegerile noastre. In aceste momente trebuie sa intelegem ca Dumnezeu stie ceea ce noi nu stim si intelege ceea ce noi nu intelegem:

“Caci gandurile Mele nu sunt gandurile voastre, si caile voastre nu sunt caile Mele, zice Domnul.” Isaia 55:8 2.

Nu te descuraja, ci cauta noi oportunitati.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, documente importante. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de  negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in iunie 2021. Jupiter in Varsator este sustinatorul direct al Lunii Pline in Gemeni, este ”mana intinsa” a acestui moment astral ce vine prin prieteni, oameni care va pot ghida spre un ideal de-al vostru, spiritualitate, astrologie, incredere in valoarea voastra. Nu este momentul sa refuzati ceea ce va ofera altii, primiti ceea ce este oferit. Fiti generosi si voi, tot ceea ce dati va fi returnat.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de bani, venituri financiare, bunuri materiale, securitate financiara, talentele voastre native. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre financiare, a buzunarului vostru, a portofelului voastru  si are legatura cu semintele plantate in iunie 2021 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Jupiter in Varsator este sustinatorul direct al acestei luni pline. Lunii Noi. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin cariera, sefi, autoritati, recunoastere publica, succes professional, o promovare, un apogeu binecuvantat in cariera. Poate aduce beneficii financiare, o mai mare incredere in ceea ce puteti face prin voi insiva. Este timpul sa invatati ca atunci cand sunteti increzatori, totul merge bine, daca pierdeti aceasta incredere, lucrurile incep sa se destrame. Ceea ce credeti ca meritati este ceea ce atrageti. Se poate sa fiti in lumina reflectoarelor intr-un mod pozitiv.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, proiectele personale, relatiile voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect personal, de o asociere importanta, bani si bunuri personale, rude, comunitatea in care traiti. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate in iunie 2021 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii PLine , este ”mana intinsa” a acestui moment astral ce vine  prin cunoastere inalta, credinta, strainatate, moralitate, respectarea legilor. Credinta in scopul vosstru si intr-un sens mai inalt al vietii voastre ajuta la calmarea stresului si va deschid usi importante.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de renuntarea la anumite obiceiuri care va fac rau, de o problema veche ce va macina sufletul, de un proiect important in folosul celor multi, de unele proiecte la locul de munca. Puteti descoperi cu usurinta anumite secrete ale colaboratorilor vostri. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit, in munca si responsabilitatile voastre si are legatura cu semintele plantate in iunie 2021 cand a fost Luna Noua in Gemeni.  Jupiter in Varsator sustinatorul direct al Lunii Pline in Gemeni. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin afaceri, finante comune, resurse partajate, vindecare, transformare personala. Marea voastra intuitie va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit, autotransformare, stapanire de sine, un nivel mai mare de intelegere,  compasiune, intelepciune.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect de grup, o organizatie importanta, o munca in echipa la un proiect de avengura, un prieten, un gest umanitar, un ideal. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre  si are legatura cu semintele plantate in iunie 2021 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Jupiter in Varsator este sustinatorul direct al acestei lunatii. “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin relatiile voastre. Este foarte probabil ca veti gasi o resursa importanta, un ajutor neasteptat, un fel de sprijin miraculos, ceva sau pe cineva care sa va tina departe de necazuri. Relatiile si parteneriatele voastre beneficiaza de o energie expansiva si calda. Beneficiile financiare ar putea veni eventual prin parteneriate. Problemele juridice sau problemele relationale din trecut pot fi rezolvate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de dificultati profesionale, un proiect profesional, o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera, viata voastra sociala, familie si are legatura cu semintele plantate in iunie 2021 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Jupiter in Varsator este sustinatorul direct al lunii pline in Gemeni. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin diversitatea activitatilor legate de locul de munca, colegi, sefi, proiect profesionale. Acest aspect va imbunatateste capacitatea de a gestiona detaliile necesare pentru a face o treaba buna, iar altii devin mai constienti de abilitatile voaste. Puteti incepe o afacere, puteti deveni liberi profesionisti, puteti face o schimbare importanta in cariera voastra.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, cursuri universitare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de o calatorie peste mari si tari, rude din strainatate, un curs important,  strainatate, proiecte cu strainatatea, locuri de munca in strainatate, credinta, increderea in Divinitate. