1MARTIE 2013 –UN MARTISOR DIVIN

 


Omraam Mickael Aivanhov
“…..trebuie sa va obisnuiti sa binecuvantati , sa spuneti  numai cuvinte bune. Cand atingeti capul copilului vostru , mainile sau picioarele lui mici sau cand tineti in brate fiinta pe care o iubiti, de ce sa nu le binecuvantati , pentru ca ingerii sa vina si sa faca din ele fiinte magnifice ? Trebuie sa binecuvantati tot ceea ce atingeti: obiecte , haine, fiinte . Trebuie sa vorbiti cu dragoste si blandete , nu numai cu oamenii , dar si cu florile , pasarile, arborii, animalele, pentru ca e un obicei divin .Cel ce stie sa spuna cuvinte care inspira , care dau viata , poseda o bagheta magica in gura sa …..

Atunci cand va este frig , cand va simtiti singur , descurajat , cand aveti impresia ca nimeni nu va iubeste , pronuntati cuvantul “IUBIRE “ o data , de doua ori, de zece ori si in diferite feluri , veti declansa astfel puterile cosmice ale dragostei si nu va veti mai simti singur, abandonat . Atunci cand va simtiti in obscuritate , ca si cum ati fi cazut in fundul unei prapastii , pronuntati cuvintele “INTELEPCIUNE “, “LUMINA “, pana  cand ele vor vibra si vor dansa in toate celulele corpului vostru. In acel moment , totul se va lumina .Atunci cand va simtiti ingrijorat , limitat , tulburat, pronuntati cuvantul “LIBERTATE “.
Trebuie sa faceti aceste exercitii in fiecare zi pentru a intelege ce a vrut sa spuna Sf,Ioan prin “La inceput a fost cuvantul.”

Astazi de 1 Martie, va ofer un martisor plin de lumina care sa va bucure viata . Cu Venus in Pesti de mana cu Eros in Pesti si cu Neptun in Pesti , compasiunea este imensa , dragostea nu are limite iar divinitatea face parte din noi .
Cu Eros in Pesti, iubirea are ceva mistic,divin in ea. Iubirea neconditionata este motto-ul acestei energii , apare o admiratie  sincera pentru  oamenii vizionari,geniali, deosebiti ce atrag foarte mult. Normalitatea nu face parte din energia lui Eros in Pesti, aici totul iese din normalitate . Poate ne dorim un partener  care sa fie plin de compasiune iar duritatea , cinismul sunt cele mai grele pedepse pentru sufletul nostru in aceste zile . Aici Eros este destul de seducator  in ambele sensuri , putem seduce sau suntem sedusi  in scopul de a invata sa fim  mai deschisi atat in dragoste cat si in domeniul creativitatii . Eros in Pesti este regele dragostei, este romantismul ce pluteste peste tot ( oceanul este imens), este energia ce aduce credinta in iubire si un suflet bun . Venus in Pesti este in exaltare , este iubirea fara limite care stie sa faca cea mai frumoasa poezie din fanteziile ei . Asa cum pestii iubesc magia si misterul oceanului , Venus in Pesti poate fi amanta , relatia secreta , iubirea plina de compasiune , iertarea . Neptun in Pesti ne poate ajuta ca in  drumul nostru spre iluminare sa vedem mai repede capcanele, iluziile , poate fi “ o busola divina “  pentru viata noastra. Neptun ca octava superioara a lui Venus ne vorbeste despre iubirea sacrificiu,  iubirea dezinteresata , iubirea compasiune , iubirea universala . Alaturi de  Neptun in Pesti,  sufletul nostru vibreaza intr-un mod divin, face poezii, vindeca oameni, arta este divina , stiintele oculte infloresc ,  petalele florilor ne soptesc continuu  “ ma iubeste , ma iubeste “. Pronuntati cuvantul  “IUBIRE “, repetati-l asa cum ne invata Aivanhov. 

Bucurati-va de aceste zile  in care magia iubirii pluteste in aer .

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. O primavara frumoasa si plina de iubire ! iti multumesc pentru darurile minunate pe care ni le faci cu fiecare postare ! Iubirea nu trebuie cautata, exista in noi, noi suntem iubire, trebuie doar sa ne acceptam asa cum suntem si sa proiectam iubire asupra a tot ce ne inconjoara. Este o postare minunata cred ca am sa imi incep fiecare zi citind-o. Multumesc (nativ peste cu Eros in pesti in natala:-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.