11-VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII MARTIE 2024-“IN AL 11-LEA CEAS”

 

” Cand a iesit pe la ceasul al unsprezecelea, a gasit pe altii stand in piata si le-a zis: “De ce stati aici toata ziua fara lucru?” Ei i-au raspuns: “Pentru ca nu ne-a tocmit nimeni.” “Duceti-va si voi in via mea”, le-a zis el, “si veti primi ce va fi cu dreptul.” Matei 20:6-7

Luna martie 2024 are o vibratie universala 11 (3+2+2+0+4), un Numar Maestru numit de obicei “Mesagerul” sau “Invatatorul” ce ne lumineaza, ghideaza, inspira, catre scopul nostru adevarat. Numarul 11 este una cu universul. Este deschis la vaste concepte spirituale, este un canal pentru adevar si raspunsuri care sa ne ajute in drumul nostru. Viziunea acestui Numar Maestru este limpede. Este creativ si magnetic, un far de intelepciune si speranta pentru noi.

Numarul 11 este un numar extrem de spiritual care simbolizeaza noi inceputuri, oportunitati, harul lui Dumnezeu, iluminare spirituala, energie superioara, intuitie, inspiratie, idealism, creativitate si misticism. In vremurile stravechi, numarul 11 era, de asemenea, considerat a fi un simbol al interpretarii viselor. Indica indrumari si binecuvantari Divine. Sa acordam o atentie deosebita mesajelor pe care le primim in acest timp pentru ca ne pot schimba viata. Exista sansa ca ceva important sa vina la noi in aceasta luna. Lucrurile sunt pe cale sa se calmeze si sa devina mai organizate in viata noastra. Acest lucru se datoreaza faptului ca universul pune lucrurile la loc chiar acum pentru a ne ajuta. Aceasta vibratie inseamna, de asemenea, ca pot exista schimbari pozitive in relatiile de prietenie sau intalnirile de familie si inceperea unor noi relatii. Sa incercam sa atenuam orice tensiuni persistente si sa-i lasam pe toti sa isi continue viata in ritmul lor.

Numarul spiritual 11 ne spune sa nu ne gandim  la greselile din trecut sau la ghinion. In schimb, ar trebui sa ne concentram pe oportunitatile pe care le avem chiar acum, pentru ca lucrurile bune sa se intample atat acum, cat si in viitor. De asemenea, inseamna ca trebuie sa fim pregatiti pentru unele lucruri uimitoare ce pot veni in viata noastra. Ingerii nostri pazitori ne spun sa pastram o atitudine pozitiva atunci cand lucrurile sunt grele, deoarece stiu ca putem trece peste orice. Urmeaza schimbari care vor fi bune atat pentru viata noastra fizica, cat si pentru cea spirituala. Este un semn bun ca necazurile noastre se pot diminua in curand si ca taramul divin ne doreste doar ce este mai bun. Poate ca am trecut prin multe suisuri si coborasuri, dar acest numar inseamna ca vom gasi linistea de care avem nevoie si pe care o meritam.

Numarul 11 are printre altele si semmnificatia de “ urgent, ultima sansa sau ceva pe cale sa se intample”. Expresia „ ora a unsprezecea” are o origine biblica; vine din evanghelia lui Matei in care Isus vorbeste despre lucratorii din cea de a 11-a ora, angajati mult mai tarziu decat ceilalti, dar platiti cu acelasi salariu ca si ceilalti:

” Cand a iesit pe la ceasul al unsprezecelea, a gasit pe altii stand in piata si le-a zis: “De ce stati aici toata ziua fara lucru?” Ei i-au raspuns: “Pentru ca nu ne-a tocmit nimeni.” “Duceti-va si voi in via mea”, le-a zis el, “si veti primi ce va fi cu dreptul.” Matei 20:6-7

In terminologia spirituala, ceasul al 11-lea, luna a 11-a, capata un sens cu totul nou de a descrie evenimente miraculoase sau manifestari instantanee surprinzatoare, pe care nu le putem vedea venind decat in ultima secunda. De nicaieri vin forte care ne schimba directia complet. Pe masura ce recunoastem aceste evenimente miraculoase ca rezultat a respectarii legilor lui Dumnezeu sau ca interventie divina in viata noastra, atunci stim in inima noastra, stim in mintea noastra si stim in sufletul nostru ca suntem protejati divin si iubiti.

Numarul 11 este si un numar “karmic”, are de obicei o misiune speciala,  astfel incat pe parcursul lunii martie 2024 ar trebui sa fim atenti la ideile si gandurile repetitive deoarece acestea pot fi raspunsuri importante. Trebuie sa fim foarte atenti la gandurile noastre iar “  pot face asta, pot sa rezolv aceasta problema, gigantica forta a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice problema” fac minuni.

11 este de asemenea o vibratie mai inalta a lui 2 care vorbeste despre armonie, echilibru, iubire, relatii, diplomatie, dragoste, emotii profunde, mama, sustinerea celuilalt, parteneriate. Daca 2 se axeaza pe relatii pamantesti “eu si cu tine” pot face asta aici pe pamant si de multe ori echilibrul este stricat de minciuna, tradari, ura, neintelegeri, 11 vorbeste despre relatia “eu si puterea divina din mine, alinirea vointei personale cu vointa divina”. Este cea mai buna luna in care ne putem echilibra pe noi insine, asa relatiile cu cei din jur se pot imbunatati.  S-ar putea sa descoperim ca relatiile pe care le intalnim in aceasta luna- fie ca sunt romantice, sociale, spirituale sau de afaceri, vor fi destul de semnificative in cresterea noastra. Vibratia 2 este de asemenea, despre simtul datoriei, nevoia de a diviza, de a imparti, de a da si de a lua. Putem constata ca viata ne va aduce in fel de fel de situatii care sunt de succes doar prin atentie si rabdare si care cer in acelasi timp cooperarea cu ceilalti.

11 nu este o vibratie usoara si poate de aceea aceasta luna universala poate aduce incercari, tradari. Trebuie sa fi extrem de atenti si sa nu ne lasam amagiti de fel de fel de planuri care de cele mai multe ori ascund adevarul. Scopul nostru superior in viata se concretizeaza numai daca ii vom  permite ingerului pazitor sa ne ghideze si sa ne sustina. Crestem spiritual prin rugaciune si toate planurile noastre se vor implini daca avem incredere in Dumnezeu, daca ne lasam ghidati de divinitatea din noi.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 2, 11, 1, 7,( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 2, 11, 20, 29.

Alb, argintiu, verde, sunt culorile norocoase ale acestei luni iar perla este bijuteria norocoasa.

Zilele norocoase : 11, 29, ora norocoasa-11

Arhanghelul protector –Arhanghelul Uriel –Lumina cea tainica a lui Dumnezeu, poate indruma catre adevar si pace in suflet, aduce multa inspiratie si innobilare.Cand aveti nevoie de solutii, de rezolvat o problema care aparent nu gaseste o rezolvare, cereti indrumare Arhanghelului Uriel, cu siguranta va veni cu sfaturi intelepte.

Arhanghel Uriel am nevoie de tine!

Inconjoara-ma te rog cu lumina ta si adu pace in Fiinta si in viata mea si multumesc ca faci asta. Iti multumesc ca ma ajuti sa elimin blocajele mentale sau emotionale care imi provoaca temeri de orice fel. Iti multumesc ca ma ajuti sa inteleg cine sunt eu cu adevarat, sa inteleg toate experientele prin care trec, multumesc ca ma ajuti sa evoluez! Multumesc Arhanghel Uriel pentru intelepciunea si indrumarea pe care mi le oferi!

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.