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre, pe moralitatea si corectitudinea voastra si are legatura cu semintele plantate in iunie 2021 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Jupiter in Varsator este sustinatorul lunii pline in gemeni. “ Mana intinsa “a acestui moment astral vine prin iubire, persoana iubita, proiectele voastre creative, copii, investitii, speculatii diverse. Puteti gasi o mare bucurie si recompense in proiectele si hobby-urile voastre creative. Jupiter va incurajeaza sa va bucurati mai mult de viata, sa plecati intr-o vacanta, sa radeti mai mult. Atitudinea optimista va poate ajuta in orice situatie de viata….Zambiti mai des.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, contracte semnate de munca, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un acord semnat, de o afacere, de banii care vin de la ceilalti, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Este posibil sa fiti fortati sa faceti o intelegere financiara, sa manifestati o puternica dorinta de a va dovedi valoarea sau de a va confrunta cu cei care v-au nedreptatit. Un proiect sau un accord de munca poate ajunge la final. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, secrete, sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  banii si resursele in comun cu un partener de viata, pe dorinta de control si manipulare a celorlalti, si are legatura cu semintele plantate in iunie 2021 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Jupiter in Varsator este sustinatorul acestei luni pline in Gemeni.  “Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin familie, parinti, neam, patriotism. Unii dintre voi ar putea cumpara sau vinde o casa. Va puteti muta intr-o locuinta mai mare sau mai confortabila. Problemele familiale de lunga durata pot fi rezolvate. Ar putea fi o reuniune de familie. Parintii va pot ajuta financiar sau este posibila o mostenire.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un asociat, o relatie importanta, un partener semnificativ, un partener de afaceri sau un adversar. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet , pe dusmaniile voastre, si are legatura cu semintele plantate in iunie 2021 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Jupiter in Varsator este sustinatorul direct al acestei luni pline in Gemeni.. “Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin comunicare, intelegerea puterii gandului si cuvantului, rude, propagarea adevarului, gandire pozitiva, cultivarea binelui. Pot aparea oportunitati pentru fel de fel de studii, poate fi o veste care va bucura, poate fi o oportunitate printr-o ruda.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect de munca, un coleg, un sef, rutine zilnice, un curs de specializare, de venituri suplimentare la locul de munca, sanatate. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri  si are legatura cu semintele plantate in iunie 2021 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Jupiter in Varsator este sustinatorul acestei luni pline in Gemeni. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin valoarea proprie, prin stimularea stimei de sine, printr-un nou loc de munca. Este posibil ca veniturile voastre sa creasca si poate exista o oportunitate de a va imbunatati situatia financiara viitoare.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect creativ, o iubire, un copil, o vacanta, o petrecere. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri, pe proiectele voastre creative si are legatura cu semintele plantate in iunie 2021 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Jupiter in Varsator este sustinatorul direct al acestei luni pline in Gemeni. “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin reinventarea completa a voastra, prin credinta, cultivarea adevarului. Incercati sa va cunoasteti mai bine abilitatile si punctele slabe si ce pute?i realiza, nu exagerati propria voastra importanta, renuntati la gandirea ingusta. Este un moment bun pentru a lucra la imbunatatirea voastra spirituala si la un mod de viata mai constructiv.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide sau se imbunatateste in acest moment. Ar putea fi vorba de un proiect in familie, o casa, un parinte, o relatie dificila cu parintii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, casa voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in iunie 2021 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Jupiter in Varsator este sustinatorul direct al acestei lunatii.  “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin ghidari spirituale, vise, meditatie, compasiune, iertare. Acuma, legea karmei lucreaza ore suplimentare pentru a va arata ca toate sunt legate intre ele. Daca oferiti manie, aceasta se va intoarce de zece ori. Daca oferiti dragoste, aceasta va fi returnata de zece ori. Totul tine de legea “primesti ceea ce dai”, nu uitati asta. Practicile spirituale, rugaciunea, compasiunea, iubirea neconditionata trebuie sa devina o parte din viata voastra.

Adrian Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.