HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BERBEC DIN 25 SEPTEMBRIE 2018

Luna Plina din 25 septembrie 2018 are loc cu Luna pe gradul 2 Berbec in opozitie cu Soarele pe gradul 2 Balanta. Cum Berbecul se arunca tot timpul in experiente fara a sta prea mult pe ganduri, aceasta Luna Plina ne spune ca putem culege roadele actiunilor noastre nesabuite uitand de multe ori ca si “noul” trebuie mai intai cercetat, analizat si apoi imbratisat. Nerabdarea costa de multe ori iar aceasta Luna Plina in Berbec vine cu o nota de plata.

Influenta majora a acestei Luni Pline in Berbec va fi asupra semnelor cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, in special asupra celor nascuti in jurul datei de  25 dar si asupra celor care au planete in jurul gradului 2 Rac, Capricorn, Balanta , Berbec.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in planurile personale, in modul in care actionati in viata de zi cu zi, in imaginea personala, in relatiile voastre. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri, apogeul unei situatii de viata ( pozitive sau negative), acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Capricorn din casa carierei si arata ca obstacolele acestui moment tin si de cariera, proiecte profesionale, imagine publica, autoritati. Deci, “ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe voi, pe modul vostru de manifestare, corpul fizic, potentialul vostru, temperamentul vostru si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Cu aceasta Luna Plina destul de tensionata sunteti chemati sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in relatiile voastre, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre dar si a credintei voastre. Puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in  Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de cursurile universitare, profesori universitari, cunoastere inalta, straini, strainatate, lege si aplicarea legii, hotarari judecatoresti. Deci, “ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe datoriile karmice, crestere spirituala, rude, familie, calatorii, si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2018 cand a fost Luna Noua in Berbec.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in prieteniile voastre, in proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in  Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, bani negri, partener de viata, relatii intime secrete. Deci, “ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe prieteniile voastre, pe aliantele voastre, pe dorintele voastre, idealurile voastre, si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2018 cand a fost Luna Noua in Berbec.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si multa lumina in casa carierei voastre, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru ordonarea scopurilor si ambitiilor profesionale. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Cum Luna Plina este provocata si de Saturn, obstacolele acestui moment tin si de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera voastra, ambitii profesionale, proiecte personale,  si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2018 cand a fost Luna Noua in Berbec.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in proiectele voastre cu strainatatea, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, moralitate, rude, cunostinte apropiate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi un sfat divin care va ajuta sa intelegeti rolul vostru aici pe pamant. Aceasta Luna Plina provocata si de Saturn in Capricorn, arata ca obstacolele acestui moment tin si de munca, colegi, sefi, proiecte la locul de munca, sanatate. “Ochii cosmici “ ai acestui moment sunt pe studiile voastre, credinte, cunoastere inalta, relatia cu strainii, moralitate, corectitudine si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2018 cand a fost Luna Noua in Berbec.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in afacerile voastre, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, afaceri, investitii, planuri secrete pentru putere, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de iubire, copii, mandrie exagerata, speculatii, comunicare acida. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe  jocurile ascunse ale puterii, bani prin fel de fel de parteneriate, viata intima si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2018 cand a fost Luna Noua in Berbec.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in relatiile voastre, fel de fel de acorduri semnate, partener de viata, asociat, rival. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri, apogeuri, vin prin ceilalti. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, agresivitate in camin, iubire, copii, speculatii diverse. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe relatiile voastre, casnicie, partener de viata, actiuni judecatoresti  si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2018 cand a fost Luna Noua in Berbec.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in rutinele voastre, in activitatea profesionala, in relatia cu colegii, in biroul vostru. Crizele existentiale nu pot fi depasite acuma prin actiuni necugetate ci prin liniste si intelepciune. Fiti atenti la sanatate, dieta, ganduri. Acuma, un proiect profesional poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti constientiza ce trebuie sa schimbati in munca voastra, in gandirea voastra.  Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de gandirea voastra negativa, de calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe munca voastra, colegi, rutine zilnice, crize existentiale, sanatate si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2018 cand a fost Luna Noua in Berbec.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in iubirile voastre, in proiectele voastre creative, in placerile voastre, in relatia voastra cu copi. Acest moment magic va poate pune in lumina fie prin finalizarea unui proiect creativ fie prin mandria care merge tot timpul inintea caderii. O relatie de iubire poate cunoaste multa agitatie, posibile certuri cu copii. Fiti foarte atenti la speculatii, la cuvinte, la egoul vostru activat care poate bloca fluxul natural al fortei vitale cosmice. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de bani, valoare personala, bunuri materiale, comunicare, rude, calatorii. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe iubire, copii, creativitate personala, mandrie exagerata, relatii, prieteni, grupuri de care apartineti si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2018 cand a fost Luna Noua in Berbec.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in casa voastra, in relatia cu parintii vostri, in camin, afaceri imobiliare, stabilitate emotionala. O problema legata de originea voastra, de familie, proprietati, mosteniri de familie, ar putea sa va tina atenti in acest moment. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, bani, valoare personala. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe familie, parinti, tara, camin, relatii,asocieri, si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2018 cand a fost Luna Noua in Berbec.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in mediul in care traiti,  cum comunicati,  in idei, in idealuri, in domeniul religios. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Un document important ar putea sa apara si sa va dezechilibreze viata. O calatorie scurta ar putea face parte din magia acestui moment sau puteti culege roadele unor activitati in comunicare, studii, comert. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, dusmanii ascunse. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe rude, frati si surori, comunicare, comert, tineri, munca voastra, colaboratori in munca, sanatate, si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2018 cand a fost Luna Noua in Berbec.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in domeniul financiar, relatii intime, valoarea si talentele voastre, banii partenerului..  Aceasta luna plina este despre echilibrarea valorilor materiale cu cele spirituale, despre putere, despre ceea ce este al vostru si ceea ce este al celorlalti, despre pierderi sufletesti care va pot schimba perceptia asupra bunurilor materiale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani,talente native, planuri secrete, manipulari. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de prieteni, protectii pierdute, proiecte de grup. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe activitatile voastre financiare, valoarea si talentele voastre , iubire, copii, si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2016 cand a fost Luna Noua in Berbec.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.