HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN LEU DIN 9 FEBRUARIE 2020

Luna Plina este un moment al culesului, culegem ce am semanat odata cu Luna Noua in Leu din august 2019. O Luna Plina lumineaza sufletul nostru si putem vedea mai clar (decat vedem in mod normal) tot ceea ce ne deranjeaza sau tot ceea ce ne face bine. O Luna Plina in Leu este destul de mandra, creativa, aroganta, dramatica si pune un accent deosebit pe imaginea personala, copii, iubire, hoby-uri, speculatii, creativitate, generozitate, maretie. Pozitiv, aceasta Luna Plina ne incurajeaza sa aratam lumii cine suntem cu adevarat, sa permitem sinelui nostru divin sa ne ghideze. Luna este asociata cu trecutul, este o imagine a experientelor si comportamentelor noastre din trecut care ne impiedica sau ne ajuta sa ne exprimam si sa ne adaptam prezentului. Toate lucrurile converg catre prezent chiar daca trecutul continua sa ne influenteze atitudinile, actiunile, orientarile. Soarele simbolizeaza orientarea noastra prezenta dar in opozitie cu Luna in Leu, judecatorul divin  nu stie sa minta in legatura cu faptele noastre din trecut. “Culegem ce am semanat” este o lege aplicata de divinitate si pare a fi o lege greu de ocolit.

Cu Luna Plina in Leu pe gradul 20, cei nascuti in semnele fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion ( in jurul datei de 9 ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei(MC) sau orice planeta personala in jurul gradului 20.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa V si va rasplateste iubirea, interesele voastre creative, speculative dar si relatia cu copii vostri, idealurile si prietenii. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creativ. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Aceasta luna plina in aspect de inconjunctie cu Neptun in Pesti amplifica unele probleme din partea unui grup, a mediului, cu consecinte neplacute. Cineva va poate trada sau cineva lucreaza in defavoarea voastra asa ca, fiti atenti cui va destainuti. Atentie si la sanatate in aceasta perioada, credinta este un bun tamaduitor. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Trebuie sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat si poate fi cel mai bun moment pentru calatorii sau pur si simplu pentru noi subiecte, noi credinte.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa IV si aduce pentru voi teste, beneficii legate de familie, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale. Unii tauri ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie, sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. Unul din parinti( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanti pentru voi in aceste zile si in urmatoarele doua saptamani. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Puteti culege roadele unui proiect important din cariera, puteti fi avansati in cariera sau puteti decide sa va schimbati locul de munca. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma. Neptun in Pesti este lunetistul acestui moment astral si ar trebui sa fiti mai atenti la asa zisii prieteni deoarece va pot deceptiona, trada. Tineti ochii deschisi si nu va lasati dusi de val. Este important sa fiti siguri ca oamenii care va primesc generozitatea va merita eforturile, desi poate fi dificil pentru voi sa credeti in rautatea celorlalti. Mare atentie la asa zisii prieteni, la cineva din familia voastra, nu credeti orice. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat si este posibil sa fiti mai atenti in actiunile voastre, in tot ce tine de bani, imprumuturi, contracte cu banci, relatii intime, lumea oculta. Puteti descoperi cu usurinta secretele planurilor celorlalti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa III si poate aduce pentru voi fel de fel de probe sau beneficii legate de comunicare, invatamant, transport, vecini, rude, tineri, credinta, strainatate. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele doua saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta luna plina ar putea aduce unele modificari si aici. Fiti mai atenti in trafic, calatorii. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Neptun in Pesti si ar fi bine sa fiti mai atenti in tot ce tine de cariera, proiecte profesionale, functii inalte, nu va lasati antrenati in fel de fel de compromisuri ca se pot intoarce impotriva voastra. Este cel mai bun moment pentru a intelege ca ambitiile voastre profesionale trebuiesc orientate catre sustinerea celor defavorizati sau mai putin norocosi in viata. Asa, puteti fi cu adevarat inspirati, ghidati catre implinirea destinului vostru. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat si va poate ajuta sa evitati conflictele inutile cu ceilalti, sa faceti compromisurile necesare atat in relatiile personale cat si profesionale.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa II si poate aduce pentru voi fel de fel de probe sau beneficii legate de valoarea voastra care creaza fel de fel de valori, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului, o mostenire, o casa. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Probleme legate de bani sunt in centru atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, jocuri ascunse pentru putere, ce este al vostru ci ce este al celuilalt. Fiti atenti la bani, la plati, la documentele legate de bani, impozite. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Neptun in Pesti amplifica bruiajul acestui moment astral si ar trebui sa fiti atenti si sa nu incalcati regulile, legile, in calatorii, in legatura cu unele propuneri care sa ocoleasca legea. Este timpul sa invatati sa aveti mai multa incredere in intuitia voastra, in divinitate, iertare, legi universale. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat si va sustine in proiectele profesionale, la locul de munca, in toate activitatile zilnice.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Aceasta lunatie este foarte importanta pentru voi si aducatoare de probe, beneficii, legate de obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. Poate fi o perioada care va sensibilizeaza foarte mult, ca si cum ati fi imbracati cu emotii. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. O relatie de dragoste, de afaceri, politica, poate fi analizata acuma si se poate termina sau poate continua pe un alt nivel. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani cu fata ascunsa. Neptun in Pesti amplifica bruiajul acestui moment astral si ar trebui sa fiti atenti la tot ceea ce tine de bani, relatii secrete, proprietati sau corporatii, sanatate. Trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Acest aspect ameninta interesele voastre financiare, adesea prin greselile partenerului, asociatului, lupta ascunsa pentru putere. Aveti mai multa incredere in intuitia voastra, va poate raspunde la multe intrebari aparent fara raspuns. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat si aveti la dispozitie mai multa energie pentru a va exprima creativ, prin activitati cu copii, activitati  romantice, hobby-uri sau sport.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, agentii guvernamentale. Aceasta luna plina vine cu teste, beneficii legate de dezvoltarea voastra spirituala, de munca in folosul celor multi, sanatate, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta lampa cereasca va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta lunatie pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune, intelegere pentru cei din jur. Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel. Bruiajul lui Neptun in Pesti actioneaza in relatiile voastre, incercati sa fiti mai realisti. Nu va lasati purtati pe valurile vietii de fel de fel de propuneri ca s-ar putea sa nu ajungeti la mal. Casatoria sau traiul cu cineva, alte parteneriate (inclusive de afaceri, politice) aduc fel de fel de conflicte, tradari, exista pericolul unor comunicari proaste, neintelegeri si denaturari. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat si puteti sa va investiti energia in proiectele voastre legate de familie, neam, tara, camin, proprietati imobiliare.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Aceasta lunatie vine cu teste, beneficii prin prieteni, activitati de grup, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor si crearea unor  noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi. Aceasta luna plina va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ sau sunteti rasplatiti intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Cum Luna este guvernatoarea casei X, pot aparea unele tensiuni legate de cariera, reputatie, statut social. Toate acestea va pot afecta sentimentul de securitate, imaginea publica. Bruiajul lui Neptun in Pesti il veti simti la locul de munca, in rutina de zi cu zi, in relatia cu colegii, sanatate. Nu trebuie sa va sperie prea mult lipsa puterii de concentrare, incercati sa aveti mai multa incredere in intuitie, in simturile voastre, nu va mint. Nu luati decizii importante in aceste zile, nu credeti orice, verificati documentele pe care le semnati, fiti mai atenti la locul de munca, la relatia cu colegii si sefii vostri. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat si va ajuta sa lucrati la sarcinile intelectuale cu mai multa vigoare si pasiune.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Testele si beneficiile momentului astral vin prin cariera, un proiect la care lucrati de mult timp poate cunoaste oportunitati deosebite. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, unei figuri autoritare. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra, cu ambitiile voastre profesionale. Accentul acestui moment astral este pe stabilirea ordinii si controlului in viata voastra profesionala, puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii. Neptun in Pesti bruiaza acest moment astral deja tensionat iar roadele pot fi legate de implicatiile voastre romatice, de parteneri care nu sunt chiar ceea ce par, de iluziile voastre in iubire, de amagirile voastre, de mandria voastra. Incercati sa nu va lasati ademeniti de apele amagitoare ale lui Neptun deoarece puteti fi inselati usor acuma de vocea iubirii. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat si acesta este un moment bun pentru a evalua ce este cel mai important pentru voi si pentru a stabili anumite prioritati financiare.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Aceasta lunatie vine pentru voi cu teste, beneficii legate de convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre si problemele create de acestea sunt luminate de aceasta lampa cereasca si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus , puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Cum Luna stapaneste casa VIII, este posibil sa apara tensiuni legate de un plan secret, o afacere, credite, viata intima, o relatie intima tabu, planuri financiare, banii care vin de la ceilalti. Bruiajul lui Neptun il veti simti in familie, in relatia cu un parinte, in casa. Familia, rudele, parintii, bunicii, va pot destabiliza acuma, incercati sa va detasati mai mult de probleme lor. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat iar ambitia si impulsul profesional sunt stimulate si aveti mai multa initiativa si incredere in voi, in proiectele voastre personale. Incercati sa nu exagerati totusi, propriile interese nu trebuie sa-i loveasca pe ceilalti.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII si vine cu teste, beneficii, legate de banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii. Deci, finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse, ar putea iesi in lumina acuma. Puteti decide sa iesiti dintr-o relatie secreta. De asemenea, se poate ca aceasta lunatie sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Este posibil ca partenerul de viata sa aiba unele probleme cu veniturile finaciare sau cu fel de fel de taxe, sprijiniti-l. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceasta lampa cereasca sa va lumineze drumul catre stiintele oculte. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri. Bruiajul lui Neptun il veti simti prezent in relatia cu rudele voatre, in comunicare, calatorii scurte asa ca, ar trebui sa fiti mai atenti in aceasta perioada. Mare atentie la anturaj, la cum comunicati, vorbele pot fi amagitoare, va puteti pacali prin tot ce tine de comunicare. Deci, fiti mai atenti la tot ceea ce vine la voi acuma prin orice forma de comunicare. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat si acesta este momentul pentru a cerceta si a reflecta asupra obiectivelor voastre. Este, de asemenea, un moment bun pentru a lucra singuri sau puteti sa dati o mana de ajutor celorlalti.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VII si agita lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de o persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta lunatie va da curajul necesar sa rupeti relatia. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un collaborator, un sef, un coleg. Neptun in Pesti bruiaza acest moment astral deja provocator si ar trebui sa fiti foarte atenti in legatura cu banii, cu cheltuielile exagerate, cu mirajul imbogatirii peste noapte. Este cel mai bun timp pentru a redefini ceea ce este important pentru voi in tot ce tine de bunuri si resurse materiale. Atasamentul vostru fata de resursele material se poate schimba si un sistem de valori mai spiritual se naste in constiinta voastra. Poate a venit timpul sa dati aceeasi importanta si valorilor spirituale. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat si activitatile de grup si eforturile de cooperare sunt cel mai bun mod de a va atinge obiectivele acum.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa VI si vine cu teste, beneficii si schimbari importante la locul de munca, proiecte profesionale, relatia cu colegii vostri, compasiune, intelegere fata de ceilalti, credinta. Acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Aceasta lunatie  poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, incercati sa nu va certati cu colegii, cu sefii. Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta lunatie  poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare.Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. O problem? de sanatate fizica sau mentala ar putea veni la lumina. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. Neptun bruiaza acest moment astral deja provocator si ar fi bine sa stati departe de barfa, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Cultivati binele si veti culege bine. Marte in Sagetator este ancora acestui moment tensionat si poate stimula ambitia voastra profesionala.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Casa 8. Berbec ascendent capricorn. Chiar m-ati nimerit cu problemele referitoare la asocia?i. Si cred ca e numai începutul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.