HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BALANTA DIN 16 APRILIE 2022

Luna Plina din 16 aprilie 2022 are loc cu Luna pe gradul 26:46  Balanta si Soarele pe gradul 26:46 Berbec, cu un maxim in jurul orei 21:55, ora Romaniei. Acuma, relatiile se afla in centrul atentie, fie ca vorbim de relatiile de familie, munca, casnicii, relatia cu noi insine. Tot ceea ce este dezechilibrat va veni in lumina, tot ce este inclinat intr-o parte( Berbec-eu, egoism, mandrie, individualism,) sau in cealalta parte(Balanta-dependenta de cineva) de o perioada de timp, este adus in lumina si cere o puternica reechilibrare.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Balanta din octombrie  2021.

Cu Luna Plina pe gradul 27 Balanta, cei nascuti in jurul datei de 16 in semnele cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul(casa relatiilor), MC(casa carierei ), casa familiei-casa IV,  sau orice planeta personala in jurul gradului 27 Berbec, Balanta, Rac, Capricorn.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC/ ASCENDENTUL IN BERBEC
Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, ies in evidenta. Aceasta Luna Plina expune, ilumineaza, problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in relatiile voastre, in modul vostru de a relationa, in tot ce tine de aplicarea unei legi sau in unele probleme juridice. Acesta este un moment bun si pentru a negocia cu ceilalti deoarece veti fi mai capabili sa faceti compromisurile necesare care sa multumeasca ambele tabere. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn din casa carierei si arata ca obstacolele acestui moment tin si de cariera, proiecte profesionale, imagine publica. Cum luna conduce casa familiei, pot aparea unele tensiuni cu cei din familia voastra, poate fi ceva legat de o casa, o afacere imobiliara. Daca sunteti atenti, poate fi mai usor acuma sa vedeti o relatie personala sau profesionala in haina ei adevarata, sa va definiti nevoile si sa rezolvati intr-un mod diplomatic problemele sensibile cu ceilalti. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin prieteni, oameni care va pot ghida spre un ideal de-al vostru, spiritualitate, astrologie, cariera.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, sefi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Nu fortati lucrurile acuma, crizele existentiale nu pot fi depasite acuma prin actiuni necugetate ci prin liniste si intelepciune. Este cea mai buna perioada pentru  intelegerea indemnului mitologic “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Fiti atenti la sanatate, dieta, ganduri. Acuma un proiect profesionala poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti avea unele probleme de relationare la locul de munca. In acelasi timp, puteti intelege mai bine relatia cu munca voastra , cu colegii si sefii, cu mintea voastra, obiceiurile voastre si puteti face schimbari pozitive. Lumina este vindecatoare, “ o tu lumina, hraneste-mi inima si mintea” este un medicament magic. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de cunoastere inalta, straini, strainatate, credinta, respectarea legilor, calatorii.  Rugaciunea este miraculoasa. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin cariera si profesie, figuri autoritare, maestri spirituali, invatatori, oportunitate de avansare spirituala.

GEMENI /ASCENDENTUL IN GEMENI
Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, grupuri ciudate, mandrie exagerata, au tendinta de a iesi in evidenta. Acest moment magic va poate pune in lumina fie prin finalizarea unui proiect creativ fie prin mandria care merge tot timpul inaintea caderii. O relatie de iubire poate cunoaste multa agitatie, posibile certuri cu copii. Fiti foarte atenti la speculatii, la cuvinte, la egoul vostru activat care poate bloca fluxul natural al fortei vitale cosmice. Este posibil sa existe multa activitatea in jurul copiilor. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor in iubire, prietenii, copii, risc, aventura, initiative artistice sau financiare. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, bani negri, partener de viata, relatii intime secrete. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin cunoastere inalta, studii superioare, credinta, strainatate, moralitate, respectarea legilor.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, au tendinta de a iesi in evidenta. Cerintele vietii voastre personale sunt primordiale acuma si trebuie sa realizati un echilibru intre cariera, viata publica si viata de familie. O problema legata de originea voastra, de familie, proprietati, mosteniri de familie, ar putea sa va tina atenti in acest moment. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara. Casa IV este o casa spirituala, karmica, astfel incat, obstacolele si sfarsiturile aduse de acest moment cosmic pot induce un sentiment de destin sau de karma ( datorii). Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de casnicie, partener de viata, asociat, concurent, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin afaceri, autotransformare, stapanire de sine, un nivel mai mare de intelegere,  compasiune, intelepciune.

