HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BALANTA DIN 27 MARTIE 2013

Luna Plina  din 27 Martie 2013 are loc cu Luna pe gradul 6:52 Balanta si Soarele pe gradul 6:52 Berbec cu un maxim in jurul orei 11:26, ora Romaniei .

 Simbolul Sabian pentru gradul 7  Balanta  este “Vrajitoarea hraneste pui de gaina inspaimantati de un soim pe care ea l-a imblanzit “. De cand este lumea , Vrajitoarele au practicat si practica  magia , inspira teama adeseori ,  detin puteri supranaturale ,  intelepciune .  “ Puii inspamantati “ nu sunt decat trairile noastre interioare , gandurile noastre , activitatile zilnice , temerile noastre . Soimul este un simbol al intelegerii , deschiderii, viziunii ce ne invata sa fim atenti la ceea ce am putea trece cu vederea . Aceasta Luna Plina prin acest simbol sabian ne poate ajuta sa vedem sensul adevarat al unei experiente de viata ( asta in functie de harta natala a fiecaruia ) , sa ne eliberam de ganduri, crezuri, oameni  care limiteaza capacitatea spiritului nostru, sa primim acea informatie necesara care sa ne ghideze spre cea mai buna alegere .Este o Luna Plina ce ne deschide “ochii de soim”  dar cum Balanta este un semn dual trebuie sa fim extrem de atenti, sa nu  ezitam prea mult . Ganditi-va ca soimul actioneaza cu multa precizie si viteza asupra pradei lui , nu ezita deloc . Acuma , ezitarea noastra nu poate face decat sa pierdem oportunitatile oferite, sa fim in continuare “ pui inspaimantati”.  

Cu doua Yoduri astrale cunoscute sub numele de “ degetul lui Dumnezeu “ ,  aceasta perioada  poate indica o noua directie , o noua expierenta sau repetarea unei experienta care nu a fost facuta asa cum trebuia .

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in  Balanta  din 15 octombrie  2012.

Cu Luna Plina in Balanta gradul 7  , cei nascuti in jurul datei de 27( plus , minus trei zile )  in semnele cardinale Berbec , Balanta ,Rac , Capricorn   vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti;  acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC(casa carierei )  sau orice planeta personala in jurul gradului 7 Berbec , Balanta , Rac , Capricorn.

Cu Jupiter pe gradul 11 Gemeni -focarul Yodului format cu Saturn si Pluto , daca aveti planete personale pe acest grad , este posibil sa aveti o oportunitate sortita ( Yod) de expansiune a vietii voastre . Cu Saturn retrograd pe gradul 10 Scorpion ca focar al Yodului format cu Marte si Jupiter , daca aveti planete pe acest grad , este posibil sa fiti pusi sa refaceti o situatie de viata sortita ( Yod) care sa va aduca stabilitatea de care aveti nevoie .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENT IN BERBEC
Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si  poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot conduce la confruntari cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti  un echilibru in relatiile cu ceilalti, acest echilibru  poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina juramintele false dintre parteneri dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

TAUR – ASCENDENT IN TAUR
Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si  poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Este posibil sa primiti o prima , o crestere a salariului .  Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina contractele false ( ceva de la locul de munca )  dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

GEMENI –ASCENDENT IN GEMENI
Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si  poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este maxima, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina iubirile false  dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

RAC –ASCENDENT IN RAC
Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala ,poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatia, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina probleme false legate de familie , casa   dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

LEU / ASCENDENT IN LEU
Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si  poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe  arata ca este necesar sa gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin. Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina probleme false, incorecte  legate de frati , surori, studii dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

FECIOARA –ASCENDENT IN FECIOARA
Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si  poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe  arata ca este necesar  sa gasiti un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care  sa va ajute la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale . Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina probleme false , incorecte legate de bani,  alori personale  dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

BALANTA –ASCENDENT IN BALANTA
Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.  Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti iar acest echilibru  poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina probleme false , incorecte legate de propria persoana , de relatia cu ceilalti , de partener  dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara  o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Puteti  primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina probleme  false , incorecte din trecut , dar poate fi si  un sfat divin pentru a face pace cu trecutul, cu ceea ce va tine blocati .

SAGETATOR –ASCENDENT IN SAGETATOR
Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina probleme  false , incorecte legate de prieteni, grupuri de oameni  dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

CAPRICORN –ASCENDENT IN CAPRICORN
Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala si  poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare. Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera . Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina probleme  false , incorecte legate de cariera , sefi, viata sociala  dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

VARSATOR –ASCENDENT IN VARSATOR
Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii si poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatiile cu  strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina probleme  false , incorecte legate de strainatate , loc de munca in strainatate , studii , legi dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

PESTI –ASCENDENT IN PESTI

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor si poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII  poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei . Asteroidul Justitia  in conjunctie cu Luna Plina in Balanta poate fi un timp in care apar in lumina probleme  false , incorecte legate de bunuri in comun sau primite din alta parte , intimitate, fidelitate , finante comune cu sotul, veniturile partenerului , comisioane , credite , incredere in partener dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

