HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA -28 FEBRUARIE 2010

luna plina in fecioara

Luna Plina  din 28 Februarie 2010 are loc cu Luna pe gradul 9:57 Fecioara   si Soarele pe gradul 9:57 Pesti cu un maxim in jurul orei 18:35 ora Romaniei .Este o LUNA PLINA ce are un sprijin major in Pluto ,  in acest moment ,  energia lui Pluto  devine calea de mediere a acestui conflict astral dintre Soarele in Pesti  si Luna in Fecioara.

Pluto ca planeta mediatoare a opozitiei dintre Soare si Luna , ne alimenteaza din plin puterea interioara , ne ajuta sa gasim in noi resurse nebanuite pentru a face fata provocarilor , ne ajuta sa realizam legatura miraculoasa cu universul necunoscut , legatura prin intermediul careia putem primi intuitia, gandul, ideea necesare echilibrarii vietii noastre.

Este o Luna Plina in semnul Fecioarei ce accentueaza simtul organizarii , creste interesul pentru orice fel de detaliu, sanatate,  vindecare dar accentueaza si spiritul critic ce poate naste destule probleme.

Fecioara este diagnosticianul desavarsit , este stapana detaliului , zodia pesti este stapana privirii de ansamblu ,  in timp ce fecioara ne arata ce este gresit , energia pestilor  ne poate spune cum se poate rezolva greseala. Energia acestei Luni Pline in Fecioara ne ajuta sa “ calatorim “ de la atom la cosmos si inapoi dar cu o tendinta accentuata de a ne impotmoli in amanunte , putem usor gasi imperfectiunile unei imagini , dar provocarea acestei energii consta in a retine ansamblul. Axa Fecioara –Pesti ne indeamna sa cultivam compasiunea si discernamantul.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Fecioara din 18 septembrie  2009.

Cu Luna Plina in Fecioara  gradul 9:57 , cei nascuti in jurul datei de 28 in semnele mutabile : Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 9:57 Pesti, Fecioara, Sagetator , Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala ,poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.Atentie la sanatate si la nervii vostri.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualize problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii ,poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII   poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizaia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment al unor noi propuneri,  al reinnodarii unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund.

Adriana Tudosa

You may also like

11 Comments

 1. Buna Adria,
  Tocmai de ziua mea va fi luna plina..o energie tamaduitoare pe care o astept de multi ani. Maine 28 .02. ora 14.10 implinesc 44 de ani.. Cum crezi ca va fi acest an pentru mine…un solar return cu un ascendent in varsator ? mentionez ca m-am nascut in Onesti si tot aici locuiesc.

 2. Carsim

  La Multi Ani ! ,iti doresc multa fercire si noroc. Revolutia solara 2010-2011
  Evenimentul cel mai important al anului sau tenta generala a acestui an solar este data de orientarea ascendentului anual in semn si casa .
  Semnul ascendentului anual arata felul tau de a fi , personalitatea si tipurile de experiente care te atrag in acest an. Cu ascendentul revolutiei solare 2010-2011 in Varsator , un semn de aer , fix , se poate vorbi de necesitatea de a obtine prin orice mijloace a unei stabilitati, poti avea cateva realizari solide de natura umanitara .Este un semn ce conduce intreg anul, de fapt nuanteaza intreg anul indicand permanenta si rezistenta in viata ta, un semn fix pe ascendentul revolutiei solare este indicat in incheierea unor activitati, construire sau in concretizarea unor optiuni in viata ta .
  . Prima planeta care rasare in harta ta natala in directia inversa arcelor de ceasornic de la ascendentul annal, ofera o indicatie corecta privitoare la tipurile de evenimente ce se vor petrece, in cazul tau , prima planeta din harta natala este Soarele. .
  Caracterul primei planete din astrograma natala care urmeaza sa rasara poate indica si viteza cu care evenimentele vor incepe sa se desfasoare in acest an solar . Soarele , in calitatea lui de izvor al vietii, actioneaza in mod asemanator cu Jupiter, de obicei prezenta sa aduce beneficii , binefacatorii joaca un rol important in acest an,este posibil sa primesti daruri si favoruri. Tot Soarele este asociat cu figurile masculine sau un anumit tip de autoritate , se poate vorbi in cazul tau de aparitia unor sanse importante pentru viata ta, pentru destinul tau, Soarele actioneaza de obicei dinamic , asa ca evenimentele ar putea sa se intample la scurt timp dupa ziua ta de nastere , barbatii pot juca un rol foarte important in viata ta, inclin sa cred ca un barbat cu functie, autoritate poate fi talismanul tau in acest an. Chiar daca Soarele in astrograma natala nu este foarte bine aspectat,prezenta lui Jupiter din revolutia solara in conjunctie cu soarele natal arata ca lucrurile in acest an pot fi urmarite de un anumit noroc,protectie, beneficii din partea altora .
  Casa zodiacala din astrograma natala in care cade ascendentul revolutiei solare este de cea mai mare importanta pentru a prezice care domeniu din viata ta capata cea mai mare importanta , este ca o usa din fata casei pe care trebuie sa o deschizi ; fiind chiar intre casele VII si VIII din harta ta natala putem vorbi de un an in care interesele legate de un parteneriat dar si resursele financiare obtinute prin acest parteneriat capata importanta foarte mare.In mod favorabil , poate fi anul unei casatorii sau a unei asociatii cu realizari financiare deosebite, defavorabil, pot aparea probleme in viata de cuplu, in administrarea banilor, vointa ta poate avea de suferit,pot aparea probleme de sanatate , oboseala . .Este un an in care vei simti o atractie deosebita fata de stiintele oculte, astrologie, mistere , viata de dincolo.
  Casa carierei MC din astrograma anuala cade in casa V si arata ca urmeaza un an in care succesul depinde de cat de creativa esti, este posibila o noua iubire care are legatura cu cariera ta, Planeta guvernatoare a ascendentului anual in Varsator este Uranus in Pesti prezent in casa I a revolutiei solare , asta inseamna ca cineva necunoscut va intra in viata ta , interes deosebit pentru astrologie. O inspiratie , o initiativa iti va orienta gandirea de o maniera durabila intr-o noua directie .
  Pozitia Soarelui in astrograma solara este cea mai reprezentativa , fiind in casa I anuala , favorizeaza activitatile tale, poti fi mai apreciata decat in ceilalti ani. Cu Soarele in casa I anuala a revolutiei solare se poate spune ca tot anul vei fi “ in lumina “,toti te vor vedea si te vor aprecia, daca tinem seama de faptul ca Jupiter face o conjunctie stransa cu soarele anual in casa I, atunci putem vorbi de protectie, sprijin, bunavointa , optimism , generozitate , energie vitala, dorinta de libertate , recompense pentru fapte din trecut ,calatorii lungi. ( gandeste-te ca in acest an esti un actor in luminile scenei iar in spatele scenei stau cei care te ajuta ).
  Luna conduce situatia familiala si casnica ,indeplineste in astrograma solara un rol de busola pentru a oglindi fluctuatiile minime ce au loc in mediul casnic. Luna in Fecioara arata ca o sa doresti sa analizezi lucrurile si sa te bucuri de toate amanuntele vietii, este un an in care vei avea grija de toate detaliiile vietii , fie ca faci servicii cuiva , fie ca le primesti , tendinta de a fi prea critica sau de a avea in apropiere persoane cu aceasta caracteristica . Prezenta Lunii in Fecioara in casa VII anuala indica schimbari importante in relatiile tale , fiind vorba adesea si de relatiile cele mai intime. O logodna sau o casatorie se poate produce sau o relatie foarte importanta se poate intemeia in urmatoarea perioada .Prezenta Lunii Pline in revolutia ta solara arata terminarea unei actiuni care deschide usi catre viitor, iar daca tinem seama ca Soarele este in casa I anuala si Luna in casa VII anuala, atunci se poate vorbi de schimbari in relatiile tale dar si provocari din partea dusmanilor.
  Venus –micul benefic in casa I creste optimismul si sociabilitatea , in conjunctie cu Uranus poate indica o iubire furtunoasa, nesteptata , schimbari bruste dar si tensiuni.
  Neptun in casa I arata o viata interioara intensa , nelinisti, temeri, iluzii,
  Pluto in casa XI arata ca in realizarea proiectelor tale depinzi nu numai de eforturile personale dar si de concursul circumstantelor fericite . Luna in trigon cu Pluto arata dorinta de schimbare si de reinnoire in viata private .
  Saturn in mers retrograd in casa VII a astrogramei solare are un impact deosebit asupra vietii de cuplu , anumite circumstante exterioare te pot obliga sa te confrunti cu diferite situatii concrete de viata pe care le-ai neglijat sau ignorat.Sunt posibile dificultati in exprimarea personalitatii , emotiilor, in relatiile cu ceilalti oameni devii de nestapanit, orice comportament gresit din trecut cere din partea ta o plata sau o transformare intr-un sistem de valori cat mai correct. Este bine sa incerci sa-ti stapanesti comportamentul agresiv , impulsiv in relatii.
  Accentuarea casei I anuale arata ca te afli in situatia de a genera desfasurarea evenimentelor avand foarte multa incredere in tine si puterea de autosprijinire in rezolvarea problemelor ce se ivesc . Energia, spiritul de initiativa si un nou inceput pentru problemele cu caracter personal sunt cateva din lucrurile semnificative din urmatoarea perioada , energia si vitalitatea fizica iti sunt de mare ajutor , s-ar putea ca recompensele sa iti parvina fara sa depui prea mult efort in acest sens , asa cum am mai spus , esti pe scena vietii in acest an, esti in lumina .
  Sper sa-ti fie de folos.
  Adriana

 3. Multumesc din suflet Adriana. Intr-adevar, am mare nevoie de o raza de lumina si mai ales speranta…Imi doresc o familie, prieteni…sa zambesc din nou..sa fiu EU…din pacate timpul a stat in loc pentru mine 22 de ani.

 4. buna adriana! as vrea sa imi spui si mie, daca poti bineinteles, ce latura a vietii mele va fi mai vizibila ca sa stiu pe ce sa ma concentrez mai mult. uneori am senzatia ca alerg dupa mai multi iepuri si nu prind niciunul. oricum imi dau seama ca desi imi doresc din suflet sa nu mai fiu singura aceasta dorinta nu mi se poate indeplini, asa ca macar sa ma concentrez asupra altui domeniu din viata mea dar sa stiu asupra caruia.
  sper ca nu ai uitat de ultima zodie din zodiacul chinezesc (eu sunt mistret).
  multumesc din suflet ptr toate articolele.

 5. Buna Adria, scuze ca am trimis gresit cererea mea. Abia dupa ce am trimis am citit. Cerera mea ramane in schimb valabila, multumesc din suflet.

 6. de martisor iti doresc o primavara frumoasa, asa ca sufletul tau. sa fii sanatoasa si iubita, iar astrele sa te inspire in continuare. LA CAT MAI MULTE PRIMAVERI!

 7. multumec si iti doesc si eu ca primavara aceasta sa-ti aduca tot binele din lume.
  Nineta, o sa ma uit pe tranzitele tale , in general , sambata am mai mult timp,o sa ma uit pe revolutia ta solara si o sa ti-o trimit.
  Un martisor jupiterian pentru toata lumea care ajunge pe blogul meu.
  Toate cele bune.
  Adriana

 8. la multi ani de 8 martie tuturor femeilor si tuturor mamelor! sa fim sanatoase si sa ne bucuram de cele mai mari realizari ale noastre: copii.
  iti multumesc ptr ca iti rapesti din timpul tau si astept cu nerabdare raspunsul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.