HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN RAC DIN 28 DECEMBRIE 2012

SARBATORI FERICITE !

Luna Plina  din 28 decembrie  2012  are loc cu Luna pe gradul 7:06 Rac si Soarele pe gradul 7:06 Capricorn   cu un maxim in jurul orei 12:21, ora Romaniei .

Simbolul Sabian pentru gradul 8 Rac este : “Iepuri in vesminte omenesti ireprosabile defileaza cu demnitate “.

Iepurele este un simbol al sensibilitatii , creativitatii , diplomatiei , sireteniei , evita conflictul  preferand calmul . Are o natura timida , chiar fricoasa fiind destul de sensibil la vibratii si energii pe care noi nu le putem intelege .Este un simbol al  intuitiei , al non-violentei , stie sa se ascunda in conditii de siguranta si securitate .Acest simbol sabian ne spune ca suntem ceea ce am construit in noi iar acuma se vede , putem straluci prin munca noastra sau  putem imita incercand sa ajungem intr-o ordine mai inalta.
Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Rac din 19 iulie 2012.

Cu Luna Plina in Rac gradul 7:06 , cei nascuti in jurul datei de 28 din  semnele cardinale Rac,Capricorn,Berbec ,Balanta ( plus, minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 7.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei . Luna Plina  in casa IV poate aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta , atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa.Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra.  Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case , deci, in aceasta casa astrologica ,luna plina  capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare , experiente din trecut tind sa iasa la lumina , toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor . Luna Plina este  in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare putand aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra.  Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate . Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti.  Luna Plina este in casa II o casa a finantelor personale si poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii , apar probleme , fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Este lumina care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, noi oportunitati de castig personal . Este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere .
 

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa I-VII , axa eu-tu . Luna Plina este in casa I, o casa a personalitatii si poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Atentie la sanatate .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii . Luna Plina este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Aceasta luna plina  poate  face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor voastri, in intelegerea greselilor trecutului.
  

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii si placerilor .  Luna plina este in casa XI  , o casa a prietenilor si a activitatilor de grup fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi lumina care face lumina in visele voastre, in aspiratiile voastre, poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familiei. Luna Plina  in casa X , casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera , in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile ( in cariera si familie )  pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta energie poate  sa-l ajute , sa-l ghideze sau sa-l sensibilieze extrem de mult . Mesajul acestei energii a Lunii  Pline are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei , promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor.  Luna plina in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale , posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii.  Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , pot aparea  oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, pot aparea rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media .Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale .  Luna plina  in casa VIII poate energiza teste legate de mosteniri , banii celuilalt,imprumuturi bancare. . Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele , asigurarile , taxele , afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa VII-I , axa eu –tu , Luna Plina  in casa VII , casa parteneriatelor poate aduce unele teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei energii  este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza  axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii .  Luna Plina in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate.  Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca , al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate , deci atentie .In aceasta casa , Luna plina energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi.
 

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii .  Luna plina  in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala , iubire , copii . Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere. Poate aduce o noua iubire, poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ, puteti sa va bucurati de realizarea unui rezultat de exceptie a unui copil . Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada , va puteti indragosti , puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important pe care il finalizati.

 

Pentru mine , aceasta Luna Plina energizeaza casa III si nu intamplator am gasit masina “botita ” in spatele blocului ;  aici asteroidul charybdis si Uranus in unghi greu cu aceasta luna mi-au adus o surpriza . 

Adriana Tudosa

You may also like

17 Comments

 1. CRACIUN FERICIT! Magia Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului sa va umple inimile de bucurie , speranta si infinita iubire . Va imbratisez cu drag.

 2. Draga Adria,

  Iti multumesc mult pt munca ta, mi-a fost de mare folos.

  Sarbatori fericite sa ai, pline de belsug si impliniri alaturi de cei dragi

  Cu drag ,
  Mihaela

 3. CRACIUN cat mai luminos ,vis de iarna calduros,liniste linga cei dragi,veste buna despre magi….craciun fericit Adriana..!cu drag carmen si madalina

 4. Va doresc Sarbatori Fericite!,cu daruri de suflet sub brad si cei dragi mereu prin preajma.
  Cu drag ,Gabriela.

 5. Craciun fericit, sanatate si multe bucurii! Multumesc pt tot efortul depus pt a aduce putina claritate in vietile noastre.

 6. Sarbatori fericite! Sa ai un an nou numai cu surprize placute! Astept cu nerabdare o noua analiza astrala pentru anul care bate la usa de la tine.

 7. Draga Adriana iti doresc multa sanatate tie si familiei tale, te asteptam alaturi de noi si in 2013. Sarbatori fericite! Veronica

 8. Buna Adriana,

  Iti doresc Sarbatori fericite si iti multumesc pentru activitatea desfasurata in anul 2012.

  Te rog daca poti sa publici informatii despre semnificatia lui Sirius in harta natala. In cazul meu face conjunctie cu Ascendentul si Saturn retrograd. (1 Feb ’75, 3 p.m., Arad)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.