Adriana Tudosa

 

You may also like

7 Comments

 1. Draga Adria,

  De cand ai postat “Puzzle-ul Karmic” am tot asteptat acest material. Stiam ca va fi bun dar, ti-a iesit cu adevarat MAGISTRAL.
  Am citit 5 zodii, natale si ascendente si toate sunt marcate de adevarul vietii.
  Trec acum prin momente ca se poate de grele: copilul e adolescent rebel, iubitul a luat-o razna iar eu mai am putin si imi iau campii fiind prinsa in mrejele amadorura.
  Ai putea sa-mi spui ce se intampla? Eu sunt nascuta in 31.10.1967 la 13:32 (un scorpion rebutat dupa cum imi spune prietena mea), iubitul este un melann interesant nascut pe 24.11.1957 la 7:02 (pe cuspida scorpion-sagetator!) iar mostenitorul meu la tron pe 24.05.1998 la 22:10 (alta cuspida geniala).
  Parca totul in jurul meu se naruie, se schimba (nu neaparat in bine) … iubitul, zice ca ma iubeste dar nu mai poate sa ma vada, copilul chiuleste de la scoala ca sa ssstea acasa sa doarma (!). O sa-mi recapat linistea si viata de pana acum? Imi poti da vreu sfat? Te pot contacta altcumva?

  Iti multumesc din suflet pentru articole dar, in special pentru asta de astazi. O sa incercf sa ma agat de el ca sa pot merge mai departe….

 2. Desi nu e mentionat nicaieri , am observat ca nu se ofera sfaturi ,in particular , pe acest site …. deci sa nu ne facem iluzii ; poate ar trebui mentionat undeva acest lucru si atunci fiecare ar trebui sa inteleaga ca e de datoria lui sa citeasca si sa ia aminte , fara sa mai astepte alte clarificari in functie de datele personale… e atata lume ravasita de vremurile in care traim … dar fiecare afla pe pielea lui ce a inteles si ce a gresit in viata …

 3. @Anca, poti scrie Adrianei completand formularul sau o poti suna. Gasesti tot ce iti trebuie in Contact. Iti doresc multa intelepciune si putere sa te detasezi de situatiile care momentan te coplesesc…totul e sa te linistesti, dupa care am convingerea ca vei gasi singura solutiile cele mai bune.

 4. Felicitari Adriana pentru toate articolele tale scrise cu mult suflet.Am reusit sa umplu un caiet cu notite despre asteroizii analizati de tine.As dori sa te intreb cum ma afecteaza yodul tinand cont ca saturn tr guv 6 conj marte natal gr 11 casa4 si marte tr conj saturn gr11 casa9 saturn guv de 6.jupiter conj cuspida 11 la un grad mai exact 10:29.Saturn mi-a adus multe probleme in ultimul timp {peste luna am fost nevoita sa vand casa, peste ic in decembrie doliu in familie si plecare fiului meu in Anglia]iar acum dubla conj cu Marte nu mai stiu la ce sa ma astept .Chiar daca nu vei avea timp sa-mi raspunzi eu iti doresc numai bine si multa sanatate sa ne scrii cat mai mult!Multumesc.

 5. Multumesc frumos Optimista draga pentru solutii dar si pentru cuvintele calde pe care mi le-ai adresat. Intr-adevar, solutiile trebuie sa le gasim de unii singuri dar, iata cum, etaland o problema apare cineva care te ajuta. Exact asta cautam, cum sa pot lua legatura cu Adria …. si pana nu mi-ai spus tu ca datele sunt la contact nici macar nu vazusem ca exista zona de “contact” :). Multumesc inca odata.
  @Xenia, te rog sa incerci sa intelegi ca exista momente in vietile fiecaruia dintre noi cand cautam o mana (sau macar un deget!) de care sa ne agatam ca sa putem trece peste ele. Iti doresc sa nu fi niciodata atat de “ravasita” cum sunt eu acum … sau cel putin sa nu ajungi sa citesti ceva asemanator celor scrise de tine.
  In ceea ce priveste articolul, raman la parerea emisa initial: este MAGISTRAL. Bravo Adriei pentru toate informatiile pe care ni le furnizeaza periodic.

 6. Anca ,

  nu stiu ce te-a deranjat ; ti-am spus din experienta, nu ti-am oferit iluzii ; nu se ofera sfaturi , in particular , chiar daca vei folosi datele de contact ; cel putin asa am constatat eu si citesc de ceva vreme acest site ….poate am fost prea directa , dar imi vei da dreptate … nu am vrut sa te amagesc … la urma urmei , adria procedeaza corect : iti ofera informatia necesara , fiecare are liberul arbitru si poate decide ; la concluzia asta am ajuns , asta ti-am transmis … puteam sa-mi vad de treaba si sa raman nepasatoare ; am gresit doar ca nu am turnat putin sirop , dar informatia a fost corecta si tu asta ar trebui sa apreciezi ; cat priveste drama personala , fii sigura ca in multimea ravasita ma includ , dar incerc sa nu ma pierd cu firea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.