HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA DIN 12 MARTIE 2017

Luna Plina din 12 martie 2017 are loc cu Luna pe gradul 22:13 Fecioara in  opozitie cu Soarele pe gradul  22: 13 Pesti cu un maxim in jurul orei 16 :54, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Fecioara (Eclipsa de Soare in Fecioara) din septembrie  2016.

Cu Luna Plina in Fecioara, dezordinea trebuie sa fie transformata in ordine, trebuie sa intelegem ca dezechilibrele existentiale ne afecteaza sanatatea. Acuma, lucrurile ascunse vor fi aduse in lumina astfel incat sa intelegem mai clar cauzele profunde ale unei boli, ale unei dureri sufletesti, ale unui dezechilibru, disperare, abuz, lipsa banilor. Aceasta lunatie ne ajuta sa dam deoparte acele modele care induc toxicitate in viata noastra, in familia noastra, la locul de munca, etc.

Cu Luna Plina in Fecioara pe gradul 22:13, cei nascuti in semnele mobile Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni ( in jurul datei de 12) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului,  casa carierei(MC) sau orice planeta personala in jurul gradului 22.

Simbolul Sabian al gradului 23 Pesti, gradul Soarelui care lumineaza Luna in Fecioara este:” Un medium de materializare efectuand o sedinta de spiritism.” E frumos sa ai idealuri, dorinte, sa crezi ca ai o misiune sau orice alt dar special, dar acestea trebuie sa devina in timp ceva concret, sa produca rezultate, sa sprijine evolutia vietii aici pe pamant in acord cu divinitatea. Acuma, prin acest mesaj, lumea spirituala gaseste mai multe cai ( mutabilitatea semnului Pesti) de a livra mesaje, fel de fel de semne, indicii subtile, pentru materializarea unui dar personal, poate fi ceva fenomenal ce implica totusi anumite sacrificii si multa credinta.
Este un simbol al puterii profetice a fiecarui om atunci cand se lasa ghidat, condus in viata de natura sa superioara. “ Ma las ghidata de intelepciunea divina ascunsa in fiinta mea, accept orice sfat sau sugestie care vine de la subconstientul meu “ este invatatura acestui moment astral, face minuni.

Cum traduce Luna Plina in Fecioara aceste informatii?

Simbolul Sabian al gradului 23 Fecioara, gradul Lunii Pline este: “Un imblanzitor de lei intra fara teama in arena circului”. Prin stapanirea naturii noastre animalice, prin curaj, rabdare, vointa, prin increderea in puterea divina din noi, putem face orice. Fara sprijin divin, nu putem face nimic aici pe pamant, dar daca facem apel la divinitatea din noi care este tot timpul conectata la intelepciunea eterna si divina, putem intra si in “ cusca leului”, putem pasi pe  apa. Intelepciunea ascunsa in fiinta noastra stie tot si cu voia lui Dumnezeu, ne ajuta sa recunoastem raspunsurile de care avem nevoie.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului.  cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. Asteroidul Themis de mana cu Soarele in Pesti vine cu dezvaluiri din trecut, poate fi un timp in care apar in lumina contractele false ( ceva de la locul de munca )  dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii,  hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Asteroidul Themis de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata legate de prieteni, un grup din care faceti parte, protectii, astrologie, copii, iubire, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Asteroidul Themis de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata legate de cariera, ambitii profesionale, statut social, functii inalte, familie, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in septembrie 2016. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Asteroidul Themis( legea divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de strainatate, straini, calatorii, studii, rude, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Asteroidul Themis( justitia divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de afaceri, banii obtinuti prin fel de fel de contracte, banii partenerului de viata, intimidate, secrete ale sufletului, forta obtinuta prin manipularea celorlalti, valori personale,dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra .

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Apar probleme in asocierile voastre ce pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmanii care se pot manifesta deschis. Puteti culege toadele unor actiuni incepute in septembrie 2016 . Asteroidul Themis( justitia divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de relatii, asociat, dusmani stiuti, actiuni judecatoresti, avocat, actiunile voastre in fel de fel de relatii, modul vostru de manifestare, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Asteroidul Themis( justitia divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de munca voastra, proiecte profesionale, sanatate, colegi, activitati zilnice, crize existentiale, trecut, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi imprevizivil, chiar socant pentru voi. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Asteroidul Themis( justitia divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de prieteni, un grup din care faceti parte, politica, bani, protector, iubire, copii, un hobyy, speculatii diverse, mandrie exagerata, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. . Asteroidul Themis( justitia divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de cariera, ambitii profesionale, viata sociala, un sef, o autoritate, familie, parinti, camin, radacinile voastre, neam, patriotism, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, studii inalte, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Asteroidul Themis( justitia divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de strainatate, straini, scoala, credinta, rude, frati si surori, calatorii,  dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Casa opta este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si perderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Pot aparea noi surse de venit, puteti primi o mostenire chiar si o noua dragoste. Asteroidul Themis( justitia divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de fel de contracte, acorduri banesti, secrete, bani obtinuti ilegal, credite, spiritualitate, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, sa refaceti o legatura subreda cu partenerul de viata. Asteroidul Themis( justitia divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de casnicia voastra, partener, asociat, avocat, dusman, actiuni personale, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.