HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BERBEC -23 OCTOMBRIE 2010

luna plina

A doua Luna Plina  in BERBEC din 23 octombrie  2010 are loc cu Luna pe gradul 29:33  Berbec  si Soarele pe gradul 29:33 Balanta cu un maxim in jurul orei 04 , ora Romaniei . Gradul 29 este un grad Karmic , un grad de urgenta ce poate aduce  schimbari majore  dar si pierderi majore. In astrologie ,gradul29 este numit grad anaretic ,un grad karmic,un  grad de criza ,de urgenta ,de destin ,cu mult stress care forteaza intr-un anumit fel nevoia luarii unei decizii. Luna Plina in Berbec pe grad anaretic poate induce o energie ce ne poate face  sensibili fata de adevaratele nevoi sufletesti refuzand ceea ce ni se impune ,este o energie ce ne poate conecta usor cu scopul sufletului nostru,important este sa dam crezare “sufletului” care va sti in acest moment sa vorbeasca cu noi, sa ne conduca acolo unde ne este locul . Luna Plina in Berbec este apogeul actiunilor incepute in trecut ,daca la Luna Noua in Berbec ( 14 aprilie 2010) am plantat” semintele “ ,acuma culegem roadele ,daca lucrurile nu au mers conform planului, tot ce este gresit va deveni dintr-o data clar, iar daca au mers conform planului , este momentul sa culegem roadele. Aceasta a doua Luna Plina in Berbec poate fi privita ca o a doua sansa in sesizarea obstacolelor care ne tin pe loc,in indepartarea unui om,a unui gand , ofera in acelasi timp impulsul dar si energia necesare depasirii obstacolelor si imbratisarea unui nou inceput. Aceasta Luna Plina in Berbec pe gradul 29 :33 face un aspect de careu cu gradul Eclipsei de Soare din 22 iulie 2009 ,de fapt se formeaza un careu in T cardinal cu gradul 29 Rac –gradul Eclipsei,asta inseamna crize ,sentimente vulnerabile emotional ale caror radacini le gasim in  iulie 2009 .

“Eclipsa de Soare in Rac din iulie 2009 “deci intr-un semn cardinal va conduce la actiuni spontane , este timpul in care trebuie sa incercam sa lasam deoparte trecutul ce inca ne mai bantuie si sa modificam si sa regeneram sistemele noastre de convingeri , sa profitam de aceasta lumina stralucitoare ce poate actiona ca si un catalizator in deciziile majore, poate aduce intelegerea adevaratului caracter al persoanelor din jurul nostru, din apropierea noastra, poate ajuta in renuntarea pur si simplu la alegerile din trecut , alegeri care nu fac parte din destinul nostru . Dezordinea , haosul apare cand drumul in viata este gresit si in acelasi timp incapatanareea formeaza o intrega orchestra ce te face sa te afunzi si mai mult in directii gresite, aici eclipsa va actiona destul de dur , va aduce in lumina secretele multor afaceri dubioasa , va face lumina intre partenerii care vor sa profite unul de celalalt, va aduce in lumina multe din actiunile trecute ale liderilor politici aducand schimbari majore in acest domeniu.”

Despre Eclipsa de Soare din 22 iulie 2009 cititi aici :http://adriana-astro.com/eclipsa-de-soare-in-rac-22-iulie-2009-ora-0535-intunericul-care-face-lumina/

Despre gradul Eclipsei cititi aici: http://adriana-astro.com/gradul-eclipsei-totale-de-soare-29-27-rac-%E2%80%93un-grad-%E2%80%9Cfierbine-%E2%80%9C-pentru-o-perioada-mare-de-timp/

Cu Luna Plina in Berbec  gradul 29:33 , cei nascuti la sfarsitul semnelor cardinale (Berbec,Rac,Balanta,Capricorn ) dar si la inceputul semnelor fixe ( Taur ,Leu,Scorpion,Varsator ), vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat celelalte semne , acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului  29 Berbec ,Rac,Balanta ,Capricorn .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.Atentie la sanatate si la nervii vostri.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii in schimbarea carierei,asteptati  sa treaca perioada lui Venus retrograd .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii ,poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII   poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine ( ar fi de preferat sa nu va avantati in luarea unei deciziiin aceasta perioada si asta din cauza lui Venus retrograd ,) Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala ,poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar.