LEU / ASCENDENTUL  IN LEU
Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Un document important ar putea sa apara si sa va dezechilibreze/echilibreze viata. O calatorie scurta ar putea face parte din magia acestui moment sau puteti culege roadele unor activitati in comunicare, studii, comert. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto  in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de munca, colegi, sefi, proiecte la locul de munca, sanatate. Utilizati aceasta energie lunara pentru a intelege dezechilibrele generate de comunicarea voastra, de strainatate si straini, de cineva apropiat voua, de comunitatea in care traiti, de un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin relatiile voastre, partener, asociat, concurent, diplomatie, contracte, cooperare, legalitate.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA
Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Aceasta Luna Plina expune, ilumineaza problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in domeniul financiar, relatii intime, valoarea si talentele voastre, planuri secrete. Acuma este timpul sa recunoasteti ce va ofera confort material, emotional, financiar.  Aceasta luna plina este despre echilibrarea valorilor materiale cu cele spirituale, despre putere, despre ceea ce este al vostru si ceea ce este al celorlalti, despre pierderi sufletesti care va pot schimba perceptia asupra bunurilor materiale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani, talente native, planuri secrete, manipulari. Aceasta Luna Plina este provocata de  Pluto in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de iubire, copii, mandrie exagerata, speculatii, comunicare acida. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin munca si rutinele voastre, colegi, sefi, datorie, rezistenta si toleranta, animale de companie.

BALANTA  / ASCENDENTUL IN BALANTA
Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Acuma va puteti evalua mai bine, puteti intelege mai usor prioritatile voastre, va puteti da seama ce trebuie sa ramana in viata voastra si ce trebuie lasat, aruncat, anulat. Cum Luna Plina este destul de emotionala, este posibil ca in aceste zile sa fiti destul de sensibili, sa preluati mult mai usor de la ceilalti starile lor. Incercati sa va stapaniti emotiile, fiti atenti la cuvintele voastre. Din moment ce Luna Plina este despre sfarsituri, poate fi cel mai bun moment pentru a termina anumite lucruri, pentru a gasi concluzia necesara unei activitati. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, mosteniri, agresivitate in camin. Incercati sa nu mai controlati si manipulati oamenii apropiati. Este cel mai bun pentru o intelegere mai clara a emotiilor, cum ar fi razbunarea, gelozia si ura, pe care le-ati reprimat de mult timp. Cultivati iertarea. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin iubire, relatii romantic, copii, proiecte creative, vacanta, hobby-uri,

SCORPION /ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, promisiuni din trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre, a deciziilor legate de munca, proiecte de munca, colegi. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor generate de critica excesiva, de credintele voastre rigide. Luna Plina in casa XII vorbeste despre puterea subconstientului vostru care va aduce in viata voastra tot ceea ce transmiteti ca aveti nevoie in continuare. Este vorba despre ceea ce credeti, convingerile va modeleaza viata. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de rude, sora, frate, comunicare acida, cuvinte care destabilizeaza o situatie de viata, calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin familie, parinti, neam, patriotism, mosteniri de familie.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Cum Cum luna este si planeta guvernatoare a casei VIII, pot aparea unele tensiuni legate de o afacere, un plan secret, o mostenire, banii partenerului de viata. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un grup, o munca in echipa, o relatie de iubire, copii, speculatii diverse, mandrie exagerata. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de bani, valoare personala, bunuri materiale, procedee discutabile de a obtine bani, dificultati financiare. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin comunicare, intelegerea puterii gandului si cuvantului, rude, propagarea adevarului, gandire pozitiva, cultivarea binelui.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru ordonarea scopurilor si ambitiilor profesionale. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Ati putea decide sa mergeti intr-o noua directie, uneori destul de brusc, sau sa vi se ofere ceva care va face sa reganditi calea pe care va aflati.Persoanele autoritare pot fi o sursa de frustrare acuma, fie ca este vorba de un sef, de un parinte. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, prieteni, grupuri de care apartineti, vesti surpriza. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin valorificarea talentelor voastre, prin valoarea personala, finante, cresterea stimei de sine, corectitudine financiara. Mare atentie acuma, banii si bogatia(cei bogati!) pot fi  poveri uriase acuma.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR
Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri,rude, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Este un moment ce ilumineaza puternic problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in tot ce tine de proiectele voastre cu strainatatea, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, moralitate, rude, cunostinte apropiate. Fiti foarte atenti la superficialitatea si iluziile create de relatiile cu cei apropiati, nu tot ce straluceste este aur. Nu transformati nevoia de comunicare in barfa sau flecareala ce provoaca neintelegeri cu anturajul, cu rudele voastre, cu strainii, cu unele acorduri semnate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi un sfat divin pentru echilibrarea vietii voastre relationale. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, dusmanii ascunse, cariera, prezenta publica, ambitii profesionale. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin munca grea, responsabilitate, maturitate, atentie marita.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate de bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. . Aceasta Luna Plina va arata , expune, ilumineaza, problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in relatiile voastre intime, incredere in partener si asociat, in planurile voastre secrete, in creditele si datoriile voastre, in folosirea puterii si valorii personale. Alte posibilitati tin de sfarsitul unor situatii care produc durere in suflet, de fel de fel de obsesii de putere, de ura. Lasati ura deoparte, nu va aduce nici un beneficiu, dimpotriva , creeaza datorii karmice si mai grele. Iertarea este mantra voastra de capatai, cultivati-o din tot sufletul, este magia ce va dezleaga de conditionarile din trecut. Aceasta Luna Plina este provocata de Pluto in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de prieteni, protectii pierdute, proiecte de grup. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin vine rugaciuene, credinta, ghizi spirituali, vise, meditatie, compasiune, iertare.

 

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.