Adriana Tudosa

You may also like

15 Comments

 1. Buna Adriana. Sunt Un Peste cu ascendent in Rac (28.02.1966, Onesti ora 14.10). Traversez poate cea mai grea perioada a vietii mele. Horoscopul acestei luni pline nu este deloc incurajator…deja ma confrunt cu un Saturn in Balanta pe casa 8, o Lilith in Pesti . Am ramas fara slujba…deja am probleme cu creditele, a murit cea mai buna prietena a mea, ma mai confrunt si cu o problema de sanatate ciudata pe care o pot vindeca dar cu foarte multi bani…la ce sa ma mai astept?

 2. DOAMNE!cand ma gandesc ce citesc eclpsa de soare in rac de anul trecut atunci m am despartit de barbatul vietii mele DOAMNE !nu mi vine sa cred o despartire fulgeratoare din care toata lumea spunea ca noi doi nu ne vom desparti vreodata asa de mult ne iubeam si totusi sa intamplat esti o femeie incredibila ADRIANA nu tot timpul se adevereste ce scrii despre zodia gemeni ascendent in leu sau poate eu nu simt de atunci viata mea e tot pustie fara nimic m as bucura sa mi raspunzi te rog!

 3. viata mea este o nebunie.lucruri frumoase sau rele,am invatat sa trec peste toate trecindu-le in contul experientei.nu am lasat sa ma doboare nimic cu toate ca sint si eu om si am slabiciunile mele.nu ma pling,nu ma vaicaresc inghit orice rugindu-ma bunului Dumnezeu sa-mi dea putere si lumina.sint nascuta pe 22.06.1966,ora 5.30,in dragasani,jud.valcea.oare de aici mi se trag toate incercarile?

 4. Buna Adriana. Traiesc cele mai grele momente ale vietii mele. Sotul a plecat de acasa in aprilie, divortul este in curs de desfasurare. S-a intamplat dupa 24 de ani de cand suntem impreuna (8, prietenie si 16, casnicie). ne-am iubit cu toata fiinta, eu l-am iubit si-l iubesc profund, mai presus decat viata, avem un copil de 8 ani si… cosmarul si amaraciunea din inimile noastre, sunt greu de descris…Continui sa cred in taria sentimentelor, continui sa cred ca vem o stea “acolo”, care ne calauzeste spre mai bine si care ne protejeaza familia….continui sa sper cu toata fiinta mea. Nu asa l-am cunoscut eu in toti acesti ani, a fost soc pt toata familia plecarea lui si acest divort. Continui sa cred ca nu ne schimbam in ani in asa masura incat, sa nu realizam, fie si in al 12-lea ceas, ca este o cale gresita cea aleasa…Continui sa cred in noi, in ce-a mai ramas din noi, intr-un nou inceput….Este oare posibil ca sperantele, visele mele sa aiba un final bun? Ajuta-ma, te rog frumos, sa inteleg, sa cred ca totusi….poate va fi bine. (el este balanta – 20 oct, iar eu berbec – 19 apr si cred inca, profund, in iubirea si destinele noastre…). Dupa mii de lacrimi timp de 6 luni, nimeni nu-mi poate lua aceasta speranta…ea-mi da puteri…Multumesc frumos.

 5. Daca imi permiti, iti trimit datele noastre pentru a ne intocmi o harta a cuplului: eu sunt nascuta la data 19.04.1970, ora aprox 22:00 – 22, 30, in Targu Carbunesti, jud. Gorj (la aprox. 20 de km de Targu Jiu), iar el este nascut la data 20.10.1970, aprox. ora 12:00, in Bucuresti.
  Inca o data, iti multumesc frumos si astept cu tot sufletul raspunsul tau.

 6. Carsim….sunt tot PESTI cu ascendent RAC….aceleasi probleme, zici sa nu crezi in astrologie….avem zi/an/ora/oras diferite, dar suntem in aceeasi zodie/ascendent.
  De mai bine de 2 luni nu am munca…la sfarsitul anului trecut am pierdut o mostenire care mi-ar fi putut asigura un trai decent…sunt singura de mai bine de 3 ani, nu reusesc ca gasesc un “OM” cu care sa impart si binele si raul….Slava Domnului cu sanatatea,cel putin aparent, stau relativ bine…exceptand faptul ca nu am bani sa-mi fac analize…
  Dumnezeu sa ne ajute!
  (06.03.1968/12.55/Bucuresti)
  Poate ne zice si noua doua-trei cuvinte Adriana….

 7. 21 mai 1968 localitatea beius ora 11 30 dimineata ,le am mai trimis odata sper sa mi fie de data asta cu noroc iti multumesc mult !

 8. buna adriana! ce semnificatie are conjunctia soare venus in casa a 8-a? este bine sau rau? dar conjunctia pluto destin in casa a 10-a? am un moment mai greu financiar si nu stiu cat va mai dura, cand imi voi reveni la linia de plutire. multumesc mult.

 9. ai mai multe planete in tranzit prin casa VIII,IN PRINCIPAL PE VENUS RETROGRAD in scorpion despre care am scris pe blogul meu :
  Venus in mers aparent retrograd prin casa VIII este o energie ce va poate face sa va manifestati intr-un mod egoist, dur, chiar violent , posesiv si radical, toate aceste manifestari ale voastre va pot aduce destule necazuri in toate relatiile care au la baza diferite acte de parteneriate, fie ca vorbim de o casatorie, o afacere, un imprumut bancar, o mostenire. Deveniti preocupati de spiritualizarea sentimentelor de o evolutiei spirituala obtinuta pe cale erotica . Este un timp in care veti simti nevoia terminarii unei relatii , unei afaceri, va recomand sa asteptati sa treaca acest tranzit care de multe ori va poate pacali in privinta dorintelor voastre. Cu Venus in mers aparent retrograde prin casa VIII este amplificat si mai mult ceea ce se intampla intre voi si un partener si vrea sa se asigure ca banii si bunurile gestionate impreuna sunt necesare , benefice si valoroase.
  Influenta lui venus retrograd tine destul de mult si poate fi un moment benefic de rediscutare a unor credite ,, de fapt se pot renegocia .

  Despre conjunctia nodul nord in capricorn si pluto am scris la ” A doua luna in berbec ”
  Nodul Nord in tranzit prin casa X si Nodul Sud in tranzit prin casa IV POATE ADUCE ANUMITE BLOCAJE IN CARIERA ,CAMIN ,pot aparea indoieli cu privire la cariera ta ,poate aparea o tendinta de izolare , te poti simti stanjenita in societate ,in mijlocul oamenilor si mai ales in preajma oamenilor cu functii .
  Cariera ta poate cunoaste un process de reinoire sau de modificare ce pot afecta securitatea si stabilitatea ta intr-un mod major .Poate fiun moment in care iti poti revizui anumite probleme din copilarie sau din relatia cu parintii,sistemul tau de credinta este pus in discutie in acest moment si eventual va suferi modificari ca urmare a modului com percepi ceea ce se intampla cu tine dar si datorita influentelor din exterior .Poti sa-ti schimbi cariera,ocariera care iti poate exprima mai deplin misiunea in aceasta viata , in acelasi timp poti fi tentata sa traiesti in trecut ceea ce nu ar fi benefic pentru tine , Trebuie sa incerci sa-ti folosesti autoritatea si puterea personala cu intelepciune si in conformitate cu valorile tale reale .

 10. carsim

  Ai Saturn in tranzit in casa IV,o casa guvernata in mod natural de Luna SI IN OPOZITIE cu casa naturala a Capricornului =-casa X guvernata de Saturn ,in consecinta ,un tranzit al lui Saturn prin aceasta casa naturala a Lunii poate fi considerat un tranzit critic in care vei fi nevoita sa “incepi o adevarata curatenie de primavera “in interiorul tau,in atasamentele fata de trecut care te pot tine pe loc,este un timp in care vei fi pusa la treaba pentru a-ti defini si solidifica identitatea ta , siguranta ta emotionala .Pozitia lui Saturn in tranzit intr-o casa astrologica –un domeniu de viata arata unde te vei intalni cu cele mai mari provocari dar si cu limitari de tot felul,in cazul tau vorbim de familie,siguranta emotionala,cariera ,parinti,sanatate .Saturn aduce putere prin auto-limitare ,disciplina ,planificare . Deseori ,Saturn este descris ca o planeta ale carei energii limiteaza,restrictioneaza ,te aduce acolo unde iti este locul si asta nu prin alegerile tale ci mai degraba prin rezultatele karmice proprii .Este un adevarat profesor care va sti sa te invete rabdarea ,necesitatea efortului,rezistenta ,disciplina ,umilinta ,concentrarea ,harnicia,toate aceste invatata pot conduce la success..
  In casa IV,Saturn iti testeaza increderea in propria persoana ,rabdarea ,poate crea destule probleme interne astfel incat fericirea devine o marfa rara. Este un timp al conflictelor la domiciuliu dar si la locul de munca ,rudele pot deveni adevarati dusmani ceea ce ti-ar putea crea destule tensiuni interioare .Circumstantele se pot dezvolta in asa fel incat pot sa-ti perturbe interesele tale provocand o schimbare in comportamentul tau ,pedepsele si amenzile lui saturn au o legatura directa cu lucrurile pe care le-ai neglijat in trecut .Un aspect important al acestui tranzit se refera la faptulc a poti experimenta in acest interval de timp efectele directe ale karmei generate de eforturile tale creatoare ,de relatiile de cuplu pe care le-ai avut in trecut . Saturn in casa IV este in opozitie cu casa X-casa carierei,in acest timp,cariera ta,imaginea publica ,relatia cu sefii,cu figurile autoritate pot fi afectate .
  Este cea mai buna perioada in care poti pune fundamente pentru ambitiile pe termen lung si poti stabili toate operatiile necesare progresului tau in cariera personala .
  Saturn in tranzit prin casa IV natala marcheaza un moment considerabil de “ imbogatire interioara”,este un tranzit ce va pune un accent deosebit pe cresterea puterii tale personale (in casa IV se construieste puterea personala,in casa X –casa carierei vei invata sa folosesti aceasta putere personala ).Este o etapa importanta in viata ta in care vei lucra sa iti solidifici identitatea , sa iti explorezi radacinile ,sa scapi de anumite atasamente din trecut care iti produc destule frustrari . Toate limitarile impuse de familia ta le vei simti mai acut in aceasta perioada ,poti deveni constienta in aceasta perioada de cat de bune sau rele sunt aceste limitari impuse, reorganizarea sufletului tau intruchipeaza adevarata natura a acestui tranzit ( putem vedea acest tranzit ca o “ curatenie de primavara ‘ in interiorul tau).

 11. Adriana, iti multumesc din suflet. Asa este….am nevoie de curatenie interioara…Mi-ai oferit raspunsuri la multe din intrebarile pe care mi le-am pus in ultimii ani. Sunt ca intr-un labirint intunecos si caut disperata iesirea. Mesajul tau mi-a oferit lumina…

 12. ai avut dreptate in ceea ce mi-ai scris. intr-adevar am avut chiar astazi niste discutii destul de neplacute cu mama mea legate de o mostenire. adica nu mostenirea in sine ma deranjeaza la ea ci modul cum intelege sa intre in posesia ei. chiar nu inteleg ce se intampla cu ea. uneori am senzatia ca are de dus o karma fff grea si din cauza asta este asa. nu stiu poate ai putea sa-mi spui cate ceva despre ea (01.11.1950, caracal, ora nu o stiu